176883

-
már nyomom :P
a másért tetsző conviction után (az ugye lopakodásra alkalmatlan) egyből blacklistbe vágtam és már a harmadik küldiben vagyok, csak időm, na az nincs :( -
Ez valami designos fülzsír pajzs a fülhallgatóra, vaaaaaagy ... vagy az XBone kontrolleren a pöckök tetejére egy spéci feltét cucc! Eltaláltam?
Fasza, nem mocorog ez rajta?? És amikor ledöntöd fullban, akkor nem fekszik föl a kontrollerre?
-
Ha rendes élvezetes ninja orvgyilkolást szeretnél egy kevésbé szagos világban, akkor ajánlhatom a Splinter Cell: Blacklist c. játékot! Na ott megvan a sunnyogó ninja érzés, a lehetőségek széles tárháza és precízebb sokkal, nem megy az ember agyára (ennyire)! -
Megnyugtatlak, még nekem sem érkezett meg és szinte egy napon rendeltük. (a végén tényleg az angol kereskedőtől kell beszerezni drágábban :D) -
Tegnap akartam reagálni Arty kommentjére, de szét-fel-megbaszott az androidos telefon, amin gépelni próbáltam és a végén el is buktam a lap tartalmát (hi-hi-ha-ha) úgyhogy lefeküdtem aludni magzatpózban az ujjamat szopogatva! 
Igen, ez amit írsz erre már én is rájöttem, DE EZ egy hiba ebben a fosban! Elmondom miért gondolom: GTA alatt egyszer sem éreztem azt, hogy nyakig ellep a sok szikrmish szar és a tévés szobában a csillárról is collectible lóg! Ott megtalálják az összhangot, küldetés közben minden más elkussol, eltűnik! Ott élvezem a barangolást, a keresgélést, nem tolakodó semmi. Az AC szériában ezt úgy adják elő, hogy 1 óra játék után az első vármegyében ott villog csillió cucc a térképen ÉS mindezt úgy, hogy csak a "skin" változott az előző részhez képest! (kitépett lap vagy madártoll helyett egy nemtommi ugye a kalózdal)
Szóval az lesz, már tudom, hogy nekimegyek a főküldetésnek és letolom a g*cibe és HA végeztem, akkor és csak akkor fogok bármi másra nézni
-
Nem kihívás. Nálam jobban kevesen tudják csak hány hektoliter bélsár átöblögetésével jutsz hozzá a "kis kalandozáshoz". -
Az ember jofej bolti árnál jóval alatta hirdeti meg, amikor ír még engedek egy picit, de nem neki pont meg kell egy kicsi....... Vicc. Rakjam fel kurva drágán és akkor van miből ciganykodni???? -
Majd egy év mulva becsülettel írd be, hogy az akkori részből/részekből elnézett képek, videok után nem-e lenne kedved mégiscsak kalandozni egyet és csak az elv miatt nem ülsz-e elé, merthogy "fujj, utálom"... -
Még 23-án. -
rendeltél?Nem is mondtad... -
Most pörög a credits.
Ha tehetném az előző 6 rész emlékét is töröltetném az agyamból, annyira kurvaszar volt ez. És hát tökéletes lezárása volt a vége ennek a fekáliatornádónak, és ez a rész pedi az egész 7 részes őrületnek Lol.
Sohatöbbetassacreed. Egy életre elég volt ennyi. -
Dejó, nekem még nem jött meg :( -
Ac-t csak az arra alkalmas hangulatba lehet játszani és ott is csak az éppen aktuális szegmensbe.Nem szabad soha semmi estre se párhuzamosan csinálni semmit benne.Nálam ez úgy zajlik,hogy van,hogy napokig semmi mást nem csinálok csak a gyors utazással ugrok helyszínről helyszínre és gyűjtögetek,majd következő nap ki se szállok a hajóból mindenhova azzal megyek és aki az utamba kerül szétbaszom.Néha folytatom a fő szálat majd megcsinálok valag mellék szálat...Azt nem szabad,hogy na oké akkor most megyek és felveszem a küldetést óóóó,de várj itt 1 matróz dal futás elkapni.A picsába elszállt na mind 1 közbe belekeveredsz 1 kalózfelszabadító csetepatéba rohangászás közbe.És ha megvan menekülés közbe oda tévedsz 1 raktárhoz és akkor már adja magát hogy kulcs megkeres kipakol stb stb stb és mire minden biz-basz szálat elvarrsz a fő dologról azt se tudod,hogy mit is és hogyan is akartad.Na ekkor szokott engem is felbaszni.Jó meg az irányítás,de ez számomra mindig is 1 sarkalatos pont volt ACba... 
