XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Bõ 1 hónap!

Ütõs kis tréler.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

orichalcos
Ok ezt most bebuktam, elõbb még nem volt itt semmi.

My streams: https://beam.pro/oriic

orichalcos
Wow, micsoda fehérség!!!44négy

Muttley
http://www.youtube.com/watch?v=CwJXgb3G508

Darksector, te milyen src címet teszel be, hogy neked megjelenik a video?

Just do it :)

Muttley
thx 😊

#134392:
ez ááááállat 😊
a csávó vmi ex-testépítõ v. pankrátor lehet 😊

szega96
Ja-Ja én tettem be, jól csinálja a dolgát, az biztos..

köszi ..

DarkSector
Csini a baba. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tinman
Ki ez a kövér malacka?

Semmi bajom a telt emberekkel, de ez így egy vicc.

Bezzeg ez! Ez legalább nem is kérdés, hogy sírva röhögõs:

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

TaRka0107
Errõl videó is van. Tizenvalahány éves srác egyszer eldöntötte, hogy csinál ilyen jelmezt és meg is csinálta. Szerintem volt is ide belinkelve.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

teddymac
Halo 3 keresek nincs valakinek egy poros ? 😊

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

szega96
Ez üti sztem 😄

orichalcos
Judgment most pihen nálam, tesztelésre kaptam, rá kell pihennem. 😊

Mr Manson
Még nekem is gyurnom kell kicsit 😄
GeoW:judgement - örületes coop?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

orichalcos
32-es vagyok, jöjjek? XD

Macccy:

ÉN már úgy vagyok vele hogy nem akarok filmet. Akárki csinálná, elrontaná.

Macccy
Ez valami kibebaszottuljóóóóó!!!! Áááááááá!!!!! Filmet akarok!! ... Na most megint vehetem elõ a Halo-t ... 😊

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Mr Manson
Border2-ben valaki "fõellenség ellen" nem tervez harcba szállni? (Terramorphous)

orichalcos
Halo fanoknak:

Legjobb cosplay amit valaha láttam:

http://9gag.com/gag/7011573?ref=fb.s

0Diaz0
usa piacon meg jópár dolog olcsóbb..

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

0Diaz0
Nézem a Japó/Kínai box piacot... Black Ops 1-2 + MW3 + pár játék ugyanannyiba kerül?! 😄D

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Seth
De van vér, ütéseknél fröccsen azért rendesen, csak nem MK szinten 😊
A karaktereken is látszódnak a sérülések

Amúgy hétvégén végigvittem a sztori módot, közel sem olyan hangulatos mint az MK volt, rövidebb is, a szaros xbox dpad-dal meg könnyû azt csinálni amit éppen nem akarsz 😊

PSN ID.: Beegabor

nincs

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Muttley
injustice: Gods among Us játékban
egyáltalán nincs vér
vagy állítható in-game option, hogy legyen vagy ne legyen?

Totti5
Az már feleslegesen nehéz😊 3nál a feléig sikerült úgy vinni, aztán pár nap szopás után 1 bossnál visszavettük egyel.

Insane helyett, most jön a Gears 1 szintén co op. Az még mindenkinek kimaradt😊

Macccy
Értem, bár játékon belül - úgymond - te magadnak kerested a bajt, ez kicsit más téma mint a kikerülhetetlen kampány hõsies megmentõs küldetésén szopni azért mert a pályatervezõk elvadultak és a hud készítõkkel sem egyeztettek. Amit te mondtál én úgy a MaxPayne3 alatt voltam dehát ott én szívattam szét saját magam a Hard fokozattal ... juppééé 😊

Erre amúgy biztos van aki azt mondaná: "Ejj az ilyen nyavajgó büdös kölkök miatt gyépésednek el a játékaink" de én meg azt mondom: "a Faszt!" Szerintem ha valaki csak a fun miatt vagy a sztori miatt játszik azt ne szopassa már széjjel semmi szar pályadesign trükk vagy visszatermelõdõ ellenség. Nem kell az.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

DummyBoy
Jók ezek a "megnyugtató momentumok" mikor az ember játszik 😊

Tegnap este értünk haza családlátogatásról, na mondom lefekvés elõtt Borderlands-ezek egy kicsit, szedek össze egy kis lóvét, meg talán kicsit el is álmosodok ...

Sikerült is kifognom jó kis lootolós küldit, erre mennék leadni, gondoltam levágom az utat kocsival, ugratok le, erre nagy flash ... goto waypoint, -6k kredit (alacsony szint ...) nab+! ... Ennyit a pénzkeresésrõl ... Az ideg szétvert (ennyit meg a nyugodt játékról ...) mostmár akkor is leadom a küldit ... beültem egy másik kocsiba, megtámadtak a banditák, szépen kicsinálgattam õket, erre az utolsó kergetésekor megint belecsúsztam valami szakadékba, annyira koncentráltam ... és megint flash ...

