176895
banner
  • Moby
    Nem az a fő baj,mhogy eltört, bár nem örülök neki, nyilván. A fő baj, hogy most egy olyan kérdéssel kell foglalkoznom, amit eddig a rengeteg napibaj ellenére is sikeresen odáztam el, mondván, ennek nincs prioritása. Hát mostmár lett. És nem vagyok előrébb, ami idegesít. Annyira, hogy játszani sincs kedvem. Itt az ac4, megvettem tegnap, mára terveztem az elkezdését, de elindítani sincs kedvem. Hiányzik az internet könnyű elérése valami jól használható eszközzel, de ilyen nincs. Valami pedig kellene.
  • Macccy
    Elmondom akkor Én is, hogy olvastam hogy tok volt rajta és ennek ellenére SEM kizárt, hogy törjön, a tok gyártója se véletlenül nem vállal sose garit, egyszerűen nem erre vannak! Az N7 is ugyanígy eltörhet, vagy az a Venue 8, ha szarul esik, pech. De a G-Form megvédi XD ... vagy biztosítás ...

Ha lenne nálunk Store, akkor be lehetne vinni (ha még garis), többeknek cserélte állítólag törésre az Apple. De sajnos még nincs Store ...
  • Moby
    Örülök neki, de nekem, és vagy százmillió másik usernek nemmennek az embedded youtube videók a böngészőkben. Konkrétan az sg-n sem. Másik százmilliónak meg megy. Senki nem tudja mitől. Ilyen. Apple minőség. Az android is egy rakat szar, de azt legalább tudjuk miért. Ezt nem tudjuk, csak tapasztaljuk.
  • rastaman
    lehet mar offtopik, de nekem az iPhone5-on meg most mar az iPad Air-en roccenestelenul megy az iOS7. igaz nem is rakok fel minden hulladek programot... nekem csak pozitiv tapasztalataim vannak.
  • Moby
    Áh, faszt, nem veszek semmit. Elegem is lett ezekből a ótvarszarokból. Előkotrom a notebookomat, az legalább nem hullik térdre egy kicseszett gifftől.
  • Totti5

• Macccy
    Lehet csak az előleg lesz egy 10-es mert ilyet ember nem kért még :D de igen inkább lehet, hogy lefotóznak és mész a facebookra :D
  • Moby
    Elomdom mégegyszer:az ipaden TOK van, ami rányúlik a kijelzőre, így kizárt, hogy leérjen a földre. Megbaszódott a lassulástól, vagy tökömtudja.
  • Macccy
    Vegyél valami dzsunkát kínából 150 dolcsiért, azokért nem kár állítólag. Vagy ha a Gorilla Glass szerinted para, akkor jó öreg rezisztív kijelzős kell, az hajlik de nem törik :)

Viccet félretéve mi volt ez a szegény? iPad mini? Még a nem retinás? Nettó 25-30K körül cserélik az üveget FYI
  • Macccy
    Ne legyetek már ennyire szagértők, hogy helyből szar "az anyag" az iPad-en!

Moby te használsz ilyeneket, te tudhatnád, hogy az üveg (igen ugyanaz a Corning Gorilla Glass ez is) törési esélye egészen pontosan 50:50 ... Vagy igen, vagy nem! Egyik iPad-et lebaszod 2 méteres létra tetejéről a járólapra (csinálták) és nem törik el, a másik kiesik a kezedből a földes udvaron (ezt is) és rommá törik az üveg, mert a táguló világegyetem úgy fordult, hogy pont egy kavicsot talált el ...
    Az N7 szélén vastagabb a fémkeret, ha dobálni kell, akkor vegyél olyat, vagy ha veszélyes üzem a radiátor és környéke, akkor G-Form Extreme Edge!

De amúgy részvétem!
  • Moby
    Akkor az egyetlen biztos pont eddig, hogy NE gorilla glassos legyen.
  • orichalcos
    Egyetértek, meg ugye amit Harlekin mondd. Ennél az MS csak jobbat csinálna. (vagy a 343i)
  • Totti5
    Xperia Z-m eddig hibátlan, nem volt vele gond, nem fagyott, nem kresselt, nem csinált semmi abnormálisat, pedig jó pár progit használok rajta. Vegyél winfónt:DDDDD
  • gzsolt3
    Köszi a választ :D
  • arty
    kollegám lg-je asztalon éléről lapjára dőlt és ugyanez. tehát nem leesett, csak eldőlt.
    vszeg ez a gorilla achillese :)
  • arty
    1db evo dlc (másik már megvolt)
    1db hd dlc (másik magyaroknak NEM JÁR)
    megvéve :)

kösz az infot!

