XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
Szerintem a live-al kapcsolatban igaza van. Röhej, hogy pénzes a multi, egyrészt. Másrészt viszont ez egy mûködõ rendszer, nem akkora szopás, mint az ingyenes pc/ps3 vergõdés... (tisztelet a kivételnek játék csak pár van)

Nehéz kérdés 😊
Bevallom pár hónapja goldos lettem, sok sok év után elõször (elõtte is volt ilyen ákciós havi/3havi lájvom, de rendes fizetõs még soha).
Annyira nem érzem a törõdést, de néha jó h van.

Forza.

Macccy
Nem hittem, hogy ez lehetséges, de Te nálam is fillérbaszóbb vagy és ez már ijesztõ. De akkor én még nem értem el a mélypontot, még lehetek rendes Consumer! 😊

És az Xbox Live -val kapcsolatban akkoris igazam van! 😄

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

grebber
Biztos valahol igazad van csak az én szemszögembõl nézve nem!

Tartasz fönn autót? --> Minek autó! Az életvitelembõl adodóan nincs és nem is lesz szükségem rá! Ha olyan útra megyek a busz mindenképpen olcsóbb.
Internet elõfizetés 20-40 Mbites, minek? --> 50-120 inkább és minden fillérjét megéri mert ezzel is spórolsz mivel letöltesz mindent!

Next PC upgrade: 2022

Macccy
Nem szólnék hozzá inkább a lent elhangzott dolgok nagy részéhez, nem firtatnám az anyagiakat és nem kell a 'flééém' se, hogy így warez és úgy warez ...

Nekem egy dolog bökte meg a szivárványhártyámat: "xboxon hülyének is nézik az embereket akik fizetnek a játékért aztán meg külön a multiért is". <#shakehead> Nyolc (!) év alatt még mindig ennél a primitív pontnál vagy leragadva Te és a hozzád hasonlóan vélekedõ emberkék?
Fejlesztesz te pécét, mondd csak? Hiszen az termeli a pénzt, igazad van!
Tartasz fönn autót? (uhh, belegondoltam) Az szinte igyen van, alig kerül valamibe. Internet elõfizetés 20-40 Mbites, minek? stb.

Havonta 600-700 Forintba kerül az Xbox Live, kevesebb már mint egy 19 szálas doboz átlagos minõségû cigaretta vagy 3-4 kocka sör minõségtõl függõen!

Ehh, de minek is töröm magam ...?

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Mr Manson
Másokat meglopni? Az spórólás? Fasza ...

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

grebber
Amiért nem adok pénzt azt én spórolásnak hívom!

Bercy
Senkinek sincs baja azzal, hogy sporolsz vagy eppen nem koltesz altalad nem megfelelo ertek/ar aranyu dolgokra. A gond ott kezdodik, hogy megprobalod megideologizalni a warezolasodat ezzel pedig jobb ha belatod warez nagyon nem egyenlo a sporolassal...
Szép az idõ, jó a kedvem, jót röhögtem. <#eljen>
grebber
Havi 240k-s átlagfizetésem mellett kikérem magamnak!

Lehet megkövezni lehet anyázni de én ha milliárdos lennék se vennék 50 millióért autótót amihez 1 milla a legkisebb alkatrész amikor kapok 2 milláért is amihez 20-30 ezer! (Csak mondtam hasra ütve számokat)
Pénzem mindenre van amióta az eszemet tudom csak spórolok ezt kb az egész fórumvilág tudja.Szóval a pénz az nem kérdés. De mivel nyomorék spur vagyok nem költök minden szarra pláne nem olyanra ami ami nem éri meg vagy.

PC-s játékoknál is mindig sírok hogy a 128. játék se megy már maxon a 3 éves gépemen holott csak elkéne mennem venni csúcs pc-t és nem lenne sírás!
De nem teszem mert nem vagyok balfasz hogy aztán 1 év múlva már a VGA cserén kéne megint gondolkodnom hála a nagyszerû fejlesztõknek akik leszarják a pc-t!
Az új konzolokkal ez a sírás megszûnik mert már konzolon is ott lesz a látvány nem kell sírni milyen pc kell hozzá mert egy feláras konzol elég lesz.

Ha meg ne adj isten nem fogják törni akkor úgyse bírom ki hogy ne vegyem meg.
Ps3-at se hagytam ki csak azért a 25 játékért megvettem az életciklusa végén!

DummyBoy
Félretéve az ellenérzéseimet, és azt a motoszkáló gondolatot, hogy te a büdös életben nem láttál még egyben 180k-t, érdekelne az a PC ami csak ennyibe kerül, de minden elmegy rajta maxon ...

Halál komolyan mondom!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

grebber
Nem sokat multizok de pc-n legalább a játék árában benne fogaltatik!