-
ugyan ez van nálam is.
-
Na megjött és azt kell mondjam,hogy a várakozásomon felüli a cucc.Esküszöm,hogy sokkal jobb lett így a fogás és akkor még nem is fog kopni.
-
jesszus, kihagytad a revet, most olvasom :((
amugy én minden ac végén kicsit olyan érzéssel vagyok, hogy najo, elég volt, de eltelik az egy év és megint mennék orvgyilkolni a színesszagos, gyönyörű világában :) -
soha ne mond hogy soha! -
és az ac:rev?! nekem az nagyon kellemes emlék, grafban is ez tetszett a leginkább (eddig, hármas most van elkezdve) -
Én már a Brotherhoods végén megfogadtam, hogy a következőt NEM! ... (mondjuk keményen be is tartottam, mert a revelációk az kimaradt) De aztán az ACIII amerika érdekes történelme miatt érdekelt. Ez meg a kalóz setting miatt, na meg mert Harli folyton hallottam hogy ezzel játszik (értsd, végigszentségelte a Live chatet) 
-
TomStorm #145936 Skyrim alatt nincsenek hangok párbeszédeknél.Mi van ezzel? -
Mert a környezet mindig csodás. Az alapötlet sem rossz, és időnként felbukkannak tényleg érdekes karakterek. Viszont minden más vagy semmit, vagy visszafejlődik részről-részre. Tonképp ottvan az alapanyag egy jó játékhoz, de mostanra kiderült, hogy a soha be nem váltott ígéret az egész széria. Ott vagyok a legvégén, most már letolom, csakhogy lássam a végét, de holnap feladom postára, és soha többet nem indítok el assacreedet. -
Nem lehetne azt mondani pedig, hogy ellene lennék, mert az AC I-II még tetszett is (PC) ... a II:B se volt ellenemre bár már rettenetesen eluntam ... AC III jobb volt nekem környezetileg, de sok dolgon ott is ásítoztam, felbaszott ... AC IV pedig most, hát szóval ez van. Azért nem adom fel egészen, letolom ha nem kúr föl nagyon idegileg! De őszintén csodálkozom azon, hogy ezt a szériát még ebben a formában veszik a játékosok!
-
Megértelek. Én ps4-en játszottam vele tizenpár órát, de érdektelenségbe fulladt. (pedig abszolút AC-szűzként kezdtem, korábbi részeket nem ismerem)
Ráadásul én barom digitálisan vettem, így még rajtam is marad
-
Hallod ez az ACIV csak nem adja még mindig, bár csak free mászkáltam, kincset kerestem, másztam, kergetőztem, lényegében azt csináltam amit az eddigi ÁCékben is. Meggyőződésem, hogy ez a legbugosabb AC amit eddig csináltak! Mászás közben sokszor megállt pedig amint újra megnyomtam az irányt tovább ment. Volt hogy felületváltás közben átugrott egy gerenda másik oldalára! Egy szimpla leugrás a tetőről hatalmas feladat, sokszor a B gombra is csak néz lefelé mint valami csöves Batman. A harc meg olyan furcsa, bár ez a hiba lehet bennem van, a Splinter Cell Blacklist óta az ilyen mozgás dolgot kritikusabban szemlélem. Belekezdek erősebben a sztoriba, de nem várok csodákat, ez eddig szokásosnál is gyengébb copy+paste epizód. Ja és az Animus-on kívül fura, mintha riccelne az fps nézet forgatása, megfájdul tőle a fejem! 
Az is lehet, hogy jegelem inkább - hátha hangulatba kell lenni hozzá - és átadom jogos tulajdonosának. Nekem meg egy kis F1 verseny gyógyítaná az agyam!
