XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Steam-es Toy Soldiers kódot tudok adni... Live-ra sajnos nem. Üres leveleket kaptam :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ezért az információ-ért valaki szerezzem nekem kódot . Jöhet ms point , vagy toy soldiers kód .
Tinman
Utcának ezt írtam be: Pöcsimöcsi 12 :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

assassin creed 3 ingyen , jippi jájé hóóóóó
na mondom hogy mûködik
a kinai live-on nézted ?
Tinman
Aztaqrva!

Ez bejött!!!

HOLY FUK!

NAGYON KÖSZI!!! Remélem tudok majd nyelvet választani, ha nem akkor így jártam :-D

0Diaz0
be flashelted? mert még mindig 9e ft..

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

ingyen assassins creed 3 !!! gyorsan próbáljátok , a kinai live oldalon van , de állitólag angolul is megy

http://marketplace.xbox.com/zh-CN/Pr...8ae?noSplash=1
Seth
Nem kapott valami jó értékeléseket.Inkább valamelyik Madden. Backbreaker-ben nincsenek hivatalos csapatok,játékosok, az ütközésfizikán kívül semmiben sem jó, azt pedig tudja már az új Madden is.

És ezt úgy írom,hogy a sport felé sem nézek ,szóval majd kijavít aki konyít is hozzá valamit :D

PSN ID.: Beegabor

Ricsi234
Hy! Mi a véleményetek a Backbreaker nevû játékról?
Érdemes megvennem? Demot letöltöttem és tetszik nagyon nekem:D
Vagy inkább valami más játékot vegyek ilyen árba megközelítõleg?

teddymac
Eus profilhoz tudna adni valaki live kodot ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Macccy
mitnemérteeesz??? <#nevetes1>

Természetesen a szövegben szereplõ elírásokért és eltérésekért egyszemélyes szerkesztõségem nem vállal semmilyen felelõsséget. A -10% is lehet +40% lesz mire vásárolnátok, de nem érdemes kihagyni! <#vigyor>

Amúgy Moby már az is csoda, hogy 2013 -at írtam. Általában tovább szokott nálam tartani az elõzõ évrõl átszokni. Tavaly még nyáron is azt hittem 2011 van.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Tinman
Ebben a k. országba 14. havi fizut is kap némely illetõ, a 13. havi nyugdíjról már nem is beszélve -.-

Szóval engem ez már meg sem lep :-(

Moby
Deadline: 2013.13.31. 23:59

WUT?<#vigyor>

Adversus solem ne loquitor

Macccy
Nesztek kód:

ZAVVI -10%

2685-1A1A-49C4

Deadline: 2013.13.31. 23:59

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Botond
Elfogyott a kód szerintem. :(
megcsináltam ezt kód dolgot , de sajnos csatlakoznom kell az elõttem szólókhoz , én is csak egy üres levelet kaptam , nincs benne a kód
Totti5
Ninja Gaiden 3 plus ultra izé kiadás demója.

Kátszín elsõ 10 másodpercében levágják a tag karját tõbõl, amire a kamera is ráfókuszál direkt. Fröcsög a vér, lóg a hús meg minden. Öröm hogy a fejlesztõk visszatértek ahhoz ami a kettõben volt. Karok, lábak, mindenhol, tocsog a vér, derékba vágott enemy stb... minek kellett ezt egyátalán kihagyni elsõre? persze most újra el lehet adni ugyan azt.

Az persze még vicces, ahogy eltünnek a hullák pár másodperc után. Érdekes mód a GeoW Judgementbe ilyen nincs. Minden hulla ott sem marad a földön, de nem azonnal tünnek el és 10bõl 5 ott marad véglegesen... az ember abban a játékba észre sem veszi, de ezek a japók képtelenek arra hogy valami igényességet vigyenek bele...

Grafika gyenge, kamera káosz és kiakasztó, kátszínek minõsége olyan kínos hogy itt még akár az elnyomása növelheti is a játékélményt ( bár egy fokkal jobb mint a DOA 5ben ), de így is kritikán aluli baromságok halmaza.

DOA 5bõl átránatott csöcsfizika továbbra is elsõ osztályú.

Ha már meghalt a géming és nem lesz több játék akkor talán egyszer sorra kerülhet.

