XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Helyette ezt próbáld ki!
Full 3D, jól néz ki, látványos és pöpec a fizika, s fun! Nagyon jó pályák vannak, sokat el lehet vele szüttyögni.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
érezzem magam megtisztelve vagy mi?
Telefonon ingyen játszom. <#zavart2>#zavart2>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mindig 3 nap hátravan, azt írja.
Vagyis van egy 4. nap is.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
hogy-hogy amúgy? Japánban már 3-a van?
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
most bódógság van 1000/1000 igaz 50 óra elment rá és a 24. óránál 900 GS volt<#nevetes1>#nevetes1><#pias>#pias>
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Na ott ugye el kell menni a lezuhant helihez MG kér de oda megyek és semmit nem tudok velük kezdeni,mert már elõtte a Pump Actionos küldibe ott vannnak az MG-k a helyükön a missioba...
Pedig a coopos main küldis acsit megkaptam azaz minden fõ küldetés kész rendesen a 12 nevesítet zombi acsit megkaptam ergó vagy a 14 rescue vagy a side küldetések nél lehetne a gond vagy az isten se tudja....
Nézegetem a forumokat és elég sokan ugyan így jártak...
Írtam a feladónak váltig állitja hogy feladta.
Next PC upgrade: 2022
Én ebayrõl rendelek folyamatosan és szinte havi szinten kapok a postától xy NEM a csomag figyeléssel küldöttekrõl érdeklõdõ levelet.Amit kitöltve vissza kell küldeni a postára ha akarsz.
Megérkezett,mikor,sérült stb stb és ezt vagy személyesen a postán xy nak leadod vagy levélbe neki címezve.Lehet hogy ez nem mindenhol van így + nekem nagyon rendes a postásom telefonál mikor külföldi küldemény érkezett és nem fér bele a postaládába"pedig baszott nagy" és akkor találka vele...<#kacsint>#kacsint>
Amúgy zavvira vissza térve nem tudom,hogy megy ,mert nem rendeltem,de ebayen 45 nap van a csomag megérkezésére.A 38. napon írok feladónak könyörög,hogy ne adjak negatívat és ne indítsak open casest.
Eddig 217 rendelésem volt 1 azaz 1 csomagom tûnt el ami szerintem meg jött csak más probléma volt.6 csomagnál volt open cases ahol mindig vissza kaptam a pénzt és mind a 6 csomag ugyan úgy megérkezett igaz késve de megjött.Írtam eladóknak,hogy mivel mégis megjött vissza fizetem...
Válaszuk szó se lehet róla ez így helyes és remélik továbbra is a vevõik között tudhatnak és még 1 szer elnézést a kellemetlenségekért....
Mondom nem azzal van a bajom hogy 1 cucc elveszett... azt még le is nyelném, bár az is elfogadhatatlan, de ami nagy üzem megy a csomagszállításban világszerte, hihetetlen mennyiségû küldeményekkel 24 órában robotolással, az valami brutális ( Natgeon volt multkor ), és mindig akadhatnak anomálik és lesznek is.
Na de 4 küldemény? arra már nincs mentség. De még ez sem lenne gond, ha Zavvi hozáállása nem a le sem szarja kategória lenne. Kíváncsi vagyok mikor lesz visszautalva az accomra a Con Air összege, mert 2-4 napot írtak, 3 napja. Holnapra itt kell lennie.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Mert látom az xbox weboldlaán már nincs fent a telefonszám.
Már csak angolul lehet csevegni a supporttal, mert az elég nagy lol ....
Idehaza lesz a gond... a hazai posta sok helyen eléggé alja embereket alkalmaz. T. a népes számú kivételnek!
1. Ajánlott küldeményt hagytak el úgy, hogy kinyomozták a fõpostán, hogy ahol feladtam onnan már nem ment el máshová. Durva. -.-
2. 2x is vittek ki pénzt egy másik azonos nevû ürgének egy 66 ezres nagyvárosban, holott az utca totálisan más!!!
Szegény Kovács Jánosok ^^
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
- támogatottság a Play áruházban
- aksi ereje.
Adversus solem ne loquitor
1, ingyenes de mikrotranzakció + reklám hegyek
2, ingyenes + reklám hegyek
Szánalom ami ott megy.
Meg taccson amúgy is túlkínálat van, most épp a cordy2-t fedeztem fel.
Zavvi meg kezdi felbaszni az agyamat. 4 napja küldi vissza a Con Air pénzét, a többirõl pedig egy szót sem ejtettek. Úgytünik megint naponta kell írnom nekik...
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Az jó ha lesz ilyan futkosós pálya is extrának, amit máskép nem is lehet abszolválvni, de ha ebbõl áll az egész akkor ki fogok akadni.
Mondjuk ez is annyira taccskompatibilis, hogy gyöhetne akár mobiltablettára is.
Opel Movano 2.8DTi
Kb 30-at adnék érte.
Az a szerencsétlen nem nézte meg, hogy 52k az új Xbox Slim 250 Gb-os.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Eladó egy Xbox 360 Elite. Hûtésmódosított, a legújabb 3.0-ás flash van rajta tehát minden fut rajta. Jasper alaplapos, életben nem lesz ledes 😄
Amit adok:
Táp
HDMI kábel
A gép
1 vezeték nélküli joy
kb. 80 db játék (írott) Assassin's creed 3, Cod Black ops 2 stb.
60 GB HDD
Ár:47.000Ft
Opel Movano 2.8DTi
Assassins Creed? Vagy más Sandbox?
Akkor már inkább jöhetett volna valami csaj karakter.
Másik kettõ viszont korrekt szerintem,Trevor tipikus vadállat rednekk,szakadni fogok tuti a hülyeségén,másik meg egy gazdag csávó,mindene megvan de kb unatkozik,pillanatok alatt felidegelik,vágyik a balhékra.Jó lesz ez,megint atom sok,változatos poén küldetés,minijáték,felfedezésre váró térkép,ahol majdnem minden sarokban van valami érdekesség.
Amúgy megértem,nem mindenkinek jön be ez a fajta stílus,karakterek.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Értem, hogy benne van a címben, de hogy képtelen megbirkózni a széria azzal, hogy beszédhibás tuskóparaszt bûnözõ dzsipócigófekabevándorló legalja szarháziakkal elsõre sem volt mindenkinek szórakoztató azonosulnia. Ötödjére meg már csak instant skip. Egyáltalán, a türhõparaszt játékok instant skip. Ezek nem görbe tükrök, ezek a nyomorultak még komolyan is veszik magukat.