XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
Mármint nem maga a demo, hanem a letölthetõsége. 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
I just wanted to let you know that we received Con Air - Steelbook Edition back into our warehouse because our carrier was unable to deliver it to your chosen address.
A refund has been processed back into your account and you will receive an e-mail notification of this very shortly. Please allow 3-5 working days for the funds to show back in your account.
Ez mind szép és a jó, és a többi?:I miért nem ért ide? nem értem. Egyszerre lett rendelve, feladva a The Rock ugyan ilyen kiadással, az 1 hét alatt itt volt. Nem értem a postát... meg azt sem hogy ha õk visszakapták, akkor miért kellett 3-4 hónapot várni és miért nekem kellett idiótaság papírokat kitölteni, ha õk is tudták hogy nem kaptam meg!!!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Lehet õsellenségetek leszek. 😄
....vagy maradok.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
😊
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Mint más halandó. 😊
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ja vagy csak a szokásos Én legyek a leggyorsabb aki hozzá szól!<#nevetes1>#nevetes1>
És pont ez lesz a legrosszabb amikor végre oda jutnál,hogy gamálj nem fogsz tudni játszani.Engem speciel aki minden nap használja hidegen hagyna ez a tény,hogy 1 ik nap így fogad a box,de téged aki fél év után szeretnéd végre használni és nem tudod hááát...
plusz megvetted a gépet 10 ér majd ráköltesz 10-15 e-t van egy szar géped továbbra is ,mert csak idõ kérdése,hogy mikor szarik be újra.Nem az a kérdés hogy beszarik e,mert ez biztos hanem hogy mikor.<#kacsint>#kacsint>
várj 1 évet és fillérekér lehet majd konzolt venni jót!!!
Hidd el nem fog hiányozni,ha évi 10 napot szánsz gamára!
Kérdésem: Vegyek-e 3 ledes xbox 360-t,majd magamnak megcsináltassam-e úgy hogy évente max. tízszer fogom használni?(mondjuk úgyis barátnõm fogja lenyúlni és használni)
Opel Movano 2.8DTi
Mivel hirtelen kaptam pro és kontra érveket ezért most ismét feltettem magamban a kérdést. Érdemes-e kiadni egy hibás készülékért 8-10-15000ft-ot, amit nem tudom hogy mennyiért csinálnak meg? Bár jobb esettben kapok hozzá joy-t,tv- és tápkábelt.
De viszont a mellette érvem meg az ,hogy úgysem az elõtt akarom tölteni a fél életemet/remélem nem veszi senki magára/, azért meg szerintem fölösleges 60ezreket kiadni egy null km-es konzolért. Õszinte legyek az elsõ és egyben utolsó null km-es konzolom egy PS One volt. Szerencsétlen már javíthatatlan volt annyit használtam,de az volt vagy 8-9éve.
Nem tudom ,hogy az informatika világában van-e ilyen, de "hobbi célokra" kellene. Néha benyomni tolni rajta 1-2óra játékot. Utána vissza térni a munkához/tanuláshoz.
Opel Movano 2.8DTi
Én tuti nem vennék 3LED-es szart bár az is igaz, hogy wadarr lehet megtudja csinálni szépen de zsákbamacska az egész.
Érdeklõdnék hogy szerintetek érdemes-e venni 3 led hibás xbox 360-t,megcsináltatásra és használatra?
Régebben olvastam hogy azzal orvosolható a probléma, hogy a szerviz megcsinálja a gépet és hûtés móddal/vízhûtés/ van használva. Mi errõl a véleményetek?
Elsõdleges indok amiért a használt/hibás szektorban nézelõdöm az az ár.
Mivel teljesen zöldfülû vagyok a témában,remélem nem keltek a hsz-emmel közfelháborodást.
