XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lásd: halo3->odst->reach
vagy a negyediket 😊
Forza.
De PS4-en is mutatták milyen játékok lesznek ahoz képest ez lofax.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ettõl függetlenül még mindig azt mondom, hogy ez sem az a nextgen amit itt most nextgennek nevezünk. Elsõ valódi nextgen játék a végleges Killzone és egy 343 Halo? ( vagy akármi ) produktum, vagy egy EPIC gamma lesz. Olyan játék ami csak nextgen gépre fog megejelnni, csak arra készítettek, csak is nextgen gépekre írt motorral.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Forza.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egyszer az neki(k) a baja, hogy kevés a fejlõdés ... Máskor meg az, hogy a Resident Evil -ben miért lehet sétálni/futni a célzás és lövés közben <#nevetes1>#nevetes1>
Amúgy Harli, jövök fel mint a talajvíz! Már meghaladtam a 19 ezer G pontot!! JÖVÖÖÖÖÖÖK <#guluszem1>#guluszem1>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Persze látványos volt ebbõl
ide a felylõdés
15 év telt el...
hova szerintetek tovább???
ide???
Gondolkodjatok hogy a jelenlegi szint eléréséhez mekkora erõforrás növekedésre volt szükség akkor elképzelhetitek,hogy a mostani szint megduplázásához hatványozottra van szükség.És az akkor se lesz annyíra látványos mint az elmúlt 15 év és a közelébe se lesz annak amirõl Ti álmodoztok...
Next genbe mi legyen!!! fix fps kicsit szebb graf,de ne az fps rovására.Nem akarom látni a fûszálak között szaladgáló hangyákat miközben a tankkal robogok a harctéren...vagy azt hogy 1 ház belsejébe sima tapéta van vagy bársony...
Sõt azt se akarom,hogy elszaladjanak a gránát elöl...Ha ez így mûködne 1 háborúba se lenne halálos áldozat...És az 1 gránát 4 kill acsi se lenne meg teszem azt...<#nevetes1>#nevetes1>
Tehát kezdjen el mindenki megbarátkozni a gondolattal nem fog csodát látni next genbe ez ziher...
<#kacsint>#kacsint>
EZ CSAK 1 JÁTÉK!!!!PRÓBÁLJATOK BELETÖRÕDNI...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Bár tény hogy élõben biztos jobban néz ki,videó nem adja annyira vissza sose.Remélhetõleg konzolon is normálisan fog majd futni,bár dice-ban én nem bízom.
Kurva hitboxot csinálják meg inkább.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"Mondjuk így is valszeg beszerzem egybõl,cod nem hiszem hogy bármit is feltud majd vonultatni ezzel szemben,kérdés hogy next gen konzolra majd vagy pécére."
Garancia nincsen a sikerre, de CoD-ék most dobják be az új motort, Dice-éknak már 1 éves, persze ez nem feltétlen jeent gondot.
És CoD már nextgen-re fejleszt.
Legalábbis azt írták a kövi kód csak nextgen.
Next PC upgrade: 2022
Mondjuk nekem így is megfelel(ne),ha végre valahára jönne egy bf amiben mûködik a hitbox.Azt megcsinálnák,én már elégedett lennék.
Mondjuk így is valszeg beszerzem egybõl,cod nem hiszem hogy bármit is feltud majd vonultatni ezzel szemben,kérdés hogy next gen konzolra majd vagy pécére.
Más
Új GTA V szkrínek:
Sunsets, Seas, Skies and So On...
Ez meg 0day de már akkor biztos volt,amikor bejelentették<#eljen>#eljen>
PSN ID.: Beegabor
kéne"...
Meg az a kurva gránát ami elõl nem bir elfutni hanem várja a parasztja hogy felrobbanjon....😊
Én is azt érzem hogy nexgennek kevés...és nem grafikai tekintetbe, mert az elég ütõs...
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
csak newgen-re... :/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Just do it :)
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Nekem annyira nem jön át ez a fakó grafika...
már a bf3ban is ez a gond, h pillanatok alatt szétlõnek mindent, ami szétlõhetõ 😊
elméletben jó a rombolhatóság, de a játszhatóság zuhan tõle...
Forza.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Dice nem akar vagy nem tud vagy nem lehet rendes növényzetet.
A háttérben mert süt a nap meg van 7 törönyház, a többi meg egy kopár sivatag még nem fostam össze magam.
Robbanásoknál ugyanaz a baj, odalõ, és a fal felsõ része kirobban, allul az alsó emelet nem robban már ki, az egy egyenes vonallal el van választva, és MIÉRT nem robban ki az összekötõ vasrúd a betonból???
Ezt soha nem értettem, az minek marad éppen? Ha egy aknavetõvel odabolondítasz?
Eléggé illúzióromboló.
Persze ha most-gen-re is jön akkor érthetõ.
Mostani generációra viszont jó.
My streams: https://beam.pro/oriic
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Forza.
Van egy olyan érzésem, hogy kijön az új xbox akkor nem lesz ilyen régiós szopás a régi címeknél Xbox 360-ra.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