XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
Én még ráteszek egyel (egy-két résszel) : majd a "harmadik" halót kell megnézni a "nextgenen" 😊

lásd: halo3->odst->reach

vagy a negyediket 😊

Forza.

DarkSector
Igen én is tisztában vagyok vele, és sok helyen mondogattam ugyanezt, hogy a látvány/gépigény hatványára emelkedik a sok apró részlettel.

De PS4-en is mutatták milyen játékok lesznek ahoz képest ez lofax.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Frosbite motor. Ugyan az ami a 3 alatt volt, kicsit megspékelve ezzel azzal. Az a szint még évekig felsõ kategória.

Ettõl függetlenül még mindig azt mondom, hogy ez sem az a nextgen amit itt most nextgennek nevezünk. Elsõ valódi nextgen játék a végleges Killzone és egy 343 Halo? ( vagy akármi ) produktum, vagy egy EPIC gamma lesz. Olyan játék ami csak nextgen gépre fog megejelnni, csak arra készítettek, csak is nextgen gépekre írt motorral.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ez a legjobb,itt legalább vannak színek.
arty
Valójában innen:

😄

Forza.

arty
Battlefield modern combat képeket kellett volna linkelni 😊 az volt x360-ra is, és az a szellemi elõdje a mostani bf3/bf4-nek.

Forza.

Tinman
Valójában innen:

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Harlekin
<#nevetes1><#eljen>
Macccy
<#nemtudom>

Egyszer az neki(k) a baja, hogy kevés a fejlõdés ... Máskor meg az, hogy a Resident Evil -ben miért lehet sétálni/futni a célzás és lövés közben <#nevetes1>

Amúgy Harli, jövök fel mint a talajvíz! Már meghaladtam a 19 ezer G pontot!! JÖVÖÖÖÖÖÖK <#guluszem1>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Harlekin
innen

Harlekin
nem is értem mire számitotok!!???

Persze látványos volt ebbõl

ide a felylõdés

15 év telt el...

hova szerintetek tovább???
ide???

Gondolkodjatok hogy a jelenlegi szint eléréséhez mekkora erõforrás növekedésre volt szükség akkor elképzelhetitek,hogy a mostani szint megduplázásához hatványozottra van szükség.És az akkor se lesz annyíra látványos mint az elmúlt 15 év és a közelébe se lesz annak amirõl Ti álmodoztok...
Next genbe mi legyen!!! fix fps kicsit szebb graf,de ne az fps rovására.Nem akarom látni a fûszálak között szaladgáló hangyákat miközben a tankkal robogok a harctéren...vagy azt hogy 1 ház belsejébe sima tapéta van vagy bársony...
Sõt azt se akarom,hogy elszaladjanak a gránát elöl...Ha ez így mûködne 1 háborúba se lenne halálos áldozat...És az 1 gránát 4 kill acsi se lenne meg teszem azt...<#nevetes1>
Tehát kezdjen el mindenki megbarátkozni a gondolattal nem fog csodát látni next genbe ez ziher...
<#kacsint>

EZ CSAK 1 JÁTÉK!!!!PRÓBÁLJATOK BELETÖRÕDNI...

DarkSector
Karakterek igen, de azon kívül elég gyengusz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Waczkor
Ebben igazad van,nem jól fejeztem ki magam,ahhoz képest nem annyival szebb mint amennyire mondták hogy szebb lesz.
Bár tény hogy élõben biztos jobban néz ki,videó nem adja annyira vissza sose.Remélhetõleg konzolon is normálisan fog majd futni,bár dice-ban én nem bízom.

Kurva hitboxot csinálják meg inkább.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

TDC Geronimo
Pedig sokkal szebb. Karakterek, arcok, fények/particle effektek, ezerszer több minden mozog a képernyõn.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Waczkor
Én fikázást nem nagyon láttam,inkább csak azt hogy nem akkora a különbség a bf3hoz képest amennyire a legelejétõl kezdve mondogatták,hogy majd a next genbe mit fognak kihozni a frostbiteból.

Botond
Lesz egyáltalán napi akció váltás? 😊
TDC Geronimo
Bioba olyan az art stílus és a production value az egész játék folyamán, hogy a bokám lefosom. Elsõ 15 perce többet ért, mint az elmúlt évek felhozatalának 90%a

DarkSector
Bazze had haljam ki az aki magasztalta a Bio-t? 😄

DarkSector
Sokáig nem nézted a híreket:

"Mondjuk így is valszeg beszerzem egybõl,cod nem hiszem hogy bármit is feltud majd vonultatni ezzel szemben,kérdés hogy next gen konzolra majd vagy pécére."

Garancia nincsen a sikerre, de CoD-ék most dobják be az új motort, Dice-éknak már 1 éves, persze ez nem feltétlen jeent gondot.
És CoD már nextgen-re fejleszt.
Legalábbis azt írták a kövi kód csak nextgen.

grebber
Mondjuk az azért érdekes hogy sokan úgy fikázzák már most a BF4 grafikát hogy a Bioshock Infinite-tõl (aminem semmi átlagon felüli nincs, sõt a Dirt "sárgaság" szindróma jegyei bõven felfedezhetõk) hanyatt szarják sõt torkon fossák magukat.<#levele>

Next PC upgrade: 2022

Waczkor
Engem se nyûgözött le annyira még,pláne hogy mennyire mondták hogy next gen így meg úgy.
Mondjuk nekem így is megfelel(ne),ha végre valahára jönne egy bf amiben mûködik a hitbox.Azt megcsinálnák,én már elégedett lennék.

