XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mellesleg ott ingyen baszták ki azt a 3 millát, az is furcsa, hogy nem kértek pénzt a takarításért.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.12. 17:41:56
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Persze konzolon a csitereket az tartja vissza hogy befizeted az évi 13k-t, még csak nem is foglalkoznak azzal, hogy nem lehet úgy belenyúlni a játékokba mint pc-n, áh dehogy....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.12. 17:21:13
Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR
a multit, a kedvezményeket paywall mögé tették... elvéve a nemfizetőktől.
amit kapsz, az az ingyenjátékok bérlete (kivéve x360), felhő. az tiszta: pénzért extra szolgáltatás.
Forza.
PS Plus-ért pont ugyanezt kapod...
Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR
egy új boxosnak, kazuárnak szintén. ócsón, sok jó gém.
plusz nem látom, hogy veszéleztetné a hagyományos modellt.... (bááár pl az EA access miatt érzékelem, hogy némi leárazás elmarad... vegyé passzt, ha ócsógémingelni akarsz :/ szóóóóval, ha nagyon akarok, tudok rajta picit szorongani! 😄 )
Utoljára szerkesztette: arty, 2018.03.09. 11:05:51
Forza.
Ezt meg standard-nek veszed, a többi meg elavult őskori lelet. 😊én örülök ha neked nem számít miért fizetsz és mennyit, de ne legyen ez alap.
Mert ebből fakad a többi szarság is.
A sok előfizetés legalizálja a faszságokat. 😊
Lootbox is ezért él, meg az összes többi.
Mert annak is van egy egészséges része, meg egy, amit emberek idéztek elő.
Amivel megint nincs gond, de nem számítson alapnak már. 😄
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2018.03.09. 10:55:37
És hála istennek ezt nem a fajtám szenvedi meg hanem ti! Tehát CSAK neked vagy nektek van ezzel gond. Nekem nyugalom van én elvagyok így itt. Nektek van ismét gondotok nektek kell ezzel a tudattal együtt élni, hogy vannak olyanok akik miatt veletek ki van cseszve... Én meg szimplán jót derülök a ti mérgeteken!<#kacsint>#kacsint>
Sőtt, egy érdekesség.
Pár éve még a weben, az xbox oldalán a CHAT-hez kellett gold!!!!
Mindez konzolon ment free.
Ennyit a Microsoft-ról.
Pc win store. Play anywhere játékok 99%-ra veszem hogy mennek multiba gold nélkül.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.09. 10:41:51
Vágod mi a különbség. <#nevetes1>#nevetes1>
Láttal te játékban automata mentést, meg manuálisat, amikor rákérdez a gép hogy akarsz-e menteni.
Ebbe max annyi automatikussag van, hogy eszedbe juttatja, hogy ezt is csinálhatod.
Igen ilyet láttam, automatikus mentést a rendszerre mar nem.
Dehát évi 13kért kérdezze már meg a gép ugye? <#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.09. 10:37:49
És a fajtája ránkszabadította sajna, mára mindenhol fizetős (vagy az lesz - bár nintendot nemtom végül/már bevezette-e).
Forza.
és te már AZÉRT fizettél.
(az ingyenjátékot a sonynak köszönd, a goldos akciókkal pedig megint fordítva ülsz a lovon... pont mint a multival...)
Forza.
Vicces kicsit.
X360-nal igaz szarapp volt a szitu, ott a sony még tartotta magát, de mára ő is elkurvult ilyen téren.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.09. 10:30:06
Tanulok ma is valami újat úgy látom.
Viszont a Goldér cserébe kapsz MULTIT, ÁR KEDVEZMÉNYT, JÁTÉKOT, FELHŐT, STB STB STB....
Tehát marad az hogy szimplán garasoskodó vagy, hogy ennyi jó dologra nem áldozol pedig a hobbid részét képezi, vagy szimplán elutasító ezek iránt ami meg a maradiságot hozza előtérbe! <#puszi>#puszi>
Valahonnan oda kerül az a szerencsétlen mentés nem?
Hiszen OTT van 2 különböző mentésed!!! Mi nem világos!!!
Ezért Is van ha elbaszódik a te gépen lévő mentésed nincs para mert ott megvan!
"Crash Bandicoot N. Sane Trilogy - most már biztos, hogy PC-re és Xbox One-ra is jön"
Én meg minek fizessek a mentés backupért? Ha áramszünet van, vagy nem vagyok netközelbe mert hordozgatom a gépet, feldughatom a felhőt.
