XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Macccy
Az hát. Írhatsz is. Csak ez a VHS ez annyira béna, mindenhol ezg mutogatják. De ha te erre asszociáltál, ámen, biztos sokat nézegetted a videómagnót azért maradt meg ...

Amúgy milyen "forradalmi design"-t vártál? Be volt ígérve? Mondták ezt így? Ha átlógna a gép hátulja a negyedik dimenzióba már az se biztos, hogy forradalmi lenne, jönne a CERN hogy náluk a budipapír tartó így mûködik! 😉 Nem mondták szerintem, hogy forradalmi lesz ...

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Na meg mint Harlekin is írta párszor..Hiába egy adott terméket használ az ember írhat róla néha rosszat is ha van oka rá..Nem fényesítheti mindig...Mert nem az isten csak egy használati tárgy.

Most komolyan ebben hol van forradalmi dizájn ötlet? Oké nem a konzolt nézegeti az ember játék közben..De azért nézzen már ki valahogy.Nem sokat dolgoztak a dizájnerek..😄 Én nem a nép után megyek ahogy gondolod.Csak elmondom a saját véleményem.Mikor pl megláttam a Slim dizájnát azt mondtam rá hogy uhh ez szép..De erre nem lehet azt mondani.Mint írtam nem az bátorított el a konzol vásárlásától mert oké nem a legszebb lenyelem..A használt játékokkal kapcsolatban tényleg még változhat..De hát ahogy ismerjük a Microsoftot pénz vadász.Nem hiába gyanús volt itt több embernek ezek a nagy leárazások.Szerintem idõvel 1-2 Xbox 360 as címet tuti megoldanak Xbox One-ra és az arra hajlamos emberek megveszik digitálisan...De akkor is fájó hogy ott van jó pár játékom amiket szeretek és nem tudok rajta új konzolon játszani vele..Én is kénytelen leszek tartalék 360-at beszerezni..😊 Köszönjük Microsoft! 😄

Macccy
A digitális nappali visszanyal, a paraszt meg sír ... <#nevetes1><#nevetes1><#vigyor>

http://www.polygon.com/2013/5/21/4353010/kinect-trouble-xbox-one-reveal

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

DarkSector
"Nem védem, csak ez a birkaság tipikus esete."

Reagálásra sem érdeme...aki hülye azon nem tudsz segíteni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Macccy
CALL OF KUTYI ... hehehe ... ééértitek ... <#vigyor> Ezt most találtam ki ... (namindegy) <#banplz>

Macccy
Ehh. Mi ez a VHS design marhaság? Mert 9gag és mert pár lökedék gyerek odavágta egy-egy szakadék videómagnó mellé, akkor már VHS design? Nem védem, csak ez a birkaság tipikus esete. Dee-eee-eee. Ha Average Joey egy cipõsdoboz mellé paintbrusholta volna oda, akkor cipõsdoboz design lenne? Az új évezred pinája a segg és a második évtized kerek 'dizájnja' a derékszög és a 45° újratöltve! Ez megy, ennyi.

Na de, hogy hozzá is szóljak érdemben, olvasgattam kicsit Verge -éknél (is) hogy kicsi infó is legyen, mert ez a bemutató a lustaságával csak kiverte nekem és nem a faszom ... (bár mikor Steven beszélt kicsit megkeményedett)

1.) Ez a használt játék mizéria egyelõre maradjon hiszti, nincs még hivatalos döntés arról, miként lesz megoldva a kölcsönadott, vagy a továbbadott játék.

" designing Xbox One to enable customers to trade in and resell games, and promises to offer more details in future"

Amit nyilatkoztak, és amit a Verge és a Wired magazin is lehozott az az, hogy a "másodlagosan felhasznált" játékhoz valóban meg kell venni egy licenszt (fee) de ettõl fogva a játék a lemez nélkül játszható! Arról nem nyilatkoztak, hogy lemezzel játszáshoz is kell e ez és bár igen naív vagyok, de amíg nem esett róla szó HIVATALOSAN, addig feltételezem nem kell!

2.) Visszakompatibilitás. Én is sajnálom, hogy nem lesz, reménykedtem az integrált X360 pletykában, de elég kicsi volt rá az esély belátom. Helyette az externált X360 marad a polcon, ez úgyis csak azoknak lenne fontos, aki megjelenés elõtt ki akar még venni 20-25 ezer forintot a használt 360-asából ... SONY valóban azt mondta tervezik a streamelt régijáték megoldást aka. Gaikai, de ez is kivitelezés alatt áll, egyrészt késõbb lesz csak, másrészt nyilván nem lesz ingyen! Persze, hiába is esküdözik Average Joey a telefonban, hogy neki megvan dobozosan a God of War 3! Akkor meg már kidobhatnánk ugye a lemezeket ...

