XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Az Xbox é-amban a legmeghatározóbb brand az otthoni multimédiás tartalomfogyasztásban.
Teljesen logikus lépés lenne egy erre specializált eszközzel megjelenni.
Az egésznek semmi köze a hc játékokhoz.

Adversus solem ne loquitor

DarkSector
Csak te most másról beszélsz, mert a hûtõ dolga közé tartozik az is hogy hûtõ, hogy mit hût, vizet vagy sonkát, az lényegtelen, de a játékkonzol azért más mikor , már nem a játék az elsõdleges cél hanem hogy tudjon szalvétát hajtogatni meg tudj arckönyvezni rajta.
Az nem érdekel. :P

100+ ezerért veszek inkább mást ha a Microsoft úgy dönt hogy nem hajlandó nyomni majd a kemény magot. :)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Igen amit mondtam valóban nem lehet belekötni. :)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Harlekin
Nem bántás ként mondom,de az a szerencse,hogy nem olyanok döntenek ezekben mint a hasonló gondolkodással megáldottak.Ha így lenne akkor most biztos,hogy nem a hûtõszekrényembõl venném ki a felvágottat hanem a kert végébõl a jégverembõl amibe a jeget úgy hoznák házhoz természetesen szekérrel,mert hát a szállításra az is megfelel.És igen csak el tudom viselni a hûtöm plusz szolgáltatásait,hogy jeget ad meg hideg vizet 1 gombnyomásra...remélem látod a párhuzamot...<#nevetes1>
Harlekin
az igazságról nincs is mit vitázni.<#kacsint>
DarkSector
Például: a PS4-nél is messzemagasról szarom le hogy miket tud a háttérben csinálni, milyen kenyérpiritóval tud kontaktba lépni wifin keresztül, meg tudsz-e vele lámpát kapcsolgatni.

Ha megveszem , játékra veszem.

DarkSector
Nem tudom mennyire írtam le könnyen emészthetõen.
Igen fasza amit a Wii is régen csinált, megcélozta azt a kategóriát/közösséget, akik könyedebb dolgokat szerettek volna, a nuncsaku szupi dolog volt, csak én inkább magasról tojok erre ha ezt egy 100-150ezres géppel akarják nekem beadagolni.

Remélem nem az lesz hogy a Microsoft elmegy egy ilyen causal+mobilplatform irányzatba, mert az részemrõl nem fog ennyi pénzt megérni.

DarkSector
Nem, nem arról beszélek.
Nem az ára a lényeg meg hogy mit futtat, hanem hogy mit nem esetleg.

Miaz hogy egy nextgen konzol nem nexgen konzol.

Basszameg minek nextgen konzol az ami nem nextgen konzol hanem egy olyan x360 amibe esetleg több netes szarság van.

Vagyis azt mondom igen is kell a HC réteg, elvárható tõle.
Akkora egy faszság ez a nyálas duma mint mikor az android foskonzolokat meg többekközt a WiiU felfogása szerint nyomják, hogy á már a grafika nem számít annyit, ide elég csak a sok szir-szarság.

Basszameg ha tv-zni akarok vagy faszom tudja, olyan csatornákat amihez kell külön elõfizetés meg ráadásul ugye nekünk el sem érhetõek többnyire, akkor egy PC azért olcsóbb, fõleg ha már amúgy is van.
Valamint ez a független fejlesztõk, meg garázsprojektes duma, hányni tudnék.
Erre van a telefonom bassza meg.

Nekem szedjék össze magukat és remélem ez csak a cikkíró idióta eszmefuttatása és nem a Microsoft képzelgése.
mert nem a Hardver ereje meg a látvány a minden, de nekem egy játékkonzol kell nem egy kávéfõzõ, bármilyen cuki vagy kényelmes is.
Vagy veszek mást....ps4-et. Live ide vagy oda.

Macccy
Miiii? Ugyanarról a boxról beszélünk? Ami futtatja az összes mai currGen GoD játékot pl Halo 4 és társai? Errõl az ... "androidgagyiról" beszélsz?
Semmit nem fog egy retró kiskonzol belezavarni a te "HáCé" gépedbe ...

