176776
banner
  • TDC Geronimo
    Miért nem veszed storeból digitálisan?
  • Zoolee1976
    Bocs de a telefonom néha jobban tudja mit szeretnék írni!
  • Zoolee1976
    Sziasztok!Most kezdtem el a The Witcher 3 át boxon.Kerdesem az lenne hogy tud valaki olyan boltot ahonnan a Wine annak Blood és a másik kieget magyar felirattal meg tudnám rendelni boxhoz?Lehet béna vagyok de én nem találtam!
  • darkSectorxxx #173403
    :)
  • Rage47
    ez lehetne horizon 3 dlc is :)
  • Kongy
    Így van. Én is így gondolom. Ezért van itthon mindből, de be kell vallani, hogy a PS-exek a kedvenceim. Nem azért mert PS-exek, hanem azért amilyen játékok.
  • darkSectorxxx #173400
    + kimondhatatlanulsok
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.09.21. 22:45:32
  • toza #173399
    de miert nem lehetne mindenfele konzolod es kesz?miert kene barmelyiket is jobban szeretni masiknal? a jatekok volna a lenyeg ...

• j0nNyKa
    stílusból vissza akartál venni igaz? akkor jó
  • partizan182
    Itt egy egész jó video ami összefoglalja a jelenséget. A kék csapat / piros csapatot helyettesítsd be Xbotra/Sonyhuszár -ral és helyben vagy :)

Why is every social media site a dumpster fire?

Harlekin ezért érzi magát szuperül otthon a boxos FB csoportban. Nem ő van (feltétlenül) rosszul drótozva, az ember így működik. Hozzáteszem sajnos.
  • grebber
    Azta hatalmas klasszikus Fable 2 most csak 750ft Xbox One-ra..
    Nem tudja valaki One-on van-e magyar felirat? (360-on van)
  • darkSectorxxx #173395
    Forza Horizon 4 Livestream!

• Kongy
    Te miről beszélsz ember? Milyen szekta? Mondtam már, hogy engem hidegen hagy a konzolvita. Full leszarom, hogy Xboxon, PS-en vagy bármin futhat felőlem... a játék a lényeg. És játékok terén a PS vezet, ez tény, ezzel nem lehet vitatkozni, nem én találtam ki, vagy nem a szektám mondja nekem.

Én csak az egész hátterét próbálom megérteni, hogy miért véded a boxot irracionálisan. Ha azt mondod, hogy Xbox marketinges vagy és havi félmilliót fizetnek azért, hogy itt azt mondd, hogy leszarod a PS-exeket, elfogadom.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2018.09.21. 14:34:31
  • Harlekin
    Ahogy már korábban említettem ez nekem tökéletesen megfelel így!
    Elröhögök én ezen az sg-s maszlagon...Tehát továbbra is maradhatnak a halászok!
    Ráadásul én xboxosként csak csak jó vizeken vagyok xbox pártiként!Így hát a halászok próbálnak a zavarosban rapsickodni vajmi kevés sikerrel!
  • partizan182
    Ahogy már korábban említettem etetés van, te meg harapsz. Ha nem harapsz a halászok továbbálnak, hidd el.
  • Harlekin
    Itt inkább rátok mondható a szekta jellem azzal, hogy feszt agitáltok a ti eszméitekkel. Én itt sehol nem istenítettem a boxot, sőt sehol nem degradáltam a ps-t egy nyamvadt TESZT képet raktam be! A boxtól és úgy minden platformtól elhatárolt okot írtam a miértre, hogy miért a box!
    Erre ti lassan bevonjátok a Sony corpot, hogy elmagyarázza nekem, hogy ez nekem miért nem jó így ahogy gondolom!!! Szekta mi, meg Fan boyság a részemről!!???
  • Harlekin
    Nem kell sorolni, mert leszarom ezeket ennyire nehéz ezt megemészteni!? Mit nem tudtok ezen elfogadni???Mit ezt magyarázd el nekem, hogy mit???
  • Harlekin
    Az hogy ki minek tart már szintén 100x leírtam, hogy le se szarom... De hogy vissza térjek erre a témára még mindig nem látjátok a fától az erdőt véditek a semmi ellen a ps-t nekem. Pedig nincs mit rajta védeni, mert számomra nem létezik... Jöhet még 500 hsz, hogy mi van ott és mi marad ki az életemből. De ott nincs kronoport nincs Tyrant nincs halboy nincs rena nincs... nincs... Ami nálam számít!
  • Kongy
    Igen, kimarad a Spiderman, a God of War, a Detroit... soroljam? :D

