176776

-
Holnap RDR 2 launch trailer,péntektől pedig előtölthető! -
176 óra 10 perc 6 másodperc - ennyi időt töltöttem el a 2. részben, köszönhetően a Tooled Up bugos acsinak 
már csak a 3. részt kellene online kipörgetni. valaki? -
A teljes Crysis trilógia játszható már Xbox One-on -
o/ -
Gratula. :D -
Amikor a Churchill III hajlando vegre normalisan mukodni...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
De nekem nem ér annyit. :) Inkább unokaöcsém, vagy már mivel született még1 unokaöcsémék elhasználják. :) Ha más nincs.
Ritkán adok el tárgyakat.
ezért van annyi egerem is a pc-hez. :D -
;) -
nem éri meg?
azért 40-50 ezret lehet kapni a régi "kacatokért" ;) -
Jo lesz a Slim. PS3-on megvettem az osszes dobozos LBP-t de szerinte "a PS4 jobb konzol". Amugy a digitalis tartalmat jobban komalom, el is passzoltam a Xbox-os dobozokat, csak a helyet foglaljak :) -
PS4-ből a sima is megteszi neki bőven....az meg nem vészes, a játékokat dobozosan pl elég olcsón lehet, pláne digitálisan. :)
Bár nem tudom LBP 3 akcio mikor volt utoljára -
5 eves lanyom es 7 eves fiam allandoan a steam-es jatekokkal kockul, fiam imadja az indie jatekokat. Vettem e celbol egy apro Alienware Alpha-t, tokeleteses kb feleakkora mint egy konzol. Van Wii U, sokat jatszottak vele de mar le se toljak. Switch emiatt ki is marad, raadasul tul draga szvsz es a jatekok is aranyaron vannak hozza. PS3, Xbox 360, One S nem nagyon izgatja a fantaziajukat, neha megy egy-ket Minecraft es Battle Royale-menet a One-on. Bar a fiam ujabban egy PS4-ert nyavajog, a Little Big Planet 3 miatt. Valoszinuleg az lesz a fa alatt. -
Igen, nem éri meg eladni. :D thx amugy, jovore nintendo switch valszeg. :D
-
van minecraft ps4re is :P -
előző gépeid megtartod?? vagy csak a dobozt?
amúgy grat :) -
Megbízható jó gépek -> prohardver. :) -
Köszönöm a válaszokat, nagyon sokat segített. Most már csak keresgélnem kell, és találni egy megbízható, jó gépet. -
7 évesen 100k-s konzol, pffff_ :D -
Mert ilyen körülmények közt a legjobb választás, ajánlottam volna ps4-et is, ha mondjuk Unchartezni akarna a gyerek, de nem. -
Csak eredeti, és Cars 3 miatt meg 7 évesen először ne kezdjetek nagyba szerintem.....
20k-ért van Xbox 360 tonnányi játékkal amik 1000-3000ft körül vannak.
Ha meg mostani generáció kell a srácnak egy használt Xbox One, sima 40-50k és olcsó játékok dobozosan..... vagy GAMEPASS előfizetés.
Ne vegyetek sokkal többet, ha csak ilyenek érdeklik és még csak 8 éves, mert ha kicsit később 2-3 év múlva komolyabban játszik majd, nem kell egy méregdrága nagyobb konzolt leváltani.... -
7 éves gyereknek szerintem Nintendo switchet vegyél, arra is van cars3. Hogy miért? Mert hét éves, és az a platform az amin a legtöbb minőségi kiddie cím van (kiddie= direkt gyerekeket célzó, nem véres, erőszakos alkotások, de ugyanakkor minőségi, nem bugyuta cuccok). Tvre tudod dokkolóval kötni, akkor olyan, mintha rendes asztali konzol lenne, de van egy kis képernyő is, amivel el tudod küldeni a kertbe játszani, ha másnak kell a tv, nem foglalja feleslegesen. És ezzel a hordozhatóság minden előnye. Ez mondjuk nem olcsó mulatság.
Ha az olcsóság a cél, akkor xbox360at vegyél neki, mindenképpen kinecttel, hogy úgy ismerkedjen meg a géminggel, hogy mozog is, 360ra egy halom kinectes játék van, azaz nem csak ül egy helyben és hízik, hanem ugrál, ami azért is jó, mert elfárad, és akkor otthagyja a konzolt, nem kell iksz óra ülve kockulás után könyörögni neki, hogy menjen legózni.
A fentieket tapasztalatból írom, 8-9 évesek a kicsik, és switch meg 360+kinect is van otthon, mindkettő nagyon bevált ennek a célközönségnek.
