XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
azt irtam, h a shield 350$, az uj konzolok meg jönnek 400 körül (tipp)

szal mi az h olcsó? szvsz tulárazott vacak gadget 😊

Forza.

arty
ez nekem így elsõre eléggé horizon szint ... csak gondolom ez 60fps 😊

Forza.

arty
tudod mikor készültek 32bites x86 cpu-k? 2002 környékén.... 😊

Forza.

márhogyne lenne? a hangfelismeres meg minden szar kifejlesztese es emberek fizetese.. az szerinted nincs belekalkulalva az arba?

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Botond
Kollégámnak olyan van. Dualsim lg, 2 soros kijelzõ, két színnel, és ennyi. Asszem újonnan 2k volt tavaly. 😄
már késõ 😄

Moby
Dehogy. 32bitesek lesznek.
Ezért is került beléjük a 8 giga ram.

Adversus solem ne loquitor

Harlekin
kíváncsi vagyok arra a mostani mobilra ami CSAK és CSAK kizárólag telefonálásra alkalmas,tehát se játék benne se fm rádió se...!!!<#kacsint>
DarkSector
Kösz azt hittem csak álmodtam, akkor most mind2 gép 64 bites lesz?
Vagy mivan?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Moby
DE
MI?
Egyikben sincs semmiolyan, ami neked külön költséget jelentene, de nem használod. Szóval nem értem a sirámot.

DarkSector
Tudom bocs. Nem akartam genyó lenni. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

attol meg, hogy igaz a 360ra is(sokkal kiforratlanabb/szarnyprobalgatasok csak.. így tuti nem emeli az árát annyival).. attol meg igaz.. es 360on is zavar..

Moby
De.
Csak megborult a bitestál.

Harlekin
kicsit mind2<#kacsint>
Maga a játék kevésbé érdekel mint inkább az acsi vadászat,Nem gazdagítom õket,de 4 éve folyamatosan gold vagyok szinte az össze online gamához megvettem az online pass-t nem kevés dlc-t tehát ezt sem mondhatnám...

De ami leginkább elborzaszt az az hogy a raptor szerint 2012,04,29 óta 1918 órát basztam el ezzel a szarral...
És ha nem lesz warez legalább ezt az idõt lényegesen értelmesebb dologra fogom fordítani...<#nevetes1>

Moby
Még mindig nem értem mi olyan van benne, ami a 360-ban ne lenne.

"javallatot" nem kert senki 😉

DarkSector
😄

arty
\\\\\\\\

Forza.

ha olyan telefon kene ami csak hivni tud akkor olyan telefont vettem volna mert van.. de mivel kell a gps, kamera, zene, stb.. igy olyat vettem.. es ratapintottal alenyegre.. amikor vettem a telomat kb 4-500 euro volt, .. vehettem volna 80 euroert is de kellettek az extra funkciok .. xboxnal nem kene.. de kapom ha kerem ha nem.. ezzel van a bajom..

na most az nem zavarna ha nekem csak gamera kellene es van benne extra funkcio.. de vagy pl a kazalofelulet tulbonyolitasara megy vagy a hw stabilitasara vagy pedig a gép árára.. ami leginkabb zavar.. pl ha nekem 1 sima laptop kell akk nem veszek 1000 euroval dragabbat .. es cserebe erintokepernyos .. ha nem hasznalom akkor nemkell..

ezzel nem mondom le a boxot .. meg igy is a boxot preferalom ps el szemben.. csak azt mondom hogy a marketinges felmeres miatt stb stb igy adjak el.. tudjak ok hogy mit erdemes gyartani...

de jo latni hogy mennyi tulbuzgo verpistike van akinek ha 1 tegla darab lenne a nextgen konzol akkor is megvédné.. mert az az uj, az a jo 😄 ..

DarkSector
Most nézem hogy 64 bites a box.

Nem úgy volt hogy mind2 konzol 32 bites lesz?

DarkSector
Duurva. 😄

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
tehát pénzt nem ér a szórakozás ezen formája? vagy lehuzos szemetek, ezért nem is gazdagitod õket? kiváncsi vagyok a miértre 😊

ésmég: de megérted, ha valaki fanyalog, amikor a pénzéért ugyérzi nem kap eleget?

