XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Protector
Ne haragudj,de te nagyon félreértetted az én és dark irományát is.Dark egy példával élt csak mikor a forzát emlegette.

Az alap szitu annyi,hogy egy gyerek irreálisan agresszív és lekezelõ stílusban írt nekem egy facebook ps3 csoportban arra a mondatomra hogy szerintem a HALO univezum sokkal nagyobb és szerteágazóbb mint egy Killzone univerzum.Ugye a HALO-nak rohadtul összetett és szerteágazó világa van.Van a HALO nak sok része és még egy stratégiája is.A KILLZONE mindösszesen 3 részt tud felmutatni és egy kevésbé sztori orientált történetet.Ehhez még azt is hozzá fûztem,hogy szerintem többen ismerik a HALO univerzumot mint a Killzone-t abból is kiindulva, hogy a HALO alapötlete egy könyvbõl fakad aminek azt hiszem Gyûrûvilág vagy ilyesmi a címe.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Botond
Az ízlés elég szubjektív dolog. Mitõl jobb vmi? Több effekt, nagyobb felbontás? Vagy bármi egyéb számszerûsíthetõ dolog? Mondjuk melyikbõl adnak el többet? Meg ez a teljesen más is érdekes. Egy másik topikban minden rpg-t összemérünk, itt meg két autós játék ég és föld? Hát nemtom. Mindenesetre az ilyen meddõ viták ízlésrõl nem visznek sehova az tuti. Ahogy anyukám mondja mindig, ezek "rögeszmecserék". 😊
DarkSector
"Egyikrõl se hallottam, amíg nem vettem három hónapja xboxot, pedig nem keveset játszok PC-n. Szóval olyan ez mint a világhírû magyar cuccok, amikrõl a határ túloldalán 2 méterre már a kutya se hallott."

Amirõl Protect írt, az nem ismerettségi kérdés.

pl akinek a Resistance egyenértékû a GeoW-al annak nincs elég képessége a gondolkodáshoz.
Amúgy is értelmetlenség ez a mit mihez mérek, hiszen stílusra valóban egyforma a GT és Forza , de ez nem ilyen egyszerû hogy mibõl mennyi van darabszámra, hanem hogy az a játék milyen, tartalmilag...darabszámra több ex van ps3-ra, de más kategóriában jobbak.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Botond
Egyikrõl se hallottam, amíg nem vettem három hónapja xboxot, pedig nem keveset játszok PC-n. Szóval olyan ez mint a világhírû magyar cuccok, amikrõl a határ túloldalán 2 méterre már a kutya se hallott. Nem pedig olyan mint a Bentley, amirõl minden autós tudja micsoda, akkor is ha nem futja rá. Lényegében arról vitatkoztok, hogy ps3 vagy Xbox tulaj van e több. Ez meg sima statisztikai kérdés.
The Protector
Megvárom mit ír a gyerek.Aztán linkelem.Szellemi fogyatékos a gyerek.Nekem normál képek stb.... vannak kiírva.Az õ neve:Star Ezio Auditore Black

Ezt írtam neki:
Biztos vagyok abban,hogy nekem írtad.Elõször is a fiamozást fejezd be mert szerintem jóval idõsebb vagyok nálad,másrészt ha te azt a kommentet támadásnak véled akkor javaslom olvasd el még 1x vagy szöveg értelmezési problémáid vannak.A hangnemeden meg változtass szerintem.Ezzel az irományoddal már le is esett az,hogy nem a boxosok kötekedtek veled hanem egyszerûen ugyan ezzel a stílussal mentél észt osztani oda mint a nagy megmondóember.
Mindenkinek lehet véleménye és én ezt tiszteletben tartom,úgy ahogy én a tiédet,de azért értelmes és normális hangnemben/módon is meg lehet fogalmazni azt.Ennyi.

Mindezt annyiból,hogy kifejtettem neki azt,hogy a Halo egy jóval nagyobb és ezerszer ismertebb univerzum mint a killzone.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

davidka003
Linkeld már a csoportot. 😄
Szeretek én is vitázni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

The Protector
a hát fiam-os már az õ kommentje.

The Protector
Ps3 facebook csoportban.

na összegezzünk

Killzone - Halo
Resistance - Gears of War
Gran Turismo - Forza Motor Sport
God of War - Szerintem nincs olyan játékuk ami vetekszik a Gowal
Uncharted - Hopp már is témánál vagyunk az uncharted a világ legszebb graffos játéka és nincs vetéj társa retek xboxon -.- ennyit erröl

ERRE EZT ÍRTAM
Jó összehasonlítás de csak játék elemileg állja meg a helyet.A HALO univerzum sokkal nagyobb és ismertebb mint a Killzone.A Gears is egy nagy név és talán az Uncharted az ami vele egyen értékû

hát fiam lehet a kozmóba olvastad de a killzone hiresebb és jobb játék mint a gears of war vagy a halo csak nézd meg a játék értékelését minden játék amit itt fel soroltam jobb értékelést kapott mint bárnelyik boxos játék az uncharted az elsö olyan ps3 as játék volt ami 10/10 et kapott de van pár ember mint te aki fejböl mondja az orbitális hülyeségeit aki játszott már ps en az tudja hogy a ps mindenben jobb a boxnál na meg a killzone dijjat is nyert nem eggyet a resistance 2 szint úgy a gears of war meg egy emlïtésre sem mélto nem lehet egy lapon emlegetni az Uncharteddel vagy a God Of Warral köszöntem

Ekkora kreténeket.Ráadásul vagy 10éves lehet a gyerek.

