176898

-
GAME-ről megjött a Halo 4-em.
Kézikönyv nincs. Lemez karcos. Lemez lefele hajlik. A meghajtóban csak kerreg és nem olvassa be a box.
Raktam rá súlyokat. Egyéb ötlet valakinek?
A 3 hete feladott csomag miatt írtam nekik(Gears 3 limited, Saint's Row 2), hogy még mindig nem jött meg. Azt írták, hogy ha 1 hónap múlva se jön meg akkor adnak refundot vagy újraküldik.
A feladás után csak 45 nappal foglalkoznak az elveszett csomagokkal. -
srácok valakinek van AC4 Black Flag cserére GTA V-t adnék érte:) -
az Eredeti fényévekkel jobb ;)
-
MS meg az örökre.... LOL! Jah, amig le nem veszik lájvról (2 év után? :( ) -
na, megnézem akkor (bár eddig avatáros jó játékot nem nagyon láttam... ugyértem igazán jót - persze pl a doritossal is el lehetett lenni pár órát) -
Xbox.com:
Az Xbox Live Gold tagok exkluzív ajándéka, hogy minden hónapban letölthetnek és örökre megtarthatnak két játékot. Ez akár havi 9700 Ft értékű pompás játék hozzáadását jelenti digitális gyűjteményedhez.* Gondoskodj róla, hogy ne szalaszd el, mert a játékok csak rövid ideig lesznek letölthetők.
Havi két játékhoz juthatsz hozzá
Akár 9700 Ft értékű remek játékkal játszhatsz
Örökre megtarthatod őket – csak Xbox Live tagsággal
Hozz létre lenyűgöző digitális játékgyűjteményt
-
btf igen ér, nagyon is. -
btw a két the darkness ér 2000 forintot összesen? -
nem ! Még pcn sem torrenteltem le egyiket sem mert nem kötnek le. Bosnia profilos dologgal kipróbáltam az arcade játékokat és összesen ennyi :D
Castlevania LoSMoF lesz az első arcade címem , az még érdekel is ! -
rohadjon meg a R* a hülye stunt jump-ok miatt. 1-2 okozott némi szenvedést, legszívesebben földhöz vágtam volna a kontrollert, de mindenesetre sikerült őket teljesítenem. :D -
Persze, csak azt akartam ezzel, hogy embere válogatja, mert én amiket psn+ -al adnak nem feltétlen érezném mindig akkora megtérülésnek, a 60%-a pl nem izgat, ami nagy játék, azokat használtan akár külföldről fillérekért megszerezhetek, és akkor dobozban kitehetem a vitrinbe. :) -
Te vagy a kiflik:) királya, "istene" vezetője. Poén, hogy az Avataroddal teheted meg, azt irányítod. Neked kell felépíteni a várost, fejleszteni azt, bányászni, érceket feldolgozni stb... minden pályán van egy cél amit el kell érni, vannak plusz cuccok is. A lényege hogy a kiflik vágyait teljesítsed, vezesd őket, építkezz, fejlessz, bányássz és juttasd el őket a pálya adott szakaszaira az új teknók segítségével. Tele poénnal , funnal. Engem teljesen kikapcsolt, nem akadékoskodott, nem folyt a vér, nem kellett harcolni, nem kellett ölni, csak létrehozni! 8-10 óra kb. -
Én nem rosszindulatból írtam ezt.Sajnálom,hogy ez van,de mind1 mert igazad van abban,hogy minden ajándéknak örülni kell.
Dark:Igazad van neked is.Szerintem is gáz,de ha mondjuk örökbe adnák a játékokat akkor biztos nem 1 éves nagy AAA címeket adnának.Valamit valamiért. -
egyik se??
nem mondod, h xbla-ra em vettél még soha, semmit... ?
mondjuk youtube gameplayek alapján egyik mostani ingyengame se jön be, még a demora is sajnálom az időt... :/
totti - mivel a keflingset te nyomattad, két mondatban kb miről szól?
valami avatáros logikai játéknak tűnt.... -
XBOXON NEM KELL UTÁNA TOVÁBB ELŐFIZETNED HOGY JÁTSZ AZ INGYEN JÁTÉKOKKAL! :D
Izlés kérdése mi a pofánszarás. :) -
Bár csak sose lett volna ez a gold játék akció, akkor nem kellene ezeket a kommenteket olvasni. Mindenki boldog lenne a semmivel, hisz azzal sosem vol gond. -
Nem érzitek ezt pofánszarásnak amit veletek xbox tulajokkal csinálnak?
Sajanálom,hogy ez a raklap szar cég ilyen szemeteket dob nektek.
PS+:Remember Me.Metal Gear Rising Revengeance -
Egyébként tényleg jól néznek ki de engem ezek az arcade játékok soha nem kötöttek le maximum mobilon 10-10 percre. Egy Oblivionnak vagy hasonlónak úgy örülnék mint senki más :D -
lemongrass #143499 szerintem is külön passzold el.
vaterán szétnézve 45ért nem kellenek az 1 éves 250GB-sek senkinek.
afölött is csak akkor, ha valamit ügyködtek bennük...
-
Mind a kettő remek játék! Megint jól választottak. Eddig a minőségre nem lehet panasz, s ez jövőre is folytatódni fog.
Bezzeg a PS+! -
bezzeg a psplusz!!!!44
-
Ez nem szél ez pcsfüst. -.- -
Mint a Halonál összesen 1 órára számítok. -
Ezek milyen hosszúak lesznek? Mint a Ghost Recon Future Soldier minije, vagy egy Spartacus méretű rész? -
már várom mikor lesz először, hogy BEZZEG A PS + 
-
VÉgre valami amit mindenki szeret és vártuk ! Ja , nem. :D -
Szupi. Ez van ha itcafe-ról másolok.
Tehát novemberben ingyenes játékok:
A World of Keflings ,
Iron Brigade -
Novemberi free game “A World of Keflings” és “Iron Brigade” -
RE6 -
helló wien! szél van xbox liveon is. DMC 6k, resident evil 5k, remember me 7k, mindegyik 33%-al olcsóbb most. -
4 részes filmmel erősít az Rsye, első epizód Nov5.
-
Hát két okom máris van rá, de ez a preview képen is látszik :D -
errection. -
vg #143484 Helló 
-
bacaelit #143483 Tedd fel valahova! Gépet, és a játékokat külön külön add el ne egybe a géppel, mert akkor tényleg nem kapsz érte sokat! -
Petyus1994 #143482 Az csodás akkor. -
már pedig nem ér többet , 55e körül.. -
Petyus1994 #143480 Most nem azért, de nézzétek meg a piaci árukat újonnan azoknak amiket leírtam... Indokolatlanul alacsony lenne az ár amit az előttem szóló is írt még ha használt is az xbox... -
Próbálkozni lehet :D -
vg #143478 Ópardon.