Mindentõl függetlenül nem áll a cerka most egyik gyártó leányára sem és ez a levágott bemutató nem nyerte el a tetszésemet. Na majd E3 ...

DarkSector
Kontroller nekem bejön, a gépet nem akarom nézegetni, nekem mindegy hogy néz ki...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Waczkor
Waczkor
Xbox One képek

Nem rossz ez,kontroller fasza, gépet azt szokni kell de nem gázos.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Kicsit rosszul fogalmaztam.Úgy gondoltam hogy egy Xbox 360 Slim-et meg egy Xbox 1-et egymás mellé teszel..Túl retrónak tûnik az 1..Kíváncsi leszek majd az eladási adatokra 😄

Nekem bõven elég a 3.5-4 col 😊 Ízlések és pofonok.Van olyan akinek tetszik az Xbox 1 dizájna pl de szerintem túl retrós és valahogy mondjuk egy Slim kinézete miatt túl elavult..De ez mind egyéni vélemény 😊

Totti5
Pont jó méret. Sem a nagyobb sem a kisebb nem optimális. Aki meg nem használ ki semmit vehet icipici telefont.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Telefonoknál is undorító ezek a 5 colos tepsik..Hová fajul a világ?..

grebber
Ez a Remedy cucc jónak ígérkezik valami frankó idõ tekerõs cucc lesz mint pl a timeshift.Várom ezerrel.

Cod is hozza a kötelezõt.A sport játékokat úgy szarom le ahogy vannak szóval arról nem nyilatkozok.A Forzát várom nagyon az mindegyik király.

Next PC upgrade: 2022

Harlekin
A te álltalad közölt másik készülék még többet is tud a samunál...<#kacsint>kötözködés nélkül...
van rajta led lámpa,fm rádió,nagy sos gomb közvetlen tárcsázásra<#nevetes1>
Ezek is mind a KÉNYELMI szolgáltatások mint ahogy a boxnál is.

És akkor hogy még tisztább legyen a kép a telefonnál is kiadták az újat ami már kapott kamerát,kékfogat,hangtárcsázást!!!!!
two
Miért,mert erre volt nyilván igény...
Totti5

Totti5
S4 minden csak nem szögletes

DarkSector
Amúgy a dizájn mindenhol ilyen, a telefonoknál is.

Régen a nagy és szögletesbõl mentünk a kicsi de lekerekített felé, most meg a minnélnagyobb minnél szögletesebb telefon a menõ...Galaxy s4...😄

Moby
Ez igaz.
A belekényszerítést ezzel együtt sem érzem. Engem pl semmi nem kényszerít hogy xboxegyet vegyek. Nem is fogom tenni! 😄

Adversus solem ne loquitor

nem opcionalis kiegeszito lesz a kinect.. = belekenyszerites van

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Harlekin
jah meg az off
Harlekin
A kiványcsiság<#nevetes1>
masik kesuzlek pl csak azt tudja.. vagy az is amit te linkeltel.. ha tudtal linkelni egyrol kepet, akkor miert kerted hogy mutassak en?

Harlekin
Én nem kötözködöm tényszerûen közlöm,mert a csak az csak és itt nem állja meg a helyét...<#kacsint>
DarkSector
Jó lesz busójáráskor. 😄

Valóban nagy venti kisebb fordulat zajcsökkentésnek ....

Moby
All in one csak opció. És csak usákiában opció.
Semmiféle belekényszerítés nincs.
Üldözésimánia van 😊
A fizetõsmulti kategóriákkal nagyob vicc máig.

Nálam azzal verte ki a biztositékot hogy nem lesz visszafelé komptabilis.Elviseltem volna a Microsoft szarságait bele értve a VHS dizájnt meg a profilhoz kötött játékot.De az hogy majd a régi cimeket felrakják Xbox One Livera és vedd meg megint...Na azt nem!

DarkSector
Oké van egy ventilátor, egy BD meghajtó, meg egy vinyó, de hol a gép?

A kontrollerbe? 😄

most lehet koztozkodni.. a masik nev amit irtam .. azt sem tudja.. ezek hidd el nem dobjak meg az arat, ..amugy meg az telefon nem konzol amin szemely szerint csak jatszanék.. telefonon meg mint mondtam nem csak telefonalnék.. igy szamomra nem szukseges csak telefonalasra hasznalhato keszulek, igy a jelenlegit nem dobom ki, .. 😉 offold szet a topicot mert hasonlitgatod a telefonhoz .. hogy vedd a boxot .. vedd eleted aran is.. tipikusan ilyeneknek lehet eladni egy adott markat.. ha szar darab lenne a nextgen box ..te kb azt is megvenned, mert miert nemjo? hiszen még szaga is van.. az csak plusz.. igyen.. az csak jo.. hasznald egeszseggel..

arty
na EZ frankó, nem kell a leégéstõl félni 😊 és attól se, hogy hangos lesz... imdáom azt a gigantikus kereplõt!

