XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
My streams: https://beam.pro/oriic
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Csináltam egyet most amit használok.a többi nem kell de letörölni meg em tudom hogy kell..segítenétek?:D
- xboxodon törlöd a kínai profilod, item-ekkel együtt (azaz a félig kész/korrupt ac3addal együtt) -> lehet h ez a lépés nem kell, én megtettem.
- belépsz a kínai accoddal xbox.com-ra
- ezt beirod fent a böngészõd címsorába vagy csak idekattintassz ;)
- kiválasztod next next finissel, hogy te elköltöztél magyarba, egyértelmü lesz minden (nekem chrome-ban be van kapcsolva a kinai oldalak angolra forditása, elég egyszerû volt)
- hirtelen magyar lesz az xbox.com :)
- xboxon letöltöd az immár magyar (exkinai) accod és belépsz
- SETTINGS/ACCOUNT/DOWNLOAD HISTORY - megkeresed az ac3-ad és download again
- örül játszik / vagy lehet h szükséged lesz még utána offline menni, mittomén, amit alant is írtam :) de lehet ez csak nálam volt.
Forza.
Ehhhh, érzem már kínai pokolra jutok egy tomahawkos gyökér miatt ... <#rolleyes>#rolleyes>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Este 9 -nél elõbb nem érek haza a munkából (nyulas ünnepkor is végig dolgozom, igen) szóval lemodellezni se tudnám most amit leírtál.
"Hi TinmanHU!
Thank you for registering your Uplay account through AC III.
Here is some useful information to maximize your AC III experience"
Ahogy öregapám szokta volt mondani: "Emmár a millenk!" :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
- lejött rendesen, de nem mutatta a játékot a My Games szekcioban.
- system settings/storage/games - látom h ott az ac3, de mellette valami felkiáltójeles update (nem tudtam törölni, sõt, a törlés meghiusulása (hibaüzenet) után ledobott lájvról
- így offline nézem és már ott a cucc a my games alatt és el is indul :)
- kiléptem a játékból, átmentem a másik, rendes magyar accomra és már az is látja a játékot, még online is. már title update fájl sem felkiáltójeles a storage menüben (pedig nem irta h szedte volna, vszeg a GOD mellett lejött az is)
ÖRÜL!!! :D
Forza.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Egy nulla fos.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ezen én is nevetek. Nem akarok gonosz lenni, mert 3 konkuráló konzolcég jobb mint 2 és szeretem nézegetni a megoldásaikat. De ez a Wii U ez olyan mintha én csináltam volna: a srác aki folyton késik ... <#nevetes1>#nevetes1>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
am töltödik megint az AC3-magyar accrol .majd talán az is jó lesz:)
Transformers 1 elég kiforratlan, mondhatni unalmas volt. Viszont a 2. részre a fejlesztõk epic, hibátlan TF játékot alkottak.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Idei GDC-n megkérdezték Mark Reint arról, hogy az új motor futni fog-e a Wii U-n, a programozó csak nevetett. "Nem." - mondta. A leköszönõ generáción továbbra is az Unreal Engine 3 a mérvadó, így PS3-on, Xbox 360-on és Wii U-n is. Rein szerint még rengeteg játék készül az elõzõ generációs engine-nel, s nem is szûnik meg a támogatás. Az Unreal Engine 4-et a next-gen platformokra, valamint PC-re szánták és az Epic minden energiáját erre összpontosítja."
Errõl van szó!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Az nem volt gond? :)
Forza.
Sikerült a Játék :D
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
itt van toy soldiers és gold tagság ha kell siessetek
Amúgy sem vonzott a játék csak acsivment miatt kellett volna valami móka, majd berakom az õszi letöltési sorba a generáció végi feltört boxos periódusba.