XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ütõs kis tréler.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Darksector, te milyen src címet teszel be, hogy neked megjelenik a video?
Just do it :)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Semmi bajom a telt emberekkel, de ez így egy vicc.
Bezzeg ez! Ez legalább nem is kérdés, hogy sírva röhögõs:

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
My streams: https://beam.pro/oriic
GeoW:judgement - örületes coop?
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Macccy:
ÉN már úgy vagyok vele hogy nem akarok filmet. Akárki csinálná, elrontaná.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
A karaktereken is látszódnak a sérülések
Amúgy hétvégén végigvittem a sztori módot, közel sem olyan hangulatos mint az MK volt, rövidebb is, a szaros xbox dpad-dal meg könnyû azt csinálni amit éppen nem akarsz 😊
PSN ID.: Beegabor
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
egyáltalán nincs vér
vagy állítható in-game option, hogy legyen vagy ne legyen?
Just do it :)
Insane helyett, most jön a Gears 1 szintén co op. Az még mindenkinek kimaradt😊
Erre amúgy biztos van aki azt mondaná: "Ejj az ilyen nyavajgó büdös kölkök miatt gyépésednek el a játékaink" de én meg azt mondom: "a Faszt!" Szerintem ha valaki csak a fun miatt vagy a sztori miatt játszik azt ne szopassa már széjjel semmi szar pályadesign trükk vagy visszatermelõdõ ellenség. Nem kell az.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Tegnap este értünk haza családlátogatásról, na mondom lefekvés elõtt Borderlands-ezek egy kicsit, szedek össze egy kis lóvét, meg talán kicsit el is álmosodok ...
Sikerült is kifognom jó kis lootolós küldit, erre mennék leadni, gondoltam levágom az utat kocsival, ugratok le, erre nagy flash ... goto waypoint, -6k kredit (alacsony szint ...) nab+! ... Ennyit a pénzkeresésrõl ... Az ideg szétvert (ennyit meg a nyugodt játékról ...) mostmár akkor is leadom a küldit ... beültem egy másik kocsiba, megtámadtak a banditák, szépen kicsinálgattam õket, erre az utolsó kergetésekor megint belecsúsztam valami szakadékba, annyira koncentráltam ... és megint flash ...
Szóval sikerült "pihenésképpen" "saját magam megnyugtatására" megtripláznom lefekvés elõtt a vérnyomásomat, és befejezni a "pénzkeresõs" játékot -10+k kredittel ... Hurrá 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
99%, hogy végigviszem aztán nyomom fel 3500-ért valahova.
3k-ért valszeg elmegy. Jelenleg a használt sem olcsóbb, mint amennyiért én vettem Zavvin.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Nincs PC-d ami normálisan elvinné?
Összes fisifos DLC-vel a DS2 1800 Ft volt karácsony körül.
Steam, XBOX360 pad support teljes értékû!
Darksiders 2: Limited Edition (Pre-Order Argul's Tomb DLC) Xbox 360
£12.98
Vettem egy ilyet. Elég sok review-t megnéztem, sokan írtak róla pozitívumokat. Ennyiért megkockáztatom hátha bejön.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"Örületes" coop is megvan? Ketten haverommal nagyon nyögvenyelõsen megy.
Remélem a következõ Gearsot a People Can Fly fogja csinálni. Judgment gameplayban nagyon jó lett. Sokkal jobb mint az trilógia. Persze stroy az harmatos, de nem is az volt a lényeg, hanem a kihívások, a kombózás, a nehezítések. A pályák változatosak, még ha egy városba is van, mindent kihoztak belõle. Grafika gyönyörû, új fegyók, enemyk jófélék stb...
Kb olyan hosszú mint az eddigiek. 10 óra körül volt co opban hardon.
+ pont, hogy a fõ kampány mellett, van még egy pár órás minikapmpány is ami összeköti az eseményeket a trilógiával.
Ráadásul az elsõ gears amit multiban is élvezek. Túlélõ, bázis bevédõs mód nagy fun.
Csak azt nem értem mi a bús büdös picsáért rakták bele.
Mennék segíteni de nincs itthon a lemez...
Ez a 70-75 között pont jó murván esõbe. Bár hóba a 70% már eléggé csúszik, ha nem is ríl, de élvezetre mindenkép nagyon jó.
Ez a hivatalos WRC onbpard kamera, nekem tetszik😊)
Baze remélem nem kavartam nagyon meg. 😄
PSN ID.: Beegabor
De mi a fene ez az epilepsziás villódzás?
De egy gagyinál ilyen pikk-pakk elõjöhet.
(amugy ebbõl a nézetbõl eléggé élvezhetetlen a video 😄 sry! )
Forza.
Világ legjobb rally játékra lenne evõrméd, ha nem csak pár pályán lehetne menni......