XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Macccy
Jaja, van egy állandó cimbi akivel co-op game fogyasztók vagyunk és van most egy újabb kolléga is. Csak jó coop anyag nincs elegendõ. :)

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Totti5
Mivel akár meghaltál, akár nem mindig ment elõre a dolog és nem volt olyan, hogy újrakezdték egy pályszakaszt, igazából a nehézségi szint is felesleges volt bele. Legális isten mód bele volt rakva, ráadásul élettel és muncióval jutalmazatott ha meghaltál. Ilyet még soha nem láttam...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
a legutolso pályáig nekem se :) sõt, konkrétan nagyon könnyû volt, kihívásmentes...

Forza.

Harlekin
Én normálon nyomtam végig.majd levettem nyomira hogy össze szedjek mindent meg kiszedjem az acsikat 47 acsi lett meg.belekezdtem az 1999 módba is de ott feladtam a 10. chapter után.És mindez raptor szerint 28 órát vett igénybe és ez nagyon a +++ os idõ,mert a raptor azt is számolta amikor fürödtem,kajáltam stb stb és csak állt a gép a menübe...Nekem nem tûnt nehéznek.
arty
és mindig akad ismerõs, h együtt játszatok?

nekem nagyon nem :( pl bf3 coop küldit már hónapok óta nem sikerült összehozni haverral... :(

Forza.

Macccy
Mármint co-op .... De nincs sajnos, látom, már utánakerestem. Sebaj, akkor ez is egy solo sztori lesz. Csak folyton keresem a jó kis online co-op címeket.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

arty
mármint?

Forza.

Macccy
Nincs benne semmi co-op, mi ? :(

arty
hardon 2-3 órát szoptam a végén, végül easyre szedtem le, hogy legyen már credits :) (és kilootoltam az utolsó dobozt is játékban, képességek, amiket szerettem maxon, fegyók amiket szerettem dettó maxon...)

iszonyat sok patrióta jött, hiába lõttem le a nagy léghajókat is

Forza.

Totti5
facebook/Tasha Cosplay aki kíváncsi rá... komolyan ûzi az ipart

TDC Geronimo
#dealwithit

<#hehe>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Totti5
MGS

Starcraft 2 japó kiscsaj

Szintén Õ, Diablo 3

Szintén...

........

0Diaz0
Cikk2 katt

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

0Diaz0
Itt a teljes cikk... katt

Nem egyszerû eset ez.. nagyon nem. Fõleg egy ilyen eseményen.. de hogy miért?!..
Legalább Obama megad mindenféle és fajta támogatást a rendvédelemnek az elkövetõ felkutatására..

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Totti5
A p**ba, ez spoiler volt... sorry:(

CroftManor
480 pont? Annyiért még a hülyének is megéri!

Nothing is True, Everything is Permitted

Totti5
Reggel meló után ülök be az autóba, elsõre ez a hír jött be, 10 percig el sem indultam, végighallagattam döbbenten, hogy még mindig ilyen megtörténhet amcsiba:((

Jó lenne már ezeket a vallási fanatikus bantukat ( felétve ha azok voltak ) végleg kiírtani a bolygóról.

Totti5
Élek a lehetõséggel, megveszem.

Black Knight Sword is féláron megy, 400 pont. Mivel Suda 51 kötelezõ berántani:)

Totti5
Ez egyszerûen fantörpikus lesz! Talán a generáció utolsó nagy dobása.

TaRka0107
Milyen nagy szám, és a legrosszabb, hogy nem tudhatod melyik napon leszel benne abban a 2500-ban.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Elég ostoba hsz annak fényében, hogy mondjuk Magyarországon naponta kb 2500 ember hal meg. De nem robbantásban.
Macccy
Ne érts félre! Nem akarom elvitatni a sebesültek, vagy a halottak iránt valamint hozzátartozóik iránt érzett részvétet, nem vagyok érzéketlen pöcs. De az ott Boston én meg azt nem értem, hogy amikor naponta meghalt többször ennyi ember kínában, iránban, afganisztánban, dél amerikában akkor nem volt time-stamp-es hírkövetés és szalagcím az Index oldalán. Nem látom mi ez a priorizálás. Gyászos ez így is úgy is ...

Nah itt be is fejezem a politika és a hírek elemzését, negyed óra már sok is erre. R.I.P értelmetlen robbantások ártatlan áldozatai.

Macccy
Én se röhögtem, de minden nap robbantanak valahol ezen a sárgolyón az idióták. R.I.P Ti ott laktok valahol, vagy mi a connection, megkérdezhetem?

Tinman
Sok minden vicces, de ez nem -.-

Pl

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Most olvasom... azt hittem viccelsz! WTF? <#ijedt>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Macccy
Bocccs, a robbantás az én voltam szerintem, missiön volt az AssCreed -ben ...!

Shan
Az enyém is fekete. Csak lakkos, nem matt. Sajna.
Bostoni robbantást hallottad?
Tinman
Ez rasszizmus.

Az én Gold-om FEKETE? Vagy mi?

Shan
Igen. Dílovdövík csak goldosoknak van. El kell fogadni. És nem csak ilyen piszlicsáré 2 hetes goldosoknak. :)
DarkSector
Igen, rohadj meg MS.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Igen, rohadj meg MS.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tinman
1 éve várok erre a kibaxott I am Alive akcióra.

480 pont végre.

Goldosoknak.

Rohadj meg anyádba MS.

