176911

-
Holnap 4 után gyere asszony sincs itthon este 7 ig!
-
Baszki, nemtudod mennyire vártam, hogy te áldásodat add az XO-ra! Aludni se tudtam, mondom Moby azért nézze már meg :D Viccet félretéve majd egyeztetek Harlival hátha ráér egyszer és mostmár meg kéne nézzem én is! :P
Örülök, hogy a tonnasok vaktában fellapátolt és gondosan fel is kent szar ellenére az XbOne mégiscsak egy fasza cucc lett! -
Mutass 1 eredeti arcad xboxos sticket!!!!Mutass 1 eredeti rapid és minden más módosított kontrollert!!!Ezt is hivatalosan boltba lehet kapni nem tiltja MS tehát hivatalos!De akkor nézzük ezt a kormányos dolgot!!!Akkor akik Fanatec kormányt használ forzába az csal,mert nem eredeti MS féle kormányt használ és akkor itt már túl is léptünk azon,hogy eleve előny a kormány a kontrollernél!!!! 

-
Amúgy eredetileg a bill+egeret arra értettem hogy a haverod aki pc-hez akar olcsó kontrollert, annak szántam a tanácsot. :)
De legalább ezt is tudom most. :D -
heady #145656 A kormanyos es az arcade stickes hasonlat azert nem jo, mert azok hivatalos kiegeszitok.
Minden, ami nem hivatalos kiegeszito, az 'csalas', jogosulatlan elonyszerzes.
"miért pont a bill+egés az ami mindenkinél csapkodja a biztit érthetetlen számomra!?"
De konzolon miert akarsz eger+bill-el jatszani. Kormany? Jogos. Arcade stick? Egyertelmu. De konyorgok, eger es billentyuzet minek? Ha annyira pontosan akarsz loni, akkor ne a kontrolleres jatekosok hadanak a jatekat baszd szet, mert te azzal akarsz jatszani... -
Jó az első 2 epizód nemtetszése után, én azért néznék bele, mert szerintem zombis témát még ilyen modon nem tálalt senki, hogy egy elvileg gondolom nyilt világban 1000-nyi zombi közt kell túlélned, ez érdekesnek tűnik, az más dolog hogy valszeg pár óra után lehet megunnám. :D -
aha. mondjuk az első 2 részt kb 15 perc után töröltem a gépemről. :D -
Neki szimplán látványra se meg játékstílusra se tetszik.
Szerintem viszont jól néz ki és maga ez a hangulat játékélmény magáért beszél. -
Azt még a múltkor néztem, amikor a firstimpression írtam. Szarulnézki, szarul is fut, és faszjáték. Ebből az utolsó nyilván szubjektív, az első kettő viszont nem. Az nekem sovány vigadz, hgy iszonyatos tömegeket mozgat meg a képernyőn, ha közben egy recefice prevgen okádék az egész.akit szórakoztat ez a fajta játék, az biztos könnyebben nézi ezt el. -
:D
de próbáltátok is vagy alapon fos? :D -
Ja és köszönöm a javaslatot,de maradok konzolon!
-
Kb annyira undorító,mint autós játékot kormánnyal játszani konzolon a kontrolleresek ellen.
Vagy fps-t játszani módosított auto fires kontrollerrel.
Esetleg verekedős játékot Razer Atrox Arcade Stick el és lehetne sorolni tovább!!!!!!!!!!!!
Rengetegen használnak plusz dolgot,miért pont a bill+egés az ami mindenkinél csapkodja a biztit érthetetlen számomra!?
És úgy,hogy EZ IS MINDENKI SZÁMÁRA ELÉRHETŐ!!!!!!
De biztosíthatlak 5 éve így használom és ahogy lehet venni a cronus maxot azonnal veszek XOhoz is hogy tovább fojtassam az undorítóskodást!!!!