Xbox one meg ps4 csak akkor ha saját célra is kell kockuláshoz, de ha nem hardcoreban akarod kenni, akkor arra is elég lehet a switch, de akár a 360 is. Nekem erre a célra mondjuk egy elég erős asztali pc van, de ha nem lennék pár játék miatt annak a platformnak meg a megszokásaimnak a rabja akkor racionálisan tuti Xbox one x-ezt vennék töredék pénzből, mint amibe a pc kerül. PS4 mellett semmi olyan érvet nem tudok felhozni, ami miatt érdekelne, az exclu címei nem hoznak lázba a stílusuk miatt, a 8-9 éves gyerekeimnek meg ezerszer inkább a Minecraft érdekes (ami nincs ps4re, de viszont az összes osztálytársuk arról beszél), mint azok kaszabolós vagy angolul végtelen sokat beszélő cuccok amikkel nem tudnak mit kezdeni. -
egy xbox topikban persze, hogy xbox-ot fognak neked ajánlani :D
xbox360: fillérekért megveszed, rahedli játékot is mellé. ha tetszik jöhet mellé egy kinect is
one: szebb grafika, pár modernebb játék
még nincs ps4-em, csak héba-hóba volt alkalmam ismerősöknél játszani vele. első benyomás: fura a kontroller 10 év xbox után. -
A kérdés arra vonatkozott elsősorban, hogy XBOX vs. PS? Az érveket szeretném meghallgatni mi szól emellett és miért nem a másikat! -
mivel gondolom úgyse fog 0-24 a konzol előtt ülni, és emiatt nem is fog havonta 5 játékot kijátszani, simán bele kell férjen a családi költségvetésbe néhanapján 1-1 játék.
nem beszélve arról, hogy ha használtan veszel, akár fél évvel később - valóban diszkont áron juthatsz hozzá akár A+ címekhez!
eredeti szoftver = lehetőség a multiplayerhez
szóval nem kérdés: erdeti -
Segítséget/tanácsot várnék!
Sose volt konzol a családban, lassan 40 évesen a 7 éves fiam nyúz egy játék miatt (Cars 3 Driven To Win).
Megjelent több platformon, kérdésem az lenne, hogy mit érdemes venni alapgépben? (chippelt, buherált, eredeti, stb.)
Köszönöm a válaszokat.
Ps.: Felteszem a kérdést a PS4 topikban is! :) -
A profilt tehát a profilt 3x lehet egy évben homeolni!És még kisírhatsz párat a supportnál...
A boxot viszont akár hányszor nyomhatod homera! Tehát 100 profilt is rá homeolhatsz egy boxra....(Van valami fizikai határ erre, de szerintem bőségesen van lehetőség rá! Nekem régi boxon 21 profil volt homeolva, abban az időben mikor más profilokra vettük a játékokat!)
Remélem így érthető!? -
Csak 5x lehet nyomni arra hogy Home legyen a konzolon a profil? vagy évente van 5 lehetőségem????? -
Köszönöm. Ja most már egyértelmű a dolog, meláttam a töltőképernyőt. :D
Ezt tóta arcomba a box x...mijezzmár pc-t vettem? :D
Felhábójító!
Ebből látszik, hogy xboxon a pc-s változat fut, de konkrétan az
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.10.09. 16:50:50 -
X patches. Nyilván szebb -
Ja értem, akkor ez opcionális..... de a játék ugyanugy néz ki mint xone-on? vagy rendesen a pc-s setup? -
videókat streamelni fogja. Ha letöltöd 4K videókat akkor annyi -
aszonták régen 175 GB Xbox X-re a Quantum Break....
Nekem 90GB-ot szed le kb, az meg hogy lehet?
-
Hidd el, ma már más szelek fújnak. :D -
toza #173453 ezt csinaltak mar 5 evel ezelott is.
vveben lehetett elerni utos pcket es pc streamelt...
nem igen mukodott mert szara internet..
ha most sokan hasznaljak ezt is akkor ez sem fog mukodni,hiaba jobb a net , ha 4k meg minden..
nagyszeru ujjjitas.. hogyne...egeszsegukre.. -
Az Nvidia, és a Google után. :D
Fuck Yeah, még több ilyet!
Project Scorpio..........akarom mondani Project xCloud.... :D
-
Huh, na az a gondom, hogy:
Régi xboxomat alapon látta a routeremen a Win 10 Xbox App. Most viszont az új Xboxot nem és IPalapján sem tudom hogy kéne párosítanom.
Ja éés a Mixerre meg azt írja, hogy DNS error vagy mi....
IPv4-en vagyok asszonnya
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.10.07. 18:43:27 -
Hali.