Kicsit olyan, mintha egy szekta kimosta volna az agyad már ne is haragudj. Kicsit lássuk már reálisan a világot.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2018.09.21. 11:46:47
  • arty
    annyi ezrezés után nem csodálom, hogy mára kiégtél/kiöregedtél :DDD ;) :P
  • arty
    a termék létezik, de amire pénzt adnál, az az ócsó kínai szar kategória, őrület kompatibilitási problémákkal.... :(
    amire nem adnál, a profi kategória, meg sajna (sok)százezres kategória ... :(

nekem a 4k korszak előttről van egy manuális hdmi switchem (örök hála moby-nak érte (aka harlekinnek?!?! :D)), de még azzal is vannak bajok(!).... ennyi toldást sok tévé/sok forrás esetén nem bír, el-elmehet a kép, stb.
    +töklényegtelen* a hdmi kábel ára, igazából csak szerencse - veszel ötfélét és az egyik (nem a legdrágább!) majd működik...

*nyilván azért a drágább általában/valószínűleg esélyesebben működik! ;)

---

nekem is kéne egy 4-6 hdmi in / 2 hdmi out matrix switch, ami bírja a 4k/60hz/hdr-t és mellette még ócsó' is :)
    meg kéne egy jó scart2hdmi konverter is...
    meg egy hdcp stripper, ami a 2.2-t is kinyírja...
    meg toronyóra, láncal :D
  • partizan182
    Próbálom kibogozni: azért job a box, mert nincsenek rajta exek, amivel úgysem játszanál, mert inkább jetskin ülve sörözöl a haverokkal. És mindenki más #nolife incel. És csodálkozol miért tartanak sokan troll csetbotnak.
  • Harlekin
    Nem, nem tudod megérteni őket vagy teszem azt engem, hanem nem akarod megérteni!!!Mivel én is 1000 x leírtam, hogy miért nem kell ps és még midig rácsodálkoztok rendre!

Kimarad az életemből, ez miatt valami!? Nekem???

Semmi nem marad ki sehogy, főleg nem egy szaros játék miatt nem, mert számomra azok nem fontosak ezen a szinten... És itt most konkrétan az ex játékokra gondolok... Számomra NEM léteznek a ps exek egy kicsit se izgatnak...Viszont pontosan ugyan így elmegyek egy forza vagy Halo vagy bár mi mellett és mindezek mellett még így is sokkal sokkal többet és többel játszom mint bárki!!

Isten Igazából már a gamer szegmensben maga a játék sokkal hátrébb szorult mint az, hogy van az a pár ember akivel játék közben szívesen beszélgetek és alkalom szerűen össze ülünk valahol SZEMÉLYESEN is beszélgetni.
    Na pontosan ez a hab a tortán nekem... Nem egy virtuális esetleg több sebből vérző játék.
    Elhiszem nagyon nehéz ezt megemészteni olyanoknak akiknek esetleg ez a "minden" szórakozási lehetősége!
    Viszont nekem nem, mert nekem rengeteg lehetőségem van ezen kívül is olyan szórakozásra, amiről más csak álmodozik vagy teszem azt a létezéséről sem tud!

• partizan182
    Hehe, ahogy nézem az èrtékeléseket nem csak baj nem lesz, de kép sem :)
  • toza #173382
    ebbol vegyel 10 et es nem lesz baj
  • partizan182
    Van, de hallottam horror-sztorikat a hdmi switch vs 4k@60/HDR témakörben (Oledet gyengébb jellel nem szívesen etetnék), ez egy hasfájás ami nem hiányzik az életemből.
  • Maala
    Nincsen valami hdmi switch szeruseg? Nekem is gondot okoz mar ez, wii, switch, ps4, pc... mindig dugdosni kell valtashoz.
  • partizan182
    Ha már bevásároltad magad egy ökoszisztémába nagyon nehéz váltani. Ilyenkor az agy is tiltakozik, megy az önigazolás ezerrel. Az meg sokaknak nem pálya hogy 4 gaming HW-t tartson fenn, pluszostul, liveostul. Be se tudnék annyi készüléket dugni a tévébe.
  • Kongy
    Én nem haragszom a One tulajokra, nem is szánom őket vagy ilyesmi. Csupán értetlenül állok az előtt, ha valakinek a One a main konzolja. Nekem van mindhárom currgen konzolból, plusz PC. Semmiből sem akarok kimaradni. Se a One-exekből (már amennyi maradt), se a bacwards compatibilityben elérhető 360 címekből, amiket pl se PC-n se PS4-en nem tudok tolni, de ugyanakkor a PS-exekből sem és a Mario játékokból sem szeretnék kimaradni. A Sony jelenlegi konzolja meg úgy a hab az összes többin, és csak azt nem értem miért épp a habot hagyják le a süteményről sokan...
  • arty
    Forza Horizon 2 ócsó dlcpakk UTOLJÁRA

4700ft
    5 nap mulva lekerül a store-bol és SOSE kerül vissza!
  • partizan182
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Majd a krekkdán megmutattya! Kia magyarok istene. Sok hüje szonihuszár mehet majd sírni fészbukkra hogy nekik csak a marvelgagyi jutott.

