XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Macccy
Igen, közben láttam amit beírt. Szép kis lista, elismerésem! <#vigyor0> ... Nem is tudom én sem ezekután, hol lennénk nélküle. Szerintem ugyanitt.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

DarkSector
Van amire 2x is. :)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Tudom a Limited-ekre gondoltam, de nem tudtam hány limited, vagy, 1-2-3.....
De a poénhoz elég volt így is. :D

Dark Sector játékkal visszaüthettél volna egyet. :D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003
Tinman megvette minden létezõ platformra a Dark Souls-t.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Macccy
Én sajnos nem értem, de én is akarok nevetni. Dark Souls körüli témákban nem vagyok járatos <#wink>

#135396 Tinman Csak keményen, nyomjad! És holnap is gyere vissza, hogy ezt elmondd, ne hagyj ki egy napot se! <#nevetes1>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Tinman
3?

Ne sértegess...

Dark Souls Limited PS3
Dark Souls Limited XBOX360
Dark Souls PTDE XBOX360
Dark Souls PTDE PS3
Dark Souls PTDE PC

PSN-re még nem vettem meg, várok valami akcióra.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

davidka003
Az a tapasztalatom vele, hogy gyakorlatilag este 8 után van gép elõtt, néha felnéz telóról is de akkor dolgozik azért nem válaszol.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Mr Manson
Nekem nem is válaszol :(

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

DarkSector
Minden erõmet összeszedtem hogy üssön. :D

davidka003
Ez ütött. :D

DarkSector
Egy olyan világban ahol a Dark Souls-ból 3-al kevesebbet tudtak volna eladni. :D

Tinman

Szívesen! Veheted a xart olcsón <#worship>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Macccy
Nemtom, hol? ... Jézus, mit csináltál, írtál a Microsoft Support -nak és Steve megígérte, hogy júniusban eltörlik a Live Gold elõfizetést? <#wow2>

Tinman
Hol lennétek nélkülem... <#sniffles>

davidka003
Iceakos drága.
Nem mindegy, hogy 3800 vagy csak 3000 Ft a 3 hónap Live.

Macccy
Eltettem kedvencek közé. Eddig Iceakos -tól vettem, de õ most drága lett úgy alakult ... De 8000 pénz egy évre ... ezt már csak az ingyenes Live tudná überelni! <#ravasz1>
Vagy a 7000 -es ...

Waczkor
Na remek,leszedtem a doritos CC2-t ha el is tudom indítani és nem adja ki hogy store error akkor is játékon belül jön a másik error van és nem tud csatlakozni a DCC2 service-hez...

XBOX Live Gamertag:Waczkor

0Diaz0
VG: Nem nálam lett karcos az FM2. Hanem akitõl vettem. De 2 játékot vettem tõle 1500ért,szóval annyira nemhoz lázba hogy sz.r.

davidka : az levan már szedve. :)

Arty : Megnyugtatlak, a " baj van vele " opció itt nem él. Ugyanis semmi baja nincs az égvilágon. Ha akarnám,akkor bátran használhatnám évekig. De mostmár ( legalábbis.. ) nálam, eljött az a pont hogy van sok más fontos dolog is az életben. Pl a jogsi lassan kivan fizetve, utána elkezdek gyûjteni lehet autóra. ( amihez hozzá lenne csapva ennek az ára. )

Tarka : Hát.. õszintén szólva egy picit tévedsz. <#vigyor0> Ez már a 3. Xboxom <#vigyor0> Az elsõ az valóban 3 ledes lett ( 4 nap használat után NÁLAM. De 100% hogy ez a box már jópárszor volt 3ledes. ,mellesleg errõl a boxról inkább ne beszéljünk. Itt csodának lehetett azt mondani ha bekapcsolt. )

Arty2 : Hát igen. Az elsõ fehér box-al voltak gondok. De hálaisten vége annak a korszaknak már egy ideje... <#whatever>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

davidka003
Na szóval megjött a kód.
Tökéletes, ajánlom a srácot.
Ma reggel 10-kor utaltam és délután 4-kor már küldte a kódot.

davidka003
Pont ma vettem Gold-ot. :DDDD
Amit arty írt onnan. Elvileg este küldi a kódot.

Hát ennyire ingyenes a cucc... :)
Leszedtem a Doritos Crash Course 2 és ki irja hogy gold tagság kell a játszáshot , ez már milyen dolog . Vagy csak egy ideig tart ez a gold dolog ? De offline állapotban sem indul el
Macccy
Úbazzz, elsõre félreolvastam ... <#vigyor>

Akkor holnap ugyanitt, ugyanekkor, ugyanezért? <#kacsint>

Totti5
GOTY!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Seth
Ja, van hard fokozat, sõt speedrun funkció is :)

PSN ID.: Beegabor

Totti5
Van benne már extra nehézség opció nem? ( peccselték ).

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Seth
New Game+ -ban vagyok, az új tartalom miatt elõlrõl kezdtem, fõsztorit már végigvittem újra,de olyan fejlett voltam,hogy kb 18 óra alatt átrohantam rajta, elsõre pedig olyan 55 óra körül volt(valahol be is szúrtam egy képet annó), most az új Bitterblack Isle kiegészítõt nyüstölöm,eddig 78 óra és még mindig nem unalmas. Remélem azért adsz neki esélyt, és téged is elkap.

Tinman
Rossz kezdés, de alig toltam, de az elsõ benyomások nem túl jók... állítólag késõbb kialakul és magába ránt. Elhiszem!

