176909
banner
  • Macccy
    Triathlon : heheheheh, még nem toltam, na de a triatlon az a valóságba se séta a parkban. Hüvelykujjról elégettél 5000 cal-t :D

Online : csak egyszer próbáltam volna, de loadingnál feketére fagyott a box, majd máskor! Menni fog az majd!
  • TDC Geronimo
    Én nem
  • heady
    PC-n tolom, kurva jo, mocskosul elvezem. Majd X1-en meg belenezek, de sanszos, hogy pc-re veszem majd meg.
  • The Protector
    És te ezen meglepődsz?
  • TDC Geronimo
    Néztem videót PS3 verzióról. Hát azért én egy fillért nem adnék most PC beta után. Konkrét objektumok hiányoznak rengeteg helyről. Asztalok, zászlók, ezer kis biszbasz. C ponton felül pl felhőkarcolónál teljesen üres az egész konzolon nincs semmi. PCs verzióba meg tele van lobogó zászlókkal, asztalokkal, székekkel meg minden. Szarrá van butítva mostani konzoloknál. Ezt csak PCre illetve nextgen konzolra érdemes venni.
  • Totti5
    Toltam 1 órát, attól eltekintve hogy lassan töltötte be a dolgokat, ment.

Ne legyünk ennyire szigorúak. Milliók estek neki szó szerint... ezt semmi nem bírja s semmi nem múlik 1-2 napon. Mivel bétateszt sem volt, biztos lesznek és vannak hibái. Türelem.
  • Totti5
    F1 2013

Na megvolt egy pár körös teszt.

JÓ! Hállelúja, 1-2-3 nem taplógáz, képes az autó segge megindulni, ellen lehet kormányozni, nem zsinóron húzzák. Hasonló mint a 2011 a 2012es reálisabb féktávokkal és gumival. Igen jó, tetszik élvezetes van benne élet.

Namost a hangok. Sokat fejődtek. Lassulásnál hallaható a motor morajlása a kipufogóból, ami nagyon sokat dob az élményen a tavalyihoz képest is. A váltó hangja is új és még élethűbb a valódihoz képest. Nagyon jó, élmény hallagatni, de hát ezek ebben mindig is a legjobbak voltak. Namost erre mondhatnám a GT6 ordenáré hangjait és fikázhatnám, de annyit sem érnek már hogy ezen idegesítsem magamat....

A régi autók. 1el mentem 1-2 kört. Csodát it sem kell várni, de csúszkál rendesen, kell korrigálni, érezni a turbót és hogy megindul, és kisebb fokozatban kanyarban ez veszélyes. Élményautókázásra nagyon jók. A hang pedig mondanom sem kell hogy brutál jók.

Grafika is sokat fejlődött. Az új bevilágítás minden sárga, barna árnyalatot eltüntett, igazán szép és egyre jobban a fotoreal feeling fele mennek ami tetszik. Jobb a türköződés, szebbek teltebbek a színek a pályákon.

Új animációk is szépek, autentikusabb F1 élményt adnak. A menüben most valódi képek vannak a valódi autókról, pilótákról, versenyekről. Hangulatos.

Ami továbbra sem tetszik az az eső. No nem grafban abban csudaszép most is. Alacsony sebességnél sokkal jobb mint tavaly csúszkálós tud lenni, de most is át lehet rogyolni az Órúzson padlón sajnos:((( leglább oda bedobhattak egy valóban scriptet hogy ne lehessen:D ( szkript nincs benne, ez egy nagy ökörség akik ezt hangoztatják )

Összességében minden téren fejlődést érzek, tetszik, sokat fogom csapatni. Messze van még 4.e :I
  • Harlekin
    GTA 5 a jó kurva anyát a rockstarnak......Hát hülyék ezek.....Belekezdtem a 3 as triatlonba nincs ezeknek agyuk 27 percen keresztül nyomkodni eszement elmebetegként az A gombot.Szerintük ez jó felüdítő érzés.Anyukba nyomkodnának valami mást 27 percen keresztül ilyen tempóba a gyökerek.