Azt meg leszarom hogy a live-al demokhoz meg máshoz is hozzá lehet férni!
Multizni akarsz fizess-> Majd ha hülye leszek!

Most ezzel a mondattal lehulyeztel par tizmillio embert, gratulalok...
Mennyivel okosabb pc-re jatekokat venni? Vilagosits fel kerlek.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

grebber
Elég nekem ha pc-re veszem a játékokat nem kell még 1 kolonc!
Meg xboxon hülyének is nézik az embereket akik fizetnek a játékért aztán meg külön a multiért is! Kösz nekem ez nem kell!

+1

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Tinman
Öööö.... bocsi Grebber, de +1.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Te konkrétan egy idióta vagy.
Bercy
Ha neked nem sok 180eft akkor aruld mar el, hogy miert vagy egy gusztustalan warezmajom?
grebber
Nektek sok! Nekem nem! Az a 180k az egy pc fél évre ha maxon akarsz játszani mindennel. Szóval az új konzol többszörösen megéri majd (számomra csak persze akkor ha a lentebb leírt dolog megvalósul)

Akkor is kénytelen leszel megvenni a gépet nyitáskor majd betenni a szekrénybe amíg nem lesz rá megoldás, vagy legalábbis nem frissíteni. Szerintem borítékolható, hogy az elsõ szállítmányokon lévõ dash tele lesz hibákkal amikkel lehet mit kezdeni. A gond az a 500 dollár, ami nálunk lesz 150-180e forint is simán. .. kurvasok.
arty
<#ejnye1>

reménykedjünk inkább nowarezben és steam szinten akciós online storeban 😊

Forza.

grebber
Csak a fõcím-ig jutottam.Nekem warezmajomnak nem az a kérdés mi lesz rajta meg milyen hardware.ekbõl fog állni,hanem hogy tudják-e törni<#banplz>
Ennyire nem imádkoztam még semmiért mint a fent említett dologért!

arty
nem win blue?

Forza.

Macccy
Nem hangzik ez jól, te ... Az se hogy nem válaszolnak ... <#shakehead>

grebber
Napi next gen pletyka win 8 lesz a boxon!

Már kegyetlenül várom a bejelentés napját,hogy ebbõl a sok találgatás cunamiból mi lesz a valóság!

Totti5
Hogyan tévesszük meg a lelkes vásárlókat

"Zavvi küldte a 0-20%-os mistery code-ot, mondom megnézem, hátha van valami jó árban. És egybõl szemet szúrt, hogy az árak hirtelen megemelkedtek legalább 20%-al
Pl: vasárnap Uncharted 3 GOTY edition 13fontért vettemmeg, most 18. Még szerencse, hogy berendeltem! És ez van elég sok terméknél. Lásd AC3 és GOW 40 font fölött o.O
Ettõl függetlenül a gesztust értékelem Zavvi "

Én is értékelném, hogy lassan 1 hónapja bejelentett ellopott, eltünt küldeményeimre valami választ kapjak, de semmi...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Nem mindenkinek tetszik ám! 😊

Ez rendesen ütött:

"Ennél érdektelenebb már nem is lehetne számomra. Lassan már a címképernyõnek is adnak valami jól csengõ fantázianevet. Én régen nagyon szerettem a focis játékokat, de ez a fene nagy élethûség és összetettség réges-rég elvette a kedvemet. Nekem a sok über-fícsör helyett valami olyasmi kéne, ami visszahozná a kedvemet a labdarúgáshoz. Valami, ami sokkal inkább játék, semmint hangzatos nevû technológiák összessége. Az elsõ néhány FIFA, a Worldwide Soccer sorozat, az Adidas Power Soccer sokkal jobban megragadta a fantáziámat, mint ez a jellegtelen "szimulátor". A marketing valahogy kiszorítja a "játékot" a játékból. "

Aztán vannak a jövõbelátók, akik megmondják, hogy azt amit mostanra fejlesztettek ki, már anno beletehették volna.

"Ezeket a fizikai cuccokat nyugodtan bele pakolhatták volna a fifa13-ba,mert annyira nem bénák,hogy ezeket most találják ki,de nekik így éri meg ha évente egy-egy új dolgot bele csempésznek a gamába."

Nomeg a mindig elégedetlenkedõ

"Tenyleg kicsit rohejes, hogy lassan mar egy uj menu elrendezesnek is "super precise option selection" es hasonlo neveket adnak"

Aztán azok akik nem játszanak vele kellõen behatóan

"Én azt is szívesen látnám,hogy a bíró tévesen elenged lesrõl...Mert az is a focihoz tartozik.."

Igen b+ remélem beírják 100ezren az EA fórumra, hogy aztán online lövögesse minden highskilledûberpró a lesgólokat. Így is a hajunkat tépjük már amikor nyilvánvaló lesgólt kapunk mert nem fújt és mert olyan lest fúj be ami nem is volt az...

