XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr Manson
Szívembõl szóltál!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Macccy
De hiszen ez van! Now! <#shakehead>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Nekem lenyomhatod még 10x is, akkor se a PS3 túlcicomázott processzorához hasonlítsd a majdani 5 hónap múlva megjelenõ gépet! Fõként, hogy a "PS3 se hozta" gondolatot meg kellene fordítanod, mert 2006 környékén is mindenki arra húzkodta a faszát japánban, hogy mennyire elpicsázza a jövõbõl féreglyukon visszapottyantott CELL az Xbox megoldását. Aztán csak valahogy ez lett ...
<#nezze>

Gyengébbek az elõzetes hardver specifikációk? - Igen!
Meg tudod mondani teljes bizonyossággal, hogy lassabb lesz? - NEM!

A továbbiakról vetõkártya és jövõbelátó üveggömb hiányában majd decemberben beszélünk ... "királylány"

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Harlekin
Ez esetben pofon 1szerû a képlet.Az autó gyáraknak csak kimondottan szar autót kell gyártani ami max 4 évig megy.Így probléma megoldva sokba nem fog kerülni,és mindenki vehet 4 évente új autót.Használt piac kilõve,mert 4 év után csak ipari hulladék nem autó.<#nevetes1>
DarkSector
😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
mondom: ezesetben nem kell 80 millás játékot fejleszteni....

én se állok neki autót gyártani, aztán sírok, hogy én is megélnék belõle, HA nem lehetne használt opelt venni....

Forza.

a

http://magyarcsajok.com

asdasdasxbxcvbwrweeetmr
DarkSector
Vagy tudna de nem akar. mert nem látszik mindegyiken a 80 milla? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
Nézd, ha azt gondolom, hogy 80 millát vissza tudok termelni, akkor megcsinálom.
Ha nem: nem.

Túl sok 80 millás játék készül, ezt be kell látni - ennyit nem tud kifizetni a piac.

Forza.

Renjike
Állatok vagytok 😄DDD <#banplz><#idiota><#idiota>

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
A játékosok, nem olvasod mi megy mindenhol? 😄

arty
készítsenek csunyább játékokat, fullhd, 60fps-re. érdekel?
ki kényszeríti rájuk, hogy 80 millát áldozzanak egy játékra?

Forza.

DarkSector
Hát nem tudom mennyi fogyott a Gears-ból meg azt sem hogy a nextgen mennyivel kerül több pénzbe? ne az ezelõtti gent nézzük az elmúlt, hanem a mostani nextgenre írta, és mondta a mikiszopsz hogy az exclusive-ok 60 euro-ba fájnak max ahogy eddig, vagyis el kell gondolkozni kicsit, most vagy 2x 3x többet kell munkálkodni egy-egy nagyobb játékon, és ugyanannyiértadják ÚJONNAN mint azt a generációt amibe már pár cég becsõdölt.

arty
Ezeknek semmi köze a warezhoz és azért nem hõbörögtél, mert birka vagy 😛

Forza.

arty
És a játékfejlesztõ kiért van? Nem a játékosért? Nem belõlük él, egészvéletlenül?

Ugy kell felépiteni az üzleti modellt, h a használtpiacot is bele kell kalkulálni - mint egy autógyárnak 😉

Egyébként meg: mennyi fogyott a gears1-2-3-ból? Szarul ment/megy nekik? szvsz õ pont kussoljon ....

Forza.

Szabadúszó. 😊

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

arty
álmodj királylány .... 😄 (még1x: a ps3 sem hozta, pedig ott kisebb volt a difi. tedd be az aktuális fifát a két gépbe...)

Forza.

DarkSector
Akkor ahol most van. 😄

arty
a konzolos steam kísérlet 2005 óta minden évben meghal.... ehez nem kell nextgen, a lájv, a digitális disztrib csõdjét átélheted a curr-genen is

(tekintsünk most el az utóbbi pár honap pár jó vételétõl)

Forza.

Cliffy már nincs az Epicnél tavaly októbertõl. <#nevetes1>

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

DarkSector
Jah a képzeletbelitõl igen. 😊

Totti5
Forza 4 IS messze van a tökéletestõl.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
"Totti, tartalmilag te milyen újítást látsz a Forza 5-ben
ami a Forza 4-ben nincs benne?"

Egy tökéletes játék hogy lehet tökéletesebb? ezt kérdezed? 😄

Muttley
lám-lám 😊
mégsem akarták magukat tökön szúrni :o)
nem szoktam senkinek rosszat akarni
de ezúttal kíváncsi lennék, h az eredeti ötletgyárosokat páros lábbal rúgták-e ki a negatív PR miatt <#vigyor1>
persze, majd csak nyugtával dicsérjük a napot... 😊

Totti, tartalmilag te milyen újítást látsz a Forza 5-ben
ami a Forza 4-ben nincs benne?

Just do it :)

Harlekin
Miért nem nekem jutott elõbb eszembe ez a kép...<#nevetes1>
DarkSector
<#pias>

Megint a homokozó...kezdek megijjedni, és gyerekekkel? Naaaa. 😄

Harlekin
Ja és ÉN MS helyébe csak ennyit tennék.

