XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Macccy
És akkor ha itt elsírod minden gold akciós játéknál, hogy mennyivel jobb a PSN és a PC, akkor jobb lesz? (gondolom igen, mert nem csinálnád) ... Te tudatos vásárló vagy, büszke vagyok rád. 😊 Csak miért nem a Microsoft -nak írod meg ezt levélben, hisz õk az illetékesek, nem? Komolyan mondom, nemszívatlak! Akkor lehet idõvel lenne is belõle valami ...

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Te reklám embedded verziókról beszélsz ami gondolom a zárt rendszer miatt nincs a konzolon. DE az sem ingyenes, tippelj ki fizet érte?!

De ha nem warezzal játszol akkor tárgytalan amit mondtam, papi! ... Na? Így már érted, vagy magyarázzam még holnap is? 😊

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Moby
Téháiksz!<#eljen>

Adversus solem ne loquitor

Totti5
Jónak néz ki, már települt is😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
"Örömmel tudatjuk, hogy a mai napon, a Ubisoft bejelentette a Splinter Cell: Blacklist, magyar lokalizációját. Így a 2013. augusztus 23-án megjelenõ játékot a rajongók, magyar felirattal ellátva vehetik le a boltok polcairól."

Totti5
Lehet kimaradt egy fontos infó... telefon és a titkos jelszó: Gamer365 olvasó vagyok ez kell ennyiért, küldjétek most.

Moby
Gow3-at vettem volna, de én ezt ennyiért nem látom az oldalon, csak valami használt szart drágán<#confused>

Totti5
Közérdekû!

Console Corner most akciózik

X360
Aliens: Colonial Marines Limited Edition 4.490.- (5.990.-)
Aliens: Colonial Marines Collector's Edition (Xbox 360) 7.990.- ( 9.990.-)
Mortal Kombat 4.990.- (5.990.-)
Halo 4 5.490.- (6.490)
WWE 13 6.490.- (11.990)

PS3

WWE 13 6.490.- (11.990)
God of War 3 4.490.- (5.990.-)
Sports Champions 4.490.- (5.990.-)
Medal of Honor Warfighter 3.990.- (5.490)
Aliens: Colonial Marines Limited Edition 4.490.- (5.990.-)

5kért jöhetett volna a Aliens szobor...

szega96
Repülõs kép nagyon hangulatos 😄D

szega96

Moby
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Én mostanában ezt nyomtam, simán nagygépes minõség:

Totti5
Sokáig évekig! party chat sem volt és hasnolók. Lassan lassan így gen végére sikerült érdemben lemásolni az MS rendszerét, persze mivel tákolmány s sok minden utólag lett beleerõltetve a PS3 rendszerébe, minden bonyodalmasabb, lasabb és nem pont úgy mûködik ahogy megszoktuk Lájvon. Multizni viszont ugyan úgy lehet vele, nem laggos vagy ilyenek. Az játék függõ mint boxon is.

TaRka0107
Okés! Én csak azt hallottam, hogy az ottani LIVE nagyon gány.
Egyébként értem mire akartál kilyukadni!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Tinman
600 órát toltam a PS3-as Demon's Souls-ba... soha semmi gondom nem volt a multival. De persze cheaterek, save game modoló balfaxok minden platformon vannak, de nem ez a jellemzõ egyik konzolon sem szerencsére.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

TaRka0107
Viszont én úgy hallottam, hogy a netes játék PS3-on elég gány.

Tinman
PSN-en ha akcióba van egy játék, akkor az mindenki számára akciós, de PSN+ elõfizetõknek további kedvezmény van! Ez így fair!

Nem úgy, hogy nekem mint 4 éves XBOX használónak, aki ~100 EREDETI játékot vett a konzolra, NEM jár a kedvezmény. Vicc.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
PC/PS3-on ez alap... XBOX-on mikor elkezdtem furcsa is volt és percekig nem értettem hová tûnt mindenki. Aztán rájöttem, hogy a 10k-s játékon felül még fizessek Gold-ért, ami a 2 másik platformon ingyen van... hát persze :-DDD

davidka003
Viszont én most kipróbáltam így ingyen Gold alatt a Dark Soulst. 😄
Hát rohadt jó dolog a sok üzenet amit a játékosok hagynak.
Abszolút élvezet várni, hogy na vajon most mi lesz az üzenetben.

Invade-elni még nem sikerült, engem se támadtak be sajnos.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

teddymac
Halo 4 nem akarják akciósan árulni ???

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Shan
Dehogy vagy meg, hát látjuk.
Tinman
Sure.

Lassan 4 éve van boxom, de teljesen jól elvagyok Gold nélkül.
Ilyenkor meg viszem máshová a pénzem.

Shan
Még mindig nincs gold-od? 😊
Minden ingyen gold akciónál ezzel jössz majd? 😊

TaRka0107
11-tõl otthon vagyok ebbõl a genyó iskolából, szóval utána tolhatjuk!

Tinman
Ezt is meg akartam venni.

Ezt sem tudom 320-ért... tõlem... pfff... ha MS-nek nem kell pénzem.

Totti5
Nem spojler, acsikból láttam "invert castle".