Forza.

DarkSector
PS is mindent tud a játék mellett, az sem jó választás. 😄

Javallatom:

Steam box
Ouya
Gamestick
Nvidia Shield csak játékra és olcsó

Totti5

Harlekin
Miért fáj mindenkinek ennyire,hogy ez nem CSAK játék konzol lesz.Nem ez miatt lesznek rajta szarabb gamák.Miért baj az,hogy lényegesen több dolgot fog tudni mint CSAK 1 játék konzol???

Jobb példa híjján
Van 1 eszközöd ami nélkül nagyon nem tudod elképzelni a minden napjaidat

Tud fényképezni,hallgatsz rajta zenét,navigál,rajzolsz,netezel,filmet nézel,................89. dologként telefonálsz rajta...Remélem ráismertél a csak TELEFONODRA,dobd ki gyorsan hisz ez akkor már nem is telefon<#kacsint>
Lehet nem figyeltem, de most kompatibilis lesz a Xbox 360-al vagy nem?
Totti5
Ez a bemutató az amcsi piacnak szólt. Figyeltél? tv mindennnel ami csak elképzelhetõ, NFL!!! extrákkal, COD. Ez volt a bûvös 3as, ez már el is adta a gépet, mert amcsiba az NFL a legnépszerûbb és a COD 10 milliós systemseller.

Igen ez egy média center. Van rajta TV szolgáltatás ( + filmek, sorozatok, mint ahogy 380on is elképesztõ tartalom van most is!, minden kapható, nézhetõ ) és játék konzol.

Vegyek PSt ugyan azokra a játékokra ami Xboxra is megjelenik? PS4-et az exek miatt fogok venni, a játékok 95%a pedig multiplarform ami mind a kát gépre egyidõben jön. Nem is értem mit akartál ezzel írni. Exek pedig erre is lesznek bõven, sok új IP-vel, de ezeket E3on jelentik be. Itt most a gépet mutatták meg és a géprúl egy álltalánso áttekintpt hogy mit tud. Magyarán tud mindent. Egy erõs nextgen konzol és egy erõs média center, amibõkl persze te és én semmit nem fogunk érzékelni, mert ezek a szolgáltatások amerikában érhetõek majd el, mint ahogy boxon most is így van, csak nyilván kissé fapadosan ehhez képest.

De amúgy vegyél PSt játékra😊 nem akarlak lebeszélni.

Moby
Ez mitõl all-in-one-abb mint a currgen?

ezaz.. a fõ dolga rovasara fog menni 😉 es miert fizessek azert a funkciokert amit nem is hasznalok majd?

DarkSector
Vannak akik nem vesznek külön szir szar kütyüket, nincs ezzel baj ha egy gép sokmindent tud, csak a fõ dolgát ne felejtse el.

nem ertetek semmit? marketing ..kiadjak a "flatot"... aztan majd jon dragabban a slim.. aztan mindenki csereli.. 😉

..amugy csalodtam.. nemvagyok rpo gamer, de ne akarjak egy jatekkonzolra raeroltetni ezt az "all in one"-t.. ha mediabox kell akk azt veszek.. most ezt igy fogjak kiadni akkor nem lesz nextgen game konzoluk a MS-éknek.. lesz egy all in one "konzoluk" ami nem konzol.. ha meg csak konzol kell gamera akk kenytelen lesz az ember ps-t venni.. (meg akkor is bevallom ha sony ellenes vagyok.. )

DarkSector
Azért is javallott befizetni rá, mivel biztosíték.

A lemezek nem örökösek...tapasztalatból mondom. <#whatever><#eljen>

Harlekin
Figy Én ezt már hónapokkal ez elõtt leírtam,hogy biztos megveszem kezdéskor,de ha záros határ idõn belûl nem lesz rajta warez akkor kuka nálam a dolog.Ennyí...Nem akarok mellé beszélni,meg magyarázkodni,de Én így vagyok ezzel...
Totti5
A nagy francokat. Amúgy is digitális átállás van és lesz akár tetszik akár nem. Steamon van használt játék? maradjunk már a földön... használt / warez piacra nem lehet terméket építeni, mármint ezek olyan dolgok amik bármikor megszümhetnek, de nem lesznek kihatással lényegeseb semmire, max az emberek morcognak hogy nem adhatja el a játékot. Most az accodra íródik, olyan mint ha digitális lenne, csakatied, de megveheted lemezen még most, így nem kell töltögetni és valszeg olcsóbb is lesz mint a túlárazott digit.

