XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Melegszik? - Nem feltétlenül gáz, de ha meggyullad az nyilván ártalmas a fogakra.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Miért hagynád ki az élvezetet hogy egy játék 2x annyira hosszú lesz mert fele dõ a töltögetéssel menne el, addig meg pihennél...kábelessel nincs kontroll, bezombulsz egy játékba és hamar végetér. 😄
Nekem van 4 tölthetõ elemem, nem értek hozzá, de az gáz ha feltöltöm õket és mikor a töltõbõl kiveszem felmelegszenek?
Illetev 10-20óra töltéssel tudok játszani egy délutánt...kb. 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mind 1 majd kiderül,de azt biztosra veszem hogy az ott benne 1 lipo aksi nagyítsad ki a képet és nézd meg a felsõ sort...igaz nem tökéletesen kivehetõ meg fejjel lefelé van az írás...<#nevetes1>#nevetes1>
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
1 nagyon nagy baja van,ha totál,de tényleg totál lemeríted meghal Én 1 et kinyírtam azzal hogy rajta hagytam a tracer ledet a fegyon és vége lett az aksinak nem veszi a töltést.
De lehet hogy aa elemek lesznek csak furcsállom hogy jelen tudás szerint az a kontroller 2x annyít fog zabálni mint a mostani és megmarad ugyan az a tápolás...

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Több helyen is írták és tegnapi majornelson Q&Aba is volt
#136343 Jerry, honnét tudod hogy AA? Én örülnék ha AA lenne, mert most is vettem egy négyes csomag akksit.
Pedig:
A cmabritgei emegyeten kéüszit eikgy tnuamálny áitllsáa sznreit a szvkaaon Bleül nicsn jlneestögfée aannk, mkénit rdeeözndenk el a btüek: eyegüdl az a fntoos, hgoy az eslõ és az uolstó betû a hlyéen lygeen. Ha a tböbrie a lgnoeyabb özeássivsazsg a jleezmlö, a sövzeg aokkr is tleejs mrtébéekn ovasalthó mraad. A jlneeésg mgáayzrataa az, hgoy az erbemi agy nem eyedgi btüeket, hneam tleejs sazakvat ovals.
Úhygoyg tnseseek mdkknneeit bkébeén hyagni a hleysersáíi fmonisáokgkal!<#kacsint>#kacsint>
Remélem nem kopik annyira.
Én azon lepõdtem volna meg ha változott volna alapjaiban a kontroller.
My streams: https://beam.pro/oriic
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
na ilyen van. ez kábé saját magának az ellensége árba szerintem. 65-66k kérnek érte itthon. Szép stabill full hdba tolja a képet, IPS panel és az is faszság, hogy játékra nemjó az ms miatt. átlagba 5ms-t tol. ettõl akadtak jóval drágábbak nagyobb ms-el.
2 hdmi, usb port, scart, komponens, 3d monitor/tv kártyaolvasóval. a szemüveg is gecijó amit adtak hozzá, a szemed bele se fájdul. Az igaz, hogy a 3d-je passzív, tehát ergo konvertál, mindnet felkonvertálhatsz mégha az nem is lesz olyan, mint egy rendes 3d anyag ugye.
katt!! na közbe már van egy nemtúl jó de magyar videóteszt is. 9/10-t kapott ha vkit csak ez érdekelne😄
Rövid használat után is csak ajánlati tudom, pc-re, konzolra és még tvre is tökéletes, gecjó képe van😊 65k-ért.
jah, lett 1-2, mutatóba 😊
nagy felbontáshoz hatalmas ramsávszél kell, ami az xbox one-ban nem áll rendelkezésre.
Forza.
Forza.
De biztos lesz átalakító, reméljük. Moby te vagy a hardware geek, mit tudsz errõl mondani?
a monitor ajánlott felbontása is 1080p ettõl többet nem is tud, de ez tudja, régebben sok monitor nemtudta még a full hd-t, widescreennek meg kb mindegyik wdiscreen 😉
Nem mintha akarnék tv-n netezni.
Mert ugye hiába van 1000 féle usb-s kormány nem mind tudja az xbox "nyelvét"...
Engem csak a highend Fanatec kormányom érdekel.
Egy 32" képátlójú FullHD LCD tv 68 ppi, egy 40" átlójú mégrosszabb, 55 ppi!
Egy átlagos 22" LCD monitor (1680x1050) natívan 90 ppi ... minusz a skálázás persze, de az a tévénél is ront kicsit.
Az Xbox 360-as kontrollerek és egyéb kiegészítõk nem lesznek használhatóak az Xbox One-nal, erõsítette meg a Microsoft. A Joystiq-nak küldött közleményben kitérnek arra, hogy a teljesen a nulláról újratervezett konzol nagyobb sávszélességû adatátviteli technológiákat használ, így például a Wireless Controller is jobb minõségû hangot tud majd közvetíteni a headsetbõl, és hasonlók. Ráadásul szintén az új technológiáknak köszönhetõ, hogy a Kinect meg tudja találni az Xbox One kontrollerét.
Fanatec kormány mennyire tartozik ebbe bele? mert rájuk küldöm az atomot, ha a Forza 5öt nem tudom a kormányommal játszani, de itt gondolom a vezeték nélküli dolgokról van szó elsõsorban. USBnél ez lényegtelen.
Maccy: oks😊 amúgy HDMI nyilván a legjobb és majd számítunk mégszebb képre, mégha igy se csalódtunk😉 anno komponensel toltam még mikor nem is volt HDMI-s a box, az se volt rossz annyira. Akkor mikor bejött és elterjedt jobbna a HDMI sok diskurálás ment (és jó is hogy elterjedt, mondjuk az geciség h sok mindenhez nem adnak HDMI kábelt alapból) és az köztudott volt, hogy pl a feketét jobban kihozza a HDMI meg ilyen apróságok.
Nagyon jó kis minõségi interface és jó szabvány is egyben. Sok mindent le is egyszerûsít.
Ez az elõzõ generációra szól:
Ahogy Totti kollega fejtegette, a multi végett és már én is párszor írtam, a multiban nem a látvány a minden, volt egy tök jó motor, ami lehet csúnya volt, de gyors, korrekt irányítást biztosított, és a multiban csak percekig érdekli a játékosokat a grafika, nem baj ha van, de egy multiban egy idõ után nem ér önnmagában semmit.
Ahogy régen cod4-ben is lebutították a játékot, egészen mostanáig csak legyen fps.
720P-vel szar lett volna az fps, akkor már lehetett volna 30 azzal biztos suhant volt, de nem az volt a cél. Amúgy meg pont a COD volt az ahol a képminõségre nem igen lehetett panasz hiába nem volt 720p. Persze fogásnak mindig jó. Elképesztõ miket olvas az ember.
Kedvencem tegnapról a többségnek nem tetszik. Kérdeztem az illetõtõl hogy a 20 millió eladott példányhoz vizsonyítva mi a többség? ha nem utaálná az a "többség" ennyire nyilvánosan, akkor 60 millió menne el belõle?
Persze a "kutya érzelmileg zsarolja a vásárlót" a legjobb amit ebben a genben láttam mint fikaaalap!