XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

teddymac
ZAvviról rendelt játékot mennyiért hozzàk ki?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

teddymac
Dragon Dogma-val játszottál? Milyen?

Myselor
értem okés.GOD játék az mit jelent pontosan?
orichalcos
Csak GOD játékokról van szó.

My streams: https://beam.pro/oriic

Myselor
amúgy az télleg úgy van hogyha haver accjába belépünk,akkor mindent lelehet belöle tölteni ami olyan játék?vagy levan korlátozva a dolog?és az avatarra is lehet ruhákat egymásról?ez érdekelne.valaki tudja esetleg?😊
davidka003
Dragon's Dogma: Dark Arisen

So, what does Dragon’s Dogma: Dark Arisen deliver?

All of the content from the original Dragon’s Dogma plus…
• A massive new underground realm to explore featuring over 25 terrifying new enemies
• More skills/equipment/augments:

Level 3 Skills
DD😄A provides each character class with a new tier of skills, giving players new devastating abilities and skills to master
Over 100 pieces of new equipment
All new high level weapons and armor sets for players venturing into the underground caverns
14 new character/Pawn augments
New tiers of equipment enhancement

• And there’s more:

Increased character customisation options
Item appraisal
Option to select Japanese voice over.

£16.98 Zavvin. Lehet elõrendelem.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

arty
de, a recoverelt acc simán tudja a tartalmait más boxára is leszedni, használni!

Forza.

orichalcos
SZerintem úgy nem fog menni.

arty
vagy ha haver megengedi h az õ accával vidd végig, akkor még transzfer se kell 😊

Forza.

orichalcos
Igen, ha ELÕTTE licence transzferelsz.

DarkSector
Naná. (max átviszed a license-ét a játéknak)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tatyla
tehát ha egy cimborám accját elkérem belépek és letöltöm az õ egyik játékát akkor én is játszhatok vele?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

DarkSector
asszem 60cm kb.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rage47
mekkora az a kicsi?
DarkSector
Ezért mondtam vegyél kisebb fullhd-s tv-t, ami olcsó és nem kell messzebb ülni.

Rage47
Köszi a válaszokat, monitor lesz, mert a tv drága, valamint nem fogok olyan messze ülni a szoba méreteibõl adódóan.
DarkSector
Ja nem rád vonatkozik, hanem csak hozzáfûztem a te gondolatmenetedhez at erõsitve. 😊

orichalcos
Az én esetemben ilyenrõl szó sincs.

DarkSector
AMÍG NEM HEKKELSZ, és hivatalos uton csinálsz valamit, nem külsõ segédeszközökkel, addig nem bannolnak.

orichalcos
Hivatalos oldalról:

"Miután letöltötte az Xbox LIVE-profilját és átvitte a tartalmi licenceket egy másik Xbox 360 konzolra, a tartalmat a konzolon lévõ összes profil használhatja."

Szóval nem kell ban-tól félni.

Teljes hivatalos leírás:

katt

Botond
Jaja, nekem PC-re van meg, ott is jóság.
Tatyla
mi király játék ez a toy soldiers is 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Macccy
... vagy ciánoztak ebben a topicban, vagy mindenki locsolni ment 0day ... vagy ... az Assassin's Creed III még nem lett revoke-olva <#vigyor><#nevetes1>
Hazamegyek én is ellátom a baját!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

davidka003
1 napos akció lesz holnap amit linkeltem is még reggel.
LINK

Play To Earn from Xbox LIVE Rewards: Annyi, hogy játszol és veszel játékot azért kapsz valamennyi MS pontot vagy avatar itemet.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

teddymac

teddymac
Play To Earn from Xbox LIVE Rewards --ezt valaki lefordítana ,röviden ?

Kedden új akciók lesznek (xbox live) ?

teddymac
Kedden új akciók lesznek ?

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Macccy
Kicsit olvasgattam - meló közben - XBOX Live témákról, például errõl az Assassin's Creed III dologról és a License Transfer -rõl. Az ACIII, bár senki nem mondhatja biztosra fõleg így 1-2 nap után, valószínûleg megmarad mindenkinél. Ahogy olvastam volt már korábban is ilyen "ajánlat" Borderlands 2 season pass -al és más játékkal is. Ezek miatt nem szokott tiltás járni, lehet még végsõ soron jót is tesz a Microsoft bevételeinek (több jó ajánlat reményében több játékos jön Live -ra). Ami viszont ezt a Transfer dolgot illeti ... Nos arról nem mondtak sok szépet. Tiltott az ún Account Sharing és ellenkezik a 'Terms of Service' -el állítólag, ergo baj lehet belõle hamarabb, mint egy ilyen ACIII ügybõl. Oriic ha esetleg a Microsoft -os kontaktjaidtól megkérdeznéd mi a hivatalos ezzel, az megvilágítaná ezt a homályos témát ...

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Én sem érzem ezt jogosnak, márpedig nekem szívügyem a jogosság ... Nem is szedtem le az ACIII -at 😛

Arty: Friend -em seggét szétrúgnám négyszemközt, de amúgy meg úgyse rondít semmit. PayPal meg nálam a UK miatt van.

arty
de akkoriban torrentoldalakról szedték az emberek a god-ot és a recoverelendõ profilt 😊

vagy ez nem az az "eset" ?

Forza.

arty
1.) én országomban nincs paypal lájvon
2.) friendem is - akár véletlenül is - belerondithat a profilomba

Forza.