Nesztek lehet menni játszani

<#nevetes1>

DarkSector
És a nyelved? 😄

DarkSector
Ja aggódsz is te , neked megnyílt a menyország. 😄

Harlekin
Már a szívem is nem csak a valagam...<#nevetes1>
Harlekin
"De ez van, nyert a nép"
Nem max vesztett az MS.
Mit nyerte a nép,de most õszintén amikor még az sem volt világos,hogy a megálmodott rendszerrel mit nyerhet vagy veszíthet.<#nevetes1>
Én biztos,hogy nyertem,mert az biztosra vehetõ,hogy szíforeva most telefonál éppen a dzsungelflesher ödönéknek,hogy benne vannak e 1 garatmandulától tökigheréléses xboxone mûtétbe.<#nevetes1>
Köszönöm sg bojkottálok és internet hörgõ torokkal ordibálok neked is joni fiú nyakig a homokba köszönöm köszönöm....
DarkSector
Te szõrõs szívû. 😄

Harlekin
Erre szokták azt mondani...Na ez a buli is megdöglött!<#taps><#taps><#taps><#taps>
DarkSector
Én ezért sem hõbölögtem mikor elsõnek bejelentették ezeket a korlátozásokat, a warez és használt ellenes dolgokat...
De ez van, nyert a nép, AKIK most örülnek utána meg megint a Microsoft lesz a geci, meg persze a sony, hogy a konzolok miatt minden DLC, meg fizetõs bla-bla-bla.

Ez lesz, tudjuk mindanyian.

Totti5
Mivel az egész irányítás ezer sebbõl vérzik, ez csak 1 sok probléma közül. Mondjuk ez a legkevesebb, én észre sem vettem. A késést már annál inkább😞

Totti5
Nam most kíváncsi leszek a kiadókra. Sonynál úgy volt, hogy náluk nem a cég dönt, hanem a kiadók. Most akkor mi lesz?

Amúgy érdemes elolvasni, kb összegzi az egészet: Az internet népe kórusként szidta a Microsoftot. De vajon jogosan? Voltak pozitív oldalai az eredetileg tervezett korlátozásoknak? Mi lesz így a következõ generációval? Megpróbálunk rávilágítani néhány érdekességre.

Az tény hogy az MS túl sokat akart és ebbõl így nem lett semmi a SONY negatív ellen marketingje miatt. Ezzel viszont a jó és elõremutató funkciók sem lesznek😞((

Harlekin
"A kamerát viszont megnéztem. Függlõleges mozgásnál valóban van benne egy törés. Ez nem kontroller hiba, ilyen a game."
De mi a célja nem jövök rá pedig agyaltam eleget.Kizártnak tartom,hogy 1 ekkora hibát benne hagynának,mert ez minden csak nem jó.
DarkSector
Hát ezekután Cliff-tõl kb érezhetõ mit várjunk a nextgen-ben, de amúgy igaza van, én mind játékfejlesztõ én sem örülnék.

Gondold el, te mondjuk készítesz egy játékot, xy-nak csak õ forgalmazhatja, és ugy dönt lehetõvé teszi hogy a te szellemi termékedet úgymond hivatalos warezra használják, hát asszem picit én sem örülnék.

Hiába hanzik jól ez a használt biznisz, ez csak max a játékosoknak jó.

Harlekin
céges bulin az 1ik munkatársunk azt ecsetelte egész este,hogy neki miért nem adatik meg az,hogy 1 szerre 2 nõi mell között ébredhessen.Miután másnapra teleportálási állapotba került csináltunk róla 1 iszonyat brutál csodálkozós képet.A többit meg látod budi,gatya le,katt, net ,PS ,és 1 perces csuklómozdulat és csak az õ feje hiányzik a képrõl"személyiség jogok"A pikantéria az hogy ez a kép azonnal felkerült a mobiljára a céges gépekre asztalnak,és kiplakátoltuk vele a kocsiját és a lakása környékét a köszönöm istenem felirattal ellátva...<#nevetes1>
Totti5
Persze hogy nem szar, de ez majd a multiplatonál fog kiderülni. Exeknél nyilván nem.

Totti5
Sehogy, holnap/hétvégén. ( bár az is necces mert Le Mans 24 órás viadal lesz, azt pedig 24 órán át fogom nézni😊 )

A kamerát viszont megnéztem. Függlõleges mozgásnál valóban van benne egy törés. Ez nem kontroller hiba, ilyen a game.

Renjike
najó ... a kép után én AKAR TUDNI A TÖRTÉNETET IS! sikítva röhögtem fel <#taps><#idiota><#idiota><#taps>

Renjike
de várhatunk , csak gears of warban lesz 1 multi map meg 5 dollár/darab a többi 😄 ja nem mert ha elõrendeled kapsz egyet ingyen 😊

Harlekin
Mivel kaptam privátba is kérést<#miaz>

Így legyen...a képnek története van... eskû az 1ik Én vagyok...<#nevetes1><#nevetes1>

Ha valakit elborzaszt totti szedd ki<#nevetes1>
DarkSector
😄

DarkSector
Epic-tõl nem várhatunk sokaat ezekután....

Egyrészt megértem amit mond, még ha magamellen is beszél.

Harlekin
Van 1 pár és szép várakat építenek a gyerekek benne,meg gondolom a macskák is oda járnak szarni...<#nevetes1>
Renjike
[email protected] : kérem a képet <#idiota>

DarkSector
Vagyis homokozó van felétek? 😄

Harlekin
Ha valaki a szõrös valagamra kíváncsi annak most is küldök szívesen képet róla sõt dedikálom is.
Moby biztos,hogy nem kíváncsi rá,mert nem szõrösen látta eleget "nem félre érteni semmi buziság nincs benne"<#nevetes1><#nevetes1>
Na ebbõl mi kerekedik majd...???<#nevetes1>