XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alap szitu annyi,hogy egy gyerek irreálisan agresszív és lekezelõ stílusban írt nekem egy facebook ps3 csoportban arra a mondatomra hogy szerintem a HALO univezum sokkal nagyobb és szerteágazóbb mint egy Killzone univerzum.Ugye a HALO-nak rohadtul összetett és szerteágazó világa van.Van a HALO nak sok része és még egy stratégiája is.A KILLZONE mindösszesen 3 részt tud felmutatni és egy kevésbé sztori orientált történetet.Ehhez még azt is hozzá fûztem,hogy szerintem többen ismerik a HALO univerzumot mint a Killzone-t abból is kiindulva, hogy a HALO alapötlete egy könyvbõl fakad aminek azt hiszem Gyûrûvilág vagy ilyesmi a címe.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Amirõl Protect írt, az nem ismerettségi kérdés.
pl akinek a Resistance egyenértékû a GeoW-al annak nincs elég képessége a gondolkodáshoz.
Amúgy is értelmetlenség ez a mit mihez mérek, hiszen stílusra valóban egyforma a GT és Forza , de ez nem ilyen egyszerû hogy mibõl mennyi van darabszámra, hanem hogy az a játék milyen, tartalmilag...darabszámra több ex van ps3-ra, de más kategóriában jobbak.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ezt írtam neki:
Biztos vagyok abban,hogy nekem írtad.Elõször is a fiamozást fejezd be mert szerintem jóval idõsebb vagyok nálad,másrészt ha te azt a kommentet támadásnak véled akkor javaslom olvasd el még 1x vagy szöveg értelmezési problémáid vannak.A hangnemeden meg változtass szerintem.Ezzel az irományoddal már le is esett az,hogy nem a boxosok kötekedtek veled hanem egyszerûen ugyan ezzel a stílussal mentél észt osztani oda mint a nagy megmondóember.
Mindenkinek lehet véleménye és én ezt tiszteletben tartom,úgy ahogy én a tiédet,de azért értelmes és normális hangnemben/módon is meg lehet fogalmazni azt.Ennyi.
Mindezt annyiból,hogy kifejtettem neki azt,hogy a Halo egy jóval nagyobb és ezerszer ismertebb univerzum mint a killzone.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Szeretek én is vitázni.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
na összegezzünk
Killzone - Halo
Resistance - Gears of War
Gran Turismo - Forza Motor Sport
God of War - Szerintem nincs olyan játékuk ami vetekszik a Gowal
Uncharted - Hopp már is témánál vagyunk az uncharted a világ legszebb graffos játéka és nincs vetéj társa retek xboxon -.- ennyit erröl
ERRE EZT ÍRTAM
Jó összehasonlítás de csak játék elemileg állja meg a helyet.A HALO univerzum sokkal nagyobb és ismertebb mint a Killzone.A Gears is egy nagy név és talán az Uncharted az ami vele egyen értékû
hát fiam lehet a kozmóba olvastad de a killzone hiresebb és jobb játék mint a gears of war vagy a halo csak nézd meg a játék értékelését minden játék amit itt fel soroltam jobb értékelést kapott mint bárnelyik boxos játék az uncharted az elsö olyan ps3 as játék volt ami 10/10 et kapott de van pár ember mint te aki fejböl mondja az orbitális hülyeségeit aki játszott már ps en az tudja hogy a ps mindenben jobb a boxnál na meg a killzone dijjat is nyert nem eggyet a resistance 2 szint úgy a gears of war meg egy emlïtésre sem mélto nem lehet egy lapon emlegetni az Uncharteddel vagy a God Of Warral köszöntem
Ekkora kreténeket.Ráadásul vagy 10éves lehet a gyerek.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Zavvin most jött mega monday email.
Kb lófasz akciók vannak.