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

DarkSector
Most ezt iróniának könyvelem el, jó?
Mert akkor nem tart sokáig a vita. :D

Harlekin
Tehát akkor mondhatni azt is hogy az xbox azért szarabb mert fosabb benne a többi fõ elem!?
Mert az hogy bénák vagy csak szimplán lusták a game fejlesztõk normális gamákat(portolni) az nem a gép hibája.A gép bizonyítja pontosan az exekel,hogy van ott tudás(lehetõség) nem is kicsi.Sõõõt...<#kacsint>
Harlekin
Nem mind 1,hogy mi van benne...Most is az a fáma,hogy minden gamára van valami baromság negatívumként ráhúzva...és a lehetetlennél lehetetlenebb marhaságok.Miért mosott sárga vagy piros,szar az árnyék,fos a textura,szarok a fegyver hangok,idegesítõ a zene és lehetne reggelig sorolni.<#nevetes1>
Lehet itt 1 millás ÉRTÉKÛ(nem árú) next gen akkor is ugyan ez lenne. Szal legyen csak olcsó és tudjon jó sok mindent(remélem lassan jönnek a tapi tv-k loáááll)
DarkSector
Mind2 korrekt.
Bár ha engem kérdeztek a Dirt 3 nem éppen a legjobb rész.

davidka003
Darksiders 2 10 font
Dirt 3 complete 10 font
Ezeket talán érdemes lehet. Persze akinek nincs meg PC-re. :D

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
A sok garázsra ott a pc-s steam...

DarkSector
Azért mert az ócsóbox abban az irányban viszi el a box stílusát, amit a legkevésbé szeretnék kontaktba látni amikor egy olyan hardvert veszek amire HC játékgépként tekintek.

Nem ipad-ot akarok meg androidtelót, vagy tabletet, ocsó arcade-okkal meg android garázsprojektekkel, meg olcsó kickstar-okkal.

Kb erre céloztam.
Nem az ára a lényeg.

Macccy
Az miért fájna neked az ócsóxbox' ? Nem értelek, bár nem ez lenne az elsõ eset ...

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

DarkSector
Rossz elõérzetem van, fõleg ez a csökkentett multimédiás új next-prev box miatt, kezd szerintem a Microsoft a Nintendo és a régi önnmaga közé letérni...:S

davidka003
Fos benne a VGA/nehéz rá programozni ezért szinte minden szarul megy rajta az exkluzívok kivételével.
Viszont van rá pár rohadt jó játék és blu-ray olvasó is elõny ha valaki szokott filmeket venni.
Lehet nyáron én is veszek ha találok valami jó állapotú használtat ami nem buherált.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Harlekin
csak szimpla kérdés!!!
Mire gondolsz a PS 3 gyengesége alatt??
DarkSector
Én ezen vagyok ledöbbenve.

Ki a retkes faxomat érdeklik a noname garázscuccok?
Lófaszt nem érdekel, nem azt mondom hogy a hardver a fõ dolog, de nehogy az legyen hogy egy inkább pénzéhes masina legyen leszarva a HC réteget, mert akkor részemrõl kuka.
Arra ott a sok android szarság.

"Ha a pletykák igazak, akkor a Sony masinája lesz az erõsebb a hardver szempontjából, de a Microsoft megoldása sem lesz sokkal elmaradva mögötte. A hardver ereje viszont egy dolog, és a konzolok csatája sosem ezen a ponton dõlt el. Az Xbox érdekes elõnye, hogy kiugrási lehetõséget biztosíthat a garázsfejlesztõknek, hiszen ennyire egyszerûen még sosem lehetett elérni a konzolos közösséget, ahol rengeteg pénz van ugyebár."

davidka003

Macccy
"jelenleg nemtudni mit nyujtanak es melyik lessz "erosebb" fõleg mert még semmi hivatalos információ nincs a Microsoft féle dobozról csak a sóderbánya. <#papakacsint>

az lehet helyesirasi hibakal megtuzdelem rendesen, ekezet viszont nincs arab billentyuzet francia layout-al
nem 1 szeru elsore legalabbis nekem nem
davidka003
"1 ik konzol legyen kiemelkedoen jobb, es azt lehessen is tudni a kiadas utani par napon belul."

