176776
banner
  • darkSectorxxx #173446
    Nem enged streamelni valami DNS hiba miatt, ez mitől lehet?
  • rastaman
    hehe :D
  • darkSectorxxx #173444
    Ja és egy kérdés.

Létezhet hogy az XBOX X-nél a színek sokkal élénkebbek? Mert nyomattama Forza Horizon 4-et és konkrétan mintha irritálóan rikítóak lettek volna a színek, mint pc-n vagy Sima Boxon előtte.

Vagy csak a szemem ma ilyen érzékeny?
    Létezhet hogy a színek, fények mások lennének?
  • darkSectorxxx #173443
    Az most a bajom, hogy pl kifényképeztem egy ilyet, és szépnek szép, de semmi köze ahoz amit a tv-n látok, tv-n sokkal világosabb minden....

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.10.05. 21:21:38
  • darkSectorxxx #173442
    Srácok, hogy lehetne a legszebb képeket kiszedni box-on? bmp és DVR?
  • toza #173441
    jo....
  • rastaman
    na milyen az assasins creed? tolja valaki?
  • darkSectorxxx #173439
    na én is picurkát ebben a platformban is előrébb mentem egy lépést.

• darkSectorxxx #173438
    Kösz, lehet jo lenne nem elkésnem a melóból, és ha fizetek 500 megáért 13k-t havonta, akkor pls.
  • toza #173437
    mai fiatalok...

egyszerre 5 jatekkal akarsz jatszani 3 tvn?!

ezert jatszunk felfosh jatekokkal,mert ontjak a sok szart...
    es meg orulonk is neki...

jobb ma egy turelem, mint holnap!
  • darkSectorxxx #173436
    direkt ilyen hulladék lassna töltődnek le a játékok?
  • darkSectorxxx #173435
    Naná hogy tólnám, a 3.at. :D
    Van mit, pont ez a baj. :D

most sok játék összejött, csak lusta diszno vagyok. :D
  • arty
    és a 2 se! (a hármasért nem is kár :P )
    csak az 1, abból is csak a black

mér, tolnád? ennyire nincs mit? :D
  • darkSectorxxx #173433
    Ugye jól látom, hogy a Back kompátibilibe nincsen benne a Ninja Gaiden III? :O
  • darkSectorxxx #173432
    Jah, huh fasza ajánlat, de nem az én stílusom ez a kategória. Amúgy köszi a tippet. Nem hiszem hogy játszanék ilyen rpg-vel. :)

Igazából csak a Final Fantasy volt legalábbis régen az ami lekötött....:)
  • farferi
    https://www.supergamer.hu/pillars-of-eternity-complete-edition-p-373978.html
    Vettem egyet de még mindig 5 darab van raktáron, hajrá:D
    Műkszik.
  • darkSectorxxx #173430
    Aki ilyet mond, hogy takarodj torrentezni, azt elássuk hatul az udvarban.

Több opció is van.

Ps4:
    - Felesbe vásárlás
    - Iszonyatjó akciók, amihez érdemes regelni 2 profilt, hu és us
    - Használt, új lemezen és eladás.

Xbox:
    - Felesbe vásárlás
    - Gamepass + ugyanúgy akciók
    - Szintúgy lemezes cserebere

Pc:
    - Steam Family share megosztás, azaz felesbe vásárlás, illetve a win storeban a play anywhere játékokat lehet xboxosokkal felezni. 3adolni
    - Bundle akciók, www.allkeyshop.com oldalon szürke boltok
    - vga-k hoz adott cdkulcsok másoktól megvásárlása

