XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De a poénhoz elég volt így is. :D
Dark Sector játékkal visszaüthettél volna egyet. :D
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
#135396 Tinman Csak keményen, nyomjad! És holnap is gyere vissza, hogy ezt elmondd, ne hagyj ki egy napot se! <#nevetes1>#nevetes1>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Ne sértegess...
Dark Souls Limited PS3
Dark Souls Limited XBOX360
Dark Souls PTDE XBOX360
Dark Souls PTDE PS3
Dark Souls PTDE PC
PSN-re még nem vettem meg, várok valami akcióra.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Szívesen! Veheted a xart olcsón <#worship>#worship>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem mindegy, hogy 3800 vagy csak 3000 Ft a 3 hónap Live.
Vagy a 7000 -es ...
XBOX Live Gamertag:Waczkor
davidka : az levan már szedve. :)
Arty : Megnyugtatlak, a " baj van vele " opció itt nem él. Ugyanis semmi baja nincs az égvilágon. Ha akarnám,akkor bátran használhatnám évekig. De mostmár ( legalábbis.. ) nálam, eljött az a pont hogy van sok más fontos dolog is az életben. Pl a jogsi lassan kivan fizetve, utána elkezdek gyûjteni lehet autóra. ( amihez hozzá lenne csapva ennek az ára. )
Tarka : Hát.. õszintén szólva egy picit tévedsz. <#vigyor0>#vigyor0> Ez már a 3. Xboxom <#vigyor0>#vigyor0> Az elsõ az valóban 3 ledes lett ( 4 nap használat után NÁLAM. De 100% hogy ez a box már jópárszor volt 3ledes. ,mellesleg errõl a boxról inkább ne beszéljünk. Itt csodának lehetett azt mondani ha bekapcsolt. )
Arty2 : Hát igen. Az elsõ fehér box-al voltak gondok. De hálaisten vége annak a korszaknak már egy ideje... <#whatever>#whatever>
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Tökéletes, ajánlom a srácot.
Ma reggel 10-kor utaltam és délután 4-kor már küldte a kódot.
Amit arty írt onnan. Elvileg este küldi a kódot.
Akkor holnap ugyanitt, ugyanekkor, ugyanezért? <#kacsint>#kacsint>
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
PSN ID.: Beegabor
(tudjuk, te már raklapnyi játékot vettél Live -on, remélem még párszor leírod ide)
Amúgy elég érdekes, hogy FREE-hez bankkártya adatok kellenek, kikapcsolt megújítás esetén.
Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87
Bekapcsoltam tegnap a boxot, telepítettem egy játékot. Majd ez a hirdetés fogadott, kiemelve középen!
Free Gold Upgrade 1 month!
Képet este tudok róla lõni!
Ráböktem... tölt egy ideig, majd kiírt pár számot és sajnálkozik.
Pontosan ezt vártam <#worship>#worship>
(az a két hét több mint 3 volt, amig nem volt psn :) )
Forza.
De hogy melyik nép is a birka, ez filozófiai kérdés, merüljünk is bele! :) Nem aki gamer PC-t épít 50-80-100 ezres videokarival, azért hogy a 3x villanyszámla mellett elmondhassa: "az online játék mindenkié!" ? Vagy aki 2 hétig fogcsikorgatva várta, hogy megkerüljenek a bankkártya adatai és újrainduljon a Netwörk, mert mondjuk kurvára játszott volna már, de ingyen! Egy olyan gépen aminek a vételárában benne van 1 (2?) évnyi Live elõfizu felár ... És nem az a baj, hogy használják mert mindenkinek szíve joga, csaktessék. Az a baj, hogy ezek ekézik a Live elõfizetõket ...
Najó: TIE ... Minegyik birka, menjünk fát vágni inkább ...! :)
Redmond viszont messze van. Náluk azzal tiltakoztam, h 5-6 évig nem vettem goldot.
Sajnos azomban a birkanép mindkét megmozdulásom a földbe döngöli... többen vannak, így azok, ott fennen megengedhetik maguknak, hogy leszarják a nyomorom :(
És de, véditek. Nem egy alkalommal próbáltatok mentséget keresni az MS számára, holott nincs (a kosuttérieknek se).
Forza.
Nem védem, hát mondtam én vagy Davidka vagy a Totti egy szóval is, hogy "Dejó hogy fizetõs eza Live"!? Nem. De bár fizetõs, teljesen jó. És 2-3-6 ... 10 ezer Forintos játékok mellett nem fogom telesírni naponta az X fórumot, hogy a Pécé (!!?) és a PS mennyivel jobb mert az nem kerül havi 650 Ftba! :))
De persze folytatódhat itt is a panaszolás ... így 7 és fél év után ;)
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
kinecthez a régi gépek esetén kell külsõ táp. sokszor bundle, táp nélkülit árulnak, ezek nem jok a régi boxhoz önmagukban, csak ha szerzel hozzá tápot. (uj slimeknél a gép ad át neki áramot)
Forza.