Ez nem így megy. Majd szépen kiderül, hogy milyen játékok jönnek rá.
PS3 is hiába gyengébb mégis van jó pár olyan játék ami miatt érdemes beszerezni. Nextgen konzolokkal lehet, hogy ugyan ez lesz.
De borítékolható, hogy a szokásos Forza/Halo címek jönnek boxra. Grand Turismo meg God of War meg PS4-re.
Amúgy pedig megkérnélek, hogy az írást gyakorold, mert ez itt nem óvodások játszótere.

konstrukcios hiba, vagy varjak 2 evet
inkabb jatszok 2 hetet aztan varok 2 ot az uj gepre :D
engem csak az aggaszt hogy melyik konzolba fektessek
mind 2 ore nem telne ha jatekokat is kellene venni
es jelenleg nemtudni mit nyujtanak es melyik lessz "erosebb" nemcsak hardware tekintetbe

a masik dolog meg nemigazan lattam semmi komolyabb ujjitast se, pedig kitalalhatnanak valamit, mint pl a kinect volt, egesz jo kis otlet volt
remelem hasonlo lessz a 2 konzol es mint most kb ugyan azt a teljesitmenyt nyujtjak majd jatekok teren, vagy az 1 ik konzol legyen kiemelkedoen jobb, es azt lehessen is tudni a kiadas utani par napon belul.
Macccy
Igen, ezt írtam is: "egy dolog tarthat vissza: hogy fosok a kezdeti szar szériáktól, dehát 1-2 év gari úgyis rájuk lesz baszva, nem?"

Ha úgy kezelik - vagy magyar LIVE óta talán mégjobban - mint az XBOX 360 -ast, akkor a 2 vagy ne legyen rá szükség 3 év garancia bõven lefedi ezt a problémát. Szerintem. Nem tudom, nem konzoloztam még 2006-2007 -ben szóval nincs tapasztalatom, de akikrõl tudok és küldtek be hibás konzolt azok 2 hét alatt visszakapták és korrekt elbánás volt ...

Nem tudom, lehet várok vele 1-2 hónapot amúgy én is ...

Totti5
Kétlem hogy még egyszer ilyen lenne. MSnek ez veszteség volt. Most jobban odafigyelnek, jobban kitesztelik.

De ennyi erõvel mindenre várni lehetne 2 évet és semmit nem venne meg az ember azonnal.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Macccy
Te nem érted! ... Nem, TE nem érted! <#integet2> ... Mit nem értek??

A "hülyének nézik az embereket akik fizetnek külön a multiért" volt a téma ... Nem is beszéltünk vazze, arról meg végképp nem beszéltem, hogy TE és a 20 Xbox ismerõsöd VEGYETEK Live elõfizetést ha nem is akartok multizni, verstehen? Ez az offer dolog ez már az úszó szõrszál a gyûlölt káposztalevesben.

Waczkor
Nálam attól függ mik lesznek rá a játékok kezdéskor.Ha lesznek jók,akkor 0day,ha szar széria lesz és tönkre megy akkor meg úgyis cseréli majd az ms.

Persze azért remélem az ár ne megy majd az egekbe.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Muttley
a 0day NewGen leendõ vásárlóktól kérdezem:

mit csináltok, ha konstrukciós hibával jön ki a cucc?
cseréltethetitek gariba orrba-szájba, de az is ugyanúgy konstrukciós hibával küszködik.

emlékezzetek az X360 elsõ 2 évére
folyamatos hûtés gondok...

Just do it :)

jokis marketing, bar en a helyedbe elofizetnek goldra 1 jatek ara persze csak akkor ha tudom hogy lesznek akciok, es jonnek ki erdekes jatekok alkalmazasok abba az idobe. Bar igazabol nekem jelenleg boxom sincs szoval ez csak a sajat velemenyem az olvasottak alapjan
Tinman
Nem érted.

Nem érdekel a multi és még mutatok neked 20 olyan XBOX360-as ismerõst, akiket szintén nem érdekel. Így nem fizetünk Live-ért.

Ellenben szeretnénk fizetni legális játékokért és eléggé diszkrimináló, hogy most I am Alive és Black Knight Sword-bõl kimaradtunk. Mintha min nem vettünk volna eddig egy raklap eredeti játékot, mintha mi nem vettünk volna eddig XBLA címeket! Lehet, hogy SOKKAL többet is, mint egy mezei Gold-os aki csak multizni jár fel!

