XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mielõtt azt hinné valaki hogy ez nem élethû
Hosszú évek óta ez lesz az az NHL amit játszani fogok, mert végre ebben is impact engine fizika van.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ígéretes.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Videókat már néztem róla korábban is.
IGN 8.9-et adott rá.
Válasz #136785-re:
Nem rég vettem 5-ös iphone-t mert nagyon jó áron jutottam hozzá,amúgy maradt volna a régi 3g-m amin nem futna el.
Nem akarok várni ha játszok 5-10 percet egy kurva tankolásért,kerékcseréért vagy bármiért.
Elõzõ PvZ nagy siker lett mindenen,ezért sem értem ezt a lépést.De mégis, úgy hívják EA.
Megvenném full áron,nem akarok reklámokat a pofámba,meg egy pályán szopni mert várnom kell arra hogy teremjen valami.Ilyenkor persze egybõl felugrik hogy lehet venni.
Játszottam a facebookos PvZ Adventures-szel,az is ingyenes,csak éppen ültetni kell a növényeket amik ha megnõttek,akkor tudod vinni õket és használni.Na most ott is várni kell mert nem kapsz normál esetben annyi pénzt hogy folyamatosan tudjál ültetni,mert csak azzal hogy ölöd a zombikat nem kapsz.Persze pénzért egybõl lehet.
Elsõ rész minden tekintetben jó volt,kellõen nehéz,sok játékmód,csak rajtad állt.Itt pedig biztosra veszem hogy csak nagy kompromisszumok árán lehet majd letolni bizonyos részeket.Arról nem is beszélve hogy ha buszon vagyok és játszani akarok nem fogok 15 percet várni hogy kihajtson egy bab.Bár most nem vagyok box közelben már egy hónapja és mivel az utóbbi játékok kimaradtak nekem iphone-on sokat kell bepótolnom így elég sokat játszok vele itthon,de akkor is.
Legyen opció hogy megveheted egyben vagy ingyenes és többször fizetsz.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87
Amúgy a lemez amirõl játszol nem CD hanem DVD, csak for your info.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Igen van amikor például "száguldozok" a kocsikkal megállok azt kell 5 másodperc mire betölti az utat házakat azaz a textúrát.
De számomra érdekes az is hogy például pendrive-ról ha játszok sokkal rövidebb a töltési idõ mint cd-rõl.
Bizonyára az lehet a baj amit írtál. : )
...::::::...
GTA játék különösen érzékeny erre, vagy játszol lemezrõl, vagy venned kéne egy HDD-t ...
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Játkot pendrive-ra feltelepítettem mivel a gépem csak 4 gigás hogy ne a dvd meg olvasó kopjon. dvd nem karcos egy hetes kb.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Amúgy én is várom, az elsõ Fable volt szerintem a legjobb
PSN ID.: Beegabor
Halo Anniversary után Fable Annyversary. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87
Semmire nem fogom megvenni, ezzel csak annyit érte el, tõlem egy fillért nem látnak.
---
Macy: én nem tudom elképzelni, hogy annak ellenére h védték, vettek GOD-ot 15+ ezrekért. Akkoriban még akciók sem igazán voltak, csak max ilyen 6-7ezrekre értékelõdtek le játékok. Értsd: motogp07 2011-ben 😄 És ez így oké volt.
Forza.
Még annál is jobban kéne mennie??? Mohóság. Dehát EA... csak ezzel pl én elvesztettem egy tapira is alkalmas, jó játékot (p2w-t bottal se, volt elég rossz tapasztalatom, nincs nekem erre idõm...)
Útkeresés: naezaz!!! Néha totál látszik az AI társ, de õt nem veszi észre az ellen! Illúzió ugrik. És nekem sokszor be is akadnak, ha pl kijelölök célt nekik.. 😞 (amikor ezután elindulnak fedezékbe vagy lövéspozit találni) sokszor kénytelen vagyok visszavonni a parancsot vagy én lelõni a katonákat.
Amugy igen, ettõl még szerintem is jó játék (de mindig le kell írnom: a GRAW1-2 jobb volt).
Forza.
A mostani pana viera fényes és valami iszonyat tukrozodik rajta minden.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Amúgy megzakkant a xbox.com nálam
21k ! 😊
BTW Tomb Raider (2013) ma került fel LIVE-ra, 6 990 HUF elég baráti ár érte.
Tomb Raider Xbox.com
S az hogy ez a médiának sem tünt fel és senkit nem zavart és dobálták rá a 9 pontokat...
Nem mindenhol (!) mennek keresztül egymáson a Ghost-ok, inkább csak ahol fedezékben közlekednek a fal mentén. Most is megnéztem, ha nincs cover akkor megakad rendesen egyik test a másikon. A látványosabb a hullák belelógása a környezetbe és a test-test interakció hiánya, megborulás, falnak esés, fegyver leejtés fizikája. Nem rossz játék, sõt ... de az engine-re ráfért volna egy ilyen kiegészítés.
Útvonalkeresés szintén jó eddig, viszont a társak Ai-ja néha vakmerõen átfut a célpontok között miközben helyezkedik! Még jó hogy õket nem szúrja ki az enemy ilyenkor.
Látszik a játékon, hogy 4 player Co-Op volt a fõcél és nem a solo nyomizás.
De gémeren azért is leugatnak, ha kifogásolod, h 17990ft egy nyitó cím GOD-on...... 😄
Forza.
<#shakehead>#shakehead><#falbav>#falbav>
Forza.
nagyon nem.... tehát.... semmi másról nincs szó, mint az EA pénzéhségérõl: hátha így még többet, még hosszabb távon ki lehet fejni a plants rajongókból 😞(((
Forza.
Tetszenek a gadzsetek is. Az elsõ pálya nagyon CoD volt, a másodikat (Afrika, homokvihar) meg mégjobban élveztem. Ha ez ilyen lesz végig, akkor ezt le kell toljuk co-op módban is mégegyszer! 😉
Remélem ezt a stílust megõrzik és a gyenge pontokon és átvezetõkön javítanak a nextGenre, basszus ez jobb lesz mint egy akciófilm. ... Na amúgy a poros kamera lencse ITT helyénvaló!
16:16-kor jött SMS a pénzrõl. 😄
Jó jó ez a Ghost Rekön csak az engine-bõl csinálhattak volna jobbat, meg egy Euphoria sem ártana neki. UBI nem erõs ezekben a motorokban mostanság.
Fable HD