XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha a frém, felbontás látja a kárát, mert mondjuk ha a PS4 jóval erõsebben fog teljesíteni multiplatokban, akkor én is mérges leszek. Nem akarok PS4en játszani, csak exeket. Kedvelem az MS konzolját, rendszerét, megszoktam, megszerettem, de ha azért mert a PS4 annyival erõsebb, és ezért a fejlesztõk túlvállalják a Boxos verziót ami frém és felbontás tekintetében elmarad majd az gáz. Most is van sok játék ami PS3on egyértelmûen gyengébb.
Ez is olyan dolog ami majd akkor derül ki, ha jönnek a játékok... nekem lesz PS4 is és Box is, játékokkal mind a két gépen el leszek látva, többi meg nem érdekel.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87
De mi a több mi az általánosabb az,hogy eget verõ eltérések lesznek?
Mert most se ez a tendencia...
De jelen pillanatba a nex genre a látnokok
valami hasonló kontrasztot vizuálnak.
xbox one
ps 4

Crytek (Crysis) , Remedy (Alan wake) stb.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Adversus solem ne loquitor
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Most az egy dolog hogy sok olyan ami csak névben más és nem hoz forradalmi újításokat de ez nem is feltétlen probléma, ettõl még van sok uj cím, ha mástnem új story, új kinézet.
Ha csak a God of War-ban kicserélik a helyszíneket már megveszem....
Vagy máás általam szeretett játékban.
Nekem ennyi is elég.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mert mindenki pc-n játszana.
Nem feltétlen azt jelenti hogy akkor a Gears of War sorozat megéri az Epic-nek ha elmegy 5-6 milla, persze az sem kevés, de a Microsoft cserbe tápolta õket ez biztos.
Ha ez annyira menne, mint amennyire szokás szerint fogalmad sincs, vélhetõen nem szûkülne a firstparty piac, és nem jelent volna meg a timed exkluzivitás intézménye. Nem elég jó üzlet. Már egyik fél sem annyira biztos a dolgában.
Ebbõl az jön, hogy nem lesz?
Egy eltérés lesz a Microsoft minden játékhoz megveszi a dlc exclusivitás jogát hogy az One-ra 1-2 háttel vagy több idõvel elõbb jelenjen meg, illetve demo-knál is szerintem ez lesz, ezt szinte már most biztosra veszem...
Legtöbb játék amcsik készítik, naná hogy a hazájuk gépével lesznek elnézõbbek.
A lényegi válasz meg az hogy NEM NEM nem lesz különbség a multiplatform gamákban.
Exclusive-ok igenis megérik mivel azokkal adják el a platformokat. 😄
Nem fog alábbhagyni, sõtt abban van a nagy biznisz. 😄
<#eljen>#eljen> pontosan errõl van szó.
És amit mondtál a multiplatformok szinte mindegy milyenek lesznek leszarják fõleg hogy drága lesz a fejlesztési költség.
Az exkluzívokat meg úgysem lehet összehasonlítani, ettõl exkluzív.
Mert ugye ez a lényeg...
pl fizetõs multi.
Míg a Box Classic finoman szólva is a PS2 árnyékában volt.
Én meg tudom: az lesz. Ennyi. Felesleges túlpörögni a témát. Semmi értelme nincs. A nextgen hardveresen egy lófasz. Nem csak az xbone, a ps4 is.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Ezek az egyének kizártnak tartják,hogy redmondba nem ketyeg jó ideje pár darab ps 4 dev. kit és természetesen fordítva is.És mindezek tükrébe szánt szándékkal alul szeretnének maradni msék.<#nevetes1>#nevetes1>
Amúgy nem akartam eladni a MGR-et de az a baj hogy kurvára kéne most gow 3 meg collection, és inkább feláldozom szegény Raiden-t, pedig ki akartam maxolni...:S
Unreal 4 eddig nagyon csalódás. Vártam az E3at, hogy mutatnak valamit, de semmi. Itt aköv gen, mikor mutatják be? kiknek adják el? szomorú lennék, ha kevesebb játék készülne vele, mert egy olyan univerzális engine amit az EPIC csinál, hogy nagyon sokan, nagyon sokféle, nagyon látványos dolgokra tudják használni.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
De én mindegyiket szeretem, viszont a GeoW 3 szerintem brutális lett kinézetre, mind karakterek-mind környezetet véve.
Igazából a 2. rész is pofás, csak az elsõ még amiben sok gagyi rész volt. Persze akkor még nem is volt Uncharted.
Az uncharted sorozat nem azért fasza mert szép, vagyis nem csak ezért, az sem olyan hihetetlen grafika ami pl a Gears of War 3-ban megjelenik a szemünk elõtt, hanem Uncharted azért érdekes egy játék mert platformer játék, a sok gyilkolás mellett van ügyességi rész, ezért emelik ki egy kicsit az exclusive-ok közül, de Uncharted 1-el most játszottam pl élõben igaz a sorozat elsõ része, ésatöbbi de közel sem egetverõ a látvány, a Gears of War sokkalta, mondhatjuk mérföldekkel szebb, pl a Gears 3-ban a környezet , az épültetek a karakterek minden nagyon durván néz ki, csak sokaknak a stílusa nem tetszik, hogy shooter.
Viszont a God of War valóban durván fest, persze az meg részben a kötött kameranézetnek köszönhetõen.
Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
;D
Még jó hogy ABT nem a habkönnyed történetük okán hasonlította össze a kettõt, hanem a ps3/x360 picsázós látványra kapcsolódott rá. Vagy ... ez csak nekem tûnt fel?
Nem nem. TE tartasz itt, meg még néhány jóstehetség!
ÉN az anandtech -hez hasonló átfogó elemzõ cikkeknek elõbb hiszek, mint egy 10 hónappal elõre kényelmesen bedobott elméleti sávszélesség adatnak. Vagyis a "hiszek" az nem a jó szó, mert az a különbség köztünk, hogy Te megetted a kész adatot, én viszont pont nem temetem még ennyi alapján!
Aztán mi lesz ha igazam lesz? Semmi. (ahogy az MS terveivel kapcsolatban is igazam volt, mégis sírtak, sõt most is sírnak a kurvák) Mi lesz ha nem lesz igazam és lassabb lesz a Box? Még annyi se.
Apropó:
"PS3 sem hozta pedig ott kisebb volt a difi" - itt mi a jóistenrõl beszéltél, ha A) ne hasonlítgassam a mostani generációhoz, miközben te is megtetted és 😎 mégegyszer mondom, ott is elkövették azt a hibát, hogy a két Power gép közül a PS3 ellenében leírták a 360-at és C) miféle difi volt kisebb "pedig"? A hardver difi nyilván nem.
@Renátó: Full HD LCD tévém van (Unharted 3-nál is visszaváltott 720p-re..), Xbox-hoz tökéletes, pisi3 miatt biztos nem veszek másikat.
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
nyilván izlés dolga is, számomra pl az unchartedek habkönnyed története csilliárdszor szimpibb, mint a sáskahadjáratosdi.
Forza.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Semmiféle párhuzamot nem húzhatsz az elõgõ generációs "erõs a ps3" vonallal, hiszen ott köszönõviszonyban sem volt a két konzol felépítése egymással és a ps3at a számok miatt hitték erõsebbnek - mivel - még1x - az athitekruták nem voltak 1:1 összevethetõek. Most igen.
Forza.