XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ez bejött!!!
HOLY FUK!
NAGYON KÖSZI!!! Remélem tudok majd nyelvet választani, ha nem akkor így jártam :-D
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
http://marketplace.xbox.com/zh-CN/Pr...8ae?noSplash=1
És ezt úgy írom,hogy a sport felé sem nézek ,szóval majd kijavít aki konyít is hozzá valamit :D
PSN ID.: Beegabor
Érdemes megvennem? Demot letöltöttem és tetszik nagyon nekem:D
Vagy inkább valami más játékot vegyek ilyen árba megközelítõleg?
Amúgy Moby már az is csoda, hogy 2013 -at írtam. Általában tovább szokott nálam tartani az elõzõ évrõl átszokni. Tavaly még nyáron is azt hittem 2011 van.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Szóval engem ez már meg sem lep :-(
ZAVVI -10%
Deadline: 2013.13.31. 23:59
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Kátszín elsõ 10 másodpercében levágják a tag karját tõbõl, amire a kamera is ráfókuszál direkt. Fröcsög a vér, lóg a hús meg minden. Öröm hogy a fejlesztõk visszatértek ahhoz ami a kettõben volt. Karok, lábak, mindenhol, tocsog a vér, derékba vágott enemy stb... minek kellett ezt egyátalán kihagyni elsõre? persze most újra el lehet adni ugyan azt.
Az persze még vicces, ahogy eltünnek a hullák pár másodperc után. Érdekes mód a GeoW Judgementbe ilyen nincs. Minden hulla ott sem marad a földön, de nem azonnal tünnek el és 10bõl 5 ott marad véglegesen... az ember abban a játékba észre sem veszi, de ezek a japók képtelenek arra hogy valami igényességet vigyenek bele...
Grafika gyenge, kamera káosz és kiakasztó, kátszínek minõsége olyan kínos hogy itt még akár az elnyomása növelheti is a játékélményt ( bár egy fokkal jobb mint a DOA 5ben ), de így is kritikán aluli baromságok halmaza.
DOA 5bõl átránatott csöcsfizika továbbra is elsõ osztályú.
Ha már meghalt a géming és nem lesz több játék akkor talán egyszer sorra kerülhet.
Kíváncsi leszek hogy köv generációban megint 1 gennel le lesznek e maradva vagy képesek lesznek megugrani valami szintet. Minden esetre az biztos, hogy jobb mint az alap kiadás, már csak a trancsír és némi tartalom bõvítés miatt, Azt hogy a játékot ez megmenti e? kétlem, de legalább játszhatóvá teszi.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Just do it :)
és most április :)
Just do it :)
Használtak:
MW3: 6 font
Alone in the Dark 3 font
Gears of War 2
Call of Juarez: Bound in Blood: 4 font
Alpha Protocol 3 font
Brothers in Arms: Hell's Highway 3 font
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Tudom de várd ki a végét.
Ne felejtsd el hogy egy olyan csapatról van szó, akik éveken át a szarból építettek várat!
Ezt ne felejtsd el.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Valami tudna küldene privátban? Igazából mindkettõ érdekelne. :D
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
PH-ról:
Az NVIDIA Face Work CUDA-n fut. Ez az Activision és a megbízott Jorge Jimenez technológiája. Ugyanazt a célt szolgálja, mint a Face Work, csak fut DX11 compute shaderen is.
Az NVIDIA Face Work nem jó a fejlesztõknek, mert nem tudják futtatni a konzolokon, míg ezt igen.
My streams: https://beam.pro/oriic
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Köszi!
Azt nekem se adott, de Toy Soldiert igen.
A Live kódot meg csak annak adja akinek még nem volt XBOX tagsága. Ehh :-/
Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87
USA VPN-en is próbáltam, USA mail címre, elfogadja, rányomok a The Maw-ra.
Tölt, kidobja, hogy minden frankó itt a kód:
Csak éppen nincs ott semmi.
IE explorer és Mozilla alól néztem, u.a. az eredmény.
Amúgy mikor feldobja, hogy választhatok 2 játék közül, akkor ott sem írja ki a kódot! A helye ott van, de semmi.
Pedig Minesora zip kódot adtam meg.
YOUR FREE XBOX LIVE GOLD MEMBERSHIP TRIAL CODE*:
*
YOUR FREE ARCADE GAME CODE - :
CLICK HERE to get going. Thanks for signing up!
*Free 2-week membership only applicable to new members and does not apply to current Xbox LIVE members.
*One Xbox LIVE Gold Membership Trial per new customer.
Enter 564105307 as code 1 with 11:11 as time stamp 1
Enter 565105326 as code 2 with 12:05 as time stamp 2
9VCH3-7TX2H-H63D6-JVH2W-2GFVZ
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN