XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Használnám, ha bonyolultak lennének. De mi a bonyolult a faékben?<#nemtudom>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Macccy
De használhatod a bonyolult hasonlataim megfejtésére is, ha arra kell. Azok az SPE -k huncut kis svájci bicskák ám! 😉

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Nab#sszameg tényleg, akkor nem veszem meg viszont. Jó hogy mondod, így nem két hónap múlva arcpálmáztam le magam a dobozzal a kézben 😊

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Tinman
Nyilván én térek el a témától aki szürkemarhát és Suzukit emleget. LÁL.

Röhöghetsz, de ár/teljesítményben jobb, persze csak akkor ha rákkutatásra akarod használni...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Mármint a Revelations-t 3000-ért? Hát annyira nem akarok költeni, biztos megéri, de nem az a RE amiért fejtvesztve rohanok a pénztárhoz, majd lesz az még olcsóbb is, egyszer már bemarkoltak vele pénzt, most 2. menetben sak az elején ennyi az ára, lemegy ez.

RE6-is valami 2-3 ezer volt, pedig elvileg az tartalomban hoszabb nagyobb volumenû, ez meg egy mellékszál.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Macccy
Smartass 😊 ... Te meg csak nem akarod érteni amit mondtam a PC hardverrõl bádogember, azért térsz el a témától.

(ezen a "ps3 nyers cpu" hülyeségen nagyon jókat röhögök, futtass rajta SETI-t sokat, az való a nyers CPU -jának) 😄

Seth
Csak a Raid (olyasmi mint a mercenaries) mód lesz coop, a story az single only.

PSN ID.: Beegabor

Tinman
Hülyeségeket beszélsz.

A Suzuki Splash 1.0-as fos motorral, nulla passzív védelemmel 2 millió - 2.8 millió között mozog, és ez JÓVAL szarabb, mint az "új" Swift ami meg 2.5 milliótól a nevetséges 4 millióig megy.

A szürkemarhát meg nem használják már régóta igavonó állatként, mert védett állat. Fele árából lehet igavonó szarvasmarhát venni, de egy kis traktor kb. 86x gazdaságosabb.

Az XBOX-ba nem nyáklap van, hanem sajt ugye? Dettó u.a., mint egy PC, csak más forma, direkt más csatik... javaslom szedd szét és meglátod. Ár/teljesítmény arányban pedig a PS3 a nyerõ, nyers CPU teljesítményben elveri.

Macccy
Ja. RE6 brilliáns Bourne harcrendszere ugrott ... meg ez a retek irányfüggetlen futás animáció is gázos, de tényleg hangulatos lesz amúgy, jó lesz 3000 Ft körüli co-opnak. Többet nem ér.

DarkSector
Csak késelés van. 😄
Sokan mondták hogy az ellenfelek átlagosak, de szerintem a szörnyek jók benne, nem idétlenek, nem is csúnyák, mármint technikailag. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Macccy
Na azé azt a kézikonzol szutykot 99% újrarajzolták ám, modellek se kivétel! 😊
Keresek egy zombut és lekaratéjázom, remélem lehet mint a 6-ban. 😛

DarkSector
DX11-re nem kevés, a gép untig elég lenne, a baj az optimalizálásal van és ez lesz a baj amíg a pc pc.
Ezért vannak konzolok.
Gondolom abból a pénzbõl már kijött volna egy nextgen.

Totti5
Eladtam a x3 procit és a 6670 vga-t, s vettem ezt. Jó a gép, de dx11 játékra még ez is kevés...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Macccy
Pedig vannak benne igazságok, akárhogy is nézed és az elõadásmód ezzel az idõvonal csavargatással és a gyönyörû zenével nekem nagyon lebilincselõ volt. Imádom. Annak ellenére is, hogy "az Akadémia eztet nem komálja" 😄

Amúgy én is lemaradásban nézek mostanság, jó fél évvel, de így pártatlanabb vagyok (nincs hype) és nagyobb a meglepetés is, lásd Felhõatlasz 😊

DarkSector
Akkor sejtem.
Vagy az ingyenes Cyborg.
Amit ingyen adnak a játékhoz, vagy van valami a neten egy Mteal Gear Solid Snake-es VR missziókról...azokat rühellem.
Mindegy, akkor mondjuk egy 50-es off-ban 400+280=680, vagyis 800MP kéne, ami asszem 2500FT.

