XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Lúzák vagyunk. Nyomoztam.

Spasim 1974 (Plato-ra jött ki) - lehetett benne lõni és elsõ személybõl láttad a dolgokat.

Aztaqrta!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

teddymac
Köszönöm

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

arty
1. meg nem nagybetûvel kezdtem a hsz-t!
2. bevallom, k.-ra nem emlékszek rá 😄 de komolyan: SEMMIRE!

Moby! Kellett/lehetett lõni mercenaryban? 😊) (és a folytatásokban?)

Forza.

kakaoskalacs
DIS-HO-NO-RED

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Küldtem egyet. <#wink>

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

Macccy
Az hagyján, én mondjuk még nem nagyon játszottam/szerencsésen elkerültem eddig olyan játékokat amik fagynak. VISZONT a Youtube app az még mindig fos. Én nem hiszem el! Az a szutyok a múltkor 1x nem (!) fagyott meg, az összes többi elindításnak fagyás lett a vége. Úgy 10 -bõl 9x. Profi.

Mondjuk most melóban vagyok, szóval ráérek írni nekik egy levelet, hogy nyissanak rá ticketet a tetves Google-nek! <#vigyor>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

teddymac
48 órás livot honnan tudok szerezni ?

teddymac
Metro fagy le állandóan fõleg az 1750 ticketes 😊

Nem igazán. 😊
Mr Manson
700óra BF3 után bátran mondom : sajnos a BF3 ilyen xbox-on. Néha lefagy belépéskor, illetve bizonyos gomb kombinációk lenyomásakor. Elmegy a hang, lehet visszajön ... lehet nem ... 😞

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

TaRka0107
Ha más játéknál nem csinálja szerintem nincs nagy baj. Vannak olyan játékok, amiknél meg fagy a box.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Seth
Nem játszottál a számozott részekkel azelõtt, mi ? 😊

PSN ID.: Beegabor

Sziasztok. Mi lehet annak a problémának az okozója, hogy egy óra után Xboxon játék közben egyszer csak megfagy a kép és a hang elnémul, és csak a kikapcsolás segít rajta ? Eddig csak a Battlefield 3-nál jelentkezett ez a probléma. (a gépen nincs semmiféle módosítás:flash,hûtés...)

Ez ilyen olyan ocsó megoldású lesz mint a legutóbbi Metal Gear Rising, hogy sima videó formátumban nyomatja a videókat, a játék része teljesen átlagos lesz?
DarkSector
Igen ezt ismerem, de ettõl még a remény hal meg utoljára. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Hát ebbõl egy szép szót sikerült kihoznom. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Nekem meg hogy középszar csapat valami letöltõs játéka lesz.

Tessék itt van amit erre genre mûveltek. Ez sem kiemelkedõ, még az Unreal 3at sem használja ki, kimondottan gyenge teknóban és hibás ( popuppoló fák a háttérben lol ). Metacritic 60%, mert valami dínós...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Seth
Akarod mondani Konami

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Mondjuk 1 dologban szerintem biztosak lehetünk, mivel eddig semmilyen Konami (update-elve) nagyobb cím nem jött pc-re, kevés az esély hogy ez jön.

Sem Metal Gear, sem Silent Hill nem jött....jó meg Castlevania sem.

DarkSector
Az unreal 4-es dinóról eszembe jutott, egy szép kis Dino Crisis 4....😄

Totti5
Nem érdekel. Megnéztem HDban a trélert, meg a kiadott offisöl képeket. Nem nextgen.

TDC Geronimo
Figyelni kellett volna az elõadást 😛

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Totti5
Ki írta és hol hogy PC? mert ha ilyen recefice és lópoly PCn, akkor nem tudom miért ne lehetne konzolon.

TDC Geronimo
Hát azért Kojima csak nem akkora kókler 😄

DarkSector
Vagy ez is olyan mint a MGRV, hogy a demo-ban még sokkalta szebb mint a végleges...vagy ne menjünk messzire, Aliens.CM.

