XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Mivel nevetséges érveket vonultatott fel az MGS pápa, abból nekem csak annyi jött le hogy eszük ágába sincs megcsinálni, más különben már itt lenne MAX 2-3 DVDn.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Macccy
Wh-whaaat? ... Ezt most mire mondtad? Nem vagyok képben, te a Kojima témához szóltál hozzá? Kiknek is fizetünk mi, aki hazudik?

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

grebber
Tök bírom amikor szemrebbenés nélkül hazudnak a világba!
Fáj megmondani az igazságot. És ti még ezeknek fizettek<#boxer><#boxer>

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Megszoktuk már, PC-re meg sok játékot nem adnak ki, pedig kiadhatnának.
RDR pl.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Seth
Na ez az, az meg 39 GB volt , szóval csak nem akarnak MGS4-et xbox-ra,ennyi

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
FF13 is volt Box-ra.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Seth
Még azzal a sok tömörítetlen superhd anyaggal is "csak" kb 29,5 GB az MGS4.
3 lemezre szerintem meg tudnák oldani,ha nagyon akarnák

PSN ID.: Beegabor

Macccy
Nézzétek csak mit kaptam egy másik fórumban:

XBOX 360 hardware & PS3 hardware - Detailed Comparison

Marhajó írás szerintem, semmi VS ... A legjavát eddig is tudtam, bár felmondani lehet nem tudtam volna mi-miért ... Na ez most megváltozott és így visszatekintve méginkább értelmet nyer számomra ez a két 6-7 éves hardware.

...

Eléggé off már, de a METAL GEAR SOLID 4 kapcsán jött amúgy elõ, mert Kojima Szan azt találta nyilatkozni, hogy "izé, csupán a hatalmas adatmennyiség miatt nem csinálunk MGS4 és társai repackot XBOX360 -ra" ... Nyilván tudnának, ha a cirka 6-7 óra feleslegesen tömörítetlen szuper HáDé cutscene-eket letömnék mondjuk negyedére. Csak nem tehetik, mert PS3 (és BluRay) húzócím és azt nem adják olyan forrón így Kojima nem tehet mást, mint nyomja a rizsát ... és eszi a rizsát, he he <#idiota>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Csak szeretnék ... (tervezem ?!) Nem, itthon vagyok hon, de a UK accal azért gyûjtöm a pöttyöket!

arty
uk-ban élsz?

Forza.

Macccy
Persze, én se költöttem egy haszontalan petákot se még, gyûjtöm a reward pontokat is. Most valami 660 pontom lehet plusz ami "rámrohadt", összesen úgy 900 körül. Lehet el is verem majd valamire ... 😊

arty
persze, aztán az évek alatt elhülyült 80-150 pontokból már vehettél volna játékot is... 😊 ha 20 pont marad, akkor azt kell "õrizgetni", mert lehet legközelebb pont annyi hiányozna!

Forza.

0Diaz0
Naja! <#eljen>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Macccy
Biztosan megvan az oka, különben nem lenne az MSP, gyanítom ez olyan mint a Balatoni Dollár és így értéktartó vagymi. ... Ha lenne egy zsidóbankár haverom, akkor megkérdezném, de sajnos nincs.
Amúgy meg sose rohad rátok a maradék mspont! Néztétek már milyen sukár pólókat meg kucsmákat lehet venni az Avatár boltban?? 😄D

arty
az ilyen maradvány 200ft már az elsõ olcsóbb játéknák megtérül és onnantól a pont a tuti 😊 (általában)

a mai banki 3-4% kamatok mellett a tárolódást nem érzem veszteségnek 😉 10k-s pontkártya mellett 3-400ft/év, HA(!) nem költöm el egy évig.

