XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy milyen "forradalmi design"-t vártál? Be volt ígérve? Mondták ezt így? Ha átlógna a gép hátulja a negyedik dimenzióba már az se biztos, hogy forradalmi lenne, jönne a CERN hogy náluk a budipapír tartó így mûködik! 😉 Nem mondták szerintem, hogy forradalmi lesz ...
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
http://www.polygon.com/2013/5/21/4353010/kinect-trouble-xbox-one-reveal
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Reagálásra sem érdeme...aki hülye azon nem tudsz segíteni.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Na de, hogy hozzá is szóljak érdemben, olvasgattam kicsit Verge -éknél (is) hogy kicsi infó is legyen, mert ez a bemutató a lustaságával csak kiverte nekem és nem a faszom ... (bár mikor Steven beszélt kicsit megkeményedett)
1.) Ez a használt játék mizéria egyelõre maradjon hiszti, nincs még hivatalos döntés arról, miként lesz megoldva a kölcsönadott, vagy a továbbadott játék.
"
Amit nyilatkoztak, és amit a Verge és a Wired magazin is lehozott az az, hogy a "másodlagosan felhasznált" játékhoz valóban meg kell venni egy licenszt (fee) de ettõl fogva a játék a lemez nélkül játszható! Arról nem nyilatkoztak, hogy lemezzel játszáshoz is kell e ez és bár igen naív vagyok, de amíg nem esett róla szó HIVATALOSAN, addig feltételezem nem kell!
2.) Visszakompatibilitás. Én is sajnálom, hogy nem lesz, reménykedtem az integrált X360 pletykában, de elég kicsi volt rá az esély belátom. Helyette az externált X360 marad a polcon, ez úgyis csak azoknak lenne fontos, aki megjelenés elõtt ki akar még venni 20-25 ezer forintot a használt 360-asából ... SONY valóban azt mondta tervezik a streamelt régijáték megoldást aka. Gaikai, de ez is kivitelezés alatt áll, egyrészt késõbb lesz csak, másrészt nyilván nem lesz ingyen! Persze, hiába is esküdözik Average Joey a telefonban, hogy neki megvan dobozosan a God of War 3! Akkor meg már kidobhatnánk ugye a lemezeket ...
Mindentõl függetlenül nem áll a cerka most egyik gyártó leányára sem és ez a levágott bemutató nem nyerte el a tetszésemet. Na majd E3 ...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Cod is hozza a kötelezõt.A sport játékokat úgy szarom le ahogy vannak szóval arról nem nyilatkozok.A Forzát várom nagyon az mindegyik király.
Next PC upgrade: 2022
van rajta led lámpa,fm rádió,nagy sos gomb közvetlen tárcsázásra<#nevetes1>#nevetes1>
Ezek is mind a KÉNYELMI szolgáltatások mint ahogy a boxnál is.
És akkor hogy még tisztább legyen a kép a telefonnál is kiadták az újat ami már kapott kamerát,kékfogat,hangtárcsázást!!!!!
two
Miért,mert erre volt nyilván igény...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Régen a nagy és szögletesbõl mentünk a kicsi de lekerekített felé, most meg a minnélnagyobb minnél szögletesebb telefon a menõ...Galaxy s4...😄
A belekényszerítést ezzel együtt sem érzem. Engem pl semmi nem kényszerít hogy xboxegyet vegyek. Nem is fogom tenni! 😄
Adversus solem ne loquitor
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Valóban nagy venti kisebb fordulat zajcsökkentésnek ....
Semmiféle belekényszerítés nincs.
Üldözésimánia van 😊
A fizetõsmulti kategóriákkal nagyob vicc máig.
A kontrollerbe? 😄
(1:1 x360 slim belül, ami nyilván bevált)
Forza.
Diktafon Van
Naptár Van
Ébresztõ Van
Számológép Van
Kihangosítás Van
Végül is ezek mind szerves részei 1 telefonnak nem csak elhanyagolható plusz szolgáltatások<#kacsint>#kacsint>
na ez CSAK telefon volt.
Usákián kívül a tévés marhaság nincs, és amúgy is érdektelen. Ezen kívül egyetlen új funkciót nem látok.
Te igen?
Forza.
A cpu-ból kivett biteket ramként vissza kell tenni. Egy bit egy rambga így lettek 8 gigások a gépek. 16bitest akartak a fejlesztõk, de több ram nem fért be.
Evvan 😞
amugy en igyis ugyis megveszem majd.. nem is arrol van szo.. hogy most be mertem irni a velemenyem .. attol meg mindig no1 nalam a box.. csak picit folsonek talalom az ujitasokat.. teny hogy valamivel el kell adni.. de az mar engem miert erdekeljen? .. nekem feleslegesek az ujitasok.. attol meg megveszem.. de komolyan egy vicc ahogy par ember (nem te) reagal egy picit xbox fele iranyulo "serto" hsz-re.. isteniteni nem kell.. attol meg mert a kedvenc konzolotok (nekem is..) attol meg csinalhat a gyarto hibat amit be kell ismerni.. (anno 3ledes hiba miatt mondtak le boxot.. emlekszek akor is feletettek a fanok.. nehogy barkinek rossz szava legyen a feltve orzott markajukra)..
Nem nézted hogy néz ki a gép?
A kurvákok 😊
Amúgy mivel nem lett illumiroom day1, én ezt az xboxegyet elskippelem. Egyelõre.
Kicsit talán örülök is. Tökömse akar megint két konzolt azonos genbõl.
a 32 bithez több memória kell vagy mi? 😄