Erre mondom azt, hogy nekem minden, és minnél több opció kell, nem érdekel ha nem használom, csak legyen rá lehetőségem.
😊
maradi akkor lennék, ha egyébként nem használnám a felhőt (arra amire való - NEM biztonsági mentésre)
Forza.
Amúgy nekem corrupted a gépen volt, és a felhőbe szerintem pont ezért lett rátöltve ez.
Ja és dögöljek meg, nekem úgy tűnt, mintha a felhőbe nem lehetne minden játékot x360-on feltenni.
Akkor még 512mb tárhely volt.
Harlekin felélte szerintem 2 másodperc alatt. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.09. 09:31:45
Hogyne csalnék.
De cserébe nem verem a nyálam hogy szar a lootbox. Megoldom magamnak. 😊
Aműgy meg van ebben élvezet, kicsit olyan mint a játékautomaták.
Ha megveszem a cuccokat, elmúlik a vagy, az az érzés hogy megszerezd.
Ha megvan akkor már nem olyan fontos. 😄
értsed már a biztonsági mentés fogalmát! 😊 hogy a géped és a felhő közt mozog az adat, az tök jó, de az kvázi "egy példány"....
Forza.
Neked azért nem kell pendrive, mert havonta van pénzed előfizetni azt amit én ingyen manuálissan biztonságosabban oldok meg. 😊
Igen csalok single játékokban. Ezzel időt sporolok sokszor. Jaja. 😊
Pl ha egy játéknak van a végén 2 ending, akkor a faszom megy végig ez a 3 perces videóért a játékon még 1x.
Köszönöm a segítséget, ha van ps4 editor, akkor az csak jó.
És nem, nem tudtam róla, halisten még nem jött ebben a genben olyan játék, ami olyan lenne, hogy a gameplay nem érdekelt volna csak a cselekmény, hogy 1x végignézzem.
Persze manapság ott a youtube.
vannak játékok, amikor iszonyat jópofa, amikor onnan jön ez+az.
nyilván nem zenehallgatásra való 😄
Forza.
ONE menti a felhőbe, ez talán még a 2013as always only mocsokság maradéka 😄
Forza.
Alanlógot cseréltem is aluminiumra.
Viszont igen van 2 alternatíva.
Onyx és Razer.
Mindkettő jobb az eredetinél, de drágabb is.
Vagy este sötétben a led jelez játékokhoz fényt.
Horizon-ban ha esik pl a hó akkor fehér lesz. Ha az életed egy játékban maxon van, zöld, ha sebeznek akkor piros lesz. Ha rendőr van a közeledben szirénázik a led. Felváltva kék-piros.
A baj azzal van, hogy sokakat nem érdekel, vagy éppen a mainstream játékok nem használják, ezért tűnik értelmetlennek.
Vrban viszont kötelező.
Hangszóró viszont dob a játékélményen.
Ja lehet állítani, gépen menjen ki a hang, hangszórón vagy fülesen.
Vagy hybrid megoldás.
Ravaszokban nem érzek nagyon eltérést a rezgésen kívül.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.09. 09:12:03
Én pl nagyon sokrétűen használom a mentéseket, nekem az összes funció hasznos.
Aki normál szinten tólja, annak ez természetesen tök felesleges dolognak tűnik. 😊"
Megnézném kettőnk közül kinek van több kimaxolt játéka és egy bizonyos játékban eltöltött órája!!!( nekem garantáltan) normál szintű játékos....
És érdekes módon nekem nincs szükségem a penes mentésre!!!
Ez alatt azt érted ha elbaszol valamit akkor vissza töltöd a régi mentést! Amit amúgy a rendes játék menet felül írna, hiszen döntöttél valamiben?
Tehát csalsz, mert a bénaságodat ezzel orvosolod, hiszen ha nincs ez a lehetőség kezdhetnéd előről teszem azt...
Amúgy meg nehogy már ne tudj, pont TE a PS en megtalálható PS4 Save editor dologról!!! Na nekem neeeeeeee!!!!
Ahol ezeket be lehet állítani!
Persona 5
Hero Total EXP 9999999
whole persona Total EXP MAX in possession hero
hero human parameter MAX
all characters other than the hero Total EXP MAX
Másolgasd csak a mentéseidet " BIZTONSÁGI" okokból
te ezt hol olvastad vagy miből vetted!!!
