XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Milestone féle fejlõdés.
MotoGP 08
MotoGP 13 ( azaz 5 évre rá )
Döbbenet...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
360am marad, az király gép - ez pedig a 360 topik !
és ha egyszer reálisra lesz árazva a box1, nyilván veszek... csak most a ps4 látszik valószínûbb elsõ gépnek, bár a mai napon az sem néz ki day1-nak (1 játékért nemkõ)
Forza.
arty1977-re neveztem át a korábbi arty1977online profilom!
köszi!!!!
Forza.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
valaki javitaná a logóm? arty1977online helyett immár arty1977 lett a gamertagom, nemtom ez miatt errorozódok-e 😊
Mint oly sokan mások...
Senkinek nem fog kelleni ez a gyenge szar box jó drágán kinekt kényszerrel...
Remélem semmit nem hagytam ki<#nevetes1>#nevetes1>
XBOX Live Gamertag:Waczkor
-tRs-Landor
Forza.
-tRs-Landor
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
-tRs-Landor
(Bár az a lemezpörgetés se túl jó, úgy meg zúg, mint az állat 😊 De ha jól fut akkor túlélem. )
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
viszont hdd-re installálni nem lehet! 😞(( engedi, de utána nem indul el.
mivel két fillérbe kerül a játék, szerintem tégy vele egy próbát!
Forza.
Perfect Dark Zero is szaggat.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Tudom jó régi játék, de esetleg játszott valaki a Motogp 06-tal?
Az lenne a problémám, hogy 1-2 pálya eléggé beszaggat, ami kicsit érthetetlen számomra egy konzolon. A másik érdekesebb, hogy ha átállítom a boxon a felbontást 480p-re, akkor jól fut (persze szépen fest egy fullhd tv-n) - elvileg nem csak felkonvertálná a felbontást (ami általában nem fullhd xboxon a játékoknál ha jól tudom), miért hat ki ez a sebességre? Sajna a 720p/1080p között nem vettem észre javulást.
A Motogp 07-et is így elb*xták? Mert ha az jobb, akkor megvenném használtban, elvileg ugyanazok a pályák vannak benne (az újak nem érdekelnek, mert extreme mode csak ezekben volt). Nem érdekel a 60 fps, csak legyen folyamatos, ne akadozzon, mert ez így elég gáz.
Kínálok:
Forza 2 (x360)
Dead Space (x360)
Assassins Creed 2 (x360)
The Darkness (x360)
Castlevania LoS (x360)
Metal Gear Rising Revengeance (x360)
Uncharted 2 (PS3)
Uncharted 3 (PS3 megbeszélés alapján)
Infamous 2 (PS3)
Metal Gear Solid 4 (PS3)
Keresek:
Black (xbox classic)
Gears of War Judgement (x360)
Forza 4 (x360)
Devil May Cry Collection (x360)
Silnet Hill Collection (x360)
Shadow of Damned (x360)
Neverdead (x360)
God of War Ascension (PS3)
The Last of Us (PS3)
Ha valaki tud valamit privátba keresen köszönöm!
Mármint ami Multiplatform, de vanank amik még erre a genre vannak.
Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87
Nothing is True, Everything is Permitted
A célhardverre készólt szoftver layer sose lesz lassu, sz*r - ha mégis, ott a lehetõség, hogy közvetlen a vasat programozd - ez ps3on engedélyezett volt, boxon állítólag jóval kevésbé. Talán visszakompatibilitást terveztek, hát mostmár látszik: kár volt ... 😞( Pedig érv lenne a box mellett, ha eladhatnám a 360at ...
Forza.
1. Ide nem való, itt csak a butaságokon vihogás megy, meg a csatlakozók, felesleges
2. végre eltakarították a boxot, szóval én itt már offtopik vagyok mindennel, hálisteten, meg az egész kérdéskör minimális szinten sem érint 😊
Szóval telibeszarom az xbone hardverét(is), nna 😊
Adversus solem ne loquitor
Kicsit kétlem hogy a konzolon gépi kódra lennének fejlesztve a játékok. Kicsit vonatkoztassatok már el ettõl.