DE MÉG EZT IS ELFOGADOM/juk! Azt már qrva nehezen, hogy az ilyen-olyan játékok mellé kapott multi Gold kód ERRE nem vonatkozik? WHY? WTF?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Enis kedvelem a lopakodos jatekokat, de igazat kell adjak par dologba.
Eleg sok jatek van amit lehet jatszani lopakodva, ez engem a splinter cellre emlekeztet csak elnagyolva meg par termeszetfeletti skillel. Ahogy latom csak cooldown van a skilleken, szoval ha valaki turelmes kb minden helyzet megoldhato.
Reszemrol nem bejovos ez a trailer en jobban csipem a regi thief, splinter formaciot. Es jobban preferalom a realitastol kevesbe elszakadt dolgokat, pl nyilak, kabitas, megzavarasra kis tereptargyak. Itt mindent kb a sajat shadow szutyodbol oldasz meg. Ilyen hatalommal meg minek lopakodni.
Totti5

DARK Skills Trailer #1 EU

Pár kérdés felmerült bennem.

1, miért reklámozzák ennyire? fizikai fájdalom nézni...
2, mit várnak ettõl? a videók max csak az elvetemült akcióRPGlopakodós fanokat érintik meg, már ha éppen végig bírják nézni
3, a fejlesztõk komnolyan gondolják hogy ezt 10 ezerért el fogják tudni adni?
4, kinek éri meg ezt finanszírozni?!!! abban az esetben ha pénzmosásra használják õket, megértem, de amúgy...
5, hogy lehet ilyen igénytelen trélert összrakni?
6, hogy lehet olyan minõséget kiadni generáció végén ami gen elején is aljaszint lett volna?

Macccy
Eléggé egyetértünk ... bár ki a f*szt érdekel ugye :D :D :D
Gondolkozom én is erõsen ezen a 0day next-gen gép dolgon és hál'Istennek csak egy dolog tarthat vissza: hogy fosok a kezdeti szar szériáktól, dehát 1-2 év gari úgyis rájuk lesz baszva, nem?
MS comingout-olhatna már igazán!

Live! témában úgyse lehet értelmet verni a fejekbe, mert a Grebbertõl sokkal kevésbé értelmes (ezt kéretik Pozitívan érteni!) emberek, fõleg a kék fanboyok ezt minduntalan felhozzák ezt az évente 7-8 ezer forint extra kiadást, mintha õk fizetnék helyettem is, legalább akkora felháborodással. Eehhh :/

Macccy
A memória nem minden se system, se vga, de ne is írj többet mert Off és úgyse érteném, 5-6 éve nem vagyok benne a PC iparban. :)
Ha folyékonyan mennek akkor igenis jó erõs vasat tettél bele 4 éve, szóval sok üveget visszaváltottál. :)
AC3 bár tudom nem az a szint, de meglepõdtem milyen korrekt látvány boxon. Egyike a kevés pozitívumának ... :(

Totti5
Nextgen gépre veszem.

Totti5
Nem lehet 150-180.

Sony majdnem belerokkant... s most válság is van(jajjajj, ezt most 50 évig lehet majd mondani mindenre:) ), de tényleg, most kevésbé lenne eladható egy 180ezres gép mint anno, ami akkor sem fogyott.

120 max 130. Többért adni öngyilkosság lenne, de aki ilyet tervez venni az most szépen félreteszi rá a havi 30k-t és simán kicsengeti a 180at 0day, mert 180ezer rohadtul nem sok minimum 5-6 évre. Egy PCt most 250 alatt nem kapsz, jövõre, s utána sem fogsz kapni, az pedig 6 évre nem lesz elég. Ez pedig luxuscikk, úgy is érdemes kezelni. Persze a 20 ezer is sok pénz, az 50 is a 180 pedig sokaknak egy havi, vagy több fizetésük. ( oké, lehet valaki 130at keres, lehet valaki 90et, lehet valaki nem kapja meg hónapokig a fizuját, lehet valaki többet keres... ).

Lájv. 1 évre tényleg pitiáner összeg. Ha valaki nem is multizik, de vásárolgat, akkor még a gold leárazások miatt is megéri egy évet befizetni, nomeg azért a felhõbe mentés sem rossz dolog.

Macccy
Neked gyors (?!) a letöltés? Te mázlista lehetsz, mert az az egy nálam valamiért lassú, de legalábbis nagyon sokat forgassa mire megindul ...