Totti5
Jó hát több dolgot úgy mutattak be mint csak Sony és PS amikor köztudott hogy multiplat. Konferencia, csak az a platform számít abban a pillanatban, a többit meg sem említik sõt csak az adottat emelik ki, mint ha csak arra jönne. Sony konfon ez ment nagyüzemben multkor. Kissé kínos is volt, fõleg már a Bungienál.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Azt nem egészen, én is ugy emlékszem csak arról volt szó hogy elsõre ps-re lesz, azt nem hogy másra nem...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Seth
Pedig a Sony konferencián úgy tûnt exklúziv platform lesz a PS náluk.

PSN ID.: Beegabor

Totti5
Újra had kérdezzem meg. Miért volt a dashon 1 hétig a fõképernyõ csmepén Starcraft 2 reklám??? valami kapcsolat csak van a MS és a Bliz-Acti közt. Ha csak a Sony gépére hozzák ki akkor nagyon hülyék. Pont õk tudják a legjobban hogy a COD mennyit tejel két platformon. Az pedig szinte biztos, hogy bõven profitálna nekik, mert DIABLO 3! Ez még konzolon is vásárló csalogató és sokan nem játszottam vele PCn.

DarkSector
Inkább hozzák a rajztáblámat.

davidka003
Kit érdekel a Diablo 3? Ingyen sem kéne. PC-re se érdekel.

Zavvin most jött mega monday email.
Kb lófasz akciók vannak.
Medal of Honor (Classics) £5.98
Mondjuk nekem nem annyira tetszett.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

TDC Geronimo
Jó nagy bukta lesz. Aki akart vele játszani már rég megvette PCre. Megint meg nem fogják, mert annyira nem lett jó...

Boxra meg ha jön is max évek múlva, mert a blizznek Sonyval van üzleti kapcsolata, ahogy azt a PS4 eventen is bejelentették.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
Én megvolnék nélküle.

Totti5
Diablo 3 konzol tréler ( PS3on fut, de a fejlesztõ 360as verzió meglétét kb elismerte, szóval arra is jön )

teddymac
Nálam nem engedi . (lumia 710)

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

0Diaz0
Tényleg azért csináltam másik profilt,mert nemtudtam nevet váltani..

De! Nekem az "UncagedPizza"-s profilomon, az MS reg.-nél bedobta ezt a nevet, oké legyen. Utána hiába néztem akár géprõl,akár boxról nemengedte megváltoztatni, csak 800MS pontért... miközben az elsõ ingyenes...
Itt a NorbR32-snél pedig bár nem ezt dobta be elsõnek,de itt megtudtam változtatni ingyen... Azért gondoltam,hogy hátha összelehetne vonni 2 profilt, mert az MW2-ben igen nehéz volt megszerezni pár acsit ( bár még igy se 100%-os.. de az már nemlényeg. ) , nameg FM3-as acsik,F1 2012esek...lényegében 1360pontom volt ott.. itt most 920 van.. ezért lett volna jó. De ha nemlehet,akkor nemlehet... <#vigyor0>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Tinman
Igen, PC-n.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arty
csak akkor ha offline profilt váltassz online-ra!

Forza.

arty
Imádtam Bio 1-et. -> Imádtam a Bio 1-et. (még 72 centis CRT tévén nyomtam le)
Bio 2-ön sokan fanyalogtak, hát én azt is eléggé szerettem. -> Fanyalogtam, de azért szerettem én is.

Bio 3 kód már ott a postaládámba :-) -> én már preloadoltam is :-P

(te elsõ kettõt is pécén nyomtad le? én azokat még boxon)

Forza.

Botond
Smartglass , mint billentyûzet.
Waczkor
Ha tippelnem kéne,akkor gondolom nem arra az accountra töltötte fel az éves live-ot,amire szerette volna,hanem egy másikra.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

orichalcos
Akkor meg fõleg nem értem a problémádat. 😄

My streams: https://beam.pro/oriic

0Diaz0
foleg ugy hogy egyszerse lett valtva a nev es az elso valtas ingyenes...

