XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez is lóvé (feltételezem) , és azért az Origin is többekközt meglépte meg a többiek is hogy részben/egészben a multihoz kéne egy védelem, miért is ne legyen egy profil, amihez kötnek egy cd-kulcsot hogy multizhass, illetve ezen keresztül támogassák a játékokat, pl DLC-ket nézve, mert ha jól tudom a DLC-k azon kersztül tölthetõek.
Meg aztán nem véletlen egy az egybeolvasztás, ha jól emlékszem tavaly óta, hogy a régen csak sima Live/Marketplace-en ismer felületbe olvasztották a PC-s részleget.
Tudom utópia, de régen ezt mondtam mi a rákomnak a közös profil, ha nem tudom megtenni hogy megveszek egy játékot live-on és nem tudom mindenhol játszani, hanem vegyem meg egyszer a Windows változatát, meg az Xbox-os változatát...banyek.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nemtudom, simán lehet, hogy ez egy olyan cégen belüli stratégia, ami a win-t az office-al köti össze, és még házon belül sem enged belepiszkítqni a policy, mégha ez látszólag nem is várható. Találgatni lehet csak.
Adversus solem ne loquitor
És ebben egyik sem kivétel, persze értem, az euro meg minden, de minden ft számít.
Boltba mondjuk egy játék 8-9 k, steam-en meg 50 euro.lol.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
és akkor igazából 2 helyre köt majd a Microsoft, a steam-hez, meg a saját klienséhez a cd-kulcsal...
Marha rafináltak.
Akkor naná hogy jössz nekem a fingodsincs mondattal.
A rendes játékok a Live-on vannak. PC-s játékok is.
Arról a másikról csak buzernyák csempés szarokat meg tipitapi/vagy nem tipitapi arcade cuccokat lehet venni.
Persze a GFWL is drága sokszor, de ott ezzel nem kell annyira problémázni mert a Microsoft megél a konzolból.
De steam az ugye PC-n tud csak élõsködni.
De azért egyetérthetünk abban hogy az árak 80% egyenesen botrányosak (drágák).
És nem lenne ilyen nagy nyomulás ha nem pumpálna 1-2 nagyobb oldal steam kulcsokat nekünk.
Én legalábbis amig nem találtam rá a párszázas ajánlatokra eszem ágába nem jutott ott vásárolni hiszen a dobozos újonann sokzsor feleannyiba kerül.
Igen a steamwork dolog ennek a hatása, korábban kezdték megcsinálták, van mibõl fizetni az excluzivitást....meg aztán a kölcsönös üzlet mind2 félnek hoz hasznot.
De bárki bármit hoz fel, sokszor az Origin-t.
Nincs eygszerûen még csak hasonló sem a piacon, mivel az Ubi-Origin a saját játékaikhoz készített kliens, nem egy kereskedelmi-közösségi felület mint a steam.
Szóval azért is lendületlen és pofátlan árakat diktál meg nincs konkurencia.
Mondjuk ez nem csak az õ hibája, hogy alapból egy defektes ember, hanem a 2 mûsorvezetõ és aza egész stáb aki ezt a felvételt megtette aznap reggel és kiigazítás nélkül lenyomták😄
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
nagy általánosságban aki ma ügyes, azt nem szeretik. legalábbis itt hülyeországban nem.
Baromi szar-fos az egész kibaszott drága, csak a gond van vele.
Csakhogy az volt az elsõ, ott szokták meg az emberek, nem váltanak, inkább veszik a játékokat rá, vagy hálistennek a sok kiskapun vagy éppen nem kiskapun keresztül.
Egyeltalán nincs és nem is lesz ellenfele, hiszen a többi hasonló kliens ami nem hasonló a maga szarjait adja el, míg a steam nem csak a sját cuccát árulja.
Szóval nem lehet igazából nagyon összehasonlítgatni, majd ha lesz egy hely ahol a választék megközelíti a steam-ét és ugyanúgy tudnak innen-onnan beregelgetni kulcsokat népszerûbb lesz.
És ennek a nagy könönségnek köszönhetõ minden, a magamutogatás, ez olyan mint az arckönyv.
Pl az Origin és Uplay full más (amiket hasonlítgatni szoktak).
A Win store meg nem is igazán értem miképpen kapcsolódik ide (Steam homlokegyenest más irányt képvisel), az max a Google Play-hez mérhetõ.
én õszintén szólva nem látok ebben a win8/store összefonódásban semmit. a pc game terjesztéshez az ms mindig is tök béna volt, ott lassan a zsírdisznóék (aka sztím) leölnek mindenkit. mer ügyesek.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Falba a szeg az is belemegy.
Szóval csak a stílust örököltem. 😄
Forza.