(és dögöljön meg az MS, h az accomról nem tudom költeni a pénzt, csak az xboxon)
  • heady
    Csak ezt, semmi mast ;)
  • Moby
    Fosanyag. Feleségem N7-jét a fiam erővel vágta földhöz, sarokra érkezett, és egy repedés lett a képernyőn kívül. Ezen tok is volt, ami túlnyulik az előlapon, szóval ez szimplán apple minőség. Most esett le először, és utoljára is egyben. Javítatni sincs értelme, a piaci értéke nincs annyi, mint a javítás.
    Figalmam sincs mi legyen helyette. Sem egy kiszámíthatatlan androidhoz nincs kedvem, sem egy stabilan szar ios7-hez.
  • Totti5
    Azt hittem átment rajta egy tank minimum... ha ennyitől széthullik, akkor minőségi az összeszerelés és az anyagok.
  • Harlekin
    Az biztos hogy kamu,mert hát a seggembe bedugott kezemmel is különbet csinálok 2 perc alatt.

Tényleg nem is meséltem van előrelépés a MÁSODIK gyerekszobám falával kapcsolatba vissza írt 1 nyomda,hogy megcsinálják a posztert csak hétfőn be kell mennem személyesen.Nem írtak árat lehet előleg kell nekik vagy lehet megnézik ki ez a marha aki ezt akarja!!!
  • Moby
    Radiátorról, pont pofára. Semmi nem indokolja, hogy ennyire atomjaira baszódjon. Élőben sokkal szarabbul néz ki, mint a képen. Az a retekmocsokvilágszara sgs2 naponta esik ettől nagyobbakat, denem képes elpusztítani magát, pedig afelett örömünnepet ülnék. De ez nagyon hiányzik. Mintha kikötötték volna az internetet...pedig ezt sem szerettem ios7 óta.
  • Harlekin
    Mekkora magasságról esett és mire,hogy ennyire c vágányos lett?Ez a baj ezekkel a nagy kijelzős baszásokkal nincs normális fogás rajtuk és ha már kézi eszköz akkor ugye lehessen mozgatni biztonságosan.Viszont a méretéből adódóan,ha esik akkor nagyot esik és biztos a totális pusztulás...
  • Macccy
    Tuti kamu ... méltatlan egy ilyen design, Mr. Szakácshoz
  • Harlekin
    Mi a faszt csináltál stroket kaptál vagy epilepsziás rohamot.Ahogy nézem ez pattant minimum 2 sarkán de még a 3. is kapott...
  • n000rbi
    Remélem a Knack-nek nincs köze hozzá. :P
    Viccet félretéve részvétem, ezt sose szeretném átélni.
  • Harlekin
    Ha van 2 kezed és nem vagy totálisan analfabéta meg rendelsz toolt akkor sima ügy.

• Moby
    Az enyém...(volt).
    De én voltam. Leesett :(
  • Harlekin
    Bazze mond,hogy nem a tiéd és nem Gergő gépészkedet...
  • orichalcos
    Hé Macccy, ezt sasold.

Halo Teaser site?

Na vajon fake?
  • Macccy
    iOS7 crashed?? Bazmeg, ezen vágtad föl a bájglit??!
  • Moby
    Bazmeg...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

egy ipad nemide :((
  • davidka003
    Xbox Slim szétszedése mennyire durva?
    Szerintetek az is megtudja csinálni aki csak PC-ket pakolt össze eddig?
    Mert rendelnék ebay-ről disassembly toolt és akkor szétszedném portalanítás miatt.
  • davidka003
    Internet explorer-hez kell GOLD.
    Youtube-hoz már nem.
  • Seth
    Nem szokás 2 perc után verni az asztalt. Majd ha valaki tudja, biztos le fogja neked írni.
  • gzsolt3
    passz ezt nem tudhatom hogy tudjátok e vagy nem ezért kérdezem
  • rastaman
    arra nem gondoltal, hogy azert nem kapsz valaszt, mert senki nem tudja?
  • gzsolt3
    Valaki válaszolna a kérdésemre?
  • rastaman
    koszi
  • gzsolt3
    Sziasztok ! Lenne egy kérdésem . Ha le jár az 1 hónapos gold előfizetésem! Amivel most tudok internetezni,youtobe, Teljesfilmeket nézni ,barangolni .De ha le jár akkor egyik sem lesz elérhető ?
  • davidka003
    Eternal Sonata
    Gold Exclusive Price $3.74
    $14.99

Nem tudom régiózáras-e de akinek van USA regje az megpróbálhatja.