176910
banner
  • bacaelit
  • dark night
    Beálítottam úgy ahogy írtad,változás az annyi,h ugye az expanteden kicsit sötétebb az egész kép,de semmi változás,viszont áttettem 720p-be és úgy meszünt a villogása a képnek,ez miért lehet?:) tudja a box is az 1080p meg a monitor is,na most a hdmi kábel nem lenne jó 1080p-ben?
  • Totti5

• Totti5
  • Harlekin
    Na eddig tartott a jó rewards rendszer.
    Kivették belőle a minden új játék 10 óra game után járó 1000 creditet.
    Azért sikerült 12 fontot összehozni így is...
  • a.carkey
    Végre! :D
  • Myselor
    szerintem fantasztikus játék én nagyon imádtam az első részét kb 6x vittem végig,mindent megcsináltam benne meg ilyenek kívülről tudom.aztán megjelent a 3 is pcre azt is sokat játszottam bár elég gyenge lett az első kettőhöz képest de az is jó persze.korábban már játszottam a 2vel mert megvolt egy ideig virágboltiverzió a másik boxal nem nagyon gameltem akkoriában.most elkezdtem,de már sokkal jobb mint a 3 és hozza az első hangulatát sőt felülmúlja,szerintem nagyon érdemes igen próbáld ki mindenképp ha szereted a mesés játékokat és az rpgt.:)
  • bacaelit
    Ennyire jó game? 2 hete hoztam a haveromtól játékokat, és ez is köztük van! Még nem tettem a gépembe mert nem tudom, hogy érdemes e?!
  • Myselor
    megjött a fable 2 köszi szépen:)
  • Muttley
    amikor megihlet a cod ghost :)

• arty
    akit egyébként érdekel a téma, itt eolovashatja a rémálmot 5 oldalon át

MS jól megcsinálta az évek alatt :(((
    Gyakorlatilag az h korrekt képet kapj minden játékkal/filmel, képtelenség. Kb minden film és játék előtt nem árt, ha ujrakalibrálod a készülékedet :(((
  • arty
    hja és az kimaradt, hogy a monitort is be kéne lőni (ha lehet és kell) h full range / 0-255 RGB jelet várjon a hdmi bemenetén!

tévéknél ez a HDMI NORMAL BLACK szokott lenni (tehát nem a LOW!)
  • arty
    de egyébként az x360 életciklusa során az ms dash updatekkel vagy 3x elbaszta a fullrgb/video color rangeket, szal nemtudom most épp hol állunk

meg kell nézni tesztábrával és sötétebb játékokkal is, h melyik tűnik korrektnek :)
  • gduck
    Hát igen, az autóvista... irigyellek :D
  • arty
    állítsd be kézzel 1920x1080-ra, az a biztos! (meg a többit is arra, amit írtam: RGB/Extended)
  • dark night
    A legfelső opció az asszem h optimal resolution,aztán azt nyomtam neki,de a többi beállításhoz még nem nyúltam,na majd délután megnézem!
    Addig is köszi! :)
  • bacaelit
    Bárcsak ne kéne annyit várnod :)

#143709 gyönyörű
  • Renjike
    csinos :) már csak 1 év :DD(nekem)
  • Totti5
    Dead 3

Dead 2
  • Totti5
    Én már ezzel álmodok:), pedig... de ez a minőség amit felvonultat az elképesztő lesz TVn látni. 200+ autóvista autó, és a részletek.
  • Waczkor
    Lauda és Hunt autója is benne lesz,plusz day 1 jön a LaFerrari.

Nagyon minimálisan érzek némi bizsergést a Forza 5-tel kapcsolatban,de még mindig kevés hogy 0 day vegyem.
  • arty
    mit jelent h az xboxot optimális felbontásra lőtted be?

