XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Kinect nem érdekli az emberek 90%-át. Haveromék is ezt mondták ... Mégis vettek. Mégis tetszik nekik. Jóbarátom vett a boxához Kinectet a kislányának, aztán a párja ott visított, mikor a kislány azt figyelte, hogy apu és a barátja hogyan ugrálnak a Dance Central elõtt. És még sorolhatnám ...
Közvetlen ismeretségi körömben majdnem mindenki vett végül Kinectet a boxhoz és használja is rendszeresen. Ez nem sok ember, viszont az én szemszögembõl nézve 90% kinectezik!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Eleve 3 stádiumú fertõzés van és mindegyiknél másképp néznek is ki meg máshogy viselkednek.
ND meg rég fejleszt már PS4re is, mivel 2 csapat van. Egyik csinálta Last of Ust, az UC csapat meg csinálja a másik projectet. Na de ne itt beszéljük ezt meg van rá topik 😊
Amúgy ugye hogy jól mondtam régen és részben ez igen is egy zombis játék. 😊)
Mert akkor azt mondtátok itt hogy ez nem zombis.
4+ órát toltam bele eddig, de nálam mindent visz. Látvány, animációk, voice acting, színészi játék, HANGULAT. Belegondolni se merek mit fog Naughty Dog lerakni PS4-re, de a világ még nem áll rá készen az fix 😄
1. mert leszedik a fejed itt sokan.
2. tökéletesen biztonságos nem eredeti sose volt és sose lesz.
3. édes kevés az hogy megkérdezed,mivel lényegesen több infó kell a Te általad keresett kérdés érdembeli megválaszolásához.<#kacsint>#kacsint>
8 év alatt...
cirka 3 év alatt 24 millió eladott kinekt.
Ez azt tükrözi valóban,hogy az emberek 90% át nem érdekli!?
Na ne mááááár!<#nevetes1>#nevetes1>
76
Gyors felvettelek a böngészõbõl.
HW különbség? Csak egy dolog ... úgyis minden a SW-en múlik ...
24 óránként netkapcsolat? Pfhh ... Jelenleg csak a konyhai fehérek, meg a porszívó nem online a lakásban.
De ha jobban megnézem, jelenleg 1 használt játékom van Boxra, a többit akciósan vettem ... Kevés 0 day játékot veszek, dolgozó ember vagyok, család, kutya, PC ... Meglátjuk, hogyan is alakul majd a játékok ára és hogyan jönnek az akciók ... (Most nézem, hogy PC-s játékokra végülis többet költöttem mint Boxosra ..)
Nagyon sok a kérdõjel jelenleg, de ez az egész megintcsak felesleges hiszti, hiszen majd megjelenés után szépen kialakul ...
Ha a MS-nek bejön ez a drasztikus lépés, akkor a Sony is meg fogja lépni valahogyan az tuti.
Technikailag akárhogy is nézzük többmindent csomagolnak az One-hoz, emiatt drágább. A két kezünket összetehetjük, hogy csak 30 ropi az új Kinect, ugyanúgy mint a régi.
Több a vas a csomagban, többe kerül. Az pech, hogy nincs Kinect nélküli csomag, de ettõl még az áraknál ezt figyelembe kell venni, ha tetszik, ha nem.
Csak Live-on vagyok.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Dehogy védem õket utálom mint a szart,csak azért mert a tényeket objektíven látom még nem kel hozzá,hogy szeressem az érintetteket...<#kacsint>#kacsint>
Ismét leírom,hogy az a cikk 1 felfújt dolog ennyi se több se kevesebb.Amint látod a cikkbõl kiderül hogy már 2005-be a bakáknak "saját" pentagoni hálózatuk létezett igaz a saját kenyéradójuk korlátozza õket"ó szegények" tehát nem kell ehhez MS,ha már ennyire a szívünkön viseltetik szegénykék codozása ...<#kacsint>#kacsint>
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Amcsi katonák tengerentúli internet korlátozása! :-D
<#nevetes1>#nevetes1>
Forza.
Ms meggondolja magát szerinted azért,mert más szeretné.Kizárt.
Megint idekevered a "létfontosságot". Egy hobbihoz, a szórakozáshoz.
Nem, nem létfontossgú az xbox. Létfontosságú a víz, a kaja és az oxigén.
Az egész kurva esgé zárható, merthát nem létfontosságú - tehát minek? 😊))
Hogy a gyilkolástól zakkant lesz egy csomó katona, az megint nagyon releváns.
Ha nem tud xboxozni, nyilván kevésbé zakkan meg... <#whatever>#whatever>
Minek is vezesse le a feszt, hiszen nem LÉTFONTOSSÁGÚ levezetnie.
Nem fontos az amcsi katonák ígyjárása, csak egy adalék a teljes képhez. Egy kis apróság.
Csak sok ilyenbõl áll össze, hogy mekkora szar, amit kitaláltak emesnél.
Mivel magam is fosnak találom ezt a rendszert, ami jön, együttérzek velük. Sõt, ha ugy tetszik, hordozom mint a véres kardot.
