XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
fanatec csr

de ez minden, csak nem jó ár/érték arányú 😞
esetleg egy használt MS Wireless Wheel-t próbálj keresni.

Forza.

sziasztok.. milyen kormányt érdemes venni xbox 360-hoz? tudtok jó ár érték arányban javasolni?!

The Protector
Jah.Erõs használat esetén még egy kis menet is lehet benne,ezt úgy értem,hogy az analóg nem áll vissza teljesen és nagyon lassan sétál a codban az embered meg hasonlók,rettenetesen idegesítõ.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
Anyagok minõsége, a karok lehet hetek alatt gyengülnek a használat során, akár el is törnek.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Az hogy gagyi bóvli és pár ezer forintos.

Vagy gyárit kontroller, vagy Razer Onza Tournament.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber
Az ilyen gagyi bovli párezer forintos xbox 360 joynak mik a hátrányai az eredeti 10 ezreshez képest?

Next PC upgrade: 2022

Totti5
Igen.

Totti5
Fasza a Reach storyja, semmivel sincs alatta a többi rásznek. Egy bukott háborút játszhatunk végig, ami önmagában nem egy álltalános dolog... nem igen van ilyen FPS a piacon. Ráadásul több karakter, változatos helyszínek, ÛRCSATA stb... a vége meg ütõs lett, az sem mindennapi lezárás.

DarkSector
3k-ért a Rayman ennyi idõ után olcsónak számít?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Seth
Meg a Rayman

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Ebbõl egyedül az FS jó, 😄

davidka003
Egy-két jó ár a Live-rol:
-Sniper GW 1990ft
-Ghost Recon FS 2990ft
-Madagascar3 2900ft
-Rayman Origins 2900ft

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

DarkSector
Tudom, mondjuk azt hogy röhelyes áron, ez a durva benne. 😄

teddymac
Az elég húzós áron van .

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Botond
Xbldb.com oldalon price decrease részen
DarkSector
Fellül balra a bannerban Major oldalát esetleg.

Rage47
neten lehet nézni, hogy mik az akciósak?
DarkSector
Forza Horizon. 😊

teddymac
Van valami akciós játék a liveon amit érdemes megvenni ?(pénzért,ms pontom nincs)

DarkSector
Abban pedig jó volt, fõleg a befejezése.

DarkSector
Hát jobb lett, a változatosság miatt meg hogy 3 faj van benne.

Macccy
Ugyan menj már ...! 😊 Múltkor is mondtam, hogy aki nem olvasta a regényeket, annak sose fog fájni mennyire (nem) hû hozzá a Reach. Fõleg, hogy ez nem A Kõszívû Ember Fiai, hanem egy eredetileg digit szórakoztató mû és csak másodsorban lehet könyv.
Lehet benne 1-2 logikátlanság, de attól még frankó.

Ehh, január óta nem Halo-ztam semmivel, lassan igény lesz rá ... 😊

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

orichalcos
Mint akciójáték jó, mint Halo szar. 😊(na jó most már megbékélek vele, a története nem a legjobb)

My streams: https://beam.pro/oriic

Macccy
Elkapott a 4, mi? 😊

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

teddymac
Én is sokáig vaciláltam a Halon de nem bántam meg,hogy megvettem

Rage47
meggyõztetek 😄

Ricsi234
Csak valami adatokat beírkálsz..nem küld semmi emailt, szóval hamis adatokat is megatha😄tsz
Én emailem ez volt [email protected] és elfogadta

Totti5
91%on áll metacriticen😊

DarkSector
Érdekes szerintem a Reach a 4. rész után a legjobb.

Rage47
de valaki szerint meg jobb, mint az elõzõk 😄
én nem értek a Halohoz...
az 1-t próbáltam PC-n, de sz.r volt a kampány, eltévedtem 😄
Moby
Nincs jó méret belõle.

Adversus solem ne loquitor

Rage47
hát igy ez az általános vélemény, úgy vettem ki a fórumokról, review-ekbõl.
Macccy
Simán meg!!
Halo -kkal nem nyúlhatsz mellé ha engem (is) kérdezel

Macccy
N7. Pedig aszittem serious vagy és egy iPad -et néztem volna ki belõled ... dehát tévedni sün dolog ... 😊

Totti5
Meg.

Kik szidják és miért? mert nem mindegy.

Rage47
Kezdõ vagyok még.
Megéri ez a három game ennyiért? Halo Reach-et szidni szokták, azt olvastam...

DarkSector
Te aztán Mobyl vagy ....😄

Moby
Ez egy lassú folyamat volt, ami a leaked sgs2 jb-vel kezdõdött, aztán folytatódott ott, hogy megvettem az asszonynak azt a világmocska windózos lumiát, ami 2 napig még nekem is tetszett, amíg használni nem akartam, de azóta csak minden nappal a létezésével értékeli egyre feljebb az androidot. Aztán jött a megtorpanás: tettem egy rövid kitérõt vagy 3 féle 10 colos tablettel, ahol ismét majdnem eltemettem a droidot, míg végül megérkeztem a nexus7-re, ami egybõl felszorozta az egész google ökoszisztémát 92-vel. Ami amúgy jótékony hatással volt az sgs2-vel, addigra már amúgy is konszolidált viszonyomra.
Illetve idõközben vettem egy vitát is, ami egy kicsit mégközelebb hozott mobilizmus felé.
Na röviden ennyi 😊

DarkSector
Nagy pálfordulat a részedrõl. 😊

Moby
Ja, amúgy 2 év savazás után mára teljesen megbarátkoztam az sgs2-vel. Jb óta kimondottan jó a viszonyunk. Nincs is kedvem lecserélni. Egyelõre indokom sem.
Viszont a nexus7 a nagy szerelem. Soha nem volt még ennyire kényelmes mobil eszközöm. Imádom. Mindig nálam van. A tökéletes munkaeszköz, és lassan minden más is. Már játszok is droidon 😄
Fogalmam sincs mér nem cuppantam rá megjelenéskor.

Moby
Messze ívbe kerüld el azt a retket.

Macccy
De ha mindenáron tepsit és nem telefon telefont akar, akkor meg helybõl Galaxy Notesz 2, nem? Hordozható TV-k, megyünk vissza retróba 😄 Kíváncsi vagyok divat lesz e megint a vállon cipelt mini hi-fi mint a 80-as évek filmjeiben 😊

Totti5
Mukatársnak van. Azóta szidja... kösz kihagyom😄

arty
dehát már van vindózós telefonjuk is, ami az ekszboxoddal is összeáll és a profilodra megy a mobilgéming is 😊 (majdegyszer)

Forza.

DarkSector

Totti5
Láttam... láttam...

Nokia = noooooooooooo

Tinman
...meg rendes optika, meg rendes CCD :-)
Fingóapp is van már egy ideje!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

TDC Geronimo
Láttam, nem a felbontással/ppi-vel van bajom, hanem a színekkel/kontraszttal/betekintési szöggel. Ebben a kategóriában ilyen minõségû kiejlzõ szerintem nem megfelelõ. És hogy mihez képest? Hát az 1080ps kijelzõs drága telók között szerintem a leggyengébb.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Harlekin
Amúgy kizárt,hogy kibír 1 órát<#nevetes1>
Harlekin
össze hozod a nap elemes töltõve meg ezzel töltöd és használod probléma megoldva...<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>