(1:1 x360 slim belül, ami nyilván bevált)

Forza.

szo szerint uj fonciot ense .. bár en vegig se neztem, mert kozben hivott asszony..aztan felbehagytam livot.. talan holnap vegeignezem majd.. de a regi funciok "torbozasa"ra fölösleges penz es energia fekteteset latom.. meg amottojuk is az "all in one" vagy a mi a rak.. teny hogy leszarom ..igyis ugyis megveszem ha tobb emiatt az ara ha nem.. mert mindenhogy kell nextgen konzol.. de nem tetszik ez a belekenyszerites ami, mint mondtam már .. a 360-al elkezték.. ott is folosnek lattam.. ott is megszoltam..

Harlekin
samsung e1200

Diktafon Van
Naptár Van
Ébresztõ Van
Számológép Van
Kihangosítás Van
Végül is ezek mind szerves részei 1 telefonnak nem csak elhanyagolható plusz szolgáltatások<#kacsint>

na ez CSAK telefon volt.

valamelyik nap lattam eleve olyan tv-t.. piacon .. rendesen bearazva .. nem emlekszek talan samsung volt..

Moby
Én konkrétan semmiféle újítást nem látok. Egyet sem. A kötelezõ hw facelift, egy centivel sem több. Többekk közt ezért sem vált érdekessé nekem.
Usákián kívül a tévés marhaság nincs, és amúgy is érdektelen. Ezen kívül egyetlen új funkciót nem látok.
Te igen?

arty
illumi igy viszont el fog halni 😞 marad egy jópofa ötlet szintjén... a ledek még egyszerûen nem tartanak itt fényerõben 😞 (h olcso vetitõt lehessen konzol mellé fillérekért csomagolni)

Forza.

a kinezeterol ne beszeljuk inkabb.. minenkinek mas az izelse..szemely szerint nem zavar a kinezete.. de nezegetni fogom hanem hasznalni.. de ha velemenyt keredeznenek, ..ha nem lesz az év formaterve 😄 (de pl nekem megfelel.. nemzavar.. nem okádék..)

Totti5
Belülrõl

Waczkor
Katt

Infók,vidik képek.
Érdemes átböngészni.

Moby
Jóhogy.
A cpu-ból kivett biteket ramként vissza kell tenni. Egy bit egy rambga így lettek 8 gigások a gépek. 16bitest akartak a fejlesztõk, de több ram nem fért be.
Evvan 😞

😄 😄 .. na azert mar ne irj usb ket stb ket.. mert elso hsz ben nem ezt mondtam.. nem kell koforgatni a aszavaimat.. thx..

amugy en igyis ugyis megveszem majd.. nem is arrol van szo.. hogy most be mertem irni a velemenyem .. attol meg mindig no1 nalam a box.. csak picit folsonek talalom az ujitasokat.. teny hogy valamivel el kell adni.. de az mar engem miert erdekeljen? .. nekem feleslegesek az ujitasok.. attol meg megveszem.. de komolyan egy vicc ahogy par ember (nem te) reagal egy picit xbox fele iranyulo "serto" hsz-re.. isteniteni nem kell.. attol meg mert a kedvenc konzolotok (nekem is..) attol meg csinalhat a gyarto hibat amit be kell ismerni.. (anno 3ledes hiba miatt mondtak le boxot.. emlekszek akor is feletettek a fanok.. nehogy barkinek rossz szava legyen a feltve orzott markajukra)..

DarkSector
De milyen feles cuccok?

Nem nézted hogy néz ki a gép?

Moby
Lehet venni kit-ben is. pécé a neve.

Moby
Jah. Meg a sok usb port is ott megy pocsékba!
A kurvákok 😊
Amúgy mivel nem lett illumiroom day1, én ezt az xboxegyet elskippelem. Egyelõre.
Kicsit talán örülök is. Tökömse akar megint két konzolt azonos genbõl.

attol meg tuti megdobja az árárt a "folos cuccok"

Samsung E1200, Snapfon Ez One es a tobbiek.. es ha valamelyikben van is pl bluetooth vagy camera ..nem megy az ár rovasara.. 😉 bár ezekben szerintem ncis is

DarkSector
Nem értek ehez de mire vonatkozik hogy a ram mennyisége, a cpu bit mennyisége?
a 32 bithez több memória kell vagy mi? 😄

Waczkor
Esõt,éjszakát kérünk,sok pályát.

DarkSector
Jó azt kivéve...de olcsóbb a nextgen-tõl ...😄

arty
hdmi in!!!!!! 😄

Forza.