XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fable Anniversary confirmed. Coming to Xbox 360 with updated facial animations, SmartGlass support, Lost Chapters DLC
Fable HD

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

Discover the Magic of Music With Disney Interactive's 'Fantasia: Music Evolved' Video Game on Xbox One and Kinect for Xbox 360

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

arty
én megvettem az elsõt is pécére és androidra is ... szal nemtudom engem miért szopat az EA ...

Forza.

davidka003
Kézírás képem? 😄 hát te nem tudod mit éltem át tegnap.
Fél 6-ig van posta én meg 17:10-kor kezdtem neki csomagolni. Kb 17:20-ra be lett csomagolva meg felöltöztem. Gyorsan rá kellett még írnom a nevet/címet és rohantam mint az állat, így értem oda a postára 17:29-re. 😄 Totál kifulladtam de nem akartam már, hogy +1 napot várj.
Amúgy meg: <#worship>

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Ekkora nyalást! ;D

Amúgy egyetértek, sõt az itteni rendszeres lakók is korrektek.
Nem beszélve Rólam.
Nálam megbízhatóbb, szebb, ügyesebb, okosabb és jóképübb srác nem létezik. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Myselor
olyan idegesítõ ez a 0day-ezés<#wilting>
amúgy most sajnáljunk?vagy mi legyen?<#gonosz1>
Macccy
Mi mi mi mi mi ???!??!? 😮

Új HALO? ... Oh, noo, I'm so lost! Ha 0day kiadják vennem kell 0day XboxONE -t! Ezt hogyan fogom kibírni?! 😊

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

0Diaz0

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Macccy
Dávidka (alias davidka003) a Magyar Postával közremûködve alig 17 óra alatt eljuttatta nekem az alighasznált, valóban kitûnõ állapotú Ghost Recon Future Soldier játékát! Bár a kézírás-képe csapnivaló, a csomagolási technikája hibátlan! 😉
Ajánlhatom mindenkinek a srácot!!

<5 / 5>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Megbocsájtok! ... Mit gondolsz golffal egybekötött zsebhokizás közben találják ki, hogy "Áááá túl egyszerû az ha csakúgy eladunk egy játékot, adjuk inkább ingyen és legyen piacos és tartsunk fenn hozzá adatbázist, amiben regisztráljuk a vásárlók egyenlegét brahiból mer az jó!!" ... Nyilván! Nem! Ez azért van mert ha nem kötnek magukhoz, akkor meglépsz a lopott szajréval tokkal-vonóval!! Így most nem adják oda neked a tokot és a vonót csak ha virítottad a lóvét az online rendszerben!

És igen, ébredj fel és köszönd a wareznak, ami eddig ellopta a komplett játékot egyben!
Leírnám ide, hogy "Tisztelet a kivételnek!" de akinek van ennyi esze az úgyse vette magára!

Ja, mégvalami: nem kell minden szart megvenni! 'Fee2Play' kipróbálod és ha nem tetszik elmész biciklizni! Az ingyen van!

Myselor
hát bocs hogy nincs mindenkinek pénze az új játékokra😊
most ezt nem gondolod komolyan ugye?
se azt hogy a warez miatt van az,mindig könnyû ráfogni
Macccy
... akiknél már csak a használt játékosok rosszabbak. (aaarghh)

Macccy
5-10 percet. Ennél az átlagos váróteremben úgyis többet vársz. De bele ne halj! 😛
Komoly problémák ezek, na. Köszönjétek a warezolóknak.

arty
jéé, ezek egyike se free2play! (és a cuttheropet én is megvettem, csarébe akkor és annyit nyomom, amikor csak akarom)

Forza.

arty
Tehát elõkapom a váróteremben (ahol várnom kellene, de szerencsére van mobilom, játékkal is elüthetem az idõt!) a realracinget, akkor végre játékon belül VÁRHATOK!?

ez tényleg kurvajó!! 😄

Forza.