Tinman
Nem kell, de a pofámba tolta Maci.

Macccy
Naaaa. Ilyesmit nem mondj, mi lesz ha Ballmer ránéz a topicra és te ilyeneket tanácsolsz! <#ejnye1><#vigyor>

Tinman
Volt már... 5 év után beleuntam.

Shan
Jobban járnál egy C64-gyel..
Rád jár a rúd.... :)))
Macccy
Te, neked már nagyon kellhet ez a Live Gold, ha ma sem telt el úgy nap, hogy nem hoztad szóba! Összedobjunk neked rá? Én beszállok 300 Ft-tal! <#nevetes1> Vagy Téged már a Live is biztos sportból szívat, Bádogember?<#rolleyes>

(tudjuk, te már raklapnyi játékot vettél Live -on, remélem még párszor leírod ide)

arty
de ilyenkor bekapcsolódna... (minden akciós cucc erre megy ki, h elfelejted)

Forza.

Seth
Dragon's Dogma vélemény? Látom elindítva már el volt :)

Tinman
Raklapnyi játékot vettem már Live-on, legutóbb pár hete... ott vannak az adataim.

Amúgy elég érdekes, hogy FREE-hez bankkártya adatok kellenek, kikapcsolt megújítás esetén.

TaRka0107
Nem kell lõni képet, elhiszem!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Add meg a bankkártya adataidat helyesen, és nem lesz hibakód. <#finom>

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

Tinman
Passzolom.

Bekapcsoltam tegnap a boxot, telepítettem egy játékot. Majd ez a hirdetés fogadott, kiemelve középen!

Free Gold Upgrade 1 month!

Képet este tudok róla lõni!

TaRka0107
Miért ajánlott fel?

Tinman
Agymosott.

Tinman
Live felajánlott ingyen goldot, 1 hónapot!

Ráböktem... tölt egy ideig, majd kiírt pár számot és sajnálkozik.

Pontosan ezt vártam <#worship>

arty
igen, a pécés netes játszás és a psn-es is szívás (máshogy, másmiért), de azért nyilván nem itt rinyál az ember ;) szar mind.

(az a két hét több mint 3 volt, amig nem volt psn :) )

Forza.

Macccy
Hmm? Az nem mentség, az tény, hogy a fizetõs szolgáltatás smútabb és kevesebb/nincs outage. Hiszen ez van, na! Úgyhogy nem, nem védtük. 3 évbõl 2-t ilyen 1 £ Live akciókkal toltam, mert nem akartam érte többet fizetni, de nem váltott ingyenesre én pedig beleuntam a bénázasba, így vettem 8k -ért 1 évet. Ennyi. Azóta megtoldották 1 gratis hónappal is ... ;)

De hogy melyik nép is a birka, ez filozófiai kérdés, merüljünk is bele! :) Nem aki gamer PC-t épít 50-80-100 ezres videokarival, azért hogy a 3x villanyszámla mellett elmondhassa: "az online játék mindenkié!" ? Vagy aki 2 hétig fogcsikorgatva várta, hogy megkerüljenek a bankkártya adatai és újrainduljon a Netwörk, mert mondjuk kurvára játszott volna már, de ingyen! Egy olyan gépen aminek a vételárában benne van 1 (2?) évnyi Live elõfizu felár ... És nem az a baj, hogy használják mert mindenkinek szíve joga, csaktessék. Az a baj, hogy ezek ekézik a Live elõfizetõket ...

Najó: TIE ... Minegyik birka, menjünk fát vágni inkább ...! :)

arty
_ÉN_ idõnként hallatom a hangom a kossuth téren is.
Redmond viszont messze van. Náluk azzal tiltakoztam, h 5-6 évig nem vettem goldot.
Sajnos azomban a birkanép mindkét megmozdulásom a földbe döngöli... többen vannak, így azok, ott fennen megengedhetik maguknak, hogy leszarják a nyomorom :(

És de, véditek. Nem egy alkalommal próbáltatok mentséget keresni az MS számára, holott nincs (a kosuttérieknek se).

Forza.

Macccy
Ne kezdd már te is, miért nem ott nagy az arcotok ahol az illetékesnek mondjátok ? A.ka Kossuth tér és One Microsoft Way, Redmond. Ott.

Nem védem, hát mondtam én vagy Davidka vagy a Totti egy szóval is, hogy "Dejó hogy fizetõs eza Live"!? Nem. De bár fizetõs, teljesen jó. És 2-3-6 ... 10 ezer Forintos játékok mellett nem fogom telesírni naponta az X fórumot, hogy a Pécé (!!?) és a PS mennyivel jobb mert az nem kerül havi 650 Ftba! :))

De persze folytatódhat itt is a panaszolás ... így 7 és fél év után ;)

arty
Jaja, volt némi kavarás és utána elég lelkesen használgatta... mostanáig.

Forza.

TaRka0107
Erre én is kíváncsi lennék, ez a második box-a, ha jól tudom, mert az elõtte lévõ 3 ledes lett. Nem is olyan rég vette.

arty
igen, minimum jaspert vegyél - megbizhatobb (nem a hdmi a lényeg, bár picit az is javit a képminõségen a vga/komponenshez képest)

kinecthez a régi gépek esetén kell külsõ táp. sokszor bundle, táp nélkülit árulnak, ezek nem jok a régi boxhoz önmagukban, csak ha szerzel hozzá tápot. (uj slimeknél a gép ad át neki áramot)

Forza.