XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Waczkor

Na akkor július.0day

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Doog
Köszi! : )

...::::::...

davidka003
Persze.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Doog
Gondolkodom hogy veszek egy játékot neten az Xbox "Market"-bõl de csak 4Gb-os gépem van... Pendrive-ra megveszem letöltöm utána ha lesz winchesterem azt át tudom másolni? 😊

...::::::...

Macccy
Ennyi 😊

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

davidka003
Egyébként én is a dobozos híve vagyok.
Hiába volt 2k-ért Max Payne 3 akcióban Live-on. Inkább megvettem Zavviról 11 fontért.
Utána meg eladtam 3500-ért.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Macccy
Értelek, csak én általában sznob vagyok és dupla-tripla A' kategóriánál alább nem adom, azok viszont kivétel nélkül a lemezes kategória és a Zavvi verhetetlen árakat tud, fõleg kupon kódokkal ... Ha meg használtat akarok akkor jön a képbe a Jatekaim ... De értelek, ha Arcade motyó kell, az nyilván Live-on vevõs.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

davidka003
Annál jobb. 😄

DarkSector
Szerintem holnap napközbe ér véget!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TaRka0107
Faja, éjfélig BO2-zök én meg, csak még a boxot se kapcsoltam be ma😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

davidka003
Még tart. Most nyomom Dark Soulst. 😄

TaRka0107
Ingyen GOLD hétvége éjfélig tart, vagy már vége is?😄

TaRka0107
Értem. Köszi!

Az Egyesült Államok, Kanada, Egyesült Királyság, Mexikó, Franciaország, Németország, Ausztrália, Új Zéland, Írország, Szingapúr, Hong Kong, Japán, Olaszország, Spanyolország-ban érhetõ el ha betöltötted a 13-at és élõ Gold tagságod van (nem számít Gold-nak az ingyenes idõszak és a promócióban adott ingyenes próba nap, hét, hónap. Tehát csak olyan Gold számít amiért fizettél (közvetlenül, vagy feltöltõkártya által).

TaRka0107
Srácok, az xbox live rewards csak angol accal mûködik?

davidka003
Arcade címeket nehezen kapsz meg bármelyik oldalról. 😄
Castlevania is 320 pontot megér.
Egyelõre azon gondolkozok milyen elõfizetést vegyek a multi miatt.
Lehet 3 hónapost veszek hiába jön ki drágábbra, mert fene tudja mikor unok bele.

Macccy
Amúgy mi ez a vásároljunk Live -on játékokat dolog, nagyon rákaptatok gyerekek. Nem kritizálok, vagy ilyesmi, csak érdekelne ... Nem tudom az átlagos akciókkal mennyit faragtok és mibõl, de Jatekaim.HU -ról és a Zavvi.COM -ról is nagyon olcsón lehet rendelhetni és ahhoz nem feltétel a Live Gold megléte sem. Sõt ezeket el is adhatjátok késõbb ha kell a hely a polcon a neXtBOX játékoknak ... 😉

Csak egy vélemény ... csak egy vélemény ....

Macccy
Wow! Te egy biztos pont vagy az univerzumban ... 😊

davidka003

Tinman
Ha egy városban lakunk persze...

2. végigjátszáskor sem farmolgattam, egyszerûen haladtam elõre.

A grafika alatt a fos frémet is értem... X-en/PS3-on elég gáz a frame.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Úgy is szar mind2-õ. 😊
Nem azt írtam hogy nem látom az eltérést, hanem hogy csúnya mind2-õ.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003
Adsz hozzá gépet is?
Mert nekem nem ér meg 100k-t rákölteni a gépre plusz megvenni arra is a játékot plusz megint feleslegesen farmolgatni, hogy normális szinten legyek. Grafika meg nem érdekel. PS2-vel is vígan eljátszogatnék.

arty
(persze pgr5 néven, de sandbox + takedown... criterion mindenbõl ezt csinál 😞(( )

Forza.

arty
negativ vagyok, de ebbõl burnout paradise 2 lesz 😄D

Forza.

Tinman
Próbáld meg úgy nézni, hogy kiveszed a szemedbõl az ekevasat.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Hát mind2 pocsék látvány. 😄

Mr Manson
Nekem megér ennyit simán, multi nélkül kuka lenne XBOX. SZÁMOMRA!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Totti5
Bizarre Creations + Criterion Games = Lucid Games

Stúdió az alábbi üzenetet tette ki a Facebook oldalára.

"Szóval, május közepe érdekes lesz a stúdió számára. Izgalmas hírekkel készülünk. Maradjatok velünk!"

PGR 5-öt!!!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
780 Ft/hó?

Az egy évben 9.360 Ft.

Az elmúlt 12 hónapban ebbõl az összegbõl XBOX360-ra(!!!) 14 db. játékot vettem Live-on... és nem gagyi szarokat természetesen (The Walking Dead, Darkness, Tomb Raider Legend, TR Anniversary, TR Underworld, Sleeping Dogs, Trine 2, FEZ, Splinter Cell Conviction, Alone in the Dark, Metal Gear Solid HD Collection, Kane & Lynch 1&2 stb.)