Medal of Honor (Classics) £5.98
Mondjuk nekem nem annyira tetszett.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Boxra meg ha jön is max évek múlva, mert a blizznek Sonyval van üzleti kapcsolata, ahogy azt a PS4 eventen is bejelentették.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
De! Nekem az "UncagedPizza"-s profilomon, az MS reg.-nél bedobta ezt a nevet, oké legyen. Utána hiába néztem akár géprõl,akár boxról nemengedte megváltoztatni, csak 800MS pontért... miközben az elsõ ingyenes...
Itt a NorbR32-snél pedig bár nem ezt dobta be elsõnek,de itt megtudtam változtatni ingyen... Azért gondoltam,hogy hátha összelehetne vonni 2 profilt, mert az MW2-ben igen nehéz volt megszerezni pár acsit ( bár még igy se 100%-os.. de az már nemlényeg. ) , nameg FM3-as acsik,F1 2012esek...lényegében 1360pontom volt ott.. itt most 920 van.. ezért lett volna jó. De ha nemlehet,akkor nemlehet... <#vigyor0>#vigyor0>
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Bio 2-ön sokan fanyalogtak, hát én azt is eléggé szerettem. -> Fanyalogtam, de azért szerettem én is.
Bio 3 kód már ott a postaládámba :-) -> én már preloadoltam is :-P
(te elsõ kettõt is pécén nyomtad le? én azokat még boxon)
Forza.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
My streams: https://beam.pro/oriic
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Nem, ha úgy érted hogy pontokat átvinni, átadni egymásnak...vagyis nem.
Bio 2-ön sokan fanyalogtak, hát én azt is eléggé szerettem. Még multiztam is vele min. 1 hetet! Nálam ez nagy szó :-)
Bio 3 kód már ott a postaládámba :-)
Metro? GTX460-am volt még pár hónapja. Az kevés volt a max grafhoz, most már megvan alá a vas, de most TR mánia van, hideg is van, ilyenkor konzol only gaming van :-)
Szóval, mivel Stalker-t erõsen szívleltem, így nagy elvárásaim vannak Metro irányába igen... hamarosan kiderül.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Sok xeretettel várom a Metrót. Nekem az lesz idén AZ FPS. Elsõ résszel játszottál?
Most, kb. 15 perccel ezelõtt aktiváltam a 12 hónapos gold tagságot most a számítógépen (mert ott gyorsabb és kényelmesebb) amit legutóbbi karácsonykor kaptam és írta hogy sikeresen aktiváltam. De amikor 3 perccel késõbb beléptem a konzolba, el akartam indítani a RDR multit, megtagadta a belépést, majd az xbox gombra kattintva a party-ra mentem, kiírta hogy szükségem van egy gold tagságra... De épp aktiváltam az elõbb! (sikeresen) Vhol a profilom belül a "view avalible gold menberships"-en látom a jobb oldalon: 12 hónap gold tagság aktiválva 2013 03 23-án és lejár 2014 03 23-án.
De a játékok és az alkalmazások nem "látják" hogy goldos vagyok! Várni kell, amíg a konzolon is aktiválva lesz? Mennyit?
Elõre is köszönöm a válaszokat!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
PCF belecsempészte ezeket az extra küldiket, ahol vagy idõre, vagy bizonyos módon ( pl csak ellenség fegyvere használható stb... ) kell megoldani az adott szituációkat. Van egy mérõcsík, amit változatos, taktikás játékkal lehet feltornászni, és a cél a legjobb értékelés elérése amit a szakaszok végén kiértékel.
Hardon azért eléggé adja így, fõleg az idõre menõt 7edjére sikerült úgy kitaktikázni, hogy meglett. Ez a random respawn rendszer azért tud meglepetéseket okozni.
Instant skip 😄
Adversus solem ne loquitor
http://www.gamestar.hu/tomb-raider-gamestar-lanybol-lett-lara-croft.html
My streams: https://beam.pro/oriic
Faszbuk: Lindsay Elyse