-
Hoz_Hun #145931 Azt tudja valaki, hogy az Assassin's Creed Liberation HD-t azt kiadják boltban is lemezen vagy csak letölthető változatban lesz? -
blur, pgr4, dirt3. grid2, dirt:showdown - ezekben van
(már ha az volt a "kérés" h ajánljunk még ss játékot) -
Valakinek eladó NFS - hot pursuit vagy most wanted? Split screenes game érdekelne. -
Értem, köszönöm a válaszokat. Csak még nem tudom megér-e nekem annyit, de majd eldöntöm. :) NBA-hez használnám csak leginkább. Na mindegy, köszi, hogy írtatok! -
ne! -

-
Olcsó és gagyi. Ha nem esik szét 1 hét alatt akkor még mindig ott van hogy ravaszok nincsenek rajta, nem rezeg... ezen ne spórolj. Kábeles eredeti MS X360 joy 6kért kapható. -
Sziasztok!
Nem találtam hirtelen most jobb topikot, így megpróbálom itt feltenni a kérdésemet, hátha kapok rá választ. :)
Szeretnék venni a géphez kontrollert, és azt szeretném kérdezni, hogy ez a fajta mennyire lenne gagyi, vagy jó? Elég olcsó :) -
lehet gond nélkül, ha nincs multis kód a játékhoz
RDR-nél nincs -
Xboxnal jatekoknal hogyan mukodik a multiplayer, ha valaki kolcsonkap egy ismerostol egy eredeti jatekot?
Konkret pelda legyen most a Red Dead Redemption.
Aki eloszor hasznalja neten a jatekot, akkor az hozzarendelodik az adott accounthoz vagy akarhanyszor kolcsonadja a lemezt, akkor gond nelkul lehet masik boxon es masik live accounttal nyomni a multit? -
Ja és a GT6 -ban tudod miért lehet állítani az ülést előre hátra? ... Mert örök kedvenceid a kis mélynövésű GT fanboy kukik (is) játszanak azzal, akik apu Honda City-jében masszírozzák a váltóbőrt és ráélveznek az ülőlapra, ha a Tesco előtt megcsikordul a 185-ös négyévszakos! 
Na nekik rutinból állítgatni kell az ülést! -
Szerintem a fülkeremegés az nyalóka, olyan mint a blur effekt és a neonfények. Most komolyan, nem vagyok egy Alain Prost, de szerintem azokon a pöpecül polírozott pályákon annyit nem remeg a sofőr feje, mint amennyit egy Shift -be betettek! Hatásfokozás. Be kell venni egy ekit verseny előtt és nesze neked hardveres hatásfokozás! Arról nem is beszélve, hogy az ember nyaka is csillapít egy csomót a mocorgásból és a G-ből is. Az valami nyakzsibbadt sofőr lehet, ami a Shift alapjául szolgál, mert a régi F1 közvetítésekben nem döcögött úgy a kép, mint sokszor ezekben a DTM verdákban
.
Apropó csillapítás ...!!
-
Na barátom ezt nézd meg!
Hátha valami ilyen megfelel.
Asszem semmit nem felejtettem le róla.
És amennyire tudtam jó minőségű képeket használtam, nyugodtan nagyithatod. :D
Háttérkép v2 (értelemszerűen ha kell a fehér vizjelek lekerülnek majd róla.)
-
gmotor ftw! ott aztán tolod az ülést, ahova akarod!
fülkeremegésben meg ... nemtom, talán a shift2 jó? -
Forza 5 sem jó belsőből. Miért nem lehet egy csúszkát beletenni ami ésszerű határok közt engedi az üléspozíciót előre hátra, le fel állítani? nomeg miért nem lehet rendes kaszni remegést beletenni? egyszerűen nem bírom felfogni ezt a begyöpösödött nézőpontot amit művelnek ilyen téren. Nincs olyan autós játék, sosem jelent még meg olyan aminek a belső nézete NEKEM gyári állapotban jó lett volna. Mindig rossz volt, mindig úgy állítom be ahogy nekem jó.
GT6 annyiban okésabb hogy legalább előre lehet tolni 3 fázisba, de az se jó onnan játszani, a többi miatt. -
Valójában 5 perccel a hsz-em után elkezdett elkapni a cég épülete. Eléggé adta a corporate bitch érzést, irodák, flip chartok és játékfigurák és komolyan látni véltem benne a nextGen előszelét is. .... Aztán visszakaptam a brit-kubai cigó irányítását és megint nem érzem annyira.
Na de most Harry Porter megy, majd utána folytatom! (Alan Rickman ószom!) :)
F1 2013, na visszakerült végülis? Jövő héten lehet át tudok menni érte, úgyis megyek minden nap Pestre, majd kitaláljuk!
Dead Rising-ot tolod már?