176898
banner
  • arty
    így ne!
    szerintem várd meg xbonet+ac4x1-est :)

(nyomtam most ~2h nfsmw2012t és JÓ! mármint nem a játékmenet, hanem a graf, hangok, irányítás... kár, hogy nincs ffb (akármilyen is!!!) és rendes kormányszupport, meg legalább hoood nézet ALAPBÓL (modolva tolom, így van, de nem százas)

és ahelyett h a rivals ebben előrébb lépett volna.... áhh :((( )
  • Muttley
    két nagyon egyedi FPS-ről van szó
    jó áron vetted, gratula hozzá :)
    +1 like
  • Totti5
    Mert nem az. Nextgen a Killzone és a Ryse.
  • DarkSector
    Várj, most nem magát a konzolok szintjét minősítettem!
    Hanem amit sugalsz is, hogy szép játék, de korántsem sorolnám a nextgen kategóriába.
  • DarkSector
    Erre gondoltam én is
  • DarkSector
    Oks de más eltérést nem látok. :D
  • davidka003
    Ma jött:

Metro 2033-nak is elég jó a grafikája és szépen fut.
    Last Light meg szerintem boxhoz képest durván néz ki. És nem össze-vissza lassulgat, mint PC-n hanem stabil 30 FPS.
    GAME-ről rendeltem és nem voltak felhasználva a DLC kódok hozzá. Szóval 4500-at megért.
  • Totti5
    Kb... bevállaljam?:/ ha 8ért el tudnám passzolni a BONTATLAN játékot DLCkkel... nem kell innen valakinek?:D
  • arty
    és gondolom a legközelebbi góc bécs... ? :((
  • arty
    (itt nem erről van szó! ami fekete, az a ps4 oldalon is fekete - csak a ködfátyol nincs 360on a távoli cuccokon, legalábbis nem minden)
  • Totti5
    Tudomásom szerint ott olyan lehetőség van hogy MS gócpontokra be lehet vinni és 10 dodért adnak nextgen verzát. Ugye ez itthon kilőve, kódos megoldásról még nem olvastam.
  • Totti5
    Az lehet a felvevő eszköz miatt, vagy a PS4 videó kimenete miatt, vagy egyszerűen ilyen. Ez a szín, kontraszt eltérés PS3/360 esetében is megvolt, de TVn ezt te sosem veszed észre, mert ott minden üt mint az ipari áram, egy Uncsinál a szemed kiesik a gyönyörtúl színektől és a képminőségtől, nomeg mert nem fogod látni a másikat ugyan az a TVn ugyan azt a játékot.
  • arty
    xboxost nem lehet upgradelni xbonesre?
  • Totti5
    Az a baj hogy annyira, de annyire kellene nekem az AC4 szobros kiadás, amit oda tehetnék a Connoros szobor mellé, de a játék nem kell 360ra, mert ugye nextgenre lesz, de ott meg csak sima kiadás van. 360ast eladnám, csak el e vinnék... nagy dilemma:I Miért nincs fullos Xbox Onera???
  • rastaman
    maradjon a topik neve. ha még lehet szavazni...
  • arty
    egyébként amire a kollega céloz, az nyilván a köd és füsteffektek ... de akit ez zavar, az jobba ha pécén áll neki, mert konzolokon ilyet nem lehet ki/bekapcsolgatni :D
  • arty
    de ha az xboxos videok nézését tulzásba viszed, hererákot kapsz! tudod milyen a hererák? nem akarsz olyat!

szóval akkor már inkább a fakó (lol) pléjsztésönös gémpléj!
  • Harlekin
    Ezekben az összehasonlító videókba úgy basznak át ahogy akarnak és meg is teszik ebbe az egybe legyél biztos.Ezek semmi másra nem jók csak a találgatásra meg,hogy a készítőnek mi a szíve vágya.
    Az meg hogy most mit látsz és majd mit fogsz pár év múlva szintén más tészta.Arról nem is beszélve,hogy mi értelme lett volna 1 olyan gamába felesleges erőforrást belefeccőlni ami a curgenen is "tökéletes"!!!
    Majd azokba amik valóban nextgenek ott jönnek az úgymond fricskák curgennek...
    Mikor lesz az már érthető,hogy 1 telhetetlen világ ez a gamer világ.Ha itt első pillanattól megkapod a maxot amit ezek a nextgenek tudnak és kihozható belőlük akkor mit adnak 3 év múlva amire szintén azt mondod hogy hűha???
    Következő nextgent???
  • bacaelit
    Szerintem, xbox-on akár melyik verziónál nagyon szépek a színek! Ps nél olyan mint egy szürke fátyolón keresztül nézném a játékot! Igaz, ízlések és pofonok!
  • arty
    meglehetősen korrekt a 360as verza! (igy youtube alapján)
  • Totti5
    Mi a vicces? azokban szebb amiket írtam + magas felbontású textúrák, felbontás stb...

