XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Nem lesz itt 2018-ban semmiféle olcsó oled. Ha lehet, még inkább drágábbak lettek.Addig kell venni akciós 17-es modelleket, amíg még vannak.

Adversus solem ne loquitor

Moby
Nemigaz. Utoljára azt mondtam vedd meg, mert látóhatáron nincs semmiféle olcsó(bb) oled.
De a 65-ös fasság. Ezt tartom. Ülj közelebb 20 centivel, ugyanaz...

Adversus solem ne loquitor

Harlekin
Moby mindig lebeszél amikor már ott vagyok, hogy megvegyem. Pont 2 hete, már euronicsbe meg volt írva a papír, hogy elhozom a 55 ös b7v-t, de Moby lebeszélt, hogy várjak még.
Ráadásul ez a méret kompromisszumos, mert ahova most tenném oda csak az 55 ös férne el, de én meg a 65 öst szeretném....Arról aztán meg végképp lebeszél moby, hogy dupla árat fizessek 10 colér.... Szal csak ennyi...<#vigyor>
Hamá mégse mentél el inkább azt meséld mikor váltasz valami 21. századi kijelző-technológiára a 4K HDR konzolhoz. Gondold csak el mekkora előny lenne PUBG-ben ha nem kvarcjáték egérmozin kellene csapatni. Mégtöbb csiken dinner.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

az 1TB-os xbox one-t ugy adtam el hogy azt sem tudtam mukodik-e a lemezmeghajto benne, az uj tulaj sem kerdezett ra. legutolso lemezem az 500GB-os xbox one-ban volt mert akkor meg a lemezeket nyomtak jobban es a bf4 elosszor csak lemezen volt elerheto. ahogy kijott digitalisan, rogton megvettem a lemezt meg eladtam a francba. en is ruhhelem a lemezeket! 😊
Harlekin
Pontosan....
Tehát ismét bizonyított, hogy nekem akkor se volt szar...
Még így is jutalmaztak, hogy egy petákot nem kaptak tőlem.<#nevetes1>

Vagy is de, fizettem a goldot meg a dlc ket, hogy érezzék a törődésemet...<#nevetes1>

Viszont te legalább kaptál pulit! <#nevetes1><#vigyor>

Engedjétek el ezt a dolgot....
Nekem a 10 év alatt mióta boxozok SEMMI gondom nem volt ezzel az egésszel kapcsolatban....
Garantáltan egy bejegyzést se tudtok felmutatni ahol én bánkódva fikázva fröcsögök...
Így továbbra is csak azt látom, hogy nektek van bajotok és még is ti próbáltok engem győzködni, hogy valamit nem jól csinálok....<#kacsint>
arty
amikor te még javában flashelt boxal nyomtad, én már buktam el játékom az átmigrált accommal... ezekután nyilván én sírtam, nem te 😛

Forza.

Harlekin
Csodálod????<#nevetes1>
Magyarország mint olyan nem létezik egyik konzolgyártónál sem!
Az itteni felhasználó tábor nem teszi ki egy amerikai nagyváros felhasználó táborát! Ráadásul ezzel a mentalitással, hogy minek a fos gold, mert az csak lehúzás, miért vártok el további jóságot! És még sorolhatnám, hogy ment a sírás a Magyar régióér aztán utána ment a sírás, hogy mennyire szar, majd ment, hogy miért nem lehet UK re vagy USA ra vissza menni!<#nevetes1>

A Rewardhoz még annyit nekem régen is élt a UK profilomhoz a Rewards és a kapott pénzből van is játékom!<#nevetes1>

Tehát van ez meg jó is azoknak akik megérdemlik!
Igaz nekem eszembe nem jutott soha, hogy Magyarítsam a profilom!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2018.03.13. 19:12:32
Harlekin
Miért akarnám eladni???
És csak mondom 12 digit játékot adtam már el!<#kacsint>
Érthetően profilon (és ezeket ugyan úgy 2 en le homeolva használtuk) És az új tulajok is!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2018.03.13. 18:43:38
rastaman
még mindig a mentésről van szó? 😄

arty
10/10

kosz sg, anyad 😊))

Forza.

arty
digit jatekkal nem lehet beszopni, az mind 1

Forza.

arty
magyarok megintcsak bekaphatjak - uzente az MS

nekunk tovabbra se lesz reward program...

Forza.

rastaman
de ha digi-ben veszed meg, akkor el nem adod a büdös életben. így viszont valamit visszahoz az árából.

Harlekin
Igen és még utánam 32 csak a barát listámon....
Valószínűleg én vagyok a hülye aki 7500-ér vett egy játékot és játszott vele eddig 21 napot.(vagy is home miatt csak 3750 be került)

Az meg nagyon okos aki megvesz 1 játékot (természetesen szigorúan lemezen)
Majd 5 óra játék után tele fröcsögi a fórumot, hogy mekkora szar ez a játék, mert 5 óra alatt végig vitte és meghirdeti a játékot 5000 bukó eladással!

