XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Hogyne ismerném, 286-os gépen kezdtem a pc-s ipart. 😛

MP megvan mobiltelóra is.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Macccy
Nem ismerted Max Payne papát régrõl? (na nem a Marky Mark verziót!) Az maga volt a csoda nekem 11 (?) éve

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

DarkSector
Még jó hogy ingyenes a házhozszállítás! <#idiota>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Én mondtam, de a Remedy végett fõként.

Ez olyan mint a Naughty Dogs, bár a Remedy egyenlõre Alan Wake-el lopta be magát a szívembe, de amíg nem buknak addig maximális bizalom feléjük.

Mr Manson

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Macccy
Kinect majd jól kémlelni fog ha nem teríted rá a matyót a C64-rõl! Aztán majd küldi a technó-betyár Moby-nak a fotókat a szõrös seggedrõl Csuvi! Ezt akaroooood??!! Heeeeeee????! 😄 😄 😄

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Aaaahhhhh ...... Az a Hardware nem szar, ne csináld már te is elõre. Mondom hogy a specifikácijók-alapján-jelentõsen-szerényebb-és-ócsóbb a megfelelõ jelzõ erre, de ettõl még könnyen lehet, hogy ugyanazt fogja hozni gyakorlatban.

Miitmondaasz?? Kvantúm Brék látatlanban is vevõs!!! 😄D Há' hogy mondta a fõhõs, hogy "Hard way then...!" és megfogta a stukkert! Almost shit myself! 😛

DarkSector
Erre gondoltam...

Azt a bizonyos 1 mondatot még én is megértettem.

Harlekin
Tudod kevéssel is beéri!"csak a videó csak azt szereti!"<#nevetes1>
Amúgy arra én is kíváncsi leszek.
Meg ami érdekes lehet így elsõre számomra az a titanfall.
+ a kinekt amire nagyon...
Macccy
Az az ezköz az jóó lesz! 😉

DarkSector
Grafikáról írtál, az a jelenet gameplay volt, vagyis brutális ha csak eleve a karaktereket nézzük.
Persze a játékmenetet meg belõheted az Alan Wake + MP3 stílusba.

Harlekin
Hogy állsz RM-el?Nem laposodott el?Kombózás azt hozta amit vártál?
Totti5
Ne muatattak semmit, amibõl tudnám hogy mi lesz, milyen lesz.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Kit érdekel a Forza meg Halo miután megmutatták a Quantum Break-et. 😄

Totti5
HW szar de az MSnek lesz a világ legszebb ótós játéka idén natív 1080Pben, fix 60 fpsel, elképesztõ minõséggel, részletességgel, tartalommal.

HW szar, de az MSnek lesz egy natív 1080Pben, remélhetõleg fix 60 fpsel f ( Halo 4 tükrében ), állszaggató Halo5e.

Eközben a GT5 kipolírozott verziója PS3ra jön csak ( ami nem baj, az is rettentõ szép, és nagyon várós ), és lesz egy Killzone talán stabil 30fpsel, de egyenlõre szaggatós volt E3on.

Harlekin
Ismersz!<#kacsint><#nevetes1>
Harlekin
Te figyuzámán akkor most nagy valószínûséggel.Az ex címek release dates -5 nappal már 400 pézér lehet gamálni zsííír.Vagy kell majd ez a baszott drága 1600?Mert akkor tényleg rohadjanak meg...<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Harlekin
õõõõõ többszöri végig olvasás után se látom,hogy Én ezt írtam volna.Szimplán ez is 1 eshetõség ami még mindig változhat ez az x hónap alatt amire konkrét ismétlem konkrét dolgok lesznek ezek.+ még számtalan eszköz áll rendelkezésére MS-nek hogy ezeket a dolgokat szolidabb környezettel megoldja.Én ismétlem ÉN eddig se állítottam semmit szimplán méltó nyugalommal elfogadtam a tényeket és a nyálcsapkodó hozzászólásokat próbáltam értelmezni más és más perspektívából.Tehát ezek után kíváncsi leszek,hogy a sok nyálcsapkodó MS fikázó,bojkottért szónokló közül mennyi lesz az aki visszakozik a "na Én soha többet xbox rohadjon meg az ms" bõl.Az MS nyalizásba ps fikázásba.Mert aki eddig kötötte az ebet a karóhoz annak ezek után se legyen az MS 1 istencsászár,mert meglépte ezt a"visszakozást"Tehát szívbõl remélem,hogy nagyon sok PS4 tulaj lesz az itteni fikázok között nem kullognak lógó orral vissza MS szimpatizánsnak.<#kacsint>