DarkSector

TDC Geronimo
Hagyjad szerinte ilyen lesz mostani konzolokon is. Biztos azért demozták PCn, mert nem volt a közelben egy box/ps

DarkSector
Csakhogy ha megnézed a berendezést, meg az egész karaktert, ilyen részletesség és fizika, a bõr rugalmasságát ezen a generáción szerintem kizárt.
Amúgy it is faszán látom 360p-ben, mármint hogy ez nagyon nagyon next. 😊

Totti5
Mit nézzek egy 360ps videón? majd full HDban, és akkor látszik minden trükk. MGS4 is baromi szép volt 2008ban... eltelt 5 év. Egézséges fejlõdés, amint minden sorozat átesett.

DarkSector
Végignézted a videót?
Vagy akkor ez a Fox Engine a legjobb amit láttam eddig.

n000rbi
Akkor ne nekem címezd 😉

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

DarkSector
Ne vedd magadra.

Totti5
Lófaxt nextgen.

n000rbi
Ahogy én sem állítottam sehol, hogy pc-re lesz... Ennyi elég is volt az értetlenkedésbõl, azt hiszem.

DarkSector
Ha ez ilyen lenne mostani gépeken 2-3 évig nem is jutna eszembe váltani.

DarkSector
Ez pc hardweren van demózva, de mint a Killzone 4-nél is, mivel pc-ken fejlesztik a konzolos játékokat semmi, és senki nem mondta hogy lesz PC-re.

De a látvány nem mostani generációs...lehet lesz butítva mostaniakra, de ez Nextgen konzolokra lesz elsõsorban, semilyen pc-s változatról nincs szó.

TDC Geronimo
Biztos, hogy fog. Nem demozták volna PCn

n000rbi
XBOX360/PS3. Nextgen gépekre meg elég sanszos, hogy szintén jön.

DarkSector
húdefasza:
kárhogy nem ez a gen.

Tinman
Tudod mit jelent a szó: SHOOTER?

No meg:

1. Nem szálltál ki hanem lezuhantál. Nem kis különbség.

2. Nem volt SHOOTER! Nem lövöldöztél benne, inkább kaland game volt.

FPS = Firs Person Shooter. Shooter. Shooter. Shooter. Lásd Wolfenstein, Doom, Duke Nukem 3D, etc.

A 2. részrõl viszont fogalmam sincs, abban ha lövöldöztél akkor bocsi, megkövetem, majd megkövezem magam.

Ha már ennyire erõlködsz korábbról, akkor inkább az Operation Wolf, de az meg egyfajta side-scrollos-first-person-rail shooter. De még mindig közelebb van az FPS mûfajhoz, mint Mercenary.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arty
miért, ott is kiszálltál a jármûbõl? (nem, ellenben a mercenaryval)

Forza.

teddymac
Telorol nem megy a videobeszuraa:-S

teddymac
http://m.youtube.com/#/watch?v=U8HVQXkeU8U&feature=g-logo-xit

Tinman
Ne fárassz. Ezzel az erõvel az X-Wing vagy mondjuk a Terminal Velocity is FPS. (NOT)

DarkSector
+1 rész és ott vagy a Halo4-nél.

arty
Öreg vagy!! 😄

(én nem tudtam végigjátszani ezt sem, ahogyan az elite-ben se volt szinte semmi sikerélményem, soha 😞 )

Forza.

arty
max az elsõ volt, amit így neveztek 😊
voltak elõtte is elsõ személybõl lövöldözõs játékok 3d graffal ... bár azok jóformán stratégiák voltak a maguk 2mp / frém sebességükkel 😄

Forza.

Totti5
Természetesen ez is igaz!

Moby
Az igazán durva az, hogy emlékszem a végigjátszásra (mercenary).
Kemény?

/mondjuk az elite valamivel korábbi, de nekem csak késõbb lett c64-em, egy c16-al kezdtem, majd c+4, majd a 64 😄

Adversus solem ne loquitor

Totti5
Na megnyugodtam. MC:LA complete edition volt fent a GOD-on, így benne van a fullos DLC is!!!

Még mindig k. nehéz. Mentem egy idõfutamot és nem ütköztem, de 10 seccel késõbb értem célba😄 ehhez megint centrie be kell vágni a várost, és halál pontosab szalalomozni a csúcsforgalom közepette hogy eredményeket érhessen el az ember!