3750 21 óra
5000 5 óra<#nemtudom>
Harlekin
Nekem bőségesen megéri a gold...
Ha nagyon szeretnéd számszerűleg leírom mennyi játékot kaptam, vettem stb.
Tavaly decemberben, nagyon unatkoztam és lekértem az eddigi vásárlásaimat one ra! (7) különböző store ban volt vásárlás....
9 oldalt tett ki! Tehát ehhez mérten gondold el az akciós árakat...
Mivel én SOHA nem veszek lemezes játékot... A rég boxba 2x volt lemez most az X-be egyszer se és nem is lesz garantáltan....

Működik a rendszer, hiszen ez megy évek óta, tehát miért változtatnának???? Olyan sose lesz, ami mindenkinek megfelel...
És itt a nem csak a felhasználókra gondolok, mert ott ez hatványozottan igaz....
GOTY
Szóval van még egy nálad is nagyobb hülye! <#banplz>

Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR

arty
csakhogy a zártság adottság és a konzolgyáros érdeke is (sőt, elsősorban az ő érdeke...)

ha nagy multigémer lennék, azt mondanám ez a "kerítés" önmagában megéri a havi ezerkettőt, de nem vagyok...
(kár, hogy az ingyenes előfizuba nincs benne mondjuk havi 10-20-mittoménmennyi óra multi, INGYEN :/ a goldos akciókkal meg csak elesnek a pénzemtől, volt nem egyszer, h a goldos áron megvettem volna adott címet - de hogy van-e olyan, aki azért vesz goldot, hogy egy akciót igénybe vegyen? hátnemtom...... mindegy, MS tudja, meg az a kiadó aki belemegy a játékba és goldonly kedvezményt ad)

Forza.

darkSectorxxx
Ennyi.

Mic Drop

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Szerverek mire mentenek?

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

GOTY
"Ha már úgy is kb hetente 2x kapod meg mindenkitől, hogy semmihez nem értesz!"

Aljas rágalom! betéve tudja a Robotzsaru szövegkönyvét meg a 135 Columbo-epizódét is! <#banplz>
Utoljára szerkesztette: GOTY, 2018.03.13. 13:33:44

Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR

Harlekin
Az a baj, hogy ezzel megint csak oda jutnánk ahol már voltunk...
A HDD és a felhő alapú tároláshoz képest a penes adat mentés elavult és nem biztonságos ennyi volt!
Kb 500 oldalt tudok ide röptébe bedobni ahol ez kibeszélésre kerül és kifejtik, hogy a penes adat tárolás mennyi hátránnyal jár.
És nyilván az élet is ezt igazolván azért tértek át a régi mem. kártyás mentésekről a jelenlegi mentésekre mert az a memkari annyira jó volt! Gondolták adnak egy sokkal szarabbat!<#taps>

De te mint nagy szakértő ezt jobban tudod!!! Ha már úgy is kb hetente 2x kapod meg mindenkitől, hogy semmihez nem értesz! <#nevetes1>
darkSectorxxx
Aki más véleménye alapján játszik, az meg is érdemli.

Harlekin
Ki mondta, hogy lebeszéltél bár kit is bár miről!!!????
Itt arra reflektáltam, ha a te hozzá állásodra meg a hozzá értésedre alapozna bár ki aki kicsit is értelmes, már rég nem konzolozna, sőt messze kerülné ezt az egészet!
Így ismét csak azt bizonyítottad ezzel, hogy a kényszeredett válaszaid mellé nulla odafigyelés meg hozzáértés társul<#kacsint><#vigyor>
darkSectorxxx
Soha nem beszéltem le senki egy platformról sem eddig. Nem kell adni egymás véleményére, akkor mit erőlködtök a magyarázkodással? 😊

darkSectorxxx
De van. WW2-őztem és képzeld el vígan voltam első is sokszor.

A nyomorult pubg-ben elhiszem, hogy nincs.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.13. 11:30:20

darkSectorxxx
Pc-n alapon van csalásra esély.
Erre remélem figyelsz miket írsz, ez bizonyítja azt, hogy a te havi védelmi díjadat semmi nem igazolja.
Szép mondat volt, megspóroltad nekem. 😊

darkSectorxxx
Ki mondta a pendrive-ra, hogy ostoba elavult és értelmetlen dolog. Erre reflektáltam, meg szerintem Arty is, ha nekem gondom lenne amúgy a privát dolgaitokkal, egy szóval nem véleményeztem volna. Csak "mihez képest", jött elő a téma.

