176898
banner
  • davidka003
    GAME-ről megjött a Halo 4-em.
    Kézikönyv nincs. Lemez karcos. Lemez lefele hajlik. A meghajtóban csak kerreg és nem olvassa be a box.
    Raktam rá súlyokat. Egyéb ötlet valakinek?

A 3 hete feladott csomag miatt írtam nekik(Gears 3 limited, Saint's Row 2), hogy még mindig nem jött meg. Azt írták, hogy ha 1 hónap múlva se jön meg akkor adnak refundot vagy újraküldik.
    A feladás után csak 45 nappal foglalkoznak az elveszett csomagokkal.
  • Myselor
    srácok valakinek van AC4 Black Flag cserére GTA V-t adnék érte:)
  • Muttley
    az Eredeti fényévekkel jobb ;)

• arty
    MS meg az örökre.... LOL! Jah, amig le nem veszik lájvról (2 év után? :( )
  • arty
    na, megnézem akkor (bár eddig avatáros jó játékot nem nagyon láttam... ugyértem igazán jót - persze pl a doritossal is el lehetett lenni pár órát)
  • Renjike
    Xbox.com:

Az Xbox Live Gold tagok exkluzív ajándéka, hogy minden hónapban letölthetnek és örökre megtarthatnak két játékot. Ez akár havi 9700 Ft értékű pompás játék hozzáadását jelenti digitális gyűjteményedhez.* Gondoskodj róla, hogy ne szalaszd el, mert a játékok csak rövid ideig lesznek letölthetők.

Havi két játékhoz juthatsz hozzá
    Akár 9700 Ft értékű remek játékkal játszhatsz
    Örökre megtarthatod őket – csak Xbox Live tagsággal
    Hozz létre lenyűgöző digitális játékgyűjteményt
  • DarkSector
    btf igen ér, nagyon is.
  • Renjike
    btw a két the darkness ér 2000 forintot összesen?
  • Renjike
    nem ! Még pcn sem torrenteltem le egyiket sem mert nem kötnek le. Bosnia profilos dologgal kipróbáltam az arcade játékokat és összesen ennyi :D
    Castlevania LoSMoF lesz az első arcade címem , az még érdekel is !
  • rastaman
    rohadjon meg a R* a hülye stunt jump-ok miatt. 1-2 okozott némi szenvedést, legszívesebben földhöz vágtam volna a kontrollert, de mindenesetre sikerült őket teljesítenem. :D
  • DarkSector
    Persze, csak azt akartam ezzel, hogy embere válogatja, mert én amiket psn+ -al adnak nem feltétlen érezném mindig akkora megtérülésnek, a 60%-a pl nem izgat, ami nagy játék, azokat használtan akár külföldről fillérekért megszerezhetek, és akkor dobozban kitehetem a vitrinbe. :)
  • Totti5
    Te vagy a kiflik:) királya, "istene" vezetője. Poén, hogy az Avataroddal teheted meg, azt irányítod. Neked kell felépíteni a várost, fejleszteni azt, bányászni, érceket feldolgozni stb... minden pályán van egy cél amit el kell érni, vannak plusz cuccok is. A lényege hogy a kiflik vágyait teljesítsed, vezesd őket, építkezz, fejlessz, bányássz és juttasd el őket a pálya adott szakaszaira az új teknók segítségével. Tele poénnal , funnal. Engem teljesen kikapcsolt, nem akadékoskodott, nem folyt a vér, nem kellett harcolni, nem kellett ölni, csak létrehozni! 8-10 óra kb.
  • The Protector
    Én nem rosszindulatból írtam ezt.Sajnálom,hogy ez van,de mind1 mert igazad van abban,hogy minden ajándéknak örülni kell.

Dark:Igazad van neked is.Szerintem is gáz,de ha mondjuk örökbe adnák a játékokat akkor biztos nem 1 éves nagy AAA címeket adnának.Valamit valamiért.
  • arty
    egyik se??
    nem mondod, h xbla-ra em vettél még soha, semmit... ?

mondjuk youtube gameplayek alapján egyik mostani ingyengame se jön be, még a demora is sajnálom az időt... :/

totti - mivel a keflingset te nyomattad, két mondatban kb miről szól?
    valami avatáros logikai játéknak tűnt....
  • DarkSector
    XBOXON NEM KELL UTÁNA TOVÁBB ELŐFIZETNED HOGY JÁTSZ AZ INGYEN JÁTÉKOKKAL! :D
    Izlés kérdése mi a pofánszarás. :)
  • Totti5
    Bár csak sose lett volna ez a gold játék akció, akkor nem kellene ezeket a kommenteket olvasni. Mindenki boldog lenne a semmivel, hisz azzal sosem vol gond.
  • The Protector
    Nem érzitek ezt pofánszarásnak amit veletek xbox tulajokkal csinálnak?
    Sajanálom,hogy ez a raklap szar cég ilyen szemeteket dob nektek.
    PS+:Remember Me.Metal Gear Rising Revengeance
  • Renjike
    Egyébként tényleg jól néznek ki de engem ezek az arcade játékok soha nem kötöttek le maximum mobilon 10-10 percre. Egy Oblivionnak vagy hasonlónak úgy örülnék mint senki más :D
  • lemongrass
    szerintem is külön passzold el.
    vaterán szétnézve 45ért nem kellenek az 1 éves 250GB-sek senkinek.
    afölött is csak akkor, ha valamit ügyködtek bennük...
  • Totti5
    Mind a kettő remek játék! Megint jól választottak. Eddig a minőségre nem lehet panasz, s ez jövőre is folytatódni fog.

Bezzeg a PS+!
  • arty
    bezzeg a psplusz!!!!44
  • Tinman #143496
    Ez nem szél ez pcsfüst. -.-
  • Renjike
    Mint a Halonál összesen 1 órára számítok.
  • AnuluWork #143494
    Ezek milyen hosszúak lesznek? Mint a Ghost Recon Future Soldier minije, vagy egy Spartacus méretű rész?
  • xxdani
    már várom mikor lesz először, hogy BEZZEG A PS +
  • Renjike
    VÉgre valami amit mindenki szeret és vártuk ! Ja , nem. :D
  • xxdani
    Szupi. Ez van ha itcafe-ról másolok.
    Tehát novemberben ingyenes játékok:
    A World of Keflings ,
    Iron Brigade
  • xxdani
    Novemberi free game “A World of Keflings” és “Iron Brigade”
  • Botond #143489
    RE6
  • Botond #143488
    helló wien! szél van xbox liveon is. DMC 6k, resident evil 5k, remember me 7k, mindegyik 33%-al olcsóbb most.
  • Totti5
    4 részes filmmel erősít az Rsye, első epizód Nov5.

• Seth
    Hát két okom máris van rá, de ez a preview képen is látszik :D
  • Renjike
    errection.
  • vg
    Helló

• bacaelit
    Tedd fel valahova! Gépet, és a játékokat külön külön add el ne egybe a géppel, mert akkor tényleg nem kapsz érte sokat!
  • Petyus1994
    Az csodás akkor.
  • Renjike
    már pedig nem ér többet , 55e körül..
  • Petyus1994
    Most nem azért, de nézzétek meg a piaci árukat újonnan azoknak amiket leírtam... Indokolatlanul alacsony lenne az ár amit az előttem szóló is írt még ha használt is az xbox...
  • Seth
    Próbálkozni lehet :D
  • vg
    Ópardon.