Totti5
Ilyenekkel vigyázzunk, mert ha 1 IDs GOD játék több gépen fut, akkor az nem tiszta ( már ha nem értettem félre ). Pendrájvon csinálták ezt egy ideig és volt is bannhullám. Persze most is lehet, de bann veszéllyel jár.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Macccy
Bankkártyát okosan nem kötök hozzá, csak netes számlához tartozó PayPal -t ... Amúgy a kérdésedre felelve most kapásból mondanék 4-5 ilyen embert. Ezeket a kiemelt személyeket úgy nevezi a szakirodalom, hogy "Friend" -ek, azaz Barátok <#nevetes1>

arty
hány emberrel vagy annyira jóban, hogy átadnád neki az accountodat? (bankkártyaszámmal, meg minden egyébbel együtt)

(és nem csak a bizalmatlanság miatt...)

Forza.

DummyBoy
Nálunk az ilyen "homoerotikus" fantáziák elengedhetetlen kelléke az erõspistás, üvegszilánkos vazelin mint "síkosító" xD

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Macccy
Számomra újkeletû és a ... hogyismondjam ... jogkövetõ magatartásommal teljesen idegennek érzem ezt, hogy a MICROSOFT ilyen módon oldja meg. Hiszen így 1 darab játék áráért többen is mókázhatnak, ha jól értem. Ez ha figyelembe vesszük a használt játékok elleni "parát" a kiadók részérõl, akkor ez a GOD transfer egy óriási rés a pajzson. Pedig nem pont az lenne a lényege a GOD -hoz hasonló elektronikus tartalmaknak, hogy nem lehet õket törni, másolni, használt piacon eladni, duplikálni, stb ?

Black Ghost
Egyenlõre 4GB-os a gép, ha meglesz a vinyó kipróbálom, mindenesetre köszi!

"...és azt fogod majd feltolni a seggükbe A3 kartonra nyomtatva!"

Nekem ennél sokkal cifrább dogok is eszembe jutottak (análfûrész, hereroppantó, ...stb) 😊

orichalcos
Amiket én szedtem le ismerõstõl:

Borderlands 2, Dishonored.

Mindkettõ mûködik rendesen. Plusz ismerõs szedte le tõlem a Gears 2-t, és õ is tolja rendesen.

Nem újkeletû a dolog, csomó ismerõs tolja így játékokat.

Macccy
Neeemááá ... <#wow2> De ez így túl szépen hangzik. Nem kételkedem BENNED, de azért megkérdezem: ezt így tapasztalatból tudod? A Borderlands 2 -t most a tulajdonosa is ugyanígy tudja online játszani, mint Te? Ha ez igaz, akkor mindenki csak GOD vásárol és kölcsönadja mindenkinek és boldogan él az emberiség, amíg ki nem hal ...

Macccy
Na de ilyenkor 2 (kettõ) fizikai gépen is létezhet egyazon GOD játék és játszhat is? Online Live mellett? Mert ha jól értelmezem amit írtál, akkor errõl van szó. Transfer-t tol és leszedi és játszik amíg a ragasztó el nem engedi a CPU -t, de nálam nem lesz arra az idõre se tiltva ugyanaz a GOD?

orichalcos
A lényeg kimaradt. Ha haverod letölt rólad egy játékot transzferrel, vagy te töltesz le haverodtól ugyanígy, attól még mindketten játszhattok a saját játékotokkal akármennyit.

orichalcos
A licence transzfer csak a GOD játékokhoz van. Ha haverod a te accoddal lép be a saját gépére és csinál egy transfert, akkor bármilyen GOD-os játékot leszedhet 4 hónapig. Utána akármeddig játszhat vele, amíg nem cserél gépet. A transzfer az gépre vonatkozik.

Neked nem kell semmit csinálnod a saját gépeddel, de ha mondjuk haverod accountjáról akarsz leszedni egy GOD játékot, akkor ugyanezt kell megcsinálnod, (mármint a transzfert a GOD játék letöltése elõtt) csak a saját gépeden.

Tinman
Nem ismertem õket, pedig azt hittem az összes webes konzolboltról hallottam már :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Szlovák cég... fogy. védelemnél azért gondolom lehetne, mert magyar nyelvû webshoppal próbálkoznak, de se kedvem, se idõm. Ignoron vannak örökre, ennyi telik tõlem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Macccy
Miaffaaa .... ???! <#wow1>

Black Ghost: Ha feltelepíted a BOXra ahol English a Language és United States vagy United Kingdom a Locale, akkor ott SZERINTEM angolnak kell lennie a cuccnak! SZERINTEM az angol az minden kiadásban alap nyelv KÉNE legyen! Sajnálom, hogy nem tudok biztosabbat mondani, többiek talán tudnak. Azt nem írtad, hogy a "kibontás után" az telepítést/játszást takar vagy csak a dobozán vetted észre a hátoldalon ...

Még azt csinálnám, hogy úgy basznám vissza nekik ha tényleg csak az általad írt két nyelv van benne, mint a huzat! Ezután megbasznám a narkós kedves anyjukat is! Ha neten vetted és a termék lapján nem szerepel ez a két nyelves kikötés, akkor csinálj egy screenshot -ot az oldalról és azt fogod majd feltolni a seggükbe A3 kartonra nyomtatva!

Black Ghost
Nem, innen szereztem be:

Konzolgame
davidka003
Preview: Xbox LIVE April 1st One Day Sale

Gyakorlatilag nulla. Amazing spiderman 50 dollár helyett csak 20 dollár. Micsoda akció...

davidka003
Azokat nem lehetne megbaszatni amiért nem bolti cuccokat árulnak?
Legális, hogy õk nyomtatnak borítót hozzá? Meg fekete fehér kézikönyvet?

Tinman
Supergamer a cég neve ahol vetted? Vagy hol?