XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Fáj megmondani az igazságot. És ti még ezeknek fizettek<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
Next PC upgrade: 2022
RDR pl.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
3 lemezre szerintem meg tudnák oldani,ha nagyon akarnák
PSN ID.: Beegabor
XBOX 360 hardware & PS3 hardware - Detailed Comparison
Marhajó írás szerintem, semmi VS ... A legjavát eddig is tudtam, bár felmondani lehet nem tudtam volna mi-miért ... Na ez most megváltozott és így visszatekintve méginkább értelmet nyer számomra ez a két 6-7 éves hardware.
...
Eléggé off már, de a METAL GEAR SOLID 4 kapcsán jött amúgy elõ, mert Kojima Szan azt találta nyilatkozni, hogy "izé, csupán a hatalmas adatmennyiség miatt nem csinálunk MGS4 és társai repackot XBOX360 -ra" ... Nyilván tudnának, ha a cirka 6-7 óra feleslegesen tömörítetlen szuper HáDé cutscene-eket letömnék mondjuk negyedére. Csak nem tehetik, mert PS3 (és BluRay) húzócím és azt nem adják olyan forrón így Kojima nem tehet mást, mint nyomja a rizsát ... és eszi a rizsát, he he <#idiota>#idiota>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Forza.
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Amúgy meg sose rohad rátok a maradék mspont! Néztétek már milyen sukár pólókat meg kucsmákat lehet venni az Avatár boltban?? 😄D
a mai banki 3-4% kamatok mellett a tárolódást nem érzem veszteségnek 😉 10k-s pontkártya mellett 3-400ft/év, HA(!) nem költöm el egy évig.
Forza.
Ellenben ha direkt-ben kifizetem a 990 Ft-ot akkor az tudom, hogy ennyibe van, nem tárolódnak a pontok feleslegesen.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Forza.
Miért ennyi?
LINK
Én ha meglátnám, hogy egy arcade cím 700 Ft, lecsapnék rá.
De pontokat biztos nem fogok venni. Szóval a Microsoft elesik tõlem.
A profil linkemet berakja valaki nekem a fejlécbe ha szépen megkérem?
LINK
Ez az egész a lehúzásról szól.
Már rég átállhattak volna pénzre.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mindegy elvertem PC-n azt a pénzt... az viszont logikátlan, hogy MS tömegeket hagy ki az értékesítésbõl ilyen miatt. 800 MS pont egy régi játékért sok, 320 viszont remek ár.
Hogy jön össze több profit:
a, 800 pontért eladnak 2000 db-ot.
b, 320 pontért eladnak belõle 20000 db-ot.
Kereskedelem iz a biccs.
Kár mert tényleg vagy 20x rendeltem már tõlük és ilyesmit nem csináltak.
Rayman Origins Vita
Sucker Punch
Totti, a cirka 10 fonton kívül mid hiányzik még a Zavvitól? Nekem 8 nap alatt itt volt a Darksiders II
trialsHD-bõl beaktiváltam a magyar accomra egy "magyar" trialsHD-t, szal az már örökre veszteség marad 😞 (két trials van az accomon így...)
Forza.
ami egyedül nem tetszett, az a lájvmigráció utáni játékvesztéseknél tapasztalt tehetetlenség... 😞
elég bicskanyitogató volt a (nem a stílusuk!!!!) a "nincs mit tenni" szöveg.
Forza.
abban igaza van Tinmannak, h mindenkinek kellene járjon engedmény, max a goldosoknak nagyobb... ez lenne fair.
Forza.
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
El se hiszem hogy ez ilyen könnyen ment.
És mérlegelik a dolgokat, korrektségnek hívják ezt vagy mifene. <#eljen>#eljen>
Nekem is korrekt módon oldották meg mikor önhibámon kívül nem tudtam vásárolni a live-ról, pedig volt pénzem a kártyámon.
"You sent a payment of £8.99 GBP to Microsoft Luxembourg S.a.r.l."
WTF? ki a franc nyúlja le a pénzem? MS? miért? tényleg? idegesség, kapkodás stb... gyorsan ránézek a CIB accra, tényleg zárólva van 3k.
Gyors xbox.com... miért akart ez lájvot venni autómatán? mert most jár le 1 héten belül, az elsõ gondolat...
Ki van kapcsolva, semmi. S akkor látom hogy a xbox music volt az 1 hónap elõfizetés és autómata megújulás. Mivel a paypal accom rajta van most le is vonták egybõl. Node én csak letöltöttem és megdemóztam 1 hónapja, ha 10 percet volt a gépen. Na most mi legyen. Magyar support? nem igazán, angol accal vagyok.
Fél perc alatt ráleltem a support oldalra az Xbox.com-on. Telefon vagy chat? telefon nyilván kilõve, próbáljuk meg a chatot. Kiválasztottam naggyából mi kellene. Már ott is volt egy hölgyemény, akinek ékes tájszólással elnyögtem mi a gondom, hatalmas elnézést kérve a nyelvtanilag nem túl perfekt angolomért. Megértette elsõre😊 nomeg én is hogy rossz helyen vagyok, miután megbeszéltük a problémát. Gyors átkapcsolt egy ürgéhez , akivel pár perc alatt megbeszéltem a dolgokat, tisztázódott, hogy 30 napos trilat indítottam és akkor írta is hogy autómatán lesz levonva a köv hónap, csak hát én ezt nem olvastam/elnyomtam/nem érdekelt/nem is gondoltam rá.
Elnézést kértem, az én hibám volt, nem figyeltem, mert csak demóztam 10 percre stb stb...
Oké semmi gond ( megjegyezte, hogy ez az autómata megújításon könnyen át lehet siklani... ), elõfizetés megszüntetve, autómata megújítás kikapcsolva, 72 órán belül ott lesz pénz, a visszautalást elindítottam itt az ügyfélszámod, kellemes napot.
Support 11/10!
Moby: Há' mit lehet tudni? 😛 Ha hetente egyszer ahelyett hogy ide posztol, oda ír ... Lehet Ballmer személyesen üti be az unlock kódot! 😄