Na és akkor az online részre is kitérek kicsit!Szánalom szégyen,mert sejthető volt,hogy lesznek fennakadások az online indulásnál,na de ez mi ez nem indulás ez egy fasz szar semmi.Inkább az istenverte gyökerek indították volna el ezt 0.ik nap akkor legalább hivatkozhattak volna arra,hogy bocsi srácok ekkora rohamra nem készültünk ezért ennyire szar.Na de így,hogy volt 3 hetük mérni azt,hogy mekkora kapacitásra lesz szükség kicsi zökkenőkkel,de ezek nem zökkenők ezek fekete lyukak bazze,hogy belépek és kész 1 menekülés van a dash. Mind 1 akik nagy nehezen bejutottak és tudtak némi véleményt mondani,végül is semmiről nem maradtam le szerintem...
  • Harlekin
    Semmi kényes nincs benne.
    Azzal kezdődik a történet,hogy addig nem is lehetsz Live tag ameddig EL NEM FOGADOD a szabályzatot,tehát vásárolni se tudsz.Ha viszont elfogadtad akkor meg az ő szabályzatuk alapján akkor tesznek ki amikor csak akarnak indok nélkül.És ezen folyamatosan szigorítanak nem is olyan régen kellet újra EULA-t elfogadni minden live tagnak.Ez van sajna nincs rajta mit agyalni.Keresetek rá nyugodtan bebizonyosodott hogy OK nélkül raktak ki ebereket a nagy bannál és volt aki sose mehettek többet livére.
    Tényleg 2 alternatíva létezik
    1. használod a livet ameddig megy úgy ahogy akarod warezzal nélküle kiskapukat kijátszva stb és MINDIG lebeg a BANN lehetősége.
    2. sose mész livére nem fenyeget az MS féle amikor és azért mert csak féle bann,de így meg saját magad "bannoltad" a livéről!
    Kérdés adott mi a jobb kinek mi!?
  • bluesfool
    Hát amit vásároltál az a profilod-hoz van kötve , ott vannak a letöltési sorban , ha csak konzolt bannolják és azt a profilt nem , akkor azok nem vesznek el , csak az a baj hogy azt mire fogod le tölteni
  • Örm
    Xbox.com-on Vesze 30-40 e ft-ért játékot, de nem töltöm le. Mikor bejelentkeznék a konzolon kiírja, hogy bannoltak, új konzolt nem tudok venni. Ilyenkor mi van, visszaadják a pénzem? Jogászként azt mondom ez elég kényes helyzet.
  • DarkSector
    "Flashback-RELOADED"

Aki nem használja X360-on mert fél...:D
  • bluesfool
    Viszont én ezért kaptam bannt , de szinte mindenkinek ezt irják

This Xbox console was permanently banned for one or more egregious violations of the Terms of Use and/or Code of Conduct.

The conduct that caused this ban may include, but is not limited to:

- Utilizing fraudulent methods in order to obtain region-specific marketplace content or circumvent regional pricing
    - Illegitimate acquisition of redemption codes or marketplace content
    - Repeated enforcement actions
  • bluesfool
    na az rossz , ha profilját is
  • DarkSector
    Bocs a bunkó viccemért, de mármár azt érzem mintha a Microsoft besúgoi olvasnák a fórumot, és mivel te ajánlottad a trükköt, csak téged bannoltak, mert már már, groteszk az egész.
  • davidka003
    GOLD-ért fizetett ja.
    Más srácnak meg 50+ megvett játéka volt a profilján és profil ban-t is kapott.
  • bluesfool
    Láttam az egyik fórumon , hogy a srác irt az xbox support forumra , hogy kibannolták , irta , hogy most ezt miért kellett , végén irja , fizettem a goldért a microsoftnak. A support válaszként bemásolta a jogokat , meg lopást követett , srác megint irja , de én fizettem a goldért , vicces
  • DarkSector
    Én csak olyat töltök ami legalább 10k!!!!!

Az alá nem adom, nehogy azt hidjék kihasználom őket!
  • Örm
    A jövőben én is kihagyom ezeketet a szuper lehetőségeket!
  • Tinman #142376
    Hágjanak szét a kismanók, ha rámegyek még egyszer az ilyesmire :-/

Látod MS! Csak 1 qrva email kellett volna a kiskaput kijátszóknak és az életben többet meg sem próbálták volna. Ehelyett konzol ban járt nekik. Vicc.
  • DarkSector
    Én is, de akit bannoltak az is? :D

Vagy még az jutott eszembe, mivan ha csak azok kaptak bannt.
    AKIK AZ ELLENŐRZÉS PILLANATÁBAN JÁTSZOTTAK?

Mert igaz, hogy a bann felirat nem azonnal van.
    De nem is lehet, hiszen a rendszer véletlenszerűen bannol, hogy ne tudd mirt, hogyan és mikor kaptad, egyszerűen bejelöl és egy kis idő múlva zár le.
    Mert a szerződésben is olvasni hogy a Microsoft nem árulja el, és nem hozza tudomásunkra hogy hogy, mikor történik.
    Valszeg ezért van késleltetés a dolgoban hogy ne tudd meg hogy milyen cselekvésre ugrik a rendszer nem?

Ezért lehetséges hogy akár napokkal előbb megjejölnek és később jön a bann üzenet.