• DarkSector
    Ez vicces kicsit.

A nextgen-hez képest az X360 tökéletes minőségű lett.
  • Seth
    Igen, ez már nextgen fícsör , currens gépeken sajna nem ilyen
  • DarkSector
    De ez csak pöckön meg nexgen konzolon ilyen?

X360 és PS3?
  • Myselor
    kúrva jó.ahogy az egész játék nagyon fantasztikus ^^
  • Totti5
    Nem a legjobb minőség, de hírtelen ezt találtam:

A lényeg látszik. Hűbammeg!!! ( én is csak most látom először magában a végleges játékban )
  • Botond #144173
    Alul-felül-jobbra-balra, azok a szélei....
  • DarkSector
    Milyen szél? mutasd már. :D
  • arty
    pécén ac-t nemszívesen :)
    pont a be-beakadó frémráta, ami ennél a sandboxnál különösen érint mindenkit, nem pálya nekem. meghát én letolás után ezektől szívesen szabadulok meg pénzért :))

igen, a szél az, amit eddig még nem láttunk ilyen minőségben...! (jó, az eső is jó, de az a SZÉL !!)

• Totti5
    Ha PCn tolod az is jó ( bár nekem nem volt 60 fps, csak 30 vagy annyi sem maxikapitális grafon ), biztos valami be volt kapcsolva ami megfektette a cuccot ( nem nem az a fiziksz... ). 360-ra is remek vétel, de olyan látványt produkál pl a növényzet ahogy a szél mozgatja a leveleket, nomeg a víz... te jó ég milyen gyönyörű + az eső. Ugye ezek voltak a "nextgen" effektes vidiben és tényleg:) sokat dobnak rajta az amúgy is profi látványon és kidolgozáson.
  • arty
    nemtudom ezt a részt ki tudom-e várni nextgenig :D (értsd: mire nekem nextgenem lesz)
  • DarkSector
    még mindig azok, mind a 6.
  • a.carkey
    PS4-XBoxOne-PC
    PS4-XBoxOne-PC
  • DarkSector
    szerintem rondák a képek.
  • Totti5
    Megdemóztam PCn az AC4et 20 percre. Hát igen... a level desingerek, a grafikusok kiváló minkát csináltak, csak még mindig a harc:I de ettől függetlenül alig várom hogy nekieshessek nextgen konzolon! A játékot meg is veszem a napokban:D

Szerencsére nem megy át minden növényen, de ezt egyből kiszúrtam:D
  • Totti5
    z előző hét természetesen az Egyesült Királyságban is az Xbox One premierjéről szólt, mely az eladási listákra pillantva is jól látszódik, hiszen az exkluzívok közül a Forza Motorsport 5, a Dead Rising 3 és a Ryse: Son of Rome is bekerült a legjobb tízbe, míg a FIFA 14 eladásai megnégyszereződtek, köszönhető annak, hogy az előrendelők ajándékba megkapták a konzol mellé.

Magából a gépből nagyjából 140 ezer fogyott az első héten. Összehasonlításként: az Xbox 360 esetében ez a szám 70 ezer volt, míg a PS3 165 ezres nyitóhéttel startolt.
  • Sippie
    ez érdekes, amikor nekem késlekedett a csomagom tőlük, és csak annyit kértem hogy valami csomagkódot adjanak meg, hogy érdeklődni tudjak a postánál, egyből visszafizették az összeget. Egy napra rá meg megjött a csomag is.
  • bacaelit
    Köszönöm szépen a válaszod!
  • Macccy
    Haaaaalihoo!
    Ja nem, azért azt nem, de mondjuk most éjszakás műszakos heten volt, épp most ért véget, fél órája értem haza. Nem, annyira nem volt kedvem GTA-zni, nagyon nem, meg aztán semmi új nincs most. Uszodába is beköltöztem amikor csak tehettem, kellett a hátamnak na. ... Persze veletek dumálni is jó LIVEon, félre ne érts, csak nem vitt rá a lélek, hogy benyomjam a dobozt .... Kéne az a flash kurvára, de ezt itt nem reklámozom :D
    Ma este felé majd belépek lehet, dumálunk!
  • Muttley
    hát akkor te egy jófej gyerek vagy... ;)