DarkSector
Mindent feltörnek idõvel szerintem. 😄

arty
szószó (magamon tényleg érzem, nehéz belelkesedni... tényleg azt érzem, hogy lehuzás-lehuzás-lehuzás mindenhol :/ majd meglátod te is, ha nem lesz wrz ez egyesboxon ... 😊 mást vár el az ember ingyé, mást a pénzéért. gondolom étteremben te sem kotornád a tányér szélére az ételbe szakadt körmöt, hajcsomót, hanem azért egy "anyátok" kicsusszanna 😉 )

Forza.

Moby
Engem már kifejezetten szórakoztat 😄
Csocso volt ilyen fénykorában, csak õ nem trollkodott ennyit, de az összefüggéstelen, egymás után hányt szavakból formált értelmetlen mondatok az totál stimt 😄 Az egész olyan, mintha egy fonalgombolyag megtanult volna gépelni, és rászabadulna az inernetre 😊 a "román-olán" posztját máig õrzöm.
Aztán lám, õ is felnõtt.

Harlekin
Túllakott a jónép és ugy se elégedett soha semmivel így nincs értelme,törni magukat.<#kacsint>
Waczkor
Ha erre most jöttél még csak rá,akkor hagyd el az egész sg-t,ne csak a topikot😊

XBOX Live Gamertag:Waczkor

DarkSector
Nem problém, régebben kitárgyaltuk képekkel mutattam is.
Ennyi. 😊

DarkSector
Ja erre írtam mindig hogy ezek csak igéretek, mazsolázgatunk, késõbb jövõre kiderül mi merre meddig, és utána vásárlás.

Most egyik géprõl sem tudunk semmi konkrétat.

PS4-nél semmit nem tudonk mert minden pc-rõl futott, itt meg gameplay trailerek voltak, amik meg egy mûködõ gép, mármint funkciókban.
Egyikre sem lehet alapozni.

davidka003
Nekem sem ment elsõre. Aztán 10 perc múlva engedte de totál behalt az oldal. Pénz levette meg jött az email is.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Myselor
nagy hülyeségeket mondasz,kivételesen totál nem értek veled egyet
arty
alan péket se tudom megvenni. próbáljam késõbb. anyád, MS.

Forza.

arty
Nyilván kevés olyan ultimate érv van, ami önmagában tántorit el/vesz rá. De sok kicsi.... 😉

Forza.

Seth
Utolsó mondatodat bekeretezni!! Egy COD-ról beszélünk,ami a scriptelt csõ shooterek netovábbja.Ezek találták ki a menj vissza a csatatérre,mert mission failed dolgot. Gondolod itt más lesz?

PSN ID.: Beegabor

arty
"Képtelenség akkorát domborítani,mint a classik és x360 váltásnál."

miért?
nemond, hogy nem lehetett volna über, eddig sosem látott fizikát mutogatni... az azért tud látványos lenni.

(nyilván graffal ilyen streamelt mocsok minõségben egyébként is nehéz villantani, mondjuk nem is próbálkoztak különösebben)

Forza.

DarkSector
Ha lehet eladok veszek, jó ha van, de ha vezsek konzolt nem teszem ennek fügvényévé a vásárlást. 😊

DarkSector
A környezet nincs agyonvilágítva mint a BF-ben a karakterek szebbek...kinek mi...
Amit írtál pl a dzsungel, tudjuk jól minnél több részlet, terület annál több kraft kell.

Nekem zsámítanak egy játékban a karakterek, nem vagyunk egyformák.

Ne felejtsük hogy ez jobb mint mikor kicsit letérsz a BF-ben és villog hogy menj vissza a csõbe van 15 másodperced.

Részemrõl ezzel lezárva a téma.