És akkor,hogy még kerekebb legyen a dolog Macccy mester szavaival legyen élve!
Most esélyes lesz a simább warez ismét!

Folytatódhat az adok kapok a használt piac és a warez állttal nagyobb károk felmérésével...<#nevetes1><#kacsint>

Én maradok továbbiakban is a nyugalom tengere aki kivárja ameddig itt nem lesz a nappalimba az eszköz és gondolkodhatok érdemben,hogy ez most jó vagy sem...<#kacsint>

Macccy
Egyetértek! ... De mai szokás szerint azé megkövezlek!! 😄 Biztos ami biztos! 😛

Macccy
Amúgy amit ez a Tom akárki Warren is írt tök igaz erre és a hiba valóban a Microsoft KOMMUNIKÁCIÓJÁBAN volt:
"Ultimately, Microsoft’s plan was brave and innovative with the Xbox One. All they should have done is be more honest and explained it better.”

Kár, hogy többedmagával épp az ilyen újságírók savazták az új rendszert ahelyett, hogy megpróbálták volna legalább a gyökér MS marketinget kicsit kijavítani.

Nah, de tényleg nyóc' emmá!

ONtopic: Skacok! Lesz még idén valami fasza X360 exkluzív játék?

Renjike
végigvittem ismét a Halo4-t Legendaryhoznem volt türelmem , kövezzetek meg de még mindig best game ever 😄 (egyik)

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Macccy
Nem volt semmi mártír, így se tett túl jót, meghiúsult a "konzolos Steam" kísérlet ...

De hallood!! Tudod ez miért jó ??! ... Most esélyes lesz a simább warez ismét! ;P

Nehogy elgyengüljek ...

Macccy
Tudom, sose fogod elolvasván a kotaku meg gizmodo cikkeket elismerni, hogy igazam volt, hogy mûködhetett volna az amirõl most annyian beszélnek, hogy elhalasztásra került. Márpedig most is tartom, hogy mûködne és a Steam példa a legjobb erre. Ez van! Most nem tudjuk meg! 😉

De hogy miért nem tartják meg a pozitívumokat?

Szerintem mert ezekhez (lemezek kiküszöbölése, GoD játékok megosztása és eladása) a dolgokhoz kellene az internet hálózatának csodája, ami hiába van ott mindenhol, ha a gyökerek sírnak a szükségessége miatt! "Ne legyen online autentikáció?!? Kérem ..." és ezzel a lendülettel megint marad az offline lemezjátszó dekk és a 15 (?) éves lemezes kulcsolás.

De ne hidd, hogy most nem örülök, nekem mindkét "út" megfelelt volna ... Így most maradok alkalmi 0day játék vásárló és a legjavát továbbra is 20 font alatt szerzem be.

Waczkor
Egyensúlyt találni,a játékokat lehetett volna online aktiválni, online kérni a frissítéseket, de megmaradt volna az a lehetõség is, hogy ezeket követõen ne kelljen kötelezõen bejelentkeznünk 24 óránként.

A játékok eladásánál szintén jó dolog lenne/lett volna,ha a készítõk látnak belõle pénzt.

Pl én majdnem minden játékot eladok,mert ha végigtoltam esetleg többször a story-t,akkor szerintem teljesen felesleges hogy ott álljon a polcon,hacsak nem valami gyûjtõi kiadás.Pláne hogy sok játékot csak a single miatt veszek meg.Boxon amivel sokat multizok az gyakorlatilag csak a fifa,régebben minimáls forza meg pgr.

