XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MotoGP 13 metacritic 73%
This is a game that puts the racing experience front and center. The physics model of the pros at Milestone is a piece of art that has only matured over the years. The sensation of speed might not be there yet and the console versions' 30 FPS are an issue, but the handling of the bikes is almost perfect.
Milestone brings back the real MOTO GP experience
MotoGP 13 is a good simulation
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Crysis 3
Forza Horizon
Gears Judgement
Hasbro Family Game Night 3
Hitman Absolution
Kinect Sports 2
Left 4 Dead 2
Lego Batman 2: DC Superheroes
Lego Lord of the Rings
Metal Gear Rising: Revengence
Monopoly Streets
Rockstar Table Tennis
The Orange Box
Tomb Raider
Witcher 2
X-com: Enemy Unknown
<#eljen>#eljen>
Bioshock Infinite -
Forza Horizon -
Gears Judgement -
Hasbro Family Game Night 3 -
Hitman Absolution -
Kinect Sports 2 -
Left 4 Dead 2 -
Lego Batman 2: DC Superheroes -
Lego Lord of the Rings -
Metal Gear Rising: Revengence -
Monopoly Streets -
Rockstar Table Tennis -
The Orange Box -
Tomb Raider -
Witcher 2 -
X-com: Enemy Unknown -
honnan rántsak be ma ms pontot olcsón? 😄D borderlands 2 érdekelne
Bulletstorm - 160 MS Pont
Crysis - 160 MS Pont
Far Cry Instincts Predator - 160 MS Pont
Mass Effect - 640 MS Pont
Red Alert 3 - 160 MS Pont
WWE '13 - 600 MS Pont
Csak ma:
Assassin's Creed III = 600 MS Pont
Borderlands 2 - 400 MS Pont
Far Cry 3 - 600 MS Pont
Max Payne 3 - 400 MS Pont
Egész héten (július 8-ig):
Bulletstorm - 495 Ft
Crysis - 495 Ft
Far Cry Instincts Predator - 495 Ft
Mass Effect - 1990 Ft
Red Alert 3 - 495 Ft
WWE '13 - 1990 Ft
Csak kedden (július 2-án):
Assassin's Creed III - 1990 Ft
Borderlands 2 - 990 Ft
Far Cry 3 - 1990 Ft
Max Payne 3 - 990 Ft
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
C&C Red Alert 3 - 500ft
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Assassin's Creed III | 1990 Ft
Crysis | 490 Ft
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Feladom szerintem ezt a rthr-t nem elég,hogy játszhatatlanul fos szar,de állandóan le is fagy...
Tudom ,tudom biztos a virágbolti mivolta miatt mi más is lehetne a baj...<#nevetes1>#nevetes1>
Forza.
Töhelyes, Dark Souls alapon 3000ft, a Tomb Raider is 7000-ért kell a faszomnak.
Mesés árak? Ja....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
most kapsz, de az lófasz 😄
(amugy tényleg elcseszték, h nem az ac2 és a halo3 jött elsõ kettõként ... kommunikációból nudlik)
Forza.
Írtam is hogy 6-7 év hûséget nézek, vagyis veszek figyelembe.....
De nem azt írták hogy a Halo3 és AC2 téves volt és nem lesz ingyen?
Hozzád vágják, ha nincs meg örülsz neki és játszod ha érdekel, ha nem akkor nem.
Az meg hogy inkább ne adjanak semmit, primitív korlátolt hozáállás.
És ha valaki szerint 3000ft akkor nagy dolog 6-7 év hûségért megajándékozni a játékosokat?
Legyünk õszinték azért. 😊
és én még azt hittem késõbb újabb címeket is adnak majd.
Nembaj, tovább tudom árulni használtan legalább az AC2-õmet. 😊
Még ha valami pre-order lett volna.
Nem szoktam felhajtani a sok idióta flém hírt, de ez még szerintem is KURVA GÁZ, KIBASZOTTUL GÁZ.
Ebbõl látszik hogy nem véletlen drága minden a live-on.
Pénz-pénz....adni meg semmit, bár én magam miatt nem aggódom eddig sem vettem gold-ot.
Már a fõnököd is lelépett <#nezze>#nezze>
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
És az AC2-Halo 3 nem is pénz, mert kb 1000ft-os játékokról beszélünk!
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Amúgy acsi szempontból nem vészes a game van akinek már 1000,de ez tényleg valami katasztrofálisan fos.<#nevetes1>#nevetes1>
Mindig ez van át lehetne nevezni a topikot siratóasszony gyûjtõhellyé.
ingyenjátéksboxonekinektkényszerdrágalivekevésramgyengeprociszarkinézetmegatõbbiésígytovább!

Mi ez a szarrrrr????
Jah várjatok annyira sokkot kaptam,hogy nem is írtam hogy mirõl van szó Ride to Hell: Retribution.
Várjatok vissza megyek még 1 szer megnézem,hogy ez tényleg igaz és létezõ dolog-e?
Igen bazzze ez tényleg létezõ dolog és itt van.Szent szar hát megyek szívok 1 kicsi ketamint hátha úgy elviselhetõb lesz a kín amit érzek.<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Hát beszarok!!!
Kurva gáz hogy már azon is rinyálni kell ami ingyen van ( vagyis, amit kap az ember egy fizetett szolgáltatás mellé ). Akkor ne kapjon senki semmit, legyen úgy mint rég, akkor leglább nem volt sírás. <#levele>#levele>
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Esetleg"Mészáros Andrea autogramokat gyûjt, de csakis olyan sztároktól, akikkel személyesen találkozott. – A kézjegyük csak lenyomat, a közös fotó szép emlék, de a találkozás az igazi élmény – véli a 32 éves lány, aki Madonna aláírására egy hónapot vadászott stb stb."
Szerintetek betegek???
Vagy szimplán az irigység,hogy õ ezt magasabb szinten mûveli mint mi?<#kacsint>#kacsint>
Úgy néz ki mint aki beteg?Vagy ez a sráci is aki a rendszámokat gyûjti?
Minden szabad idejét ennek szenteli és...