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

orichalcos
Dehogynem, csak sajnáltad rá a 800MS pontot. 😄 XD

0Diaz0
basszameg.. rajottem miertnem... ooooedesf**********......

0Diaz0
jo csak nemvolt vmiert nevvvaltasi lehetosegem... mellesleg a regi profilomba be se enged lepni.. szval.

orichalcos
Sehogy. Felejtõs. Mondtam én anno hogy tök feleslegesen csinálsz még egy ACC-ot. 😄

wollnerd
Vki?

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

DarkSector
Összekötni?
Nem, ha úgy érted hogy pontokat átvinni, átadni egymásnak...vagyis nem.

0Diaz0
Sracok . Egy kis segitseg kene. 2 profilt vhogy ossze lehetne kotni? csak pontok miatt kene...

Tinman
Imádtam Bio 1-et.
Bio 2-ön sokan fanyalogtak, hát én azt is eléggé szerettem. Még multiztam is vele min. 1 hetet! Nálam ez nagy szó :-)

Bio 3 kód már ott a postaládámba :-)

Metro? GTX460-am volt még pár hónapja. Az kevés volt a max grafhoz, most már megvan alá a vas, de most TR mánia van, hideg is van, ilyenkor konzol only gaming van :-)

Szóval, mivel Stalker-t erõsen szívleltem, így nagy elvárásaim vannak Metro irányába igen... hamarosan kiderül.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Elsõt ismerõsõtõl 0day után nem sokkal kértem el. Játszottam vele, eleje tetszett aztán annyi volt. Másodikat szinte ingyen kaptam, de az sem, eladtam. Valahol a gunplayban van a fõ probléma forrása, valahogy súlytalan, vagy én nem tudom.

Sok xeretettel várom a Metrót. Nekem az lesz idén AZ FPS. Elsõ résszel játszottál?

Totti5
Miért kellene kedvelnem? több szempontból sem tetszik. Biztos nagyon jó, másnak😊

wollnerd
Sziasztok!
Most, kb. 15 perccel ezelõtt aktiváltam a 12 hónapos gold tagságot most a számítógépen (mert ott gyorsabb és kényelmesebb) amit legutóbbi karácsonykor kaptam és írta hogy sikeresen aktiváltam. De amikor 3 perccel késõbb beléptem a konzolba, el akartam indítani a RDR multit, megtagadta a belépést, majd az xbox gombra kattintva a party-ra mentem, kiírta hogy szükségem van egy gold tagságra... De épp aktiváltam az elõbb! (sikeresen) Vhol a profilom belül a "view avalible gold menberships"-en látom a jobb oldalon: 12 hónap gold tagság aktiválva 2013 03 23-án és lejár 2014 03 23-án.
De a játékok és az alkalmazások nem "látják" hogy goldos vagyok! Várni kell, amíg a konzolon is aktiválva lesz? Mennyit?
Elõre is köszönöm a válaszokat!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Tinman
Na erre kiosztok egy qrva nagy +1-et, meg egy raklapnyi megrökönyödést ^^

TDC Geronimo
ejj parasztgír megy, de bájosokk meg nem? fene se ért téged 😄

Totti5
Ejj de jóféle ez a Gears of Judgement

PCF belecsempészte ezeket az extra küldiket, ahol vagy idõre, vagy bizonyos módon ( pl csak ellenség fegyvere használható stb... ) kell megoldani az adott szituációkat. Van egy mérõcsík, amit változatos, taktikás játékkal lehet feltornászni, és a cél a legjobb értékelés elérése amit a szakaszok végén kiértékel.

Hardon azért eléggé adja így, fõleg az idõre menõt 7edjére sikerült úgy kitaktikázni, hogy meglett. Ez a random respawn rendszer azért tud meglepetéseket okozni.

Moby
Belenéztem. Nekem pont ugyanúgy néz ki mint az elsõ kettõ, és pont akkora zagyvalék lsd trip is, ami nem is ért meglepetésként.
Instant skip 😄

Adversus solem ne loquitor

Totti5
Akkor amikor az elsõ kettõt is végigijátszottam ( kb soha?😊 )

TDC Geronimo
Mikor lesz bájosokk rívjú? 😄

Totti5
Csöpög a fotoshoptól...

orichalcos
Hát a csaj jól néz ki, de a cosplay nem a legjobb. Akkor már inkább a Gamestar-os magyar csaj.

http://www.gamestar.hu/tomb-raider-gamestar-lanybol-lett-lara-croft.html

Igénytelenségnek is van egy határa azért...
Totti5
Nem, ríltájm van rajta.

Faszbuk: Lindsay Elyse

Totti5
Lál😊))))

TDC Geronimo
Na látom kint van bio. Spoilermentes véleményeket kérek, látványról is meg mindenrõl 😊

Macccy
Az íjat paint-tel tették rá?

Amúgy jó csaj ez az Adam Patrick Murray csak kicsit fiús a neve 😄

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"