XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Forza.
nekem nagyon nem :( pl bf3 coop küldit már hónapok óta nem sikerült összehozni haverral... :(
Forza.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
iszonyat sok patrióta jött, hiába lõttem le a nagy léghajókat is
Forza.
<#hehe>#hehe>
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Starcraft 2 japó kiscsaj
Szintén Õ, Diablo 3
Szintén...
........

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Nem egyszerû eset ez.. nagyon nem. Fõleg egy ilyen eseményen.. de hogy miért?!..
Legalább Obama megad mindenféle és fajta támogatást a rendvédelemnek az elkövetõ felkutatására..
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Nothing is True, Everything is Permitted
Jó lenne már ezeket a vallási fanatikus bantukat ( felétve ha azok voltak ) végleg kiírtani a bolygóról.
Black Knight Sword is féláron megy, 400 pont. Mivel Suda 51 kötelezõ berántani:)
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Nah itt be is fejezem a politika és a hírek elemzését, negyed óra már sok is erre. R.I.P értelmetlen robbantások ártatlan áldozatai.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az én Gold-om FEKETE? Vagy mi?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
480 pont végre.
Goldosoknak.
Rohadj meg anyádba MS.
Jah és persze Goldos és Goldos között is van különbség, mert én a 2 hetes Gold-ommal nem vagyok nekik elfogadható Goldos.
Micsoda fassssság ez, de komolyan?
Itt semmi másról nincs szó csak,hogy végig van szaladva a gamán és ez miatt nincs képesség fejlõdés nyilván sokkal nehezebb a végén megoldani a feladatokat.<#kacsint>#kacsint>
Just do it :)
Más: így a vége felé most már szubjektív tényként mondhatom, hogy az ACIII mellékszálai jobbak mint a fõsztori 70% -a! És a hajós privateer és naval küldetéseket még meg se kezdtem direkt, amin Moby pedig nagyon tapsikolt.
Sorozatnak jó egy szar ez az Assassin's Creed tehát (szerintem).
PSN ID.: Beegabor
Kb 1 órát biztos szívtam vele.
Kiváncsi vagyok pcn ha odaérek akkor is szenvedés lesz-e.
Next PC upgrade: 2022
Lõttem a szárnyas izéket akik lõtték a magot egyenként kellett nekik 4-5-6 löket raketta és volt vagy 10 db!, közben az emberek lõttek engem és haltam, majd újraéledtem és lõttem, haltam, újraéledtem, lõttem. Majd ugyan az elõrõl. 5 perc??? alap katonákkal volt min. 6 hullám, léghajóból is volt vagy 5 minimum. Lehet a fél óra kicsit túlzás, akkor egyen 20 perc. Normalon.
Az nekem a legjobb a sorozatból!
A tárgyak interakciója meg fenomenális volt.Kabátba voltak a cuccok éreztem hogy nálunk is van nem elõjön a semmibõl mint a játékok 99.99%ában.
Sajnálom hogy nem vitték tovább :-(
Valaki megvehetné a jogokat igazán.De még 1 kickstarteres project se lenne rossz szerintem.
Next PC upgrade: 2022
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Generáció egyik legegyedibb játéka volt, olyan jó ötletekkel amit azóta sem láttam sehol sem.
Nincsigazság.