Szóval sikerült "pihenésképpen" "saját magam megnyugtatására" megtripláznom lefekvés elõtt a vérnyomásomat, és befejezni a "pénzkeresõs" játékot -10+k kredittel ... Hurrá 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

DarkSector
😄

Macccy
Úúú ne is mondd, reggel ACIII -ban kaptam idegbajt a 'nemlátástól', üldözöm a futárpostát az erdõben, hogy megmeneküljön az apacs falu, hátbazmeg köcsög ló mindenen fennakad, átugrik, megáll, amikor meg már közeledem az utolsó futárhoz, ott meg pára miatt nem látszik semmi a sziklák közti csapásból ... Utána meg bokroktól. Értem én hogy erdõ vazzee! De a valóságban nincs ott fixen egy tetves vakító fehér Mission Objectives kiírás a szemem elõtt, ami elfoglalja a látóterem 1/4 -ét és a fehérsége miatt nem látni rendesen mi a szar van a sötétben, a ködben ...! (brightness-t hiába toltam fel 10-re, csak fehérebb lett, láthatóbb nem)

Tinman
Végül is jogos :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

davidka003
Valszeg elvinné a PC is de boxos játékot el is lehet adni.
99%, hogy végigviszem aztán nyomom fel 3500-ért valahova.
3k-ért valszeg elmegy. Jelenleg a használt sem olcsóbb, mint amennyiért én vettem Zavvin.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Tinman
Öllég' drága vót'.

Nincs PC-d ami normálisan elvinné?

Összes fisifos DLC-vel a DS2 1800 Ft volt karácsony körül.

Steam, XBOX360 pad support teljes értékû!

Renjike
megéri , jó játék.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

davidka003

Darksiders 2: Limited Edition (Pre-Order Argul's Tomb DLC) Xbox 360
£12.98
Vettem egy ilyet. Elég sok review-t megnéztem, sokan írtak róla pozitívumokat. Ennyiért megkockáztatom hátha bejön.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Mr Manson
Egyetértek...

"Örületes" coop is megvan? Ketten haverommal nagyon nyögvenyelõsen megy.

Totti5
Gears of War: Judgment

Remélem a következõ Gearsot a People Can Fly fogja csinálni. Judgment gameplayban nagyon jó lett. Sokkal jobb mint az trilógia. Persze stroy az harmatos, de nem is az volt a lényeg, hanem a kihívások, a kombózás, a nehezítések. A pályák változatosak, még ha egy városba is van, mindent kihoztak belõle. Grafika gyönyörû, új fegyók, enemyk jófélék stb...

Kb olyan hosszú mint az eddigiek. 10 óra körül volt co opban hardon.

+ pont, hogy a fõ kampány mellett, van még egy pár órás minikapmpány is ami összeköti az eseményeket a trilógiával.

Ráadásul az elsõ gears amit multiban is élvezek. Túlélõ, bázis bevédõs mód nagy fun.

DarkSector
Hogy ne lásd mi történik a képernyõn, tudod mert ez trendi. 😄

davidka003
No shit Sherlock! 😄
Csak azt nem értem mi a bús büdös picsáért rakták bele.

orichalcos
Megvan az már köszi. Zero-val tolom így kicsit nehéz, most Jack-el szenvedek, egyfolytában megöl.

Harlekin
beállsz a híd alatti(a liftnél) bal oldali sziklákhoz õ berepül félig a hídba és a rakétákat nem tudja rád lõni mert elakadnak a hídba.Legyen nálad sok lõszer savas vagy electric fegyó és menni fog...A kicsikkel el leszel ha a szinted jó.Én kidobáltam állandóan a machine gunt és az szinte megoldotta helyettem...
Mennék segíteni de nincs itthon a lemez...
Totti5
Lehet, de nem papírautót akarok terelni😄 amúgy rally is olyan mûfaj hogy nézem a valódi videókat és bõdület milyen sebességgel hogyan csapatják... árkéd a ríl lájf😄

Ez a 70-75 között pont jó murván esõbe. Bár hóba a 70% már eléggé csúszik, ha nem is ríl, de élvezetre mindenkép nagyon jó.

Ez a hivatalos WRC onbpard kamera, nekem tetszik😊)

orichalcos
Borderlands 2-be nem jönne be valaki segíteni pls? Nem tudom leölni SATURN-t. 😞

DarkSector
Uh nekem is olyan kéne, az nagyon állat lehet, a szokásos dolgok, annyi hogy a D-pad-ra kapsz annyi pluszt, hogy benyomva egy kör alakú "d-pad"-ot kapsz könyebben kalibrálva a különbözõ irányokat 360 fokban míg kinyitva egy sima d-pad lesz 4 iránnyal. (akkor is lehet nyomni minden irányba, csak az ujjaddal ugye elsõdlegesen a 4 fõ irnyt érzékeled)

Baze remélem nem kavartam nagyon meg. 😄

Seth
Az én lassan 5 éves joy-om is már félrehúzott erõsen. Rendeltem utángyártott pótkarokat, átforrasztottam, na azok fél évig bírták és ugyanúgy félrehúznak 😞 Mindegy ,hamarosan veszek egy új irányítót. Valakinek van az az új ,speckó tekerõs d-pad-os?Milyen? Azon gondolkodom

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
A játék része.

davidka003
Max Payne 3 rohadt jó amúgy. Most járok a 2. lemeznél.
De mi a fene ez az epilepsziás villódzás?

DarkSector
Igen, nekem ez sajna az eredetinél van mert véletlen leejtettem, nme vészes mert megtanultam kezelni, nem engedem el hanem visszahúzom egyenesbe picit.
De egy gagyinál ilyen pikk-pakk elõjöhet.

arty
ha 0.1%-ra csökkented a tapadást, már majdnem RBR lesz? 😄

(amugy ebbõl a nézetbõl eléggé élvezhetetlen a video 😄 sry! )

Forza.

Totti5
Dirt 3, 75%ra csökkentett tapadás, 900 fokon járatva a Fanatec CSR, szekvenciális botváltóval.

Világ legjobb rally játékra lenne evõrméd, ha nem csak pár pályán lehetne menni......

teddymac
Halo reach-hez tudd valaki extra kodot amit Halo waypointon keresztül lehet aktiválni ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75