XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
én a bw compat miatt elbuktam pár játékom a csodás felőbe-kényszermásolgatáskor (részben-egészében a saját balfaszságom miatt, igen) - de volt pendrivem, amin ott lehetett volna egy BIZTONSÁGI MENTÉS? NEM. ERRE _NINCS_ LEHETŐSÉG az ms konzolján.
Forza.
Ez az igazi játék!!!!<#nevetes1>#nevetes1>
És innentől nincs is mit mondani....Mire jó ez a lehetőség!!! Mert ugye a konzol zárt rendszerről lementet adat a pc-n mint ahogy már beraktam pár képet elérhetőséget és lehetőséget, hogy mire használható csalás terén....
360 on is lementhető volt a mentés.... Voltak képek, hogy bementem random emberekhez multiba és mire észbe kaptam a 999999999999 szintű gyökér egy suhintással levágott valami 999999999 enemit így megkaptam az XP-t és én is ugrottam 999999999 szintre. És törölhettem a karakterem amibe nekem 20-30 óra volt, ha továbbra is élvezni akartam a játékot... Tehát 2 helyen módosíthatatlanul bőségesen biztonságban vannak az adatok továbbra is tartom.....
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2018.03.23. 11:32:50
De attól mert leállt a rendszer még a ps en csak ott volt a mentése!! Miért kellet új hobbi után nézni? <#nemtudom>#nemtudom>
Most a BOXON is ott a mentés közvetlenül net nélkül elérhető!!!
A felhőbe a biztonsági mentés van! Vagy használhatod arra, hogy másik boxon bejelentkezel és használod ott éppen akkor azonnal nem kell le meg felmásolgatni penről!
Belegondolsz MINDEN "felhő alapú" az egész internet. Veszett el bárhonnan levelezésed képed, vagy ebből a fórumból csak úgy dolgod amit nem szándékosan töröltek, mert itt azért van lehetőség erre???
Nem kell messzire menni az iwiw leállásnál 9 hónappal előtte figyelmeztettek több százszor, hogy mit tegyél az adataid megóvása érdekében. Csak úgy nem vész el adat a felhőből ez ziher....
Tehát aki így gondolkodik, hogy a mai világban nincs pluszban a felhőben biztonságban az adat az konkrétan ne hagyja el a házat, mert minden más váratlan szörnyű eseményre nagyobb esély van mint arra, hogy egy időben a box merevlemezén tárolt adat és a felhőben tárolt adat egyszerre fog elveszni....
Ment is a fene nagy virnyákolás az interneten, úgy picsogtak a felhasználók, mint a fürdőskurvák. Mellesleg jogosan.
Azaz, bár a felhőt mostanában divatos magasztalni, egyáltalán nem biztos, az adatvesztés bárkit érinthet, és semmi garancia nincs arra, hogy a ma a felhőben tárolt adatod még holnap is ott lesz.
Ha biztonságban akarod tudni az online adataidat, a minimum egy hardcopy mentés, és egy másik online backup javasolt. Annak az esélye, hogy ezek egyidejűleg szarjanak be, egyenlő a nullával.
Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Más meg vért izzadva megy végig 1 mentéssel!<#taps>#taps>
"Mire kell a többféle mentés???"
Tehát ha az AC. be van 3 slot amit menthetsz, mert a készítők így találták ki! Hogy ne tudj napokat vissza tölteni azért, mert szar döntést hoztál! De te megtartod a 2 nappal az előtti 50. mentésed tehát így akkor te csalsz! PONT!
A többféle az a játékban fellelhető mentésekre vonatkozik!!! Ha abba egyet tettek akkor annak oka van ha 10 et vagy 3-at annak is! Ha béna vagy és elcseszel valamit az 1 nél de a 10 nél is akkor kezd előröl!
De ha te ezt megkerülöd CSALSZ!
Na így világos a TÖBBFÉLE értelmezése!!!
A kőbalta részt meg leírtam, a felhőben minden ugyan úgy tárolódik mint a boxon, sőt több mint már ezt is kitárgyaltuk a boxon tárolt adat sérülés lehetősége miatt...
Az érdektelenség nem kizáró ok, hogy másként vélekedjek...<#kacsint>#kacsint>
És amint látod nem csak én vélekedek így a penes marhasággal kapcsolatban!
Sőt valahogy csak eljutott a gamer társadalom oda a konzolgyártókkal karöltve , hogy széles körben elfogadott és használható a felhő mentés! És nem láttam tele sírva a netet, hogy valaki bukta az adatát a boxon is meg a felhőbe is!
Sőt rajtad kívül se látok nagyon olyat aki sírna a penes mentés hiány miatt!
Ellenben van olyan akinek olvastam írását, hogy bukott egy penes teljes állományt!( Nem ismered véletlenül???Darkal kezdődik és sector a vége!)
De mint már leírtam maradj nyugodtan a kőbaltás megoldásnál!<#kacsint>#kacsint>
Itt kezdődik a probléma.
2 opció áll fent.
1., Nem olvastad el amit írtam
2., Nem érdekel ez a dolog.
Ettől még létezik.
Leírom megint.
Van pl egy játékod, ami automatán ment, vagy több mentésed van, mondjuk ACO-ban 3.