Meg a Yakuza. Meg a Persona. Meg a Nioh. Meg GOW. Meg Horizon. Meg Ratchet. Meg UC. Meg laszzófasz. Meg teamico. Meg Bloodborne. Meg Detroit. Meg VR. Sok szerencsétlen, tiszta szívből sajnálom az összeset. Ahelyett hogy PUBG-znének mint minden magára valamit ado gamer. O... w8!
  • arty
    általánosságban beszéltem a facebookos csoportokról, ill. az ottani átlagról, noha rájöttem, hogy nem az átlaggal van a gond :P (és szinte legkevésbé rólad, jóval elvadultabb fanbojokkal lehet összefutni, de az intelligencia is nagyobb szórást mutat az ott előforduló embereket tekintve - és igazándiból ez a bajom: több a hülye. és a hülye ezesetben NAGYON hülyét jelent. az esgés hülyék ennél sokkal, sokkal kevésbé problémásak. nem, továbbra se rád célzol, itt egyébként is alig-alig fordultak elő, még ha éveket is visszagondolok...)

az pozitív, hogy van MS jelenlét, hogy szánnak időt/pénzt még a magyarisztáni gémerekre is. persze ettől a platform maga alig lesz jobb... :/
    azt tudom, hogy magyarországon erős a brand és még most is jók a számok - ha nem nézzük, hogy honnan indultak (x360/prevgen) ;)

sose tenném be a lábam a ps4 fb csoportba, csak konfliktust szülne ;)
    ahogyan az sg (ps4) topikot is kerülnöm kell, eléggé hazavágta egy laikus (ps4-e sincs) mod a random cenzúrájával, így nincs értelme, erőszen szűrt a beszélgetés (és nem tudod mikor, mit szűr ki!)
  • Rage47
    Nyáron, mikor vettem a God of War-t, mellettem a boltban egy srác épp egy sima Xbox One-t vett. Majdnem szóltam neki, hogy rakd már vissza :( Szerintem max X-et érdemes venni már, a One-on már 2 éve is minden recés volt, míg PS4-en teljesen éles. Én nem akartam elhinni, hogy számít a felbontáskülönbség ennyire a One és a PS4 között, de miután PS-em lett, ég és föld....
  • Harlekin
    Ja ja ja azért támogatja az MS a csoportot a legfrissebb hírek ott vannak azonnal.Magyarországon az egyik legolcsóbb Gold beszerzési hely LEGÁLISAN! Ms és minden más nyeremény játék ( éppen megjelenő játékok, controllerek, gold, game pass, stb)! Jaaa tényleg onnan nyertem egy SOT-ot igaz már meg volt...
    .
    De tényleg igen a legalja!!! Viszont ha az a legalja akkor ez mi??? Még szerencse, hogy nektek itt van az SG egymást ajnározni!

Ha ezzel a meg személyesítéssel rám céloztál akkor nagyon el kell, hogy keserítselek.. Mert te vagy itt bár ki csak szeretné, ha az életében annyi mellé nyúlása lenne vagy lett volna mint nekem. Vagy csak a töredéke olyan élete lenne mint ami nekem van! Így hát ezzel megint csak a te megkeseredettségedet próbálod rám testálni sokadjára!

És csak halkan megsúgom van PS4 FB csoport is.. igaz azok csak 27000 vannak!
  • arty
    facebook csoportok... :D
    mondjuk aki ott nyomja, az valószínűleg egyébként is odavaló... látatlanban is ott "él" a "legalja" (is), a legirracionálisabb xbox fanboyok legfanboyabbika, aki minden másodpercben ideologizálja IS a mellényúlását...
    Utoljára szerkesztette: arty, 2018.09.20. 09:37:40
  • darkSectorxxx #173371
    Nem értek egyet a platform vitával, de független a témától, ez a meme üt bazze. :D

Nem is a spider miatt, hanem a 2 kép :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.09.20. 09:19:35
  • Harlekin
    Jézusom... Most mi lesz... Szerintem megáll a föld forgása is...
    Nézd meg mit tettél..itt tombol most ez a hír miatt több száz one tulaj.. jah várj nem....Még mindig a PS tulajoknak keserű a téma a teszt képem miatt
  • Kongy
  • darkSectorxxx #173368
    Én meg most intézek egy Xbox X-et, hiányzik a kollekciómból. :D
    Jövőre meg Switch
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.09.19. 15:19:31
  • Kongy
    Találó bizony. Baráti körömben több embernek is van One-ja, és egyiküknek kölcsönadtam a PS4-et a Paukembörrel, mert könyörgött kb érte :D Most mondta, hogy a Red Dead 2-t már PS4-en tolja majd.