XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nagggggggyon durván PS4 vásárlás lesz <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Just do it :)
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
v. offline is fog menni, amúgy X360, PS3 módra?
Vinni fogják mint a cukrot...<#nevetes1>#nevetes1>
Nem játszik le használt játékokat csak ha kifizeted érte a TELJES árat megint. Game kulcsok minden játékhoz, internetes aktiválás kell hozzá hogy játszhass továbbá a rendszer 24 óránként ellenõrzi, hogy neten vagy-e különben nem indul el. Jó szórakozást az új dudebro dobozhoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
probléma megoldva...
MS mossa kezeit,hogy õk nem tették bele na de a fejlesztõk igen.<#nevetes1>#nevetes1>
Pistike meg verheti a fejét a falba ,mert net nélkül nem játszik...<#nevetes1>#nevetes1>
a design csak sztem néz ki qrvasz.rul?
nembaj, õ a "nem érhetõ el a régiódban" üzenetért akkor is megveszi 😛 és utána a windóz média pléjerrõl átsztrímeli a boxra, hogy meglegyen a feeling 😉)
Forza.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Adversus solem ne loquitor
A netkapcsolathoz meg: Nem lesz kötelezõ, fejlesztõk döntik el, hogy akarják-e vagy sem.
My streams: https://beam.pro/oriic
Harlekin:
A Joy-ban elemek lesznek, méghozzá AA.
Ellehetetlenítés...majd kihasználtság hiányára hivatkozva off
Mer All in One. Or two. Or... LÁL
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Viszont ennek lófasz köze nincs a one-hoz, mint játékplatform.
Egyébként igen, az egész egyetlen ökoszisztéma évek óta. Használhatod a gamertaged a winmobileodon, gyûjtheted a pontjaid, stb. Nincs ebben semmi csoda, évtizedek óta megy az account begyûjtés minden nagynál (google, ms, apple, facebook, stb), egyetlen kiterjed auth rétegen megy a szolgáltatások összekapcsolása. Az ms-nek erre egyetlen ráhatása van, ami a mindent eldöntõ érv, mégpedig hogy meddig gyártja a konzolt. Ez, és a one sikere fogja elszipókázni a kiadókat a biztonságot jelentõl installbase-tõl, azaz a currgentõl. Erre csak minimális ráhatása van a ms-nak. És ha van egy kis eszük csinálnak belõle 360 superslim, ultraslim, 360pocket, stb kiadásokat. A tartalomfogyasztás nagyrészébe amúgy is már bele lett vonva a 360 platform is.
PSN ID.: Beegabor
katt
Az egészbõl engem egy dolog érdekel:
HALO LIVE ACTION TV SERIES WITH SPIELBERG---Eküszöm felkiáltottam mikor bejelentették. Ezzel eladták már nekem a gépet. XD
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Szerinted miért lesz ennyire el szeparálva a 2 platform egymástól.
Én még azt sem értem miként(és minek) lesz ugyan azon a live rendszeren a 2 gép.Hisz a gamák ezt nem indokolják(no kompatibilitás),az elmondottak alapján a chat rendszer átkerül a skypra!!! tehát???Semmi de semmi nem köti össze a 2 réteget...
El tudja itt valaki képzelni,hogy a mostan rendszerbe is létezik az,hogy a kicsit nem használt szervereket lekapcsolják se szó se beszéd,majd most amikor gyúrnak az újra ezt nem teszik meg vagy parallel fejlesztenek a 2 rendszerre???<#kacsint>#kacsint>
Nyilván nem lesz totál OFF,de nem is kell,mert elég ha a meglévõ 100%ot leviszik 5%-ra (az elvárható minimális szolgáltatási szintre)és a jónép morgolódva,de átmegy a másikra...
Azt mondják az okosok, hogy fél éven belül lesznek nagy Live akciók, mert ki kell sajtolni mindent a 360-ból.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ahhhm, elõszedem én is ha végeztem a Batman:AC-vel, azt az erdõt sosem unom meg 😊
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
(bádog ujjak kopogását látom a közeli jövõt szemlélve, látom ahogy Tinman leírja 37.-ik alkalommal a hónapban, hogy a fizetõs Live mekkora lehúzás ... bár mivel nincs most co-op amivel használnám, így kezdek vele egyetérteni 😉
Amúgy milyen "forradalmi design"-t vártál? Be volt ígérve? Mondták ezt így? Ha átlógna a gép hátulja a negyedik dimenzióba már az se biztos, hogy forradalmi lenne, jönne a CERN hogy náluk a budipapír tartó így mûködik! 😉 Nem mondták szerintem, hogy forradalmi lesz ...