XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza.
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Sajnálatos😞((
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szarok voltak eladások az elején és MS nem fizette a folytatást :/
Viszont elképzelhetõ, hogy lesz a jövõben valamikor csak nem most 😞
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
My streams: https://beam.pro/oriic
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
MS konferenciából ha csak ennyi ragadt rád, akkor te lehet a vágott változatot láttad.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"This is the BEST RACING GAME EVER!" 😄
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ms konf:tivitivitivi sport tivitivi watercooler tivitivi CODCOD dog COD.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Forza.
Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87
Azért Live-on 990-ért berántanám.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Olvastam ilyet, kár hogy multiplatform 😄
Csináld azt mint én irkáld fel ki fikáz, és juniusban ki csinál majd segget a szájából. 😊
(digit már nem kapni, semilyen platformra)
Forza.
Szóval ha valaki mondjuk 2014 végén vesz nextboxot akkor tud majd olcsón venni játékot is.
Használt piachoz és az online jelenléthet meg annyit még mindig hogy a PC ott lesz a warezra mindig😊 Ha ezek tényleg így lesznek akkor abban nincs semmi kivetni való. Boltban kell venni játékot? persze hogy ott, használt piac egy jó dolog volt. Ennek is vége. Ez a generáció pont a digitális átállás közepén jön. Még vehetsz lemezen, de minden a accon van. Ha átáll minden digitre akkor sem PCn, sem PSen, sem Xboxon nem lesz használt játék. De még mindig nagyon elõnye van a lemezesnek mert a digit árak nagyon drágák, lemezesen pedig meg fogod tudni venni fél 1 év múlva occón, leárazva.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Van az a szint aminél nincs lejebb. Gémer társadalom elérte a legalját. S még mindig nem képesek felfogni hogy 60 fpsel nem lehet 30 fpsel vagy annyival sem futó játékok ellen grafban harcbaszállni. Aki 60 fpst csinál annak a saját útját kell járnia abból a legtöbbet kihzoni.
Én azért még nem írnám le egybõl az Xbox One-t, bízom benne, hogy az E3-on valóban elkápráztatnak. Ha nem, akkor ennyi volt.. 😊
Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Amúgy én nem fanyalgok, aggódok ... Káosz van, talán kapkodás is, ami jóra nem vezet. Ne legyen igazam.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Darksectort... kiürül az xboxos sg topik kinek fog irogatni<#nevetes1>#nevetes1>
Loál amúgy ez az egész mindenki úgy várta ezt a konfot mint a messiást,most meg mindenki fanyalog...ezaz<#nevetes1>#nevetes1>
Az meg hogy még "dudebro doboz" ésatöbbi, meg 'Xbot' jelzõkkel illeted azokat akiket ezután is érdekel? Óvoda. Neemár. Friss még ez a szájbakúrt bemutató, nincs még 17 órája, hogy a szar stílusukban elböfögték a dolgokat és szórtak némi kukoricát a Press-nek. Ha hivatalosat mondanak egyenest bele a kamerába, akkor lesz hivatalos.
Én amúgy más miatt aggódok: túl nagy a fejetlenség, valami nem tetszik nekem ezzel. "I have a baaad feeling 'bout this mission!"
Adversus solem ne loquitor
Ha kell én linket is adok.
Csak nem szeretem ezt a pletykazuhatagot, akkor sem ha már nem szimpatikus nekem sem a bemutató óta a gép!
A kétlépcsõs védelem ultraszopó lesz. Ráadásul kéklézer. Hacsak valamit el nem basztak nagyon, a nowarez banner nem fog kelleni a topikjába.
Adversus solem ne loquitor
used games fee
a 24 órás internetcheckrõl
Többi meg ott van neten. Nem beszólogatok, csak amit látok attól a hányinger elkap. Akinek ez meg tetszik az hatalmas xbot Minden amit lehet MS elkúrt ezekkel a döntésekkel. Tényleg épp ésszel nem tudom felfogni
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x