A konzolon is van egy SW layer, qrva mindegy hogyan nevezzük. Igen mind a két konzolon speciális, arra az 1 HW-re kifejlesztett és optimalizált "OS" fog futni, de ennek a hatásfokától és kihasználtságától fog függeni hogy hogyan futnak majd rajtuk a játékok.
Ekkora látványos különbségek persze nem valószínû hogy lesznek. De ki tudja.
Tök érdekes, hogy hozok egy példát az optimalizációról, erre nekem estek, hogy ez azért nem jó példa mert az egyik nem optimalizált, a másik meg igen ... Fasza... Szövegértés?
Persze az android 644753485634 különbözõ HW-re van ezért nem optimalizált, értem, tudom, de nem az volt a lényeg hogy hány HW-en fut szarul, hanem hogy ugyanazon az architektúrán gyorsabb HW-en is lassabb lehet mint egy jobban optimalizált rendszer ... Ennnyire bonyolult lenne?
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Haláli cucc, annyira tudatában van a játék,hogy ez egy játék,a 4. fal leomlott
PSN ID.: Beegabor
- androidon a szoftver (az akadozós) androidon fut, egy virtualis hardveren - és az android futtatja le a megfelelõ hardveren megfelelõ módon az adott programot
- konzolon a szodtver (játék) a hardveren fut, nincs harmadik, lassito/bekavaró tényezõ
Forza.
- telefonon az a lényeg, hogy az SW alá odatesznek egy OS-t (az androidot), ami rengeteg erõforrás árán képes mindenféle HW-en elfuttatni azt a bizonyos alkalmazást (és persze önmagát). mivel rengeteg féle HW van, ezért adja magát, hogy az OS - és az SW is - halál optimalizálatlan, lassu lesz, de ez "nem baj", a lényeg, hogy elfusson, minden - mindenen.
- amikor konzolra készítessz egy alkalmazást, ott egy adott hardverre írod a szoftvert, a lényeg, hogy minél gyorsabb legyen - és köszönhetõen annak, hogy CSAK EGY felépítésre készülsz, ez menni is fog. ott nem lesz olyan közbensõ réteg, mint az android. egyiken sem - nincs rá szükség! (a pletykák szerint ráadásul a boxon sokkal komplexebb, nagyobb hw igényû OS fut majd, több van számára a hw erõforrásokból (cpu/gpu/ram) lefoglalva, de a forzát elnézve ezt elég jól "kikerülhetik" a játékok 😊 )
Forza.
meg akarom szüntetni a régi microsoft accountom, amit régen a windows phone telefonomon meg a konzolon is használtam, mert van egy új
mikor a microsoft accountom megszüntetném a https://account.live.com oldalon, dob egy ilyen üzenetet:
"fiók megszüntetéséhez meg kell szüntetnie a Microsoft-fiókjával társított fizetõs szolgáltatások elõfizetéseit és Microsoft Points-számláját."
na most a fiókhoz nincsenek fizetõs szolgáltatások csatolva, a konzolon sosem fizettem evvel az accounttal elõ semmire.
lehet törölni kell elõször az xbox accountom? lehetséges azt törölni? lehet utána engedné megszüntetni a microsoft accountom is.
Csak elcsábultam a GoW-ra, Renjuke nem tudta megszerezni ezért berendeltem a kézpénz arra elment, de ahogy lesz keret ugy a GEOW lesz a soron.
Az Andriod nincs optimalizálva, mert "mindenen" fut. Nézz meg egy HW szinten gyengébb IOS eszközt, le fogja nyomni az Androidot, mert csak egyféle architektúra marhaságait kell kezelni. Ezért jobb teljesítményre pl az OSX is egy ugyan HW-en futó Windowsnál.
Itt a konzolok közt a firmware csak az adott konzolra készül, nincs semmi felesleges szar, szóval tökre semmit nem befolyásol. Remélem, így már érted...
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Amúgy meg Tirexi is csinál videókat, van itt mindenre igény.
De amúgy ha nem is vagyok pró valamiben, akkor legalább a nyilvánvaló bénázást nem veszem fel és nem mutogatom és addig gyúrok amíg értékelhetõ anyagot nem hozok össze róla.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10