DarkSector
Közelharcot én sem, grafika lehetne szebb, de mondjuk hogy elég, fõként lévén egy kézi konzolról ....
Scannelés jópofa, meg hogy sok dolgot megvizsgálhatsz.
Kulcsot sem találtam elõször.
Meg jó hogy ha nem is van feltétlen dolgod mindenhol de el tudsz botorkálni, én naná hogy elsõre a hajó külsõ rszére jutottam ami homlokegyenest az eredeti utvonallal ellenkezõ irányban volt. 😄

Seth
Az elsõ dlc valami kard meg skin csomag volt

Totti5
Diablo, kurva okostelefon......

Totti5
Nincs még, lehet kellene lassan. Diákból 3-at a foly. szaggatás miatt nem játszom.....

Macccy
BááÁázzzeeee nagyon NAGYON jó lesz ez a Resident Evil Revelations! A demó még csak pár perce pörög, de ez a Genesis nevû szkennelõ kézikészülék máris hozott nekem meglepetést és szeretem az ilyen apróságot ... meg a loot-ot! 😊
Grafika elég korrekt, nekem jobb nem nagyon kell ha Resi és ha van co-op.

Hû, közelharcot még nemis próbáltam ...

Moby
Asszem hétfõn néztem meg (nagyjából 1 éves lemaradásban vagyok a mozis világhoz képest, amit sikertelenül próbálok gyógyítani). A helyenként white chicks minõségû maszkokat leszámítva a képi világa tetszett, és ez az egyetlen amiért végig bírtam nézni, de a nagyon hamar kínossá váló közhelyparádé miatt a végére inkább hang nélkül néztem, mert a csodálatos gyerekkori star wars emlékeimet is a "mindig van egy nagyobb hal" és társai tették tönkre mindörökre.

Adversus solem ne loquitor

DarkSector
megaztán ha single játék dlc-rõl beszélünk és nem sandbox, akkor szerintem az 1-1.5ora nem rossz, mert kb ennyi szokott lenni egy normál dlc....
Persze nem lesznek új ellenfelek, de a kutya ellen a fõellenség az nem új?
Meg nekem az is fasza hogy tudok menni Boss-okkal single-be. Legközelebb úgy is szerintem jövõre veszek játékot, a MGS következõ részét. 😛

DarkSector
nemgáz, azért ha lesz akció beszerzem õket.
Úgyse veszek sok játékot már, csak párat ami nagyon érdekel, de akkor azokat minden ízében, fõleg single DLC-kkel, csak lesz valami leértékelés majd.

Ja közben megtaláltam Jetstream-et, de vajon mi az elsõ DLC mert most néztem a címében hogy számozva vannak, a Jetstream a 2. DLC a Blade Wolf a 3.....

Tehát van egy 3. DLC, csak nem találom a live-on egyenlõre, vagy lehet magyar live-on nincs? 😄

Seth
Van még egy másik sztori DLC is, Jetstream Sam-mel kell menni.
AMúgy elég rövidek(SAm kb 1,5 óra, Wolf max 1 óra) és nem valami nagy számok,kb semmit nem adnak a történethez, úgyanazokon a helyszíneken kell menni,új ellenfelek sincsenek.

DarkSector
Uramisten.

Sokba kerül nekem ez a Metal Gear Rising -> Blade Wolf DLC (900MB nagyjából, szóval nem csak egy újabb skin. 😄), tuti vétel.... 😄
Ha nem is azonnal de egy 50%-os akcióban. IOI

Emitten tölthetõ tegnaptól, ma meg PS3-ra is kigyütt.

Macccy
XBOX Live-ot direkt nem említettem 😄

Más: nektek hogy tetszett a Felhõatlasz c. Wachowski film? Én most láttam harmadszor ...

Macccy
Naa. Ár/teljesítményben a Suzuki, az igavonó szürkemarha és az Xbox a kifogástalan, nem a 2 kilós nyáklapgyûjtemény. De ahogy Totti mondta illúziók nélkül: ez a PC ...

Tinman
Ne folytassuk a félreértések vígjátékát.