1920x1080-ra állítsd, RGB színek, Expanded "színekkel"
  • Totti5
    Forza DLC kódokkal nem lesz gond azt hiszem... F4nél hideg élelem kellett mire az összes autót bepötyögte az ember egyenként....
  • Totti5
    Lesz még
    1976 McLaren #11 Team McLaren M23
    1976 Ferrari #1 Scuderia Ferrari 312T2
  • Totti5

• dark night
    Olyan problémám lenne a konzollal kapcsolatban,hogy egyszerűen nem tudom összehangolni a monitorommal.Egy Samsung 24"-os full hd led-es monitorról van szó.Hdmi kimenet van rajta,olyan gond van vele,hogy akármelyik beállításba állítom a monitort,egyszerűen szemmel láthatólag villog,halványan,és a színek sem megfelelőek rajta. Optimális felbontást állítottam a konzolon,a többi beállításhoz még nem nyúltam,nem tudom,h esetleg van valami speciális beállítás ahol ezt meg lehetne csinálni?
    Számítógépezésre is ezt a monitort használom,és itt nincs ilyen problémám.
    Sztem a konzolon kéne valamit állítani,de nem tudom,hogy hol?!
    Esetleg tudna valaki valami tanáccsal ellátni,h mit vagy miket állítsak a konzolon?
    Köszi!
  • dark night
    értem,köszi!
  • Totti5
    Minő szép nap ez a mai. Már majdnem temettem az évet autós szempontból, de a Forza 5 most nagyon nagyon az láncs trélerek és gameplayok után, s amire nem számítottam:

Idén megjelenik, igaz még csak bétában

35 EURO steamon

35 cars
    16 vehicle classes
    11 circuits
    3 additional scenarios.

Other extra contents will be added in 2014, in order to guarantee a long-life to
    this simulation.

The first build of Assetto Corsa includes the main
    structure of the game and 8 classes of cars for a
    total number of 11 vehicles, with the aim to
    guarantee just from the beginning the chance to
    enjoy the dynamic model of the game racing with
    different kind of vehicles.
    As part of the early access program, an update
    with new cars, tracks and features will be available
    every two weeks, adding new contents and
    improving the existing ones.

Szóval idén béta, jövőre a teljes verza. Lesz AI, lesz multyi, lesz törés, lesz rakat csoda verda, showroom szinten baromi szépen kidolgozva, lézer szekkenelt pályák pl Spa, Monza. Fizikában és vezetési modellben a fél éves Lotus demó is nagyon ütős volt, és grafban is szép volt már akkor is.

Húde jó hír ez, végre lesz egy IGÉNYES autós játék PCre.
  • arty
    sehol és nincs is rá szükség. ez már nem a CRT korszak :)
  • Seth
    Sehol. NTSC játékot nem tudsz lejátszani PAL gépen és fordítva (persze kivétel ha region free)
    JTAG/RGH gépen lehet csak
  • dark night
    helló!
    Merre tudom állítani az Xboxon az ntfs-vagy pal rendszert?
  • Seth
    és írtuk is egy pár sorral lentebb ;)
  • DarkSector
    Csak neked elérhető?

Szerk.:

oksa nem mondtam semmit, az arcade játékban van benne ez a demo:
  • xxdani
    Photoshop
  • vg
    Hazudok...

• Rage47
    köszi
  • Seth
    Ha megvetted a Mirrors of Fate HD-t,akkor le lehet tölteni
  • Rage47
    nincs is demoja
  • Seth
    Remélem majd itt is lesz olyan,hogy nem Gabriel-lel kell csak menni. Pl végigjátszás után kicsit más oldalról, Alucard-dal
  • vg
    Végigtoltam már kb 10-szer Castlevania 2 demot, megunhatatlan. Ha telepakolják tartalommal és ilyen színvonal lesz végig, akkor talán a jelenlegi generáció egyik legjobbja lesz. Ha pedig nem zárják le(erre kevés az esély sajnos), és továbbviszik a történetet nextgen-re az brutálisan jó lenne.