Neki a PENES MENTÉSEI SZARTAK BE!!!
Felhő alapú mentés NEM TUD BESZARNI NEM TUD ELVESZNI!!!
Mivel pluszba biztonsági mentést IS tartalmaz a felhő és ráadásnak ott a szinkronizálás a saját gépeden. így 3 helyen/lehetőségben van ugyan az az adat !!!! És auto. szinkronizálásnál akár hiba is merülhet(ne) fel ezért a felhőben az ELŐZŐ mentésed is ott van. Tehát LEHETETLEN, hogy a mentésed elvesszen!
Kicsit csak kicsit kell ezen elgondolkodni!!! De istenítsétek a több sebből vérző penes mentést!!!
na itt egy reszlet az XBOX.COM/SUPPORT reszerol:
"A mentett játékok felhőalapú tárolásához a következők szükségesek:
Egy Xbox Live Gold előfizetés
Egy konzol, amely csatlakozik az Xbox Live szolgáltatáshoz
514 megabájt (M😎 szabad tárterület a felhasználó konzolján (helyi gyorsítótár)"
szoval kell hozza GOLD. igy akkor emiatt nem szidom a SONY-t, pedig jol esett volna. 😊
lehet veszek megis PSPLUS-t, azt szarok bele, most ugyis olcsobb!
meg azert alszok ra egyet-kettot.
Az marha jo hogy konnyu, de: kicsik a ravaszok, zavarnak (a flippeket konnyebben elerem mint az XBOX-on, de a ravasz olyan kis csusz-fasz), De a legjobban a gombak gazak! Oke, van pereme, de domboru a kozepe (xbox homoru!!!), lecsuszik az ujjam rola, kurva zavaro!
Van hangszoro benne (szart sem er), de tenyleg ugyis fejhallgatozom, a tapipad sem ad hozza az elmenyhez. Az akksit az tudjuk milyen, BAR (!) meg nem merult le, szoval ha egy napot kibir, akkor azt mondom oke. A D-pad tenyleg marha jo.
Oke, meg fogom szokni biztos. Anno 2002-ben elegge hihetetlen volt hogy meg birom szokni az eger/bill utan a kontrollert es sikerult! Akkor imadtam a HALO-t, es PC-n mar szarra jatszottam. Namost a SILENT CARTHOGRAPHER nevu palyan egyszeruen nem birtam a gepbol kimenni, normal fokozaton, szarra lottek a Covenantok (PC-n hulyere nyomtam a demot is, itt). Ma mar nem mennek vissza PC-re, imadom a kontrollert. Gondolkodtam valami XBOX szeru PS kontrolleren is, de inkabb megszokom. Ez attol PS, hogy ilyen a kontroller. 😊
Utoljára szerkesztette: Zozo76, 2018.03.09. 07:34:40
Psen akkor valóban nem lesz most. 😊
Kontroller egyformán jó.
Max az elhelyezkedés mas, szokatlan.
Pláne úgy nem csoda, hogy ez az első ps-ed.
De nem fontos ps-en multizni.
Játsz single játékokkal ps-en
A sony fanboy-októl én is meg a micro fanboy-októl is, hálisten itt sg-n egy sincs. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.09. 07:11:48
Először azt hittem régi, mert ugye 2 hónap kihagyás volt
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.08. 19:19:16
Ha most megy, akkor sorry.
De szerintem a gold nélkül amit mondasz az a LEVÉTEL, ami valóban megy annélkül.
CSAK A FELTÖLTÉS Gold/PSPlus. (legalábbis az volt)
Az egészben itt a bökkenő, még ha a felhő tetszene is nekem mint megoldás, még akkor is a fizetés a probléma. (márha még xboxon a régi szisztéma van)
Hiába állítok be auto felhőt, ha nem fizetek havonta, és márpedig nem fogok, pendrive ingyen van, azaz a rá való archive-álás. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.08. 18:03:31
Csak sok esetben van szükség arra, hogy bizonyos dolgok felett te dönts!
Van hogy nem jó ha fellülirál automatán.
Én pl nagyon sokrétűen használom a mentéseket, nekem az összes funció hasznos.
Aki normál szinten tólja, annak ez természetesen tök felesleges dolognak tűnik. 😊