De akkor nem lesz benne PS3 visszakompatibilitás a bogzban? <#nevetes1>#nevetes1>
há most, hogy mondod... ;P
Nehéz lenne utálni egy ilyen rendes szeretnivaló srácot mint én. 😛
Amúgy ne beszélj többes számban, mert ÉN útálom, mert ez a Resident Evil 5 amit tõle vettem több tucat hajszálamat elvitte, másokat meg beõszített!! És errõl Dark legalább annyira tehet, mint a Microsoft XBOX Mini a játékok kazuárosodásáról! <#vigyor>#vigyor>
Viszont egy dolgot még mindig hiányolok az XBOX 8 -ból, de tényleg: hol marad a PS3 visszakompatibilitás?? <#boxer>#boxer><#nevetes1>#nevetes1>
Amúgy a kameo nemtommi, de a Crytek ha nem heggesztené azt a Ryse nevû cuccot, akkor se lenne hamarabb kész az aktuális Crysis epizód, szóval még azt sem lehet elmondani, hogy a Kinect miatt szopnánk ...
Lesz választék. Na de a Cut the Rope ... <#vigyor>#vigyor>
mvel hát úgy fest, a játékokért aligha lesz értelme (multiplatformban nem, vagy a ps4-nek lesz elõnye vélhetõen + exek)
akkor mi vagyok? közepesgémer? 😄
Forza.
Vagy ott volt (van?) az a crytek által heggesztett kinectes középkori(?) cucc.
A konzolbiznisz azért pörög, mert sok a (fizetõ) vásárló. Ha kiderül, hogy "hácégémer" kevés van (márpedig ha nem "kell" xbox720at vennie a nagymamámnak a netflixhez, akkor ki fog derülni 😄 ), kevesebb játék fog nekik (nekünk) készülni.
Nem arról van szó, hogy nincs mivel játszanom, félre ne érts 😊
De nem zavar, ha jó nagy a választék!
Forza.
ha pénzrõl van szó, nem poénkodom. 😊
Annak máskor van itt az ideje.
Mellesleg én nem sírtam a puli végett, én ha emlékszel pont a magyar accountért huszárkodtam, és hogy mellé tartsanak ha kell egy-két külföldit.
De vannak szar húzások itt is, amiket szóvátettem/teszek, mert nem nyelem le csak mert más témában jó a konzol.
és ez igaz PC-n is., amiért meg ott utálnak.
Csak megkíméltelek azaz segítettem a helyes útra igazodásba.<#nevetes1>#nevetes1>
Ha azt írtam volna,hogy anyádat felrúgta a tehén fejés közbe mi alatt veled terhes volt és ezért lettél ennyire hülye.És ezért másokat is az agyhalál felé kergetsz a baromságaiddal akkor igazad lenne a személyeskedésbe ,de így...<#nevetes1>#nevetes1>
"Amúgy ez fasza ötlet, ez a sok nálam okosabb találta ki a sok gold szarságot, meg a live-os árakat meg migrálásokat stb, csak ugye azt könnyen felejtitek.
Semmi baj a goldal azért van hogy legyen akinek meg nem kel viselje a következményeket.Az árakkal sincs semmi baj a kényelmet fizeted meg,meg hogy nem porosodik a sok szar lemez,idegeskedsz,hogy a játékaim.hu-n mekkora gecik vannak mert a használt állapotba lévõ lemezér nem akarnak többet adni mint az új ára,meg a postás nem hozza,meg az elõrendelt mégse az vagy késik vagy...
Migrálás na az jó móka volt most is röhögök rajta.Akkor Én voltam a szar szemét mert mertem mondani,hogy totál szükségtelen,de mindenki harsogta köztük TE is,mert ez marja jó,mert az ország szeretet,meg puli meg 800 ms pont stb stb.ÉN NEM MENTEM ÁT ennyi...Pedig ez is csak döntés kérdése volt nem erõszak.
Miért mi más ha nem a pénz!? A születésnapod,vagy a mikulás.Nekik ez üzlet neked meg nekem a szórakozás feltéve ha kell...
Okosabbak nyilván hisz évek óta jó döntéseket hoztak,ha még mindig talpon vannak...
Minden csak nézõpont kérdése
Valamint a Microsoft fórumára nem szoktam járni ide igen, láttam eddig hogy más pletykák is itt lettek tárgyalva, pl az internetkapcsolat része, ami hálisten nem lesz a legújabb infók szerint.
Gondoltam nem gáz ez sem. Biztos tévedtem.
Amúgy ez fasza ötlet, ez a sok nálam okosabb találta ki a sok gold szarságot, meg a live-os árakat meg migrálásokat stb, csak ugye azt könnyen felejtitek.
De naná hogy okosabbak, hiszen a pénz a lényeg.