Macccy
Na hirtelen jó sokan írtatok, mindenki estig melózik? :)

Szóóval: tessék Art, ott a válasz, a Microsoft egy gördülékeny jump-in rendszert ad, ami tényleg nem rohadt még ránk haverral, pedig egyszer azt mondták mégis ... kaptam is +1 hónap ingyenkört ... Jó, tudom!

Muttley
én még azért ebben is bízok:

Just do it :)

Totti5
Grebber kelleténél erõsebben mondja a dolgait, ami vagy tetszik vagy nem... mindenkinek meg van a hóbortja.

Én sem értem meg az eszetlen konzol warez mániáját, így jobb is ha ezt nem hangoztatja itt, mert csak kicsapja a biztosítékot másoknál.

Renjike
meglepõdnél :'D semmi extra én is csodálkozom max az AAval játszadozom hogy kinyomom vagy 8 helyett 4re teszem , szimpla 2 mag 4g ram 1 gb videokari...
UI: AC3 is akadt, illetve a Crysis 3.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Waczkor
Nem azért de kb havi 750 forint a live,sõt még kevesebb.
Megveszed egy évre azt csá.Én is ezt szoktam,akkor is megvettem mikor nem voltam itthon 4 hónapot,mert jobban megéri mint 3 hónapokat venni.

Aki rendszeresen multizik haverokkal,nagy ívben szarik rá,pláne hogy egy kezemen meg tudom számolni hányszor volt vele gebasz.
Mûködik,gyors a letöltés,átlátható.Könnyen lehet rácsatlakozni barátokra,chatelni.Az még jó lenne ha mûködnének az appok,dehát ez bantuland.

Tény hogy psn ingyenes alapból,de meg is lehet nézni milyen a livehoz képest.
Inkább fizetek érte,mint alapból ingyen legyen egy félkész rendszer.

Warezre:

Szerintem annyiból jobb ha eredetiben veszed a gémeket,hogy több idõt fordítasz rájuk és nem próbálsz ki minden szemetet,csak ami megérdemli.

Wareznél meg "demózhatsz" játékokat.

Nekem is ki van flesselve a box,nem régóta,igazából mind1 volt,mert annyira sok játékot nem tolok.Haverok megcsináltatták,így én is.

Olyan játékokat meg amik megérdemlik pl GTA,PGR,FORZA,Batman,FIFA ezek után is 0day fogom venni next genben is.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

valakinek van tapasztalata scuf controller teren?
stick erdekelne van box stic meg van a ps3 stick.
fps hez kellene de sajnos nincs lehetosegem a ps3 at kiprobalni.
esetleg valaki irhatna par szavacskat rola melyik szimpatikusabb
grebber
Akkor nagyon sok játékkal nem toltad.
Vagy csak nem tudod mi a max!

Next PC upgrade: 2022

arty
az upc a lakásomig elhoz egy kábelt és a gerincre köt, másképpen nem lenne netem
a mol benzint ad a pénzemért, máskülönben nem menne az autóm

az xbox liveon a multi azért fizetõs mert anélkül... öö... szóval ezt csak ps3on és pécén lehet megoldani, az xbox egy drágább tcpip csomagtípust használ :D

Forza.

Macccy
Hû akkor te 4 éve fasza bika vasat vehettél mert az én 5(!) éves gépem már az excel-t is remegve nyomja ki és riccel a Win7 :() .... Újra is kéne rakni, de nem visz rá.

Macccy
Ne nyomjátok a hisztit, még a végén én is elhiszem! A UPC/T-Com/Fibernet/DIGI szolgáltatóktól éreztek bármi törõdést? A MOL/Shell/OMV kutasai megsimogagják a fejed miután betöltöd a dieselt? (Grebber te tudom hogy nem) Az eON sem haverkodik. De március hónap cserébe tele volt offerekkel ami persze szintén nem az MS jóindulata, de legalább a Goldosoknak járt mind, sokan bevásároltak.
Hazudnék ha azt mondanám, hogy nem lenne jobb havi 6-700 forinttal olcsóbban a Live Gold, de az a szó, hogy "röhej" az erõs a mai mezõnyben ezért. (röhej hogy teljesítményadót fizetek és reggel 2 órát állok a dugóban a Lágymányosi híd mosása miatt!)