Kíváncsi leszek hogy köv generációban megint 1 gennel le lesznek e maradva vagy képesek lesznek megugrani valami szintet. Minden esetre az biztos, hogy jobb mint az alap kiadás, már csak a trancsír és némi tartalom bõvítés miatt, Azt hogy a játékot ez megmenti e? kétlem, de legalább játszhatóvá teszi.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Muttley
Mortal 2011

Injustice: Gods among us

I love topic engine :)
ami megint faszául mûködik ... :D

Just do it :)

Muttley
2011 nagy sikere
és most április :)

http://www.youtube.com/embed/m9uR3YLK0kA

http://www.youtube.com/embed/OqdqSOlfVOE

Just do it :)

Nekem is valaki segitsen ingyen dolgot szerezni, hogy van ez a kód dolog ? mert eléggé lemaradtam , elõre is köszönöm
arty
LOL

no, ezt megguglizom, de sok jóra nem számítok :)))

Forza.

davidka003
Game.co.uk

Használtak:
MW3: 6 font
Alone in the Dark 3 font
Gears of War 2
Call of Juarez: Bound in Blood: 4 font
Alpha Protocol 3 font
Brothers in Arms: Hell's Highway 3 font

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
"Egy sima arc és nem kurva nagy területek rombolható tereptárgyakkal meg tonnányi effektel"

Tudom de várd ki a végét.
Ne felejtsd el hogy egy olyan csapatról van szó, akik éveken át a szarból építettek várat!
Ezt ne felejtsd el.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003
Nekem mind a kettõre üres kódot dob.
Valami tudna küldene privátban? Igazából mindkettõ érdekelne. :D

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Botond
Vki dobjon legyen kedves toy soldiers kódot privátba, ha tud. Elõre is köszönöm!
orichalcos
Nem nem az.

PH-ról:

Az NVIDIA Face Work CUDA-n fut. Ez az Activision és a megbízott Jorge Jimenez technológiája. Ugyanazt a célt szolgálja, mint a Face Work, csak fut DX11 compute shaderen is.
Az NVIDIA Face Work nem jó a fejlesztõknek, mert nem tudják futtatni a konzolokon, míg ezt igen.

My streams: https://beam.pro/oriic

TDC Geronimo
Ez az nvidia arcdemo. Egy sima arc és nem kurva nagy területek rombolható tereptárgyakkal meg tonnányi effektel. Majd, ha mutatnak olyat is elhiszem.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
Na ezen dolgozott eddig, és dolgozik az Activision, csak nehogy a végén meglepõdjenek a DICE-ék, most már olyan hir van hogy a Dice szerint a Frostbite 3-nál nem csak a technológia a lényeg....bla-bla-bla...

http://www.youtube.com/v/l6R6N4Vy0nE&version=3

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TaRka0107
Egy kanyim sincs. De amúgy kinél ennyi?

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

900 forint az 1 hónapos gold nepperektõl, ennyit se ér meg?
teddymac

TaRka0107
Én most töltöm, nem tudok róla semmit. Ingyen vóóót kipróbálom

TaRka0107
Ha valaki tud valqmi megoldást ilyesmi 2 hetes/napos gold szerzésr, ossza már meg velem :D
Köszi!

Macccy
Nem tudom eldönteni, ez a Toy Soldiers megér e annyit, hogy belenézzek. Jóez, kipróbáltátok már?

TaRka0107
Ez jó dolog. Kösz Totti, bár Gold-ra nagyobb szükségem lett volna.
Azt nekem se adott, de Toy Soldiert igen.

Tinman
Akkor itt a baj!

A Live kódot meg csak annak adja akinek még nem volt XBOX tagsága. Ehh :-/

teddymac
csak a toy soldiersre add kodot a masikra nekem se :)

Én is kitöltöttem kíváncsiságból, és nekem is üresen küldte. Toy Soldiers megvan, a másik meg nem is annyira érdekel, a két hetes Gold meg pláne.. <#idiota>

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

teddymac
ha mindent kitöltöttél jobboldalon a submitre klikk ?

teddymac
kitöltöttem ....irj privatba emailcimet kitöltöm neked

Tinman
Feladom.

USA VPN-en is próbáltam, USA mail címre, elfogadja, rányomok a The Maw-ra.
Tölt, kidobja, hogy minden frankó itt a kód:

Csak éppen nincs ott semmi.

IE explorer és Mozilla alól néztem, u.a. az eredmény.

Tinman
Van valami trükk? Hogy csináltad?

teddymac
Nekem sikerült az ingyen játék..... Köszönöm Totti....

Tinman
Másik mailra u.e.... kódok nélkül.

Amúgy mikor feldobja, hogy választhatok 2 játék közül, akkor ott sem írja ki a kódot! A helye ott van, de semmi.

Pedig Minesora zip kódot adtam meg.

Tinman
Nem töröltem ki semmit... üres levelet küld, se kód, se semmi :-/

YOUR FREE XBOX LIVE GOLD MEMBERSHIP TRIAL CODE*:
*

YOUR FREE ARCADE GAME CODE - :

CLICK HERE to get going. Thanks for signing up!

*Free 2-week membership only applicable to new members and does not apply to current Xbox LIVE members.
*One Xbox LIVE Gold Membership Trial per new customer.

Totti5
Toy Siloders, The MAW ingyér kódok

Enter 564105307 as code 1 with 11:11 as time stamp 1
Enter 565105326 as code 2 with 12:05 as time stamp 2

Totti5
Toy Soliders

9VCH3-7TX2H-H63D6-JVH2W-2GFVZ

Mr Manson
Judgement COOP-hoz keresünk 2 embert. (Õrületes fokozat a cél!)

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN