176776
banner
  • darkSectorxxx #173690
    Hát furi nekem a kontroller szokott előbb.
  • grebber
    Xbox 360-an van. Ott ha kontrolerrel kapcsoltam ki a gépet akkor kb egyszerre kapcsoltak le...

Most az előbb kikapcsoltam a One X-et de a kontrolleren még világot az xbox logo már vagy 10 perce. Ez mikor ohaj kikapcsolni?
  • darkSectorxxx #173688
  • grebber
    Boxon úgy akarok élni hogy amit nem tudok majd beszerezni párszáz ft-ért gamepassba fogom tolni.
    Most úgy néz ki erősen kezdek mert 200ft goldért lesz 3 régi boxos játékom amihez nem kell örökös gold a játszáshoz.. + van már Forza Horizon 2 - Forza Horizon 4 + Forza Motorsport 7 + Gears of War 3 (ezt haver adta ingyen az előbb ) + január végéig 200ft-os gamepass.. Szóval elleszek jó sokáig..

Most a Fable 2-öt kezdtem el (ez magyar nyelvű) elég baltával faragott és nem ilyen otvarra emlékeztem ,de a story meg hogy magyar végigtolom
  • darkSectorxxx #173686
    Úgy értve drága ahogy neked szoktak lenni drágák az akciós játékok. :)
  • grebber
    Drága? Amazonon ahol $-ba van ott ~ 20100ft az 1 éves szóval kapsz egy fémdobozt ~ 980ft-ért
  • darkSectorxxx #173684
    Jájj de kurva drága, de a fémdobozt megvenném egy 4k-éért valakitől. :D
  • grebber
    Fémdobozos GamePass ez nagyon komoly
  • darkSectorxxx #173682
    Jah azt irják valahol a menüben vagy a gold oldalán weboldalakon...de a xbox store-on is van erre egy külön opcio....
  • grebber
    És honnan tudom melyik game hogy van elosztva a dátumok között?
    Engem az érdekel ha most ebben a pillanatban megveszem az 1 havi livot akkor kapom-e ezt a 3 gamet: Dantes inferno, Dragon Age 2 , Mercenaries...?
  • darkSectorxxx #173680
    Igen tudod, ezért van xbox/ps4-en olyan hogy ha van kedved 2 hetetnte regelni akkor free multi. :D
    Én is regelni szoktam ha éppen van kis multi hiányom, sőtt az olcsó vásárlásra is jó...kedvezményre. Ahogy én tapasztaltam
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.28. 22:10:41
  • darkSectorxxx #173679
    mivel 1-15-ig van 2 játék
    meg 16-31-ig
    ezért 6 játékot tudsz
  • grebber
    Akkor ide is berakom máshol nem válaszoltak :(

Látom még 3 napig 200ft-os a Havi GOLD.

Ott a képen ott a BF1 ,Dantes inferno stb... Ez mikor fordul át a jelenlegibe tehát mikor lesz elérhető a Dragon Age 2 és a Mercenaries féle havi csomag? Ha most megveszem a 200ft-os Goldot azzal le lehetne fedni ezt a 2 hónapnyi ingyen játékot vagy mire elérhető így a dragon age 2-es csomag már lejár az 1 havi gold?

Ugye kaptam 14 napos gold trial-t meg 1 hónap ingyen gamepassot... Mivel én már aktiváltam korábban ingyenes game passot így tudom ez kuka... no de ha regelek új accoutot a box-ra akkor tudom használni a gamepassot vagy sem?
  • darkSectorxxx #173677
    TUTI HOGY NEM, aminek a nevében a trial van az időlimites.
  • darkSectorxxx #173676
    IGN-en mondtám 2-3 napja egy videóban....:S
  • arty
    triál/demo próbalájvokkal vigyázni, nem biztos, hogy az jogosít az ingyenjátékokra! :(

nekem ilyen kód volt, h vásárlási kedvezményt SE adott - ami azért is jó, mert ilyenkor nem tudsz venni rendes goldot se a triált kiváltandó, ergo esélyed sincs megvenni a játékot, olcsóbban...
  • arty
    sose hallottam ilyenről, kérnék valami forrást :)
  • darkSectorxxx #173673
    Lan mindenhol stabilabb, de maga a gépbe jó a wifi, csak tudod....

Majd várom a véleményeket, az első néhány használat után. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.28. 20:31:38
  • grebber
    Most értem haza melóból (12 órázom). Összeraktam bekapcsoltam, most megy fel az update....
    A 14 napos gold trialt el akartam szórni valaki szerencsésnek,de mivel arty írta az xbox 360 cumokat örökre tolhatóak gold nélkül is majd így "megveszem" vele a Dragon Age II, Mercenaries: Playground of Destruction duót hogy legyen is mivel tolni a boxot a 3db Forzán kívül

Kérdés hogy gyorsabb rajta letöltés wifin vagy lan kábellel?
  • darkSectorxxx #173671
    na hogy tetszik a masina? jó kicsi és halk mi? :)
  • darkSectorxxx #173670
    Régen, járt, már a buzik változtattak, nemrég olvastam, vagy hallottam, hogy itt is már úgy megy mint ps-en, sajnos
  • darkSectorxxx #173669
    Úristen,. ismerős.

De a facebook nem függőség, meg a csillivilli teló az meg nem pénzkidobás. :D
  • arty
    persze, minden 360as cucc "örökbe" jár, feltételek nélkül :)
  • grebber
    Igen jöttek bizony :)
    Most az újrakiadott Bulletstormot várom oda..

Most hozták meg a boxot. Nem volt gond a futárnak a cím modosítás ide a meloba mert pont itt volt a mellettünk lévő faluba :)
    Már csak észrevétlenül be kell csempésznem a lakásba :)
    (Megelőzve a de miért csempészed kérdéseket: Attól hogy az én keresetemből van szüleimnek nem tetszik ha faszságra költöm pláne nem ennyit, és mint tudjuk minden faszság ami nem étel vagy ruha)
  • grebber
    De ezt is Onera aktiválnám vagy ilyenkor azt veszi alapnak, hogy eredetileg 360as cím? És ez ha így van minden BC-s 360as címre igaz lesz mert akkor figyelgetem és próbálok ilyen 200ftosat szerezni?
  • arty
    vegyél 1 hó akciós goldot 200ér' !!! ha még nem vettél és ha még vehető egyáltalán.

így ingyen kapod a mercenariest - azaz 200ért - és ÖRÖKRE a tiéd, akkor is amikor nincs goldod és játszhatod is bármikor 360on és one-on is
    a 360as goldos ingyenjátékokhoz nem kell aktuális gold, h tolhasd őket! az csak one-on van :(
  • darkSectorxxx #173664
    És télleg jöttek bundle-ba? :D
  • grebber
    Mindig nézem őket főleg a ps havi cumokat mert amik ott vannak azok pár hónapon belül 100% humble bundle havi csomagba is ott lesznek
  • darkSectorxxx #173662
    Jó, most mondom ha nem vagy folyamatos előfizető akkor fullmindegy mik jönnek, kár nézni. :)
  • grebber
    Aztán sokra megyek vele ha csak akkor tolhatom ha előfizetek.
    Erre ott a game pass és nem csak 6 játékkal.
  • darkSectorxxx #173660
    Nekem akkor ha 200 ft lesz mint most
    :D

1 havi Gold-al 6 játékot kapsz ugye.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.27. 20:29:51
  • grebber
    Live-ot az én boxom max akkor fog látni amikor már elavultnak fog számítani nagyon 4-5 év múlva és eladom másnak...

Jaj tényleg melóba jutott eszembe. Röhögni éri mivel soha nem volt eredeti boxom meg nem is értek hozzá így nem tudom..

Ugye nekem most erdeti win 10-em van ms profillal...ha ezekkel az adatokkal lépek be a boxba is akkor az úgy nem gond lehetséges hogy egyszerre boy és win 10-en is ugyanazzal vagyok?
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.11.27. 20:29:10
  • darkSectorxxx #173658
    De ha amugyis multizol folyamat, ha meg nem akkor soha nem éri meg nézegetni ezt a lsitát, akkor nincs miről beszélnünk. :D
  • grebber
    Nincsenek ingyen. Akkor tolhatod őket ha van goldod az meg minden csak nem ingyenes..
  • darkSectorxxx #173656
    DA2 angol tudtommal konzolon.

Hidd el az én fejemnek se kellenek ezek a játékok, mert jók, csak nem kötnek le...
    Amúgy ezek a játékok ingyen vannak még filléreket se kell fizetni értük azt azért vegyük figyelembe. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.27. 19:57:52
  • grebber
    Mercenaries - beszerzem majd digitbe olcsón
    Dragon Age 2 pc-n magyarul tolható (nem tudom one-on van-e benne magyar nyelv)
    Never alone megvan pc-n
    Qube 2 meg annyira nem jó game meg pc-n majd fillérekért szórják...

PC-s fejjel ez a hónap egy hulladék
  • darkSectorxxx #173654
    Huh én most itt nem tudnék mit választani, nem nagyon az én stilusom. :D
  • arty
    +1

mercenaries nagyon kéne, de ...
    - megvettem már digitálisan (990ft)
    - megvettem lemezen, mielőtt digitálisan létezett volna

jöhetett volna a második rész, bw kompatba............

dragonage2 meg totttttál nemérdekel :(
  • darkSectorxxx #173652
    Gold December....

Vállat se von....

• arty
    jogos :)

sajnos az van, hogy a 1070eseden kell 4k videot nézned, MPC BE + MADVR -> így lesz hdr is a hdr képes megjelenítődön (vagy ha nem hdr képes a megjelenítőd, akkor korrekten "leszínezi" (tone mapping))