XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocs hogy leírtam meg a többiektõl is.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A legeslegszebb az egészben, ez szinte mindenre igaz.
Hogy BÁRHOL valami szóbakerül, nézeteltérés van, valamiért az a trend hogy én elmondom egy adott dologról a véleméynem, és cserébe semmi hasonló válasz, vagyis nem maradnak a tárgynál, hanem személyeskedés kezdõdik el.
Ha kérhetem azért ezt ha nem is a kedvemért de a korrektség miatt valahogy mellõzzük már, ti sem vagyok 2 évesek már.
Ha problémázok a Microsoft-al, ne a személyemre írkáljatok már, nekem is sok embernek lenne mit személyesen írkálni de még privátba sem írom, ha egy szekrényrõl vitázunk akkor a szekrényt szidd vagy dícsérd, ne engem szidj, személyes jelzõkkel.
Köszönöm. Még ha másnak ezt poénnak szántad akkor sem.
Baromira lehülyézhetnék én is sok embert mert számomra baromságokat ír, de nem teszem.
Bár lehet néha jól esne. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
NE VEGYÉL SEMMIT!!!!
ÚGY IS CSAK ÖSSZEZAVAR!!!!
HIDD EL MINDENKI JÓL JÁR EZZEL!!!
Nem figyelsz ahogy megszoktam.
Nem mindegy, pont errõl beszéltem egész délelõtt.
Valamint a többi marhaság amiket összeírsz télleg vicces, meg poénos csak tudod ha kiadok 100+ ezret nekem az kibaszottul vérkomoly hogy azzal majd utána mit csinálok, és évekre elõre kell gondolni a dolgokat.
Nekem nincs utána arra pénzem hogy csereberéljem a cuccaimat összevissza.
Ps4 fórumba ha meg PS4-et veszek akkor értelemszerûen ott kérdezek nem a nextgen xbox topikban mert hülyén venné ki magát.
Ha lesz 1-2 értetlen akkor ott is térítek majd. 😊
Ja a platformérzékenyekre a fanok miatt írtam csak nem akartam megsérteni senkit, aki kifejezetten 1 hardverre nyomul, független hogy elõnyös-e vagy nem.
Mind 1 mi történik mindig lesz valami ami miatt nem fog megfelelni,ha van kalapja azért szar,ha nincs akkor meg azért<#nevetes1>#nevetes1>
Tehát mit akarsz fejlõdésbe?--most is megkapunk mindent és még is állandóan fanyalgás van egyeseknél.
Vagy a hûtõ példával élve,hogy hidegebbet csináljon mint teszem azt a múlthéten ez a fejlõdés??Az nem hogy magától megrendeli a tejet.Amit a verem sose tudott volna.
Nem nekem van bajom valamivel Én tökéletesen el tudom fogadni a dolgokat ahogy vannak ahogy lesznek... Nem akarok beszarni,meg a világból kifutni miatta.Majd a következõ mondatomba leírni,de amúgy meg nem is érdekel,mert majd a game dönti el,hogy mit használok.
(Doktor úr kicsit bizonytalan vagyok,õõõõ vagy mégse!)
Na ÉN futkosás,beszarás nélkül is nemes egyszerûséggel tudok dönteni.KELL vagy NEM KELL úgy ahogy adják...<#kacsint>#kacsint><#nevetes1>#nevetes1>
"Most mondok egy példát, ha ez lesz amit tippelek, akkor a Microsoft egy olyan multiszarság lesz mint a Wii, sok kényelmi funkció biztos, csak éppen a maga generációjában már HC gépnek nem éri meg a pénzét."
ÉS??? Mi ezzel a probléma,ha így lesz nyilván azért lesz ,mert erre van igény és ezt nyilván nálad okosabbak döntötték el komoly mérlegelések után...
Neked meg marad a PS4,ha a szûk keresztmetszeteden még átfér.
Viszont 1 nagy elõnye legalább lesz így a dolognak,mert kapsz 1 frissebb ismeretlen társaságot a PS4 fórumon akiket agitálhatsz,téríthetsz...<#nevetes1>#nevetes1>
"Prsze NEM ÁLLÍTOM hogy ez lesz majd" -DE CSAK ÉS KIMONDOTTAN EZT TESZED
"Csak elõre gondolkodtam" A gondolkodtamot kicsit erõsnek érzõdik...Nem? :-P
"platformérzékeny" Ez ellen van oltás??Bazzzze ezen beszartam a röhögéstõl...