Lehúzás a Gold, nem kicsit, ráadásul pofátlanul igazságtalan is.

Tinman
Te tudod...

Mr Manson
IceAkos-nál veszek akkor 780forint egy hónapra kb. az éves leosztva. Ennyit mindenképp megér...

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

davidka003
Nem érdekel a PC.
Nem csak emiatt Gold-ot. Nyilván akkor már tolnám a többi játékot is és vehetnék akciós játékokat amik csak goldosoknak vannak.

Tinman
Emiatt Goldot? Told PC-n. Superior verzió, ACHIK is vannak a Live-os fiókodhoz kapcsolódik és free a multi.

Macccy
OFF
Óó az ma már nem performansz, hidd el! Nézd, az aranyozott parlamentben is minden nap ott van egy rakás gõzölgõ erkölcsi szarkupac, mégsem érdekel senkit se. Látod, a piros lufi legalább vicces ... vagymi ... 😄

arty
AI? bameg, irányítást nem voltak képesek megcsinálni jóra!! 😞

Forza.

Totti5
Mindjárt kiszaladok a világból. TVbe hír, hogy egy francia mûvész megálmodta a tutit. Egy bazi nagy piros léggömböt odaálmodik random sokat látogatott nagyvárosi helyekre és az jó. Nem hiszem el hogy valakinek ilyenre van ideje. Aztán a piros lufi ment hajókázni is! Hogy az milyen jó, látta a Párizst! mert figyelemfelkeltés.

Holnap egy talicska trágyát kiborítok a fõtérre mûvészien, na az figyelemfelkeltés!

<#wilting>

Macccy
A kapáláshoz se ért, pont azért ment informatikusnak! Mit gondolsz én miért mentem annak?? 😄

Totti5
Hú de felkúrt a From Dust. Megcsinálom az utat a bantuknak, csak oda kellene menni, erre addig baszakodnak ( nem indulnak el, csak 5bõl természtesen 1 ) amíg jön a víz és mindent elmos s megdöglenek, meg kapálódznak. Így lett vége a pályának, amit bõ 1 órán át próbáltam helyrehozni, de az istenért nem sikerült 5 bantut egyszerre kb egyidõben odavinni ahhoz a kibaszott kapuhoz. Komolyan mondom, egy dolga van X fejlesztõnek, azt a szájbavert AIt megírni. Olyan bonyolult ez 2012-ban, hogy nem lehet????? menjen akkor kapálni, ha ahhoz jobban ért.

Macccy
Helyes 😊 ... Te meg lassan eléred, hogy vegyek egy Dark Souls -t, annyit mondtátok már itt. Meg is nézem mi ez ... 😉

davidka003
Sikerült elérnie a Gold hétvégén a Microsoft-nak, hogy elgondolkozzak rajta, hogy elõfizetek. 😄
Dark Souls multi nagyon meggyõzött. Alig bírtam most kilépni belõle olyan jó volt. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Macccy
Nem kell semmi IP tartomány bullshit, az csak olyan mint az xbox live com ...

Macccy
Zsír, ennek örülök. De ki a bérence kinek, mert az még mindig nem tiszta miért mi vagyunk a hülyék akik fizetnek ...? Ha valahogy a Microsoftot próbálod beleérteni, akkor ne tedd, õk pont hogy kimaradnak a buliból sajnos.

DarkSector
Rosszul rémlett. 😊

Nemrég vettem meg azokat a HD cuccokat live-on. Ha kell a nosztalgia.

Seth
Valamiért úgy rémlett Te nem játszottál az elõzõ részekkel

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
No sir, ne migrálj soha, csinálj egy angol profilt a magyar mellé, a reward-nál ha nyersz, azokat üzenetbe kapod mint kód, és begépeled a magyar profilodba.
Régen is ezt csináltam, Meg más is, akciókban. 😊

arty
azt hittem a rewardhoz nem elég az acc, de az "IP" cim is angol kell legyen

nabasszus... 😊) migráljak.... ? és ha megint lesz valami HUN akcio, 990ért? 😄D

Forza.

DarkSector
Nekem nem volt meg?
Máig megvan. 😊

Psycho miatt az elsõ rész a legjobb, utána 3. majd a 2. rész. Ha sorrendet kell tenni.

Seth
Ha a MGS1-3 nem volt meg,akkor nem is baj,ha nem játszol a 4. résszel

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Én nem haragszom meg ha a 2 új epizód jön xboxra.
Biztos jó a mgs4, de ma már simán mondom hogy így utólag hidegen hagy, ha egyszer hozzájutok lejátszom, de ha nem, nem érzek hiányt miatta.
valahogy nem olyan fontos már.
Hogy miért azt nem tudom megmondani.

grebber
Igen a Kojima bérenc témához mondtam!

Next PC upgrade: 2022