Mondjuk így is valszeg beszerzem egybõl,cod nem hiszem hogy bármit is feltud majd vonultatni ezzel szemben,kérdés hogy next gen konzolra majd vagy pécére.

Más

Új GTA V szkrínek:
Sunsets, Seas, Skies and So On...

Ez meg 0day de már akkor biztos volt,amikor bejelentették<#eljen>

DarkSector
Korai verzió, nem az ai a legnagyobb fejtörõ, hanem hogy nem élénkek a színek, bár ezt megszokhattuk a Frostbite-tól, a növényzet gagyi, a kopár helyszínek kicsitsem látványosak, az meg hogy egy csõ folyosón bokáig hullámzik a víz és 1-2 helyen szikrázgat azt más játékban is meg lehet oldani FB2 nélkül.

DarkSector
Néha? 😊

Seth
A csata zajában nem hallotta,hogy odadobták, látni meg nem látta mert mással volt elfoglalva. Bamm. Megmagyarázva. Next! <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

kill3r21
Pedig annyira engem sem gyõzõtt meg a bf4..."szép szép, de otthonra nem
kéne"...

Meg az a kurva gránát ami elõl nem bir elfutni hanem várja a parasztja hogy felrobbanjon....😊
Én is azt érzem hogy nexgennek kevés...és nem grafikai tekintetbe, mert az elég ütõs...
Néha nem értelek én téged. <#vigyor2>
Tyler Durden
Köszi szépen <#eljen>

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

TDC Geronimo
Mostani generáción képzelem milyen ótvar módon le lesz ez butítva.

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Muttley
gyüna zúj Thief Nééégy 😊

csak newgen-re... :/

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az új Army of Two ritka sz.r lehet, h még senki nem írt róla egy kukkott se... <#idiota>

Just do it :)

Tyler Durden
Ehhez a csodatáblához honnan lehet hozzájutni ilyen kedvezõ áron? Gondoltam gyereknek én is vennék 1-et..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

DarkSector
Az mondjuk annyira nem okozna problémát, ha valóban szét lehetne mindent lõni.
Nekem annyira nem jön át ez a fakó grafika...

arty
és a harc 5. percében már csak egy nagy romhalmazon harcolsz, 0 fedezék, 0 grafika.

már a bf3ban is ez a gond, h pillanatok alatt szétlõnek mindent, ami szétlõhetõ 😊

elméletben jó a rombolhatóság, de a játszhatóság zuhan tõle...

Forza.

Totti5
Jól néz ki. Maga a játék ugyan annyira nem érdekel mint az elõzõ X modern wórfer n+1 szoldzserdara, minden oldalról 10szer legrágott csont.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Hát ez fos, nem kizárólag a robbanás, hanem összevissza az egész.

Miért valóságszimulátort vársz? Ez egy játék, nem a valóság szimulálása a célja. Nyilván úgy kell megcsinálni a terméket, hogy szórakoztató legyen. Te pontosan mit is vársz nextgen alatt? Tényleg kíváncsi vagyok, hogy mi az ami neked nem lenne sovány.
Botond
Na miután tele a vinyó, és törölni kell az új gammákhoz, így célirányos leszek. Lego és DC3 leárazásra csapok csak le. 😊
DarkSector
Nextgen-nek sovány.
Dice nem akar vagy nem tud vagy nem lehet rendes növényzetet.
A háttérben mert süt a nap meg van 7 törönyház, a többi meg egy kopár sivatag még nem fostam össze magam.

Robbanásoknál ugyanaz a baj, odalõ, és a fal felsõ része kirobban, allul az alsó emelet nem robban már ki, az egy egyenes vonallal el van választva, és MIÉRT nem robban ki az összekötõ vasrúd a betonból???

Ezt soha nem értettem, az minek marad éppen? Ha egy aknavetõvel odabolondítasz?
Eléggé illúzióromboló.
Persze ha most-gen-re is jön akkor érthetõ.

Például? Lesz 360-ra is, hivatalos oldalon van dobozkép is.
DarkSector
Néhány idióta dolog van, amit tipikusan bennehagytak.

Fantasztikus lesz, nagyon várós cucc!
DarkSector
Ez remélem nem nextgen játék lesz mert akkor szomorú lettem.
Mostani generációra viszont jó.

TDC Geronimo
60 seces tv spot

TDC Geronimo

orichalcos

My streams: https://beam.pro/oriic

Macccy
Meséltem már mit beszélgettem a heldesk sráccal, én hiszek neki, logikus is: nem a Microsoft csínytevése és közönség szájbakúrása ez a régió dolog, hanem nemzetközi jogi és szerzõdéses herce-hurca, a kiadók mûve fõleg. Ha valami egyik országban még nincs valami oknál fogva engedélyeztetve - akár amiatt is mert teszemazt a warner hungary lassan õröl vagy nincsenek kész a papírokkal - akkor nincs engedélyezve a Live-on sem. Sajnos ez van. Betmen emiatt nem lett meg nekem múltkor, de már kölcsönkértem lemezen muhhahahahahaa 😊

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

arty
vszeg csak mégnagyobb szopás lesz, mert teljesen elfelejtik a supportot a régi cuccaikra 😞

Forza.

davidka003
Mire én odajutok, hogy lesz idõm ezzel játszani addigra magyar Live-on is lesz minden. 😄
Van egy olyan érzésem, hogy kijön az új xbox akkor nem lesz ilyen régiós szopás a régi címeknél Xbox 360-ra.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

arty
ilyenkor örülök, hogy lemezen van az MC:LA 😄

elképesztõ ez a régiószopatás...

Forza.

davidka003
De a magyar accra regelte a pontokat.