Nekem eddig nem így tûnt.
szal nem is értem mit akarnak itt pontosan hc-vel egyesek.
Adversus solem ne loquitor
De a játékok milyensége már bõven a smart elõtt elkezdett apadni.
Nem mondom azt a horror cuccot, mert még fél napig menne a vita. 😄
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Persze bármi lehet még, csak elõre leírtam hogy nem örülök ezeknek a dolgoknak annyira, ahogy a sok mozgásérzékelõs szarság sem érdekel.
...
Ja bocs hireket olvashatsz meg irányíthatod a dash-t ami persze nem olyan kényelmes meg energiatakarékos, de legalább lemerül az aksi a telefonomba.
Ha nem az lesz amire tippelek ott leszek, de nem 0day-be mert megvárom az elsõ 1-2 exet amivel megvillantják hogy mi is a kezdet ezeken a gépeken.
Illetve néhány multi címnél kivárom hogy mik az eltérések esetleg ha lesznek.
Azt hiszem jól összefoglaltad, ezek mind teljesen jelentéktelen külsõségek és egy IGAZI HC játékos ezt leszarná, mert az igazi HC játékosnak Auto-Play ON -ra van állítva a box és az elsõ amit meglát az a HALO Infinity Lobby! <#nevetes1>#nevetes1> TE nem vagy "HáCé", csak most éppen ilyen kedvedben vagy, hogy egy pletykára és a perifériák bõvülésére alapozva rásütöd, hogy égetnivaló és rontás lesz ez és különbenis! 2013 Q4 meg ott fogsz remegni nagykabátban a mohácsi konzolbolt elõtti sorban, hogy átvedd az Xbox 8 -at (velem együtt, csak én nem Mohácson)
Ha minden igaz a PS4 eddig elég erõs lesz, csak nekem sántit ez a keverés itt.
Meg mint mondtam a garázsprojekteket kell támogatni de arra inkább ne egy HC platformon keresztül vezessen az út.
Jó a Limbo meg a többi árkád játék, de maradjon versenyképes HC platform.
De nekem rossz elõérzetem van, persze puding próbája az evés.
Van Assassin más gépre is mobilra is, csak nem mindegy milyen minõségben és mennyit kell érte fizetni.
Ez a nem mindegy.
Vagy te úgy vetted észre? A 'HáCé' PéCé meg nyilván dübörög, mert azon nincs tapiszar meg Kinect?
Csak elõre gondolkodtam ha itt átmennek valami mobil témába beszarok.
Nekem nem lesz nehéz váltani mert nem vagyok platformérzékeny a játékok döntik majd el hogy min játszom majd és hogy milyen gépbe fektetek be.
Szokásos. 😄
De attól hogy te tejet rendelsz a hûtõvel még kibaszott szar példát mondsz mert nincs mit fejlõdnie, nincsen konkurencia, a videójáték, és annak hardcore része más tészta.
Most mondok egy példát, ha ez lesz amit tippelek, akkor a Microsoft egy olyan multiszarság lesz mint a Wii, sok kényelmi funkció biztos, csak éppen a maga generációjában már HC gépnek nem éri meg a pénzét.
Ennél egyszerûbben nem lehet elmondani.
Meg ez a win8, meg a csempék már ennek sem igazán örültem, meg a SmartGlass, a legnagyobb hülyeség.
Nem errõl beszéltem, hanem a hozzáállásról, meg hogy amiket írtak a cikkben.
2x leírtam mirõl van itten szó, ha nem érted akkor sorry.
Ne azon lovagolj hogy mi mennyibe kerül meg mi hová lesz csomagolva.
A hozzáállásról beszélek, az hogy ne az legyen hogy csinálnak egy olyan konzolt amivel nem szeretnének már erõben versenyezni hanem inkább a nyomorult alkalmijátékosok meg hiperszupermobilfaszságok felé mennek el.
Forza.
Forza.