Itt apróságokat kellett volna átgondolni.A felhõs dolgokkal most mi lesz?
Most kurva sok mindent át kell megint gondolniuk,ahelyett hogy korábban kigondolták volna tövirõl hegyire az egészet és maximum kisebb változtatásokat kellett volna eszközölniük.Meg persze normálisan elõadni az egész dolgot,felkészülten.

Family sharingen még mindig jókat röhögök mint feature,kb a cod halacskák elúsznak ha közelítünk feléjük szinten van<#vigyor4>

Én amúgy is boxot vettem volna,így meg már biztos is.
Megbarátkoztam volna ezzel a sok szarsággal,az nem tetszett ahogy elõadták,totális fejetlenség.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Milyen köztes megoldást említettek? Egy másik oldalon írta valaki, hogy milyen jó lenne a "family sharing" + a használt játékok engedélyezése régiózár nélkül stb. nem is folytatom a felsorolást inkább. <#idiota>

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

Waczkor
Jaja,nem lett volna feltétlenül rossz az új rendszer,csak õk maguk se tudták hogyan is kéne megcsinálni.Kimentek E3-ra úgy hogy megvolt az alap koncepció de gõzük sem volt hogy fog majd mûködni a gyakorlatban.

Persze hogy mindenki lehúzta meg szidta õket.Ahogy elõadták magukat,nem is csoda.

Amúgy fórumokon sok jó megoldást lehetett olvasni hogy mégis hogy kellene ezt megoldani.
Tehát lehetett volna valami köztes megoldást csinálni,így most hogy kivágtak mindent kérdés hogy az újításokból mi hogy fog mûködni.

arty
restriktív <> innovatív

semmi ujdonságot nem kínáltak, csak a meglévõ megoldásokat fejlesztették/korlátozták tetü/idióta/bonyolult módon
idiótaság volt így visszatáncolni, volt amit érdemes lett volna továbbgondolni... kár, hogy besértõdtek 😄

Forza.

Innovatívabb lett volna, mint a Sony megoldása. 😄 A PlayStation Network egy hulladék az Xbox LIVE-hoz képest, nem csoda, hogy nem vállaltak be egy olyan felhõs megoldást, mint a Microsoft. 😊

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

arty
innováció 😄DD

egyébként meg a sharinget és a pozitiv hozadékot még így is megléphették volna, csak valaki most hisztis az emesnél 😊

Forza.

arty
perszepersze, nem romlott a cég goodwillje, ugye 😊)

direkt igy tervezték 😊)))

nahaggyá...

Forza.

Renjike

Gondoltam, hogy kitalálsz valamit csak ne legyen igazam. 😊 hihetetlen vagy. Gyûlöllek 😊.

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

Harlekin
Lófasz van nem szavuk.Ez semmi más mint mártirt gyártott magából MS és istenként fürödhet az elötte álló sikerben.
Viszont nagyon sok embert sajnálok akik az eddigi helyzet miatt rászoktak a nyugtatóra.:-D
Mr Manson
... nem a userekrõl van szó, nem az Õ szavuk, hanem a SONY miatt kellett meglépni ...

HW szar: lehet gyengébb , de ettõl még sok mindent ki lehet hozni egy jó kóddal. És akárki akármit mond MS és emberei ehhez rohadtul értenek.

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Azért mégis csak van szava a usereknek 😊. Harlekin, nem megmondtam ? 😛 Nyomi vagy!

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

Kandurex
Egyszerûen be bukták volna a generációt, ha jól láttam a legutolsó szavazásokat már 40:1 aránylat a PS4/BOX vásárlók aránya.