Bejon az uj UI

Totti5
Assassin's Creed fanok! ( meg leendõ vásárlóknak )

szega96

orichalcos
Na egy pár hónapra sayōnara. Legalábbis live-ról.

My streams: https://beam.pro/oriic

Totti5
Ranked multi, sokat játszott pléjerekkel, csak azokkal meg az a gond, hogy hardkórak. Hülyék mindenhol vannak, nem lehet õket kiszûrni.

arty
elmondani nem tudom, mennyi a kis kilökdösõ buzeráns 😞

FM szvsz tuti nem jó.

Forza.

Macccy
Tippre Forza Motorsport. Az szimulátor (ha beállítják) és a kölkök azt kevésbé csipázzák. Halo -ban meg CoD -ban sokaköcsög ... 😄 De ha lenémítod ...

teddymac
3x évesen is anyázok 😊

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

1 kerdes xbl -on melyik jatekba a legjobb a community? gow, cod, bf, halo?
csak erdekel mert szivesen beszelek masokkal, de 25 evesen nemakarom a 1x evesek sikoltozasat meg mamazasat hallgatni.
Ja es konnyu uj ismerosokre szert tenni live on?
davidka003
Zavvi 10%
3675-7C05-48D3
Írhatna aki felhasználta.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Macccy
Meg, meg, meg is van. Army of Two kevésbé vonz. Hmmm Totti monja ezt a Future Soldier-t ... Meggondolom.

arty
... pedig nyilván öreg napjaidban elõvennéd ezeket a régi árkád sz*rokat 😛

(várjcsak! dehát ha akkor lesz még elõfizetésed, ezt meg is teheted! mondjuk kb mindkettõre ugyan annyi az esély ... 😄 )

Forza.

Tinman
Gold only az akció rá, pedig azt is berántottam volna. Jah köcsög MS nem kell a pénzem? No problem.

Akkor sem fogok elõfizetni rá, ahogy a fostos PSN+-ra sem. Mondjuk utóbbi rosszabb, ott soha nem lesz tiéd a játék. Pfejjj.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Nagyon benéztem nem arról 😄

Seth
Te most a Black Knight Sword utolsó fõellenségérõl beszélsz? Amit második végigjátszásra ad be csak a játék ?

PSN ID.: Beegabor

grebber
Érdekes hogy az legvégsõ boss nevetségesen könnyû volt a léghajós agyrém részhez képest.
Valahogy úgy jellemezném hogy 100 halál vs max 3 halál!

Feltettem összes skin pack dlc-t Injustice cuccra, és így nagyon hangulatos Arkham Batman-el játszani, ráadásul ugyanaz a szinkronhang(bár csak azt mondja stay down). Szuper játék, imádom.
Seth
Easy után a normál fokozat maxos páncélban ,három csíknyi életerõvel,5-6 élettel már nem lesz kihívás, kivéve talán az utolsó-utolsó boss 😊
Hard viszont annyival feljebb van,hogy eszembe nem jutna szenvedni vele 😊

PSN ID.: Beegabor

Totti5
Nekikezdtem a Black Knight Swordnak.

Akkor hardon hajrá! Tutorialon átjutottam, elsõ pálya elsõ részán átjutottam, majd szörnyethaltam és el is fogyott a 2 életem. Namost ezzel nincs is gond. Ott kezdõdik a dolog, hogy ha meghalsz, akkor game over. Szó szerint. Ugyan az a séma mint a régi 16 bites játékokban pl a nagy kedvencem a Contra. Ha elfogyott az élet akkor a játék is véget ért, lehet kezdeni elõrõl.

Ilyennel nem igen találkozni mostanság.

Vissza is vettem easyre, azon végig lehet majd vinni, fejleszteni, aztán normalon is mert abban az esetben megtartja a fejlesztéseket és a full befejezést megkapja az ember, de ha ott elbukik akkor vége. Oda minden, a játék reseteli magát, game over.

Kõkemény😄

Tinman!? ( goldos ez is? neked való cucc )

Totti5
Nem lehet.

gibson9
Sziasztok! Classic xbox játékot tudok telepíteni 360-ra? És ha igen, akkor, hogy, mert eddig nem jöttem rá. A módszer, ahogy 360as játékot telepítek nem lehetséges a classicnál.

Totti5
Gears of War 1+2+3+Judgment
GR: Future Solider
Resident Evil 5 (6-ban van?)
COD World at War
Fifa 13

arty
splinter cell conviction megvolt?
lara croft guardians of light?
army of two 1-2?

nekem ezek maradtak emlékezetesek 😊

Forza.

Macccy
Jaja, van egy állandó cimbi akivel co-op game fogyasztók vagyunk és van most egy újabb kolléga is. Csak jó coop anyag nincs elegendõ. 😊