176877

-
farferi #173508 A gond az volt, hogy nem értettem milyen pasworldot kér....a felhasználóimat, az email címemét, a microsoftos accountom vagy mit?Egy órát tököltem, nem ment aztán hirtelen beengedett. -
Gyuszopapa #173507 Nálam ugyanez van. Mindkét gyerek accountjánál. -
farferi #173506 Most meg megengedte, hogy belépjek a szokásos módon, fene se érti
-
Valamiért kell az email, hogy gazold magadat, lehet sima ellenőrzés, add meg amit kér és ennyi. -
farferi #173504 Ma, amikor be akartam lépni a felhasználói fiókomba, hogy játszak egy kicsit a következő üzenet jött a képernyőre: Beacuse you are accessing sensitive info, you need to verify your passworld for....és itt az email címem colt.Mi a fenét kérnek tőlem? Ilyet még nem csinált a boxom, légyszi valaki segítsen:/ -
RDR2:
- rohadt játék, saját bőrömön tapasztaltam, hogy vannak küldetések amiket nem mutat a játék, amig pl egy adott tágyat nem vizsgálsz meg vagy nem nézed meg a hátoldalán a szöveget.... fuck
- mindig mentsetek mert a WANTED drága mulatság és ha betámadnak 99% hogy meghaltok majd.
- sajnos a legelején a medvevadászásnál a legendary medvénél ha jol láttam ha ott maradsz megjelennek a térképen a jelölések, ha NEM és visszamész a camp-be akkor csak a nálad lévő legendary térképpel tudsz tájékozódni
- meg van pár dolog amiket még nem ismerek, de neten beszélnek olyan hibákról ami elég aggasztó és akár gamebreak is lehet. :( -
Jó én úgy tudtam te xbox--ra vetted meg lemezesen, Sorry. :S -
Én beszálltam volna, de hát kapkodtál. -
-
srácok, xboxon nem lehet fizetni Papal-al??? -
Ha valaki szeretne közösködni egy RDR2-őt digitálisan Xbox-ra, az jelentkezzen! :) -
ma reggel lett meg az RDR 1 1.500 / 1.500 GS-re
na így már nyugodt szívvel vehetem meg a 2-t, megérdemlem :D -
"Red Dead Redemption 2 - így fut az egyes konzolokon
Hiába a PlayStation nagy pajtása a Rockstar, az élmény mégis Xbox One X-en a legjobb.
A Digital Foundry jó szokásához híven végigpróbálta mind a négy gépet, amire a Red Dead Redemption 2 megjelent, és a teszt nagyjából a várt eredményekkel zárult.
Míg Xbox One-on (és így One S-en) 864p-s felbontással fut, PlayStation 4-en tudja hozni az 1080p-t, a PlayStation 4 Pro az 1920x2160-at skálázza fel 4K-ra, One X-en pedig natív 4K-ban játszhatunk. A textúraminőség szintén szemmel láthatóan jobb az erősebb gépeken, de az sem fogja elsírni magát, aki régebbi Xboxot vagy PS4-et használ. A framerate a One X esetében majdnem mindig stabilan 30 fps, viszont PlayStation 4 Prón az átvezetőknél és a városokban jobban ingadozik. A gyengébb gépeknél olykor a 20-at közelíti, de szerencsére nem állandóan. A különbségek az alábbi videóban remekül látszanak.
A Rockstar még úgyis javítgatni fogja a következő hetekben, talán sikerülhet még jobban optimalizálni. Mint látjátok, a helyzet nem vészes."
Na ezé kő nekem Xbox X. :D
-
RDR2 IGN Review.
Előtöltve,holnap indul,addig meg fut a Forza es a Spintires DLC. -
TomStorm #173494 Most kezdtem újra Magyarítással.
Amit én nekiállok újra végigjátszani az biztos,hogy jó!Nekem,ami ritka..
Amúgy For Honor új kiegészítővel is elég pofás lett!
-
Ez a Vampyr nem volt rossz. Bírom tesztekben szidták a grafikáját én meg teljesen jól elvoltam a látvánnyal. A sötét london nagyon átjött.
A sztori átlagos, a harcrendszer lehetett volna jobb. Azért 20 óra belement simán. Akcióban ajánlom megvenni. 7/10 -
This sh*t is a good sh*t!
-
toza #173491 7 eves gyereknek konzol!?!? max kvarc jatek!!szegyeljetek magatokat -
:) -
Csak kedveskednek a 10 Mb-tel rendelkező letöltőknek :D
Utoljára szerkesztette: Seth, 2018.10.17. 19:52:52 -
mondjuk ps-en az előtöltés kb a launch előtt 48 orával szokott lenni, ezért durva ez hogy már most engedik, valszeg jo kicsike lesz. :D
-
Holnap RDR 2 launch trailer,péntektől pedig előtölthető! -
176 óra 10 perc 6 másodperc - ennyi időt töltöttem el a 2. részben, köszönhetően a Tooled Up bugos acsinak 
már csak a 3. részt kellene online kipörgetni. valaki? -
A teljes Crysis trilógia játszható már Xbox One-on -
o/ -
Gratula. :D -
Amikor a Churchill III hajlando vegre normalisan mukodni...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
De nekem nem ér annyit. :) Inkább unokaöcsém, vagy már mivel született még1 unokaöcsémék elhasználják. :) Ha más nincs.
Ritkán adok el tárgyakat.
ezért van annyi egerem is a pc-hez. :D -
;) -
nem éri meg?
azért 40-50 ezret lehet kapni a régi "kacatokért" ;) -
Jo lesz a Slim. PS3-on megvettem az osszes dobozos LBP-t de szerinte "a PS4 jobb konzol". Amugy a digitalis tartalmat jobban komalom, el is passzoltam a Xbox-os dobozokat, csak a helyet foglaljak :) -
PS4-ből a sima is megteszi neki bőven....az meg nem vészes, a játékokat dobozosan pl elég olcsón lehet, pláne digitálisan. :)
Bár nem tudom LBP 3 akcio mikor volt utoljára -
5 eves lanyom es 7 eves fiam allandoan a steam-es jatekokkal kockul, fiam imadja az indie jatekokat. Vettem e celbol egy apro Alienware Alpha-t, tokeleteses kb feleakkora mint egy konzol. Van Wii U, sokat jatszottak vele de mar le se toljak. Switch emiatt ki is marad, raadasul tul draga szvsz es a jatekok is aranyaron vannak hozza. PS3, Xbox 360, One S nem nagyon izgatja a fantaziajukat, neha megy egy-ket Minecraft es Battle Royale-menet a One-on. Bar a fiam ujabban egy PS4-ert nyavajog, a Little Big Planet 3 miatt. Valoszinuleg az lesz a fa alatt. -
Igen, nem éri meg eladni. :D thx amugy, jovore nintendo switch valszeg. :D
-
van minecraft ps4re is :P -
előző gépeid megtartod?? vagy csak a dobozt?
amúgy grat :) -
Megbízható jó gépek -> prohardver. :) -
Köszönöm a válaszokat, nagyon sokat segített. Most már csak keresgélnem kell, és találni egy megbízható, jó gépet. -
7 évesen 100k-s konzol, pffff_ :D -
Mert ilyen körülmények közt a legjobb választás, ajánlottam volna ps4-et is, ha mondjuk Unchartezni akarna a gyerek, de nem.