Én is pénteken kaptam meg a gépet, meglepett, hogy mire kicsomagoltam a dobozt, kaptam egy a ps4 pronak kb a fele nagyságú dobozt. Kurva kicsi a gép. :D
Ezeket próbáltam ki:
Forza 7
Forza Horizon 4
Gears 4
Shadow of the Tomb Raider
Hát ja brutális, télleg én is Sony 1080pbe latom az új gépet, és nagyon más, ami nem jön át képeken szerintem az a színek+fények...
Lehet csak rosszul emlékszem, de sokkal élénkebb minden a fények jobbak.
De majd holnap szeretnék normális összehasonlítást csinálni.
De nekem ez a részletesség most első ránézésre a Gears of War-ban volt azonnal szembetűnő, valami durvaság azokkal a textűrákkal a játék.
De persze Forza esetében is, meg Tomb Raider.
RDR 2-nél egyértelműen itt lesz a szuperior verzió.
Szóval ja 1080pben is bőven van különbség még PS4 és PRO közt is, legalább egy élsimitás, ha más nem is. De szerintem textúra szűrés, meg a fényeffectekben is érezni, hiába nem HDR.....
:)
Ja és nem tudtam, de a régi X360 játékokat is feljavítja kevés zizi lesz stb... Szóval ez egy plusz faszaság. :D -
Na akkor gyors élménybeszámoló.
Pár hónapja kérdeztem hogy mekkora különbségre lehet számítani One X esetében monitoron a hagyományos One-hoz képest.
Pár napja beszereztem Forza7+Horizon 4+FIFA 19+NBA2k19 bundle-t.
24-es Samsung Full HD monitoron megy/ment a box.
Azért monitoron mert nekem kényelmesebb székből asztal előtt játszani,mint a tévén ami az ágy előtt van.
Nem volt valami szép a képe a boxnak monitoron,fakónak,recésnek,homályosnak tűnt minden.
Ég és föld a különbség.Eddig FIFA 19 es Horizon 4 megy.
Tűéles minden,nincs rece,röccenés nélkül fut minden,gyors töltés.
Forzaban táblák,műszerfal minden leolvasható,nincs fakóság,se homályos körvonalak.Gyakorlatilag mintha hirtelen lenne elsimítás előtte meg nem volt semmi.
Fifaban a háló,táblák,felfestések a pályán minden éles,nincs rece,játékosok mezszáma,logók éles minden.
Arcok élethűbbek,más kérdés hogy még mindig semmi élet nincs az arcokban.
Red Dead 2-re kíváncsi leszek,illetve majd a battlefield V-re.
Forza elképesztő ahogy kinéz,nem tudom milyen lehet 4kban,de itt konkrétan tűéles minden,az a szintű aprólékosság ami az egész játékot jellemzi.Féltem attól hogy milyen lesz Nagy Britannia,de nem kellett csalódnom.Az évszakok váltakozásával mintha mindig új mapot kapnánk,az égbolt ahogy kinéz.Gyakorlatilag csak megyek összevissza és bámulom a tájat meg az égboltot.
Motorok remélem következőben mar benne lesznek,nem vagyok motor őrült de pgr és tdu óta várom hogy legyenek végre motorok rendes játékban ahol van fizika.A fizikát,irányítást annyira eltaláltak hogy gyakorlatilag szinte biztos hogy motorozást is tudnák hozni.
Mondjuk én eladtam a fifat kapásból,meg nba-t,régi boxot illetve még majd megy el a forza 7 is így gyakorlatilag féláron lett az X.
Az meg amit sokan mondanak hogy nincs exkluzív játék boxra:volt ps4-em uncharted sorozatot végig toltam,last of usba belenéztem,de az nem jött be.Majd days gone talán egyszer,meg gow,Pókember nem az én világom,de elismerem hogy profin meg lett csinálva.
Másik oldalon halo szeria teljesen hidegen hagy,geow is,pár részt toltunk coopban de ennyi.Forza motorsport szeria szintén hidegen hagy,minden nagyon profi benne de a pályaautózás nem az én világom.
Így maradnak a multiplatform játékok és a forza horizon,
Nincs már gamer pécém, amennyi idő van játszani nekem egy gép elég multiplatformra,
teljesen elégedett vagyok a box-szal.
Kicsi a gép,halk,minőségi.
Nyilván akinek bejönnek a ps exkluzívek azoknak teljesen mindegy mi jön ki boxra,ps lesz a nyerő mindig is
-
Googleztam, de semmi.
Router restart megvan. Dns-t nem tudom hol kell buherálni, nem értek ehhez.
Közbe hálisten twitch appal megy a stream.
Ezekkszerint ez a fos mixer nem megy csak. -
toza #173447 googlezd ki.alicsd be dns t,wifi helyett kabel ,ruter restart stb