-
Az egy fos :D -
heady #145647 Nem akarok bunkozni, mert nem ismerlek, de ezt undoritonak tartom... Ha bill+egeret akarsz, akkor menjel pcre.. -
Igen csak fps re és ott is szint csak,ha multizok...
-
ennyi! 
Vissza térve a kontrollerre rengeteg van fent ebayen!Csak és most ITT a csak tényleges,Van közte szar is ezért,ha találsz olyat amin a frankó eredeti kontroller képe van fent és még ha burkoltan is,de ezt állítja róla és 4000 környékén van akkor azonnal rá kell írni az eladóra,hogy neked csak és kizárólag ez kell ami a képen van nem másolat nem hiányos gombú stb.Mert ha nem ezt kapod visszakéred a pénzt és negatívot fogsz adni.Biztos lehetsz benne,ha szart akart volna küldeni is jót fog.Az eladástó nem akar majd elállni...
-
fps-re használja tudtommal -
És DR3? -
:)
Harlekin is billentyű párti?
Mondjuk egy focis vagy F1 játékot is azzal nyomna? :D -
Nah, megnéztem Harkekinnél a ryset, és a forza5-öt. Csodálatos játék mindkettő. A ryset indokolatlanul húzzák le a tesztekben, kurvajó, csak odabaszós nehézségen kell nyomni(legendaryben). A graf minősége meg igazi nextgen. Ami a ps4-en a killzone, az itt a ryse. Őrületes bevilágítás, részletesség, karakterek, mimika. A forza5 meg szimplán gyönyörű, és akárcsak az eddigiek, elképesztően szórakoztató. Felülbírálom a múltkori kontrolleres posztom, hosszabb játékban tényleg okés, leszámítva a shoulder gombokat.
Naszóval mostmár biztos beugrik a ps4 mellé. -
azzal játszanak a pécés luzerek (és Harlekin :D ) -
bill+egér, 3 ezerből lehet venii mindkettőt akár. :D
ráadásul azt mondják jobb mint egy kontroller. :D -
komponensen sokkal kevésbé definiált egy-egy képpont, amolyan pacás szerű - vgan viszont látni minden egyes pixel (jó kábellel)
a színeket meg izlés szerint lehet belőni, a dsub/vga RGB-t használ, tehát elvben JOBB :) -
tegnap itt volt haver és pécére kéne neki valami ravaszos konti ... (javasoltam neki a boxkontit, ámde az árat sokallja)
és akkor eszembe jutottál! :D -
TomStorm #145636 Pendrive-ra lehet telepíteni játékot?Ismerös venne 4GB Elite-t de GTA5 is lenne hozzá amihez ugye kell install -
Zozo76 #145635 ha neked komponensen recesebb volt a kep az azt jelenti hogy elesebb volt mint vga-n. amugy pont vga-n elesebb a kep atlagban, viszont komponensen meg szebbek a szinek. -
AC harca buta, esetlen, ritmustalan, egy gombos unalom. Ryse harcai dinamikusak, pontosak, s van kihívás. -
Gyere...
Ész nem sok kell a játékmenethez az biztos viszont ügyesség annál inkább a harchoz,de pont ez miatt nagyon jó!Ha elbaszod a védekezést vagy szar időbe támadsz és körbe vesznek akkor véged van mint a botnak.Tegnap lábon kihordtam 3 stroket meg 2 infarktust az ideg miatt a legendari fokozaton és még csak a felén vagyok túl...
-
Ez így videóról eléggé assacreedes egygobmharcnak tűnik, de ha mindenigaz ma leszaldok, megnézem. -
TomStorm #145631 Kegyetlen.Az elsö game lesz amivel megveszem X1-t:)
Thx a linet külön!
Azt lehet tudni,hogy van/lesz cross szerver multira?Tehát együtt játszható X360 tulajokkal pl:Titanfall,AC4 és amit terveznek még kiadni mind2 gépre? -
Így lefekvés elött...
És akik miatt:-D
Egész jól kiadta a focus mód
Ez baszott nagy élvezkedéseket ad...Viszont belekezdtem a legendary fokozatba és az agyfaszos...
-
abból is 2x lehet 32 GB-ot. :) egyszerre. -
+32GB pendrivonként ;) -
Veszel egy 4 gigásat, meg egy 320as vinyót és vmivel közelebb vagy az 500hoz. -
+1 -
Drágák... annyiért nem kell + egy 500 GBos lenne a jó belőle, amire ráférne az összes megvett xbla és god játék, mert a 250es HDD kevés most is. Olyan meg nem létezik:I -
VGA képe nekem jobban bejött 360on, recementesebb a kép. -
Megpróbálom előhalászni,mert leraktam már ebayen az arhivek közé és ott most csak a termék id-t találom(nem tudok közvetlen rányomni)A termék id meg már nem aktív vagy kivette vagy más id-vel került újra fel.Szólhattál volna előbb is... -
Zozo76 #145622 maradj a komponensnel, kar ezen rugozni :) -
Nem HDMIs a gép.