Macccy
Najó nem adok nekik zseniális ötleteimbõl, nektek viszont adok jópofa okosteló játék tippet, ha még hozzám hasonlóan nem játszottátok volna: (egyik sem EA)

Cut the Rope, Cut the Rope Experiments és Cut the Rope Time Travel, valamint szintén a ZeptoLab munkája a Pudding Monsters! Ezek marhajók, ajánlom a lentiektõl függetlenül! 😉

Macccy
De várj még picit ... röhögtetlek! 😊 Tudod mikor lenne igazából geci az EA, mikor lenne igazából hátrányod a részletfizetõs modellbõl? Ha az ingyenes játékhoz 15€-ért meg kéne venni a kormánykerekeket! 😄 Na az tényleg geci lenne! 😛

Macccy
Húha! Bocs, nem tudtam, hogy olyan kurvára fontos sietni az autós játékkal, hogy gold legyél mindenhol délutánra mert ... Tényleg miért is?? Nem bírsz ki 5 percet amíg az olajcsere vagy a motorgenerál lefut? Dehogynem.
Az EA kihasználja azt hogy így sietnél végigversenyezni az eventeket és türelmetlen vagy. Ne legyél.

Én ezt a zombis szart nem ismerem, de ugyanaz, nehezebb lesz a zombifültépõ szupervirágok nélkü, de ha májer játékos vagy valószínûleg megoldod, a gyépések meg úgyis perkálnak.

DarkSector
Mondjuk más helyen lehet vannak szfogyatékosok, itt korrekt emberek vannak ahogy én ismerem õket, csak néha eltúlozzák a dolgokat.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Myselor
egyetértek
Totti5
Az már engem nem érdekel, max warezba ránézek. Innentõl fogva a popcap felejtsen el, ha ennyit érünk nekik.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Myselor
eléggé elszomorító az ilyen,de tuti hogy lesz pcre is,csak jóval késõbb bár ez ne mváltoztat a helyzeten hogy mocsok egy dolog amit mûvelnek.kezdjük ott hogy pcrõl indult minden és most meg mi a fasz.
Totti5
F2P? apple only? mi a fasz történik??????????

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
semmi hátrány?? naneröhögtess... egy örökkévalóság a játék, ha nem fizetsz.
emiatt eleve baromi értelmetlen is (szvsz a forza4 is kissé hosszu, nade EEEZ?), emiatt pl neki se állok

Forza.

Macccy
Neecsináldmár, nem világvége az. Nem kell venni semmit. A Real Racing 3 miatt is ment a hiszti, hogy mekkora geci az EA, nem értem máig miért, mert semmit sem kötelezõ venni és semmi hátrány sem származik belõle.
Amúgy milyen iOS cuccod van?

Macccy
Ha minden jól megy ("Kopogja le fõnök!" - Oscar) akkor Dávidkával nyélbe ütöttük az év, ha nem az évtized csalását, ez nagyobb talán mint a Watergate! Vettem egy alighasznált Ghost Rekönt! ... Szólna valaki ennek a nyomorult Daks-nak, hogy küldheti a NAV-ot?

Waczkor
Ájáj😞

Az EA és a PopCap megtörte a csendet és leleplezte a Plants vs Zombies 2: It’s About Time-t, amely - mindenki legnagyobb megelégedésére - free-to-play cím lesz és július 18-án érkezik iOS-es eszközökre.

Habár a Plants vs Zombies 2: It’s About Time alapeseteben ingyenes lesz, az EA mikrotranzakciókból remél bevételt. Vásárolhatunk ingame elemeket, ha túl erõsnek érezzük a vánszorgó zombik "rohamát".

A játék egyfajta idõutazás lesz a történelemben, megfordulunk az ókori Egyiptomban, de a vadnyugaton is, lesznek kalózos pályák és jövõben játszódóak is. Ha nagyon elakadnánk, bármikor segítséget kérhetünk Õrült Dave-tõl, bárki is legyen õ.

"A Plants vs Zombies 2: It’s About Time-ot imádni fogják a rajongók" - fogalmazott a producer, Allen Murray. Kapunk egy csomó új tartalmat, de a fejlõdés a megjelenés után sem áll meg.

A játék július 18-án jelenik meg - elsõ körben iPhone-ra, iPadre és iTochra. Bõvebb részletek a jövõheti E3-on várhatóak.

Forrás:Gamekapocs

Csak ezt ne,ezt a buzeráns mikrotranzakciót ne.Megveszem teljes áron 0day olyat nem lehet?

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Macccy
Engem a "lollerek" idegelnek, az olyat személyesen meg is szoktam ütni. "Magyarvagybazmeg, plusz azt se tudod hogy rövidítés, de használod te gecii te!!?"