Jó döntés volt, ettõl független a HW szar 😊)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Anubys
Hát, ez igen hasznos válasz volt... Meg már írták korábban is.... 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

orichalcos

My streams: https://beam.pro/oriic

Anubys
Mondjuk csinálhattak volna inkább új részt, ezt a kettõt már párszor végigtoltam... 😞

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Waczkor
Hivatalos.

Katt

Xbox One games will be playable on any Xbox One console -- there will be no regional restrictions.

Akkor mindezeket figyelembe véve megoldható lesz behozni külföldrõl boxot és használni nálunk.Minden úgy lesz mint 360 esetében.

DarkSector
Ha ez hivatalos akkor nem lesz itten problemo.

Vicces azért.

Renjike
a qte gombnyomkodós elbénázása xp levonást meg pénzvesztést fog eredményezni nem halált stb.

Renjike
"- minden autó egyenlõ bánásmódban részesül, egyetlen autó külsõ-belsõ modellezése hat hónapnyi munkába kerül" aztakibebaszottjóistenit <#ijedt><#ijedt><#merges2><#merges2><#wow2><#guluszem1>

arty
egyik szemem sír, a másik irigykedik 😊

Forza.

Totti5
Forza 5:

- Drivatar technológia ( AI felhõtechnológia )
- 60 óra karrier versenysorozatokra szeletelve, rivális márkák egymás ellen stb...
- Jeremy Clarkson, Richard Hammond és Capitan Slow végig kommentálása a karrier folyamán, saját kézzel írott szövegeik alapján ( sírva röhögés garantált😄 )
- új fizika, ami nem szerepelt egészében az E3as demóba
- McLaren mint hivatalos partner, akik telemetria adatokkal és szakértelemmel látták el a fejlesztõkat ( nem mellesleg a játék reklámarca az új Mclaren szörnyeteg )
- Calspan cég szálítja az adatokat a gumikról ( gumitesztelésekkel, kutatásokkal, töréstesztekkel és sok minden egyébbel foglalkoznak )
- nyittott kerekõ autók, Indycar, Formula 1 ( talán lesz Ariel atom, KTM és a többi )
- ÖSSZES jármû AUTOVISTA, lemodellezve gyári tervrajzok / lézerszkenn alapján kívül s belül, motorikusan, az utolsó csavarig
- több 100 autó ( 4-hez képest valszeg csökkeni a szám, a nem lemodellezett autókat kukázzák, csak a csúcsminõség lesz elérhetõ )
- Top Gear szerves része lesz az Autovista módnak is. ( infók mondókák, viccek... stb )
- többrétegû festékek, lakkozás tökéletlenségei, csiszolt fém alkatrészeken megjelenõ karcok, bõrök, mûanyagok, üvegek, kárpitok és varrások valóságnak megfelelõen nyeli el, szórja vagy veri vissza a fényt
- szélvédõ, valós tükeözõdéssel
- minden versenypálya lézerszkennelt, milliméter pontos mása a valósnak
- Spa-Francorchamps!!!
- 1080p natív felbontás 60 fps
- Porsche nem kíván a jövõbrn szerepelni a sorozatban ( hatásos volt az EA bõröndnyi pénz )
- bõvülnek a festési lehetõségek, fényes, metál, matt, króm fényezéssel is elláthetóak a vasak
- festésekért, tuningokért nem a letöltések, hanem a használat után kapjuk a pénzt. Minél többen és többet használják az általad létrehozott fényezést, annál több pénzt kapsz
- dedikált szervereket ( mint ahogy Xbox One-on az összes játék )
- minden autó egyenlõ bánásmódban részesül, egyetlen autó külsõ-belsõ modellezése hat hónapnyi munkába kerül
- lesz DLC

davidka003
Dungeons & Dragons: Chronicles of Mystara

Engem megnyert. Persze max 400 pontért húznám be.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Ott is magától fog játszani a játék?

Kérdésedre a választ itt találod: Katt!

Renjike
Ryse Son of Rome multi : 2 fõs coop Gladiátorharc a Colosseumban ! Na ha ez összejön akkor nem piskóta lesz a hangulat 😄DDD