További szép napot! 😊
Opel Movano 2.8DTi
Csak meg kell nézni,hogy 1 acsihunter oldalnak mekkora a nézettsége 1 szimpla game oldalhoz képest.Vagy a youtubon mennyi a sima game playek száma és a acsi guidok száma közti nézettségi és tartalmi mutató...<#kacsint>#kacsint>
Rohadtul nem vágom ezt az aggodalmat ez miatt...
Nem az életetek múlik ezen,hogy hogy és miként lehet vagy nem lehet majd használni azt a szart.
Tényleg csak sajnálni tudom azt akit ez felháborít,hogy állandó net kapcsolatot igényel !!!!ESETlEG!!!! a next gen.<#kacsint>#kacsint>
Amúgy régebben, úgy 3 éve még úgy mûködött, hogy ha rendeltél több darabot, akkor megvárták amíg az utolsó tétel is elérhetõ a raktárról és egyben postáztak. Volt hogy 3 játékot kaptam egy vastagabb karton borítékban. De 2011 óta már változott, mert mindent így kiszórnak amint 'In Stock' van és ami belefér az éjféli repülõbe azt abba a kosárba bassza az AirMail - Par Avion ... Ami meg csak a reggeli járatra kerül fel, azt lehet feldobják még a Marseille -be menõ postajáratra is ... <#vigyor>#vigyor>
Egyik tegnap megjött a másik ma... na most ezt sem értem. Egyszerre lett feladva, erre 1 nappal késõbb jön meg, persze ma már dolgoztam, így csak hétfõn kaparinthatom meg -.-
Vagy ahogy csomagolják, úgy dobálják a postának, és mondjuk az én két csomagom közt 5 másikat is feladtak, ezért jön KÜLÖN az egy adott pillanatban rendelt cuccok? vagy a posta ennyire zseniális.
Na mindegy 1 hét alatt itt volt, ez lenne a normális.
Összeszámoltam. 50 fontnyi cucc veszett oda 😞((
És nem vagyok elõítéletes.
Sajnálom, mert az ilyen az kiveszi a vásárló kedvet illetve a bizalmat az emberbõl, a pénzt meg az ember zsebébõl. <#shakehead>#shakehead>
Ha a Darksiders 2 nem érkezik meg, akkor feléd kanyarodok a verdával, átugrunk a komppal Dovernél, meg sem állunk Northwich -ig és megcsukjuk a raktáros Mátyás fejét a kocsiajtóval! <#vigyor>#vigyor>
Haarliii !!! Lõttek a gyorsan-ezerre-maxolod-és-törlöd mókának ... 😮 Ezek eeeeeveszik' a maxolást! 😄
Írtam megint a Zavvinak tegnap hogy döntsék el. Visszaadják a pénzt, elküldik újra a cuccokat, vagy ha nem akkor mondják meg és zárjuk le.
Eskü 15 font alatt lenne meg is venném.
£9.98
Zavvi
Vegyétek. 😄
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Mivel nekem minden eszközöm neten van amit netre lehet nyomni, állandóan és folyamatosan napi 24 órában, ez semmiben nem érint. Remélhetõleg a rendszer kifogástalan lesz. MS eddig nem hibázott ilyen szempontból.
Ha így akarják 100%osan levédeni a lájvot, akkor sok sikert nekik. Csak eredeti játék indítható el a gépen amit online lecsekkol.
A használt piac meg megint egy másik kérdés. Ettõl még simán lehet ugyan úgy mint most, hacsak nem lesz kitalálva valami ami a lemezeket az adott acchoz köti, amit mondjuk kóddal lehetne megoldani legegyszerûbben.
http://www.allgamesbeta.com/2013/04/rumor-next-xbox-rethinks-drm.html
My streams: https://beam.pro/oriic
Nekem még fingo(s) sincs, de nem sírom könnyesre a párnám, inkább megvárom a Május 21.-ikét és a tényeket!
(ja, várjunk csak, ha utána kiderül, hogy mégis kell folyamatos netkapcsolat ... akkor se sírom könnyesre a párnám)
Forza.