Waczkor

Jaj de várom már!!!

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Harlekin
Mostanában mintha kicsit frusztráltabb lennél és érzékenyebb a szokásosnál, baj van a hormonháztartással?!
Ezeket az akadályokat régebben simán vetted most meg...<#nevetes1>
DarkSector
Én semmit nem veszek komolyan, szavak amik max fél nap múlva eltûnnek a 2. oldalon, de ne ilyen gifekkel nevesetek, ez eléggé irritáló.
Mondhatnám hogy engem zavar.

Sértõbb mint egy smile, jelentése is más.

Persze sokaknak ez lehet hülyeség de nekem nem.

arty
mondjuk most én is megijedtem, mert ennyi erõvel a nyugdíjazós-ás-ós-om-at is komolyan veheted... vehetted volna... de.... ugye... nem? 😊

Forza.

DarkSector
Neked is anno szép higadtan válaszoltam. Ebben igazad van.

DarkSector
Azt hogy ilyen gif-mame-eket nekem senki ne küldözgessen.
Amúgy más nem gond.

Ez mondjuk részemrõl poén volt, de azért azt tudjuk hogy abban van igazság miképpen a sony mindig megvárta míg a microsoft bejelent valamit, vagy csak kiderül egy pletyka szinten valami, és akkor erre reagálják a fodítottját.

Engem nem zavar, csak poénkodtam, de hülyeséget nem írtam, inkább csak kicsit túloztam.

Seth
Bezzeg mikor elküldik a véleményével együtt melegebb éghajlatra,akkor higgadtan tud válaszolni(mint egy profi troll) , de egy ilyen vicces, komolytalan gif-en halálra van sértõdve 😄

PSN ID.: Beegabor

TDC Geronimo
De miért veszed ezt ilyen komolyan? Meg mi volt azon a hszen sértõ? Épp most írtad, hogy ismerjük egymást, akkor meg nem értelek 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
Túl sok, mit el kell viselnem addig.

DarkSector
De basszus mikor egyfolytába nyomtad már ne haragudj hogy szerinted mennyire vége a microsoft-nak, engem nem érdekelt, irtam neked de azért nem nyomtam ilyen idóta sértõ hsz-kat.
Szerintem megegyezhetünk hogy ismerjük egymást, veled is meg a többiekkel is annyira hogy nem csinálom másnak, akkor elvárom fordítva is.

Ha nem tetszik, nyugodtan szolj nem gáz, vagy inkább el se olvasd de pls ezt ne.

arty
mit is mondtõl amugy, hány éved van nyugdijig?

Forza.

TDC Geronimo
ne adj ilyen magas labdákat, mert erre tolhatnék most megint egy gifet <#hehe>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
Nem sértenek meg, csak faszt kell Geronimo-nak itt nekem gif-ezni.
Azért ezt már ne.

DarkSector
Nem értem, ott a steam...csekkold meg 😊
de miért kérdezted?

A poénkodás év kérdése?

Myselor
értem,mondjuk nekem kölcsönbe is jó lenne játékaim.hu-n láttam 2k-ért de már régi...
Myselor
passz,akkor lehet hogy én tévedek xd
arty
én coopoztam vele ghost reconban, lehet h akkor a nagyapjával beszéltem?

ráadásul lassu volt mint a dög, állandóan élesztenem kellett... senkinek nem ajánlom a csávót. max VS játékra, ha épp sikerélményre vágyunk 😄

(no para, DS nem sértõdik meg, fel se fogja... szegény már szellemileg se olyan friss, mint 30-40 éve volt)

Forza.

davidka003
Tinman-nek van bontatlan ha jól rémlik. Nem tudom, hogy leakarja-e tolni még az életben vagy megválna tõle. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Myselor
amúgy van itt valakinek Eternal Sonata játékja?sajnos nem igen találok olcsón,egy ideje keresem😊
Myselor
dehogy,azért nem ilyen öreg szerintem xd dupla sincs,nemtudom hányéves pontosan,de szerintem annyi sincs.
arty
ugytudom DS már tápkedi a naptárt a nyugdíjig - ha 20 éves vagy, lehet nem is dupla, de tripla az eltérés a korotokban ...

Forza.