Válassz.
  • arty
    de itt megteheted, hogy day1 megveszed drágán, majd eladod a korongot és máris nem 21 ezerbe volt a végigjátszás (persze ha 3 hónapig tart neked a cím, akkor azért nagy lesz a bukta még így is)

digitet szerintem(!) csak akcióban érdemes/szabad

ill veheted használtan is a lemezt... amit utána megint eladhatsz... szóval nem feltétlen kell 21 ezret leírni egy játékra, "veszteségként"
  • darkSectorxxx #173428
    Na miez? Lehet engem is érdekel. ;)
  • farferi
    Találtam egy oldalt, 4500 ft-ért vesztegettek 5 db-ot....ma jön a futár, remélem beválik:D
  • partizan182
    Az árazás a kiadótól függ, ilyen rétegjátékok (mint pl a Pillars) simán tartják az árukat, nincs nagyon helyettesítő terméke a platformon (talán a Divinity). Kereslet -> kínálat, ugyebár. Mittomén, egy Assasins Creed egy év múlva már gombokért megy, mert havi 30 új open world akció - kaland cuccal kell versenyeznie.

Dobozos 2 okból lehet olcsóbb:

1. Digit nem lehet olcsóbb megjelenéskor mert bedühödnének a boltok és nem tartanák a polcon a platform játékait.
    2. Gondolom szürkeimportos / áfamentes kisboltokból vásárolsz, MédiaMarktban a dobozos is ugyanolyan drága.

PS-en azt mondanám várj meg egy akciót (most nézem, 6k a Complete edition ott, idén már az ötödik alkalom hogy ennyiért szórják), boxon sajnos kevesebb van (de akad), ott a lent említett EA Access / GamePass előfizetéses konstrukciók amivel lehet sokat spórolni.

Szerk: bogzon is volt már akcióban nem egyszer, lesz is még tippre:

POE price history
    Utoljára szerkesztette: partizan182, 2018.10.02. 14:37:50
  • Bercy #173425
    A digitalis legtobbszor dragabb, mint a dobozos sajnos. Pedig, ahogy mondod, olcsobbnak kene lennie.
    Neha vannak akciok, azokat erdemes elcsipni. Ezen kivul az EA Access se rossz befektetes, ha szereted az EA jatekokat.
    Uj jatekoknal erdemes korulnezni a kulonbozo boltok honlapjain, hatha van akcio. En pl rendeltem mar simplygames.co.uk-rol (szallitanak Mo-ra) es a game.co.uk-rol is. De ott van meg a zavvi is.
    Ha regebbi jatekot szeretnel akkor hasznalt lemezeket erdemes nezni. Vatera, ebay es tarsai. Egy lemezes jatekot kesobb te is el tudsz adni, szoval erdemes ezt is megfontolni.
  • farferi
    ja, most néztem meg az alábbi videót, szép, klasz, biztos sokba volt amíg megalkották..és csak 4 ezerrel több mint a 3 éves játék...nem értem, a digitálisnak olcsóbnak kéne lenni mint egy dobozos és pont fordítva ahogy látom..legalább is a microsoft storét nézve,
  • farferi
    Ne vessetek rám követ de a karácsonyra kapott xboxot mostanra tudom élvezni, eddig tartott megszokni a controllert..viszont pc-t én nem veszek már az tuti:D..szóval a vásárlás okoz itt gondot nekem.Pc-n persze torrenteztem, itt nem lehet, nem is ez a baj, egy értelmes játékot, megveszek, élvezem 3 hónapig minimum az én játéktempómmal, lehetőségeimmel.De amit nem értek, az az ár..persze nyugaton biztos nem probléma, de...konkrét példa jön: 3 éve megjelent játék(pillars of eternity) 16ezer ft a storéban. Mennyi volt újan, 40k? vagy mi?3 éves játék könyörgöm Mert ha jön pl a resi 2 jövőre, lehet, hogy viszketni fog az újam de az se lesz sokkal több szerintem.Szóval honnan, hogyan vásároljak szerintetek, mert persze lehet mondani csomó dolgot az árról, hogy miért, meg ne sírjak, vagy mars vissza torrentezni:D..de azért valahogy a családnak is meg kell magyarázni, hogy miért nem új mikrót vett apa és miért egy játékot.A lényeg: hol vegyek és mikor, miért?
    Utoljára szerkesztette: farferi, 2018.10.02. 13:03:09
  • darkSectorxxx #173422
    Nincs baj ezzel. Én egy ilyen játékba még kaszálnék füvet is mert cool.
  • toza #173421
    lehet fat hasogatni 60fps ben!!kul
  • Waczkor
  • taylorp
    Sziasztok!
    Vezetékes Guitar Hero Gibson X-plorer gitárt keresek.
    Aki megválna tőle, kérem írjon egy e-mailt a [email protected].
    Köszi.
  • Moby
    Csekk pm.
  • arty
    assetto ennek nem ellenfele (fm7nek ESETLEG, de még majdnemcsak annak sem), az egy szim, a legtöbbeknek unalmas, nehéz, csúnya