Harlekin
Dehogy adok a véleményére.....
Ha a darknak a véleményére egyszer is adtam volna akkor már rég nem boxoznék!!!<#vigyor>

PUBG ba jelenleg ennyi van!

Cirka 21.5 nap
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2018.03.13. 10:56:55
Harlekin
PC-n olyan szerver NINCS ahol nem futsz össze csalóval....
Harlekin
Velünk ???
Megint fordítva ülsz a lovon. Itt ismét neked vagy is nektek van bajotok nem nekünk. Ti szenveditek ennek a részét nem mi akik használjuk. Ha ti ellenzők lennétek többen akkor valószínűleg nem lenne és lenne az a fostenger ami a ps3 korszakról elmondható az ingyenességnek köszönhetően, hogy többet állt a ps rendszer mint ment.
Mivel most fizetsz így nem tehetik meg, hogy leszarják, mer akkor jogosan jön a népharag... 1 óra leállások után is ömlik rájuk az átok az ingyenesnél meg napok voltak, (ha szeretnéd rakok ps 3 topikbol be pár hsz-t ahol szidva van...)
Tehát ha mást nem is de az elvárt minőséget fizeted meg!

Azt meg ne kezd el magyarázni, hogy PC-n vagy a saját zárt rendszerű konzolokon mekkora mértékű a csalás! A PC-k alapból felkészítve vannak a csalásra szoftveresen és hardveresen is nem kell ecsetelnem a régi kártyákat amik alapból tudták a wall hacket!
Harlekin
Nem annak egy nagy előnye van, hogy ingyenes így boldog boldogtalan ideig óráig játszik vele. Én is kipróbáltam... Nem mondom, hogy szar, de nekem ez a végjátékos szükségszerű építkezéses baromság rohadtul nem tetszik és vannak ezzel még így páran...
Nem az van hogy fokozatosan át a nép Fortnite-ozni? Nagyon felrobbant mostanában, concurrent playersben Feb eleje óta veri a PUBGt.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

darkSectorxxx
Miért ír bárki?

Akkor minek írsz róla véleményt??
darkSectorxxx
Volt, PS3 full csak csalókból állt. 😊

Amúgy ennél szánalmasabb dolgot még nem láttam az életben mint a ps3 inygenes multi utána ps4-es fizetős multi.
Igazából ma sem értem még ezt a jelenséget.
Annyira szánalom.

Emlékszem kijöt a CoD AW, és leszedtem a régi ps3-ra a crossbuy miatt, és a multit ott nyomtam a ps4-en meg a single részt....OMG, szánalomtenger.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.12. 20:38:09

darkSectorxxx
Ezt elhitették veled, meg néhány másik előfizussal. ja ezt tudtuk. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.12. 20:35:01

darkSectorxxx
+1 Hálisten nem.

darkSectorxxx
A legtöbbek által. Itt a kulcszó. Ja.

darkSectorxxx
Milyen, olyan?

Harlekin
Itt a szigoru zárt rendszert meg az odafigyelést fizeted meg, ha akarod és így kapod a csalás mentes játékot... Ez pc-n soha nem lesz...
arty
ps3on, wiiun sok volt a csaló az ingyenmulti miatt? 😄
amikor ingyenhétvége van xboxon, sok lesz hirtelen a csaló? 😄
haggyámá.....

(ha félreértettelek és nem vontad összefüggésbe a kettőt, akkro sry!)

Forza.

Nem sok van ilyen de azt jól pofán röhögni!😊
Semmi gond.Ne adj olyan valaki véleményére aki azt se tudja mi az,hogy Pubg!
Jó nagyot röhögni az ilyeneken!😄
Harlekin
Szerinted fos... bizonyítottan a legkedveltebb multi játék. Így tökéletes példa.
Harlekin
Ezzel csak egy a baj nincs olyan szerver
darkSectorxxx
Na eladás a növekszik.
Bubg amúgyis fos...nem bizonyít semmit.

darkSectorxxx
Igen ingyen játszhatok haverokkal, ingyen választhatok olyan szervert, ahol nem találok csalót.

Lehet a pubg egy szenny, de a 999 játék nem, das 3 coopba tökéletesen csalómentes....
Köszönöm. ha választanom kéne, akkor inkább nekem kelljen váltanom lobby-t de legalább ingyen.

Harlekin
Kibasztak 3 millát másnap ugyan ezek megvették és ott folytatták ahol tegnap kirakták őket...
Harlekin
Az hogy pcn az ingyenességnek ára van. Nulla tiszteséges játék, de legalább ingyen van...érdekes lenne,ha ezért valaki pénzt merne kérni...hiszen akkor ezzel foglalkoznia kellene. De ezt senki nem tudja megoldani...