Forza.

davidka003
Lehet, hogy megveszed olcsóbban de a többi pont meg ott marad felhasználatlanul az acc-on. Nem lehet 100%-osan felhasználni, mert úgysem annyiba kerül a téged érdeklõ játék, mint amennyi pontod van.
Ellenben ha direkt-ben kifizetem a 990 Ft-ot akkor az tudom, hogy ennyibe van, nem tárolódnak a pontok feleslegesen.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

davidka003
Kb 2 hete regeltem Live-ra. Addig offline profil volt. Multit csak 2 napja próbáltam de a reputációm már akkor is ennyi volt mikor Live-ra kötöttem az offline profilt. Fene se érti ezt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

arty
talán multiban lenyomtál valami kishülyét, aki lepontozott

Forza.

arty
de azzal tisztában vagy gondolom, hogy csak magaddal cseszel ki 😊 mert amikor te látod 990ért az árkád cimet, akkor én pontokért lehet h megveszem 800ért.... 😊

Forza.

davidka003
Amúgy nekem a Reputation: 58.72229 %.
Miért ennyi?

Rage47
Az én profilképemet is légyszi😊
LINK
davidka003
990 Ft-os akciók azért jók szoktak lenni. 😄
Én ha meglátnám, hogy egy arcade cím 700 Ft, lecsapnék rá.
De pontokat biztos nem fogok venni. Szóval a Microsoft elesik tõlem.

A profil linkemet berakja valaki nekem a fejlécbe ha szépen megkérem?
LINK

arty
(az tény, hogy rohadt kényelmetlen!!!)

Forza.

arty
csakhogy a pontokat szerezheted "olcsóbban", 1 forint viszont mindenképpen 1 forint 😊

Forza.

davidka003
Veszel 800 pontot. Abból lejön a 320, marad 480. Abból vehetsz esetleg még egy 320 pontos játékot és marad 160. Azzal meg nem tudsz mit csinálni.
Ez az egész a lehúzásról szól.
Már rég átállhattak volna pénzre.

Tinman
Ilyen gondom SAJNOS még nem volt :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

davidka003
Jól van de pontokat kell venni. A többi pont meg rárohad az emberre.

Tinman
Ez is igaz... de 320 pont kb. 770 Ft, az teljesen ok.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

davidka003
*és NEM Forint.

davidka003
Itt az a szánalom, hogy még mindig 320 ms pont van és Forint.

Tinman
Má' morogni se lehet?<#schmoll2>

Mindegy elvertem PC-n azt a pénzt... az viszont logikátlan, hogy MS tömegeket hagy ki az értékesítésbõl ilyen miatt. 800 MS pont egy régi játékért sok, 320 viszont remek ár.

Hogy jön össze több profit:

a, 800 pontért eladnak 2000 db-ot.
b, 320 pontért eladnak belõle 20000 db-ot.

Kereskedelem iz a biccs.

Totti5
Hát pedig remegve vártam, hogy Blúréjem bömböltetem végig a filmet...

Macccy
A 'Szopó Puncs' a legkisebb veszteség, de ez így még valóban sok. Hát õk nem MS szintû supporttal dolgoznak az fix ... 😞
Kár mert tényleg vagy 20x rendeltem már tõlük és ilyesmit nem csináltak.

Totti5
Tales of Vesperia x360
Rayman Origins Vita
Sucker Punch

DarkSector
Nem, csak nem jutott jobb válasz eszembe. 😄

Macccy
Works like a charm ... Én is beszélgettem már jókat a supportjukkal, Microsoft erre különösen nagy figyelmet fordít szerintem, AMI manapság nagyobb érték mint egy doboz cigi árát letenni a havi Live -ért

Totti, a cirka 10 fonton kívül mid hiányzik még a Zavvitól? Nekem 8 nap alatt itt volt a Darksiders II

Macccy
Ez az volt, nyugi ... De ha bántónak érezted, I'm sorry

arty
én még magyar vagyok, mert a sok jó akció miatt nem mertem váltani 😄DD

trialsHD-bõl beaktiváltam a magyar accomra egy "magyar" trialsHD-t, szal az már örökre veszteség marad 😞 (két trials van az accomon így...)

Forza.

Totti5
Naja, szerencsére az is megoldódott.

arty
MS supportal nekem is mindig 11/10 volt a tapasztalat, magyarral, angollal egyaránt.

ami egyedül nem tetszett, az a lájvmigráció utáni játékvesztéseknél tapasztalt tehetetlenség... 😞
elég bicskanyitogató volt a (nem a stílusuk!!!!) a "nincs mit tenni" szöveg.

Forza.

arty
az a baj, h ha nem multizol, akkor a livegold árát képtelenség akción behozni 😞

abban igaza van Tinmannak, h mindenkinek kellene járjon engedmény, max a goldosoknak nagyobb... ez lenne fair.