DarkSector
Én is gyengébbre emlékszem.
De ha az van neki amiket most összeírt, az nem 110k.

DarkSector
Ilyen gépet vettél, bazze, azon futkosnia kéne nem?

Tinman
Na azé'!

Mer' úgy emlékeztem, hogy valami elég közép alja volt.

Az új konfigod jóféle! Ár/teljesítmény arányban gyak. kifogástalan.

Nekem 7970 OC van, de ugye ezek a felsõbb kategória ALJA... sajnos :-/

SSD- még nincs?

Totti5
Azóta fejlesztettem, lemaradtal róla. 😊))

Totti5
7950 oc, x8 amd, 4tb tunying rám nehogy ne legyen elég, de nincsenek illúzióim, tudom hogy ez a PC....

Tinman
Nem azt mondom, hogy lebutítva a grafot nem megy jól, közepes vagy gyengébb gépen, hanem azt, hogy mindent maxra tolva legendásan gépfiggantó darab.

Elhiszem, hogy a 7 éves XBOX-on is ki tudnak belõle hozni egy vállalható szintet, de az ördög a részletekben lakozik... elképesztõen jól tud kinézni a Metro maxon, hihetetlen sokat dob az összhatáshoz a gyönyörû graf. Nagyon csíptem 2033-at.

davidka003
HD3870-el játszottam végig a Metro 2033-at. Abszolút jó volt. Olyan medium körül rémlik.
Metro 2034-et max megdemózom warezban minimum grafon talán elmegy.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman
25 FPS nem akadás, csak framedrop néha.

- cpu 60k volt
- hûtõ 5k
- 16k a mem
- VGA 60k
- SSD-k 20k/db
- lap 20k

Nyilván nem egyszerre vettem, nem egyszerre cseréltem le a darabjait, hanem a régit eladva, azt az összeget beforgatva.

Tinman
A topik HG-ja, tudod akinek válaszoltam, amire reagáltál <#ticking>

AJ mellei már teljesen le lehettek amortizálva ha jól tudom 3 saját gyerek után, már a kutyám se játszott volna velük. Ráadásul tudom, hogy a családi pótlék miatt csinálta! Bicsiz!

Seth
Nem normális. Ahelyett,hogy mondjuk havonta ment volna szûrésre

Macccy
(vg félreolvasta ...)
És amúgy mennyibe került egy olyan gép amit leírtál az elõbb?? Amin még mindig (!?) akadt ez a programozási remekmû Metro!

Seth
Szerintem keveri a Te konfigoddal,amit az elõbb írtál le

Gondolod tudom én ki az a Totti? Elég bajom van, most éppen sírdogálok AJ mellei miatt.
Tinman
Te mirõl beszélsz?

Írd le Totti konfigját utána magyarázz baxod!

Ja, csak a processzor és a videokártya. Tudod mit? igazad van, ez az igazi alsó közép kategória. Iq-ban.
Tinman
110k-ért?

Ennyiért mennek az igényesebb irodai gépek.

Az a gép egy éve az alsó közép kategória volt? Óóó boy, mi a faszért olvasgatom én ezt a fórumot mindig... <#szomoru2>
Tinman
Ezt Tottitól kérdezd.

Vett ~1 éve egy már akkor is középkategória alsó szegmensében szédelgõ PC-t és most komolyan elvárja, hogy a Metro (pont a Metro!) 2013-ban jól szaladjon azon a gépen?!

Te most viccelsz?
Tinman
Konklúzió?

Ne viccelj.

Van egy erõs irodai géped és ez a konklúzió?

A Metro2033 is egy szörnyeteg volt erõforrás igény szempontból. Mindent tényleg maxra tolva idén toltam le. Átlag 45 FPS körül ment, de volt ahol 25-re leesett és ezt 4 GHz-es Ci7-el, 7870 2 GB-al, SSD-vel, 8 GB rammal.

Most komolyan: Mit vártál a te PC-den ettõl a játéktól? Hmmm?

DarkSector
PC-n tegnap lepróbáltam, este vagy ma hajnalban nem emlékszem, és alapon elindulva lassú a menüben már a navigálás is...asszem uninstall lesz belõle.

DarkSector
No itt a baj, gondoltam regelek egy ujat de kari nélkül nem engedi beírni...:S