Seth
Legjobb metroidvania cucc(bár az összes GBA,DS_es rész is remek), imádtam annó is és még most is. Rengeteg titok, tartalom van benne, ha belemerül az ember.Remélem nem akkora spoiler,de többféle vége van, az igazi véget meg akkor kapod meg ha végigviszed bizonyos feltételeknek megfelelõen,majd utána mégegyszer,csak az egész kastély a feje tetejére fordul 😄 Fura lesz az biztos

BKS-sel ellentétben itt kényelmesen tudsz tápolni egy helyen,ha nagyon nem megy egy rész 😊 A 360 joy-jal mondjuk akadhatnak problémásabb részek, ps1-en tökéletes volt az irányítás a jobb d-pad-nak köszönhetõen.

PSN ID.: Beegabor

Totti5
Ákciós a Castlevania: Symphony of the Night. ( 320msp )

Kíváncsiságból berántottam, sose játszottam egyetlen 2ds résszel sem.

10 perc után teljesen más kontextusdba helyezte, rendezte, pakolta a Black Knight Sowrdot!

Ha ez így most ekkorát üt, akkor anno milyen érzés lehetett? egyetlen bajom vele, a mentés... 6szor haltam meg és 6szor kellett ugyan azt az 5 perces részt ugyan úgy végigvinni és még most sem sikerült😄

Totti5
Zavvi visszautalt 3200 forintot. Mondjuk ezzel nem sokkal vagyok elõrébb.

Totti5
Ríl, na ezzel érdemes lesz játszani! Dúrva holt tartunk már. Mi lesz nextgenen?

TaRka0107
Oké.

arty
pécén fizetõs. persze nem 10k, mint xboxon... 😄

Forza.

DarkSector
Nem értem, miaz hogy ahogy játszok?
Meg miaz hogy HA azt mondom hogy drága.

Köze nincs az ára ahoz hogy én mivel hogy merre játszok.
Nem az hogy éjjelnappal játszok telón, de ha egy ugyanolyan játék PC-n vagy telefonon ingyen elérhetõ az vicc.
Mert tudtommal PC-n is ingyen van.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Ebben egyetértünk. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Macccy
Te egy király vagy! Akkor mindent értesz ... Megnyugodtam

uramatyam tudom.. irtam is hogy neki ingyen van cserebe reklam.. szla nem o fizeti hanem a reklambol folyik be a zseton..

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Macccy
(arctenyér) Legközelebb akkor majd megpróbálok egyszerûbben fogalmazni, hogy értsd: a csillagpor és fotoszintézis hasonlattal az ingyen nyert programra akartam célozni, de látom túl sok volt ez így.
Tehát marad annyi, hogy semmi, még a telefonos appok sincsenek ingyen ...

de olvasom..epp azert ertelmetlen amit irtal...

"... es az NEM csillagporral hull a Földre .."

latod a nem szocskat???

Macccy
Miaz, ti nem olvassátok a saját kommenteteket se vissza?? 😊
"... es az nem csillagporral hull a Földre .."
Az SEM ... Semmi nincs ingyen max reklámozó fizet érte darkSector helyett.

?? mi sem? ezt most nem ertem

Macccy
Az SEM ... még ha a reklám amúgy undorító is ...

Macccy
Ezek a képek kurvajók, technikailag nagyon felkoppan a detail mutató így az X360 végére, akár kozmetikázottak akár nem. ... És Trevor lesz a legjobb! 😛

szerintem nem ugy jatszik veluk ingyen ahogy te gondlod.. ennyi erobol boxon is jatszhatna ingyen veluk.. hanem a "fullreklámdús" verzioval jatszik.. es az nem csillagporral hull a Földre..

Macccy
Miért is? Telefonra fejleszteni ingyenes? Azok az appok gondolod csillagporral hullanak a Földre vagy a napfénnyel érlelik szilícium ostyán? Ha azt mondod a 2000 sok értük azzal egyetértek, de ha úgy játszol ingyen telefonon ahogy gondolom, akkor ne legyél büszke magadra!

ezeknek a kepeknek nem a mondanivaloja a lenyeg.. hanem hogy hergeljék a jovendobeli vasarlokat .. aktivizaljak õket az elorendelesre 😄 amugy szamomra picit sok "blur effect" remelem ingame nem ezzel akarjak majd a grafikat feldobni ..

DarkSector
Húdejó, mert ezek a képek semmitmondóbbak az eddigieknél, de legalább mondhatják hogy mutattak valamit, a sziget meg a sok parabola a kedvencem, azokból sokmiindent látni. 😄

szega96
Holnap tolhatnánk egyet, ha van kedved..

gta..

DarkSector
Mi a szar ez? 😊

GTA 5 vagy COD Ghost? 😄

DarkSector
Jó persze sokaknak nem jön be, de ezzel a videóval annyira nem gyöztél meg.
Nekem a madaras szimpibb még ha rókabõr is.
Ez a játék a videóban 3D-s de valahogy nem annyira szimpi, de lehet amúgy több embernek ez jobban bejön.

De az a felfogás a lényeg hogy mire föl fizessek érte? 😄

Totti5