Jah és persze Goldos és Goldos között is van különbség, mert én a 2 hetes Gold-ommal nem vagyok nekik elfogadható Goldos.

Micsoda fassssság ez, de komolyan?

Harlekin
hibátlan a bio semmivel semmi baj...Ha kihasználod a játék adta lehetõségeket a KÉPESÉGEKET az a rész 3 perc max...
Itt semmi másról nincs szó csak,hogy végig van szaladva a gamán és ez miatt nincs képesség fejlõdés nyilván sokkal nehezebb a végén megoldani a feladatokat.<#kacsint>
Muttley
http://www.youtube.com/v/9Ey4GQY_kJg&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Just do it :)

Macccy
Nabazmeg. Pedig már kezdtem elvetni az emelt magnézium adag és az ideggyógyász igénybe vételét, de ha a Bio Infinite ekkorát szopat, akkor még halogatom a beszerzést.

Más: így a vége felé most már szubjektív tényként mondhatom, hogy az ACIII mellékszálai jobbak mint a fõsztori 70% -a! És a hajós privateer és naval küldetéseket még meg se kezdtem direkt, amin Moby pedig nagyon tapsikolt.

Sorozatnak jó egy szar ez az Assassin's Creed tehát (szerintem).

Seth
Akkora tapasztalattal mint a tiéd? Nem is értem <#lookaround>

PSN ID.: Beegabor

grebber
Azon a részen már azon gondolkoztam hogy törjem ketté a boxot.
Kb 1 órát biztos szívtam vele.
Kiváncsi vagyok pcn ha odaérek akkor is szenvedés lesz-e.

Next PC upgrade: 2022

Seth
Nekem volt kb 4 patrióta, nem több. A kicsi lófasz hajókkal nem kell foglalkozni, csak a nagy Zeppelin-ekkel,azokra kell küldeni a madarat

Totti5
A francokat nem!

Lõttem a szárnyas izéket akik lõtték a magot egyenként kellett nekik 4-5-6 löket raketta és volt vagy 10 db!, közben az emberek lõttek engem és haltam, majd újraéledtem és lõttem, haltam, újraéledtem, lõttem. Majd ugyan az elõrõl. 5 perc??? alap katonákkal volt min. 6 hullám, léghajóból is volt vagy 5 minimum. Lehet a fél óra kicsit túlzás, akkor egyen 20 perc. Normalon.

Seth
Biztos csak nálam van így, hogy csak 15 fps-t képes feldolgozni a szemem és nekem az tûnik természetesnek, de rohadjak meg ,ha játszhatatlan volt az a szakasz.Nameg volt vagy 5 perc az a rész. Fél óra? Ne nevettess, egyszer sem haltam ott meg normal fokozaton, te sem hiszem hogy kapásból hardon kezdtél neki. Szerintem nem pusztítottad a nagy léghajókat a songbird-del és rád jött mindenki aki él,meg a pisztollyal durrogtattál a patriótákra :) , másképp nem tudom elképzelni ezt a bénaságot

Én nem vettem észre szaggatást, viszont én részben az irányítás miatt hagytam abba valahol.
Totti5
Lehetett volna faragni rajta, de messze nem volt annyira rossz mint ami rinyát kapott és az még nem elég érv arra hogy 50%on álljon metacriticen, miközben a Bio 94%on GOTY amikor olyan mérhetetlenül szaggatott a harcok közben / a végén a fél órás "fõboss" harcnál ( IS ) hogy lehetetlenség volt benne célozni. Játszhatatlan volt a játék. Ezt kissé nagyobb problémának tartom, mint azt hogy valaminek az irányítása nem lett teljesen áramvonalas.

DarkSector
Alone 4 HD remake kéne.
Az nekem a legjobb a sorozatból!

arty
a borzalmas, hajkitépõs, kontrollereldobós irányítást kifelejtetted ;))))

Forza.

grebber
Az Alone 5 nekem is kegyetlenül tetszik itt figyel a dobozos limited.

A tárgyak interakciója meg fenomenális volt.Kabátba voltak a cuccok éreztem hogy nálunk is van nem elõjön a semmibõl mint a játékok 99.99%ában.

Sajnálom hogy nem vitték tovább :-(
Valaki megvehetné a jogokat igazán.De még 1 kickstarteres project se lenne rossz szerintem.

Next PC upgrade: 2022

Totti5
Így is lehet nevezeni a hazugságot, félrevezetést.

ok elegge a sajat izlesuk szerint pontoznak

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

davidka003
Otherworld elsõ 1/10 pontos játéka volt az Alone in the Dark.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Totti5
Az a dúra hogy az Alone 5 frankó storyval, nagyszerû fizikával ( fizikai puzzlékkal is ), szép graffal, egyedi játékmenettel ( tereptárgyak használta, kombinálások stb... ) alig rengette meg a világot, jól le lett húzna, megrugdosva, eltipirva a média álltal 55%os átlaggal már megjelenéskor halálra ítélve... erre itt van a hót buta, irtózatosan gyenge és ötlettel gameplayallal, 0 fizikával szarul összerakott Bioshock Inf amit már most Gotynak kiáltottak ki és a generáció egyik legjobb pontszámával áll a metán.

Generáció egyik legegyedibb játéka volt, olyan jó ötletekkel amit azóta sem láttam sehol sem.

Nincsigazság.

Seth
Autós játékok engem hidegen hagynak. AotD meg talán az irányítása miatt,de félbemaradt,annyira nem tetszett hogy nekiálljak újra