Hátha sikerül eltántorítanom 1-2 embert a box vásárlásától... és hátha hoszabb távon a (viszonylagos, esetleges) sikertelenség miatt végül csak jobb lesz a rendszer, mert enged az MS.
Forza.
Tehát Én értem... Ti vagytok azok akik ennyire aggódtok 1 még nem is létezõ dolgon ráadásul más szemszögébõl tekintve.<#nevetes1>#nevetes1>
De most komolyan,de tényleg komolyan hát ennyire létfontosság Joninak az, hogy a harcmezõn tudjon xbox onel játszani.Te ez szerinted ennyire életszerû és aggodalomra adó ok vagy megoldásra váró dolog.Az mellett,hogy naponta több száz ember életét oltják ki értelmetlenül,majd hazaérkezésükkor a 70% mentális problémákkal küzd,de tényleg a legfontosabb az,hogy Irakba is használható legyen az xbox one,hogy a codba még több embert ölhessenek virtuálisan.Na Én meg ezt a dolgot ennyire látom másként...<#kacsint>#kacsint>
De leszarom az ideológiai részét,mert nincs benne részem szimplán maga a tárgyilagos tény elõtt állok értettlenül,hogy EZ mitõl ennyire fontos...<#kacsint>#kacsint>
Este mindenhol bejellöllek.
Tehát neked és nekem bizony ott a +30k kifizetése a boxért, a semmire.
De még ezt is valahogyan lenyelném, ha az alaphardver nem lenne ennyivel gyengébb - így a kettõ már nagyon "rossz üzenet" számomra.
Igazad van, hogy lesz aki vesz kamerát a ps4-hez, még akár én is lehetek.... (ps3 esetén is volt move-m)
A különbség annyi, hogy azt akkor teszem meg, amikor akarom - amikor van rá pénzem
És akkor akár használtan megvehetem és pár ezres buktával el is adhatom (ps3 esetén is így tettem).
Nemtudom a live mennyi lesz és hogy a psn+ mennyi lesz ill. azt sem tudom h majd mit kapunk érte. (magyar árak amugy is alacsonyabbak, mint a $-os, lásd 8k-s live).
Eddig a live elég lehuzás volt, a psn pedig a kánaán.
Most kicsit közeledni látszik a két elõfizu, javul a live és rohad a psn.
Itt még bármi lehet - szerintem verseny lesz, ami nekünk jó.
Forza.
Dave90xb
Úgyis kevés az ismerõsöm. 😄
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox one pedig azért nincs, mert az MS gecizik.
Nem igaz, hogy nem akarod megérteni...
Forza.
És ennyi erõvel ahogy arty írta példaként a mozik ellen is lehetne bojkottot indítani amiért Irakba meg a csónakon nincs 4d mozi szegény joniéknak,jah és akkor a McDonaldsos Big Macrõl nem is beszélve ami a nemzeti hizlaldájuk dicsõ terméke.<#nevetes1>#nevetes1>
Adversus solem ne loquitor
BORS! Magazin lófasz
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Az egyetlen mentsége a hangulata és a jó kütyük, meg a csúcsjó LB menü.
6/10 és csökken
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
A Playstation ára valóban 400$, így van, de ez nem fair, mert ahogy mondtam a kamerát külön veszed meg, márpedig azt nyugatabbra a legtöbben tuti megfogják, mert kazal fícsör és állítólag Kinect-like hülyeség lesz vele. Azt pedig kajálják. Ezen felül a 40$ Live és 50$ PSN+ elõfizetés is anyagilag egy apró kompenzáló. Ha pedig ez a "30% off új játék árak" pletyka beigazolódna, akkor bõven ugyanott van a játékos. De ez egyelõre csak pletyka, tudom ...
Az hogy a PS4 mekkora értékû alkatrészekbõl épül fel, az ne vígasztaljon, ne érdekeljen. Majd ha a beleforrasztott arany rudat ki tudod belõle árulni, max akkor van ennek értelme, minden más esetben csakis a gyártót érdekli. ... Hopp, speaking of ... eszembe jutott valami: ha már 400 (460) dodóért rajtnál közel veszteségesen árulják a hardvert, akkor árcsökkentés nagyon nehezen lesz! Anandtech is mintha írta volna, hogy ezzel ugye a konzol teljes élettartamára leragadnak a GDDR5 mellett, ami nagyon drága. ... PS3 reloaded?
Ez nekem se jó hír, mert jövõre már akartam volna venni PS4-est, de nagyon akadozni fog így az árcsökkentés ...
Na ezt jól látod és gondolod...
Ahogy soha nem várom,hogy más az Én problémáimon aggódjon így Én se érzem ennek a rám esõ részét.<#nevetes1>#nevetes1>
Azért miért nem ágálsz, hogy a T10-es Dan Greenwalt 5 helyen mondja el ugyan azt a forzáról? Hogy miért kell ennyiszer lenyomni ugyanazt?
És hogy sokan rugdossák az MS-t? Dehát õk sétált ki a lõtérre célkeresztel a mellkasukon ... nyilván belekalkulálták, hogy ez nem tetszik majd az embereknek - legalábbis azoknak nem, akik nem önmaguk ellenségei.
Forza.