XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szal mi az h olcsó? szvsz tulárazott vacak gadget 😊
Forza.
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Vagy mivan?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
MI?
Egyikben sincs semmiolyan, ami neked külön költséget jelentene, de nem használod. Szóval nem értem a sirámot.
Adversus solem ne loquitor
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Maga a játék kevésbé érdekel mint inkább az acsi vadászat,Nem gazdagítom õket,de 4 éve folyamatosan gold vagyok szinte az össze online gamához megvettem az online pass-t nem kevés dlc-t tehát ezt sem mondhatnám...
De ami leginkább elborzaszt az az hogy a raptor szerint 2012,04,29 óta 1918 órát basztam el ezzel a szarral...
És ha nem lesz warez legalább ezt az idõt lényegesen értelmesebb dologra fogom fordítani...<#nevetes1>#nevetes1>
na most az nem zavarna ha nekem csak gamera kellene es van benne extra funkcio.. de vagy pl a kazalofelulet tulbonyolitasara megy vagy a hw stabilitasara vagy pedig a gép árára.. ami leginkabb zavar.. pl ha nekem 1 sima laptop kell akk nem veszek 1000 euroval dragabbat .. es cserebe erintokepernyos .. ha nem hasznalom akkor nemkell..
ezzel nem mondom le a boxot .. meg igy is a boxot preferalom ps el szemben.. csak azt mondom hogy a marketinges felmeres miatt stb stb igy adjak el.. tudjak ok hogy mit erdemes gyartani...
de jo latni hogy mennyi tulbuzgo verpistike van akinek ha 1 tegla darab lenne a nextgen konzol akkor is megvédné.. mert az az uj, az a jo 😄 ..
Nem úgy volt hogy mind2 konzol 32 bites lesz?
ésmég: de megérted, ha valaki fanyalog, amikor a pénzéért ugyérzi nem kap eleget?
Forza.
Javallatom:
Steam box
Ouya
Gamestick
Nvidia Shield csak játékra és olcsó
Jobb példa híjján
Van 1 eszközöd ami nélkül nagyon nem tudod elképzelni a minden napjaidat
Tud fényképezni,hallgatsz rajta zenét,navigál,rajzolsz,netezel,filmet nézel,................89. dologként telefonálsz rajta...Remélem ráismertél a csak TELEFONODRA,dobd ki gyorsan hisz ez akkor már nem is telefon<#kacsint>#kacsint>
Igen ez egy média center. Van rajta TV szolgáltatás ( + filmek, sorozatok, mint ahogy 380on is elképesztõ tartalom van most is!, minden kapható, nézhetõ ) és játék konzol.
Vegyek PSt ugyan azokra a játékokra ami Xboxra is megjelenik? PS4-et az exek miatt fogok venni, a játékok 95%a pedig multiplarform ami mind a kát gépre egyidõben jön. Nem is értem mit akartál ezzel írni. Exek pedig erre is lesznek bõven, sok új IP-vel, de ezeket E3on jelentik be. Itt most a gépet mutatták meg és a géprúl egy álltalánso áttekintpt hogy mit tud. Magyarán tud mindent. Egy erõs nextgen konzol és egy erõs média center, amibõkl persze te és én semmit nem fogunk érzékelni, mert ezek a szolgáltatások amerikában érhetõek majd el, mint ahogy boxon most is így van, csak nyilván kissé fapadosan ehhez képest.
De amúgy vegyél PSt játékra😊 nem akarlak lebeszélni.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
..amugy csalodtam.. nemvagyok rpo gamer, de ne akarjak egy jatekkonzolra raeroltetni ezt az "all in one"-t.. ha mediabox kell akk azt veszek.. most ezt igy fogjak kiadni akkor nem lesz nextgen game konzoluk a MS-éknek.. lesz egy all in one "konzoluk" ami nem konzol.. ha meg csak konzol kell gamera akk kenytelen lesz az ember ps-t venni.. (meg akkor is bevallom ha sony ellenes vagyok.. )
A lemezek nem örökösek...tapasztalatból mondom. <#whatever>#whatever><#eljen>#eljen>
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Forza.
Csocso volt ilyen fénykorában, csak õ nem trollkodott ennyit, de az összefüggéstelen, egymás után hányt szavakból formált értelmetlen mondatok az totál stimt 😄 Az egész olyan, mintha egy fonalgombolyag megtanult volna gépelni, és rászabadulna az inernetre 😊 a "román-olán" posztját máig õrzöm.
Aztán lám, õ is felnõtt.
Adversus solem ne loquitor
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Ennyi. 😊
Most egyik géprõl sem tudunk semmi konkrétat.
PS4-nél semmit nem tudonk mert minden pc-rõl futott, itt meg gameplay trailerek voltak, amik meg egy mûködõ gép, mármint funkciókban.
Egyikre sem lehet alapozni.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Forza.
PSN ID.: Beegabor
miért?
nemond, hogy nem lehetett volna über, eddig sosem látott fizikát mutogatni... az azért tud látványos lenni.
(nyilván graffal ilyen streamelt mocsok minõségben egyébként is nehéz villantani, mondjuk nem is próbálkoztak különösebben)
Forza.
Amit írtál pl a dzsungel, tudjuk jól minnél több részlet, terület annál több kraft kell.
Nekem zsámítanak egy játékban a karakterek, nem vagyunk egyformák.
Ne felejtsük hogy ez jobb mint mikor kicsit letérsz a BF-ben és villog hogy menj vissza a csõbe van 15 másodperced.
Részemrõl ezzel lezárva a téma.