És te nem akarsz felülírni egy slot-ot a mentésekből. Mert szükséged van arra a mentésre, ami már megvan, ekkor elmentheted azt is, meg amit fellülíratsz, azt is.
Mire kell a többféle mentés???
Ha a játék alapból nem támogatja, de te ennek ellenére lemented a későbbiekben a hibás döntéseid orvoslására teszem azt. Akkor csalsz!!!
Ha a játék engedi a többféle idő pontban történő mentést akkor az a felhőben is ott lesz MIND!
De biztonsági okból a felhőben a régi mentésed is ott van szinkronizációs okból!
Viszont ha a kutyád megeszi a pent akkor akár hogy matatsz a szarban akkor se lesz meg neked a mentésed OFFLINE se!
Nem kell kényszeredetten válaszolnod mert már 40x megtetted nyugodtan használd a kőbaltát!<#kacsint>#kacsint>
De azt amit a pendrive-on lehet, többféle mentést, azt sok játéknál nem tudod a felhőben, mert fellülír.
*mentéseid
Sőt,ha hiba van vele akkor kérésre visszaállítják.10 év múlva is.
A pendrive-od elveszik,tönkremegy vége a dalnak!
Ha van egy szerver ami tárolja mentéseid és az a szerver megszünik akkor általában a játéknak is vége.Vagy átteszik máshova de attól még megmarad.
Mentsd ki pendrive-ra,szerver off mentéseid is off tök mindegy mit csinálsz,hova mented.
Másra nem válaszoltam most az elmúlt pár napban. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.22. 15:58:57
Mert 3 pendrive-ra mentem.
Ezért inkább 800Ft-os pendriveon tárolod.
Adversus solem ne loquitor
tud menteni automatikusan, vagy sem, ez a lenyeg! 😊
Sima kis single játékoknál nekem nem lenne gond a lutri. De a többszáz órás mentéseket nem merem a szerverekre bízni.
Adversus solem ne loquitor
Tegnap mar csak azert gyilkoltam a gepet hogy osszehasonlitsam az XBOX ONE X es a PS4PRO verziojat a Battlefield 1-nek. Hat baromira meglepodtem rajta. A TV mindket bemenete ugyanugy van beallitva, tenyleg semmi elteres nincs egyik parameterben sem. Latszolag nincs kulombseg a ket verzio kozott, talan a PS4PRO-n kicsit mintha nagyobb lenne a textura felbontas, de lehet csak beneztem. Azt viszont nem, hogy XBOX ONE X-en alacsonyabb felbontasban fut a jatek! Nem kapott patch-et hogy kihasznalja az X-et vagy mi? 😊
Ugyanolyan palyara mentem be mindket verzion (ures szerveren), ugyanoda alltam direkt. Kisebb a felbontas X-en, pixelesebb is a kep. Termeszetesen mindket konzol 4K/HDR beallitason van...
a plazmámon is van thx profil (egykori középkat. gép csak!), de anno be lett kalibráltatva is és köze nem volt a két profilnak egymáshoz 😊 semminél jobb a thx, de csodát várni felesleges, nem garancia már semmire (amikor megalkották, még az volt!)
Forza.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Forza.
Teljesen jó amit írtál róla.THX házimozim van itthon és THX PC hangfalak,ez mellett hallgatok máshol több Hang Project-et.Hát közelébe se ér semmi.
Bár ez inkább partizánnak szól akit nem is értem miért így vélekedik erről.De most ránézek erre az Aliens DVD-re😊
(ugye látod hogy az a kettő az honnan jön?)
partizan: tré?
mert a quadrologyson nem látom thx logó nyomát 😊
+nem rémlik, hogy a dvd korszakhoz képest/korához képest fosi lett volna, bár a legacyst még crtn kellett néznem ... (ausztrál/pal kiadásom volt abból)
amúgy persze, a thx logó elég hamar sima árucikké vált, rárakták mindenre, akár mögöttes minőség nélkül is 😞
ettől még az, hogy van egy minősítési rendszer, ajánlás, stb az jó! (a pana plazmám thx módja is szar, de ettől ez még lehet a pana béna implementációja is VAGY az izlésficamom 😉 )
Utoljára szerkesztette: arty, 2018.03.20. 22:59:09
Forza.
55" 5.5’ - 8.7’ (1.68 – 2.65 m)
65" 6.5’ - 10.3’ (1.98 – 3.14 m)
vagy
55" 6.9' – 11.5' (2.1 m – 3.5 m)
vagy
55" 6.8' – 12.8' (2.1 m – 3.9 m)
60" 7.5' – 15.0' (2.3 m – 4.6 m)
Utoljára szerkesztette: GOTY, 2018.03.20. 16:11:41
+ INGYEN ebben az értékben: 15 190 Ft Konzoljáték Steep & The Crew - Xbox One
+ INGYEN ebben az értékben: 7 590 FtKonzoljáték Ritka Replay - Xbox One
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
40" (1.2 – 1.8 m)
50" (1.5 – 2.2 m)
60" (1.8 – 2.7 m)
😉
Forza.
Ekkora távolságról 120" vásznat nézek😊)
De nekem aztán mindegy.Onnan nézitek ahonnan akarjátok..