Forza.

Totti5
Microsoft Luxembourg S.a.r.l. just sent you a full refund of £8.99 GBP for your purchase.

<#worship><#worship><#worship><#worship>

El se hiszem hogy ez ilyen könnyen ment.

DarkSector
Igen a support rendes, nem úgy mint bizonyos helyeken, a szép az hogy belátják hogy a rendszer kicsit körülményes (szopatós).
És mérlegelik a dolgokat, korrektségnek hívják ezt vagy mifene. <#eljen>

Nekem is korrekt módon oldották meg mikor önhibámon kívül nem tudtam vásárolni a live-ról, pedig volt pénzem a kártyámon.

Totti5
1 órája kaptam a következó paypal értesítést.

"You sent a payment of £8.99 GBP to Microsoft Luxembourg S.a.r.l."

WTF? ki a franc nyúlja le a pénzem? MS? miért? tényleg? idegesség, kapkodás stb... gyorsan ránézek a CIB accra, tényleg zárólva van 3k.

Gyors xbox.com... miért akart ez lájvot venni autómatán? mert most jár le 1 héten belül, az elsõ gondolat...

Ki van kapcsolva, semmi. S akkor látom hogy a xbox music volt az 1 hónap elõfizetés és autómata megújulás. Mivel a paypal accom rajta van most le is vonták egybõl. Node én csak letöltöttem és megdemóztam 1 hónapja, ha 10 percet volt a gépen. Na most mi legyen. Magyar support? nem igazán, angol accal vagyok.

Fél perc alatt ráleltem a support oldalra az Xbox.com-on. Telefon vagy chat? telefon nyilván kilõve, próbáljuk meg a chatot. Kiválasztottam naggyából mi kellene. Már ott is volt egy hölgyemény, akinek ékes tájszólással elnyögtem mi a gondom, hatalmas elnézést kérve a nyelvtanilag nem túl perfekt angolomért. Megértette elsõre😊 nomeg én is hogy rossz helyen vagyok, miután megbeszéltük a problémát. Gyors átkapcsolt egy ürgéhez , akivel pár perc alatt megbeszéltem a dolgokat, tisztázódott, hogy 30 napos trilat indítottam és akkor írta is hogy autómatán lesz levonva a köv hónap, csak hát én ezt nem olvastam/elnyomtam/nem érdekelt/nem is gondoltam rá.

Elnézést kértem, az én hibám volt, nem figyeltem, mert csak demóztam 10 percre stb stb...

Oké semmi gond ( megjegyezte, hogy ez az autómata megújításon könnyen át lehet siklani... ), elõfizetés megszüntetve, autómata megújítás kikapcsolva, 72 órán belül ott lesz pénz, a visszautalást elindítottam itt az ügyfélszámod, kellemes napot.

Support 11/10!

teddymac
Halo 4 5.490.- (6.490) ez hogy lesz 5490?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

DarkSector
Papi normális hangnemben nem megy? 😛

DarkSector
Akkor bocs, én ingyé küldtem a google play-en vagy min.

Macccy
De látod, aki 7 (!!) évig nem vett, az az elvek embere szilárdan, mindhalálig! 'Play Multi for Free' lesz a sírkövére írva ÉS nem cinkelni akarom ezzel, vannak ilyen emberek.

Moby: Há' mit lehet tudni? 😛 Ha hetente egyszer ahelyett hogy ide posztol, oda ír ... Lehet Ballmer személyesen üti be az unlock kódot! 😄

Totti5
Én azt mondom, hogy aki eddig nem tette, annak most érdemes goldot venni. Itt a gen vége, elég jó akciók vannak, hs sok játékban goldokozik, akkor mindenkép jobban jön ki egy goldal is mint anélkül. Persze anélkül jobb lenne, de itt is van goldos és nem goldos akció. Ilyenkor van értelme a goldnak, mert egy extra, pláne annak aki amúgy mindennapjaiban is kihasználja. ( sok multi, cloud stb... )

Moby
Számomra teljesen életszerû, hogy a ms felszámol egy évente 800m$-t termelõ üzletágat Tinman durcás levele miatt 😊

Adversus solem ne loquitor