Ami volt 1 hete hogy a facebookon kellett egy like-ot nyomni az assassins creed 3 képre és kap kódot az Infamy dlc-re. Ez kamu dolog volt ? mert eltûnt az az oldal , vagy már valaki kapott kódot ?
a forbes is mondja már egy ideje
Amúgy darabszám (!) tekintetében a SONY blu-ray olvasója <#papakacsint>#papakacsint> sem szégyenkezhet, valahol most 77-78 milliós darabszámnál állhatnak õk is!
WiiU nagy baja hogy a Wii már meglovagolta a sportot és a mozgásérzékelést. Az is addig tartott amíg az ment, utána vége volt. Nintendónak nextgen gépet kellett volna kihoznia, és a fejlesztõk elõtt pucsítani, hogy fejlesszenek rá mindent amit X8ra, PS4re, nomeg mondjuk szolgáltatásokba egy mûködõ rendszert nem ártott volna összehozni, mert 10 éves a lemaradás és még szar is.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
De ez még mind csak elméleti kérdés, mert még semmi sem hivatalos ...
Forza.
Forza.
iPad mini, yeaah ... akármit is hoz a jövõ a szoftver igényeidet tekintve, azért ne mondd, hogy nem akartad megkúrni a kis Mini -t az elsõ kézbevételkor ... Már nyálaztad a Lightning csatiját, miiii ?? <#nevetes1>#nevetes1> Na de viccet félretéve, majd örömmel venném, ha leírnád a tapasztalatod egy-két hét után Moby! Érdekel a véleményed!
1000+ 1 példa van,hogy a szar gamát a neve is eladja akár többször is még ha szarabb az elõzõnél is.Vagy a jó marketing adja el a fos hugy gamát. esetleg az idióta teszterek által lehúzott JÓ game bukik be és lehetne a végtelen számba ezt sorolni.Nem a számok döntenek itt...
Vagy XBOX 360 alatt az XBOX 360 -at érted és a leendõ feltételezett XBOX Mini -t ... Ugyanez igaz arra is a harmadik mondatomtól. Tudják mit csinálnak és ez még mindig nem érinti semmilyen formában a következõ generációs gépek piacát.
Kint baszom a rezet a kertbe nem vagyok tel közelbe csak néha bejövök inni...
lehet h túlzott félelem, de nem örülnék neki, ha kiderülne, hogy ebbõl 7 millió a "gémer" és innentõl a kiadók kevésbé mernének kockáztatni 😊)
Forza.
multkorihoz: végül vettem egy ipad minit is a nexus7 mellé, a nexust megkapta a párom (bár nem vagyok biztos benne, hogy ez marad az elosztás 😊 )
Trials Evo-ba milyen szerepe van a MÓKUSNAK???? valaki mondja már meg, mert nem jövök rá... kezdek bekattanni miatta😄
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A hõtõ veremnek is annyi volt a célja hogy hidegen tartson mint a hûtõ szekrénynek is ennyi.Csak a második lényegesen praktikusabb a kornak megfelelõen technikailag magasabban áll az elõdnél ÉS tartalmaz PLUSZ kényelmi szolgáltatásokat is mint a jég adagolás és hideg víz szolgáltatás(és nem a zacskós jég meg a palackos víz)...<#kacsint>#kacsint>
Szimplán Te megint a fonákjáról közelíted meg a hsz-t.
Nem mire a kérdés hanem a mi célból...
A KIS "XBOX MINI" (HA IGAZ) NEM LESZ SEMMILYEN (!) FORMÁBAN NEXT-GEN, HANEM A JELENLEGI (FORMAILAG) MÁSODIK GENERÁCIÓS XBOX 360 FOLYTATÓLAGOS UTÓDJA ÉS ANNAK KITERJESZTÉSE! ÜGYES MÉDIACENTER FOGÁS A MICROSOFT -TÓL, NEM LEHÚZÁS, NEM ETETIK MEG VELED, NEM LESZ KÖTELEZÕ, NEM LESZ A 'HC' XBOX 8 MELLÉ GERILLA-CSOMAGOLVA, HOGY NEHOGY FRÁSZT KAPJ TÕLE ÉS VISSZAVIDD!
Ez minden amit el tudok mondani Vietnámról ...