csak mert motorok is voltak a TDU-ban, még nem volt tartalmasabb egyik horizonnál se - szerintem
    ráadásul abban mai szemmel röhejes a fizika (azok a szögletes utak és a pattogás :D ), a horizon az első résszel lelépte kb minden szempontból... (térkép méretben nem, de változatosságban már igen)
    motorok mondjuk nem voltak fh-ban, volt viszont repcsi ;) (nem vezethető, ellenfél! ;) )

jah, fh mindig fun, annak szánják :)
  • toza #173416
    jode nyilvan online akarja hasznalni ,azer live. nyilvan. gondolom . talan

osztott kepernyon,1tvn ,egyszerre 2 konzolon,kezzel labbal. esetleg.
    Utoljára szerkesztette: toza, 2018.09.27. 15:28:01
  • TomStorm
    Hát sokkal inkább Assetto Corsa!
    Bár most próbálnak átlépni egy 6 évvel ezelötti Test Drive küszöbét tartalomban.
    Ja nem.Ott motorok is voltak..

De mehet az árkád hóba.Hát az biztos Fun lesz..
  • Zozo76
    Na meg egy 1976-os Zoltan. :)
  • kutyakiki81
    Elég szépek a pontok

GameKapocs
    GameStar
    IGN HUNgary
    PC Guru
  • arty
    kivéve, ha a gépet offline teszi :) akkor a hómkonzol lehet offline + ugyan az az acc a nem-hómkonzolon online. 2 xbox one-on, akár.

azt nemtom, hogy így végülis 2 x360 és 2 xbone mehetne-e, elvi akadályát nem látom :D
  • toza #173411
    ugy tunik igen

csak nem 2x one vagy 2x 360...

You can also be simultaneously logged-in on an Xbox One and an Xbox 360 using the same Xbox Live account. You can freely roam across any number of Xbox One and Xbox 360 consoles in your home, but you can't sign into two Xbox One consoles or two Xbox 360 consoles at the same time using the same profile
  • Zoolee1976
    Köszi Tom Storm próbálkozok!Még egy kérdés:szerintetek ha 3 hónapot előfizettem a live-re,azt mindkét gépen ugyan úgy egy időben tudom használni azonos emailcímmel?Az One-n használom most,de jó lenne a 360-as gépre is a live.Köszi
  • arty
    úgy beszélsz harlekinhez, mint egy játékoshoz. ő nem játékos, acsi dzsánki.
    ill. mára talán már az SE....

---

https://www.microsoft.com/hu-hu/p/Ace-Combat-7-Skies-Unknown-Deluxe-Pre-Order-Bundle/C3D89T74CFLK#activetab=pivot:overviewtab

Ace Combat 7-hez jár majd egy Ace Combat 6 is! Ami ezekszerint megy majd one-on is.... !!!! :)

(limitált ideig)
  • TomStorm
    PayPal kell hozzá
  • Zoolee1976
    Az OTP maestro kártyát nem fogadják el.Meg azt sem tudom ha letöltő kódot vennék máshonnan ahol elfogadják a kártyát akkor benne lenne e a Magyar nyelv.?