XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A letöltés után a játék az Xbox 360 konzol My Games területén jelenik meg."
Nem tudom, hogy jó-e de most írták, hogy ingyenes. Eddig nem hallottam róla.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
mingyááá itt a május 14 :)
Just do it :)
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Tökömse gondolta, hogy nem a születési évével, hanem a tapasztalati szintjével henceg ez a kocka Harli! :DD
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Az szigorú, akkor mennyi is tetszik idén lenni, 64-73 éves?? <#nevetes1>#nevetes1>
porsche volt már 800 is egy hétig (tavaly), akkor kellett volna lecsapnod rá :(
Forza.
Most vittem végig egyébként, vége elég durva lett.
Az is igaz, hogy nem fogom elölrõl kezdeni megint.
Egyszer ezek biztos jópofák, másodszorra már nem ment le a Borderlands 2 mert ugyan az volt. Ebbõl meg az elsõ rész is elég gázos volt, így ez nekem úgy kimarad mint ha nem is létezne.
CO OPba talán el lehet funolni, singlibe nem ütik meg a mércét.
MS. Splosion Man
Comic Jumper
The Maw
800 pont
Forza.
Nem muszáj barátok legyünk, nem sértõdöm meg, de neked sem kéne azon amit írtam. Rinyálsz és kész! <#vigyor>#vigyor> Neeem kell. Ez ilyen ez a rendszer, így mûködik, jobb most nincs, a Completed listát pedig nem ismerted szóval nincs gond szál se ...
MS nem vett el tõled semmit - vagyis nézõpont kérdése, te most rossz végén állsz sajnos - a pontjaid megvannak, amit kiérdemeltél.
Lesz majd akciós a Horizon is, de egyelõre ne várd, még mindig eléggé sláger úgy tûnik, azért akciózták a Forza 4 cuccait és nem ezt.
A lényeg ugyan az NEM tudsz játszani,mert itt errõl van szó!!!Nem azon hogy mi miatt az csak az OK ami miatt itt mindig megy a pityogás...<#nevetes1>#nevetes1>
Forza.
A completed listát leszarom, azt se tudtam, hogy van ilyen.
Tegyek ellene? Álljak be a sorba a narkóért (gémerszkór) és csengessek?
Csak szólok - félve, mert megint megkapom, hogy rinyálok, pedig ennek is örülni kéne - h MS baszik leárazni a játékait, dlc-it. Itt voltak az akciok, forza sale 0.
Feel free - csináljam ahogy tetszik, csak nehogy itt meg merjem jegyezni, ha esetleg nem tetszik a rendszer? Ez ilyen pozitív gondolatok topik?
Forza.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ha neked az 1000/1500 ennyire zavaró, akkor tegyél ellene! Ha ezerre megcsináltad, akkor gondolom bejött a dolog és maga a játék is, akkor várd meg amíg leárazzák a dlc-t és maxold ki. Vagy ne ... Feel free ...
Viszont nem értem, hogy miért nem adnak ki Alan Wake Complete kiadást.
Minden rész benne lenne meg minden DLC.
Én valszeg adnék érte pénzt.
Completed Games: 1
Alan Wake 1000/1000 G
Most meg Completed games: 0
Alan Wake 1000/1500 fuck it
Forza.
(kiezreztem életem elsõ játékát, a forza horizont. örültem, mert élvezetes játékkal lehetett megcsinálni, semmi grind. erre most 1000/1500 ponton állok, az 500 pontot kb a játék árának ujabb kipengetésével lehet megszerezni.... noooormális? )
Forza.
Adversus solem ne loquitor
(gondolom arra céloztál, hogy kitaláltak egy alapvetõen jó dolgot, amit sajnos nemhogy nem szabályoztak értelmes szintre, de még inkább lehuzásra használták, semmi másra. tisztelet 1-2 kivételes fejlesztõ 1-2 kivételes játékának!)
Forza.
Forza.
Forza.