Csak azért jutott eszembe, mert:

Igen én is leszedtem 2-3 kamu profilt, meg az ÖSSZES játékot, DE! csak egy kicsit nézegettem bele mindegyikbe, még a legelején amikor talán még szó sem volt erről, és a Microsoft még nem is tudott talán a visszaélésekről.
  • davidka003
    Ankarai? Ankara egy város.
    Török piactérre gondolsz?

Ez olyan mintha azt mondanád, hogy a pesti piactéren ingyenes valami. :D
  • DarkSector
    Aham.
  • vg
    (facepalm)
  • bluesfool
    A walking dead ep 1 ingyenes , ez gondolom legálisan, bár már volt ez ingyenes karácsony környékén is
    http://marketplace.xbox.com/hu-HU/Product/The-Walking-Dead/66acd000-77fe-1000-9115-d802584111de?DownloadType=Game#LiveZone
  • Mr Manson
    BF4 - Erre nem volt érdemes ennyire várni ... XBOX360on nem.

Nem tudom sírjak vagy nevessek. BF3 DLC közel 25.000ért, BF3 filing, semmi ujjat nem érzékelni.
    Úgy érzem most kicsit nagy a falat a Frostbite 3 a 360nak. Nem lehet már nagyot alkotni.
    Nem lesz ez rossz játék, de ide már kell vas ...
  • Örm
    Állítólag az ankarai piactéren ingyenes a RDR :-)
  • Totti5
    Szárazon jó volt a 2012, persze a 2011 jobb volt, de mivel más meg nincs és F1et KELL játszani ezt is fogom. Azért rettentő élvezetes játék! Csak miért nem szolgálnak ki jobban? aki akarja tolja minden segítséggel, aki meg nem az kapcsolhassa ki teljesen. Azt mondják, hogy az F1 érzést akarják visszaadni, ez tökéletesen sikerült nekik, de nyilván úk is látják, hogy manapsg nincs kipörgésgátló az F1ben és akkor is ha ezek űrtechnikák és a legjobban tapadnak a világon, mágis csúszkálnak a pilóták. Ez az érzés a 2011ben megvolt úgy ahogy, amit a 2012ben elvettek sajnos... helyette kaptunk reális féktávot, ami nagyszerű, de a kigyorsítás élvezetesebb feladat:D
  • Tinman #142367
    Tudnék biztosat már intézkednék... marad a bizonytalanság, de akkora macera, lehet így offline letörlök mindent amit így szedtem.

Raymant már akkor is írtam itt, hogy úgyis megvenném, csak 15 GBP körül.
  • arty

tehát a dvd/cpu kulcs ott van a flashelt FW-ben is, amivől kinyerhető, gyári FW-be beinjektálható, az a gyári FW visszaírható
  • Tinman #142365
    Nem vagy FLAG-elt!

CLEAN a konzol!

Na most akkor WTF?

Szedjek le mindent?

Gyün' a ban úgyis? Nem gyün'? Hiába tolom fullba a kretént akkor is gyün'?
  • arty
    de amugy mindenképpen marad az előrendelés? ha szarárkád, akkoris?
  • Tinman #142363
    Köszönöm!
  • Totti5
    Egyszerű lesz a dolog. Spa + full eső.

1, ha padlógázon be tudom venni 6osba kerékvetőtől kerékvetőig, mint a 2012ben akkor

2, ha vissza kell váltani 4-5be, csúszik, ha túlnyomom akkor kicsúszik, ellenkormányzni kell, mint a 2011ben akkor

ui: Órúzs kombinációról van szó term.

Steamon preorderen van, már kifizettem, de jó lenne ha nem csak szárazon lehetne játszani, mert a 2012vel fél órát ha mentem esőbe... pedig nagyon szeretnék és úgy élvezni mint a 2011et.

Boxra úgy 1 óra múlva lesz játszható állapotban, aztán nekiesek.
  • Tinman #142361
    PC-n csináltam!
  • arty
    totti! várom az f1 2013 rivjud!

bár nincsenek illuzioim.
  • arty
    Installált játékokat tuti kell ujrainstallálni.

Lehet a GOD-okat is ujra le kell szedni avagy csak pár kilóbájtot rászed.
  • arty
    Én megfogadtam Harlekin tanácsát, szarok bele.

Kurva anyád MS és túlvagyok rajta.
  • arty
    Lépjünk túl a pal/ntsc-n.

Ma "minden" játék ntsc, mert 60hz-re, 30frémben rajzol.

Ezen tul régiókorlát van - eu, ázsia, amcsi piac, variáciok, egyik se, stb
  • Totti5
    Bungie megint belenyúl a tutiba ez egyre jobban látszik. Imádon ahogy a fényekkel, effektekkel desingel bánnak.