176776

-
PH Xbox topikban megtudtuk ,hogy senki nem tudja hogy csinálna ezt a MS... Mindenki mást lát kb...
Most van ugye a 200ft/hó game pass is.. Nos sokan írják nekik ott van opcióként hogy 7500ft/fél év és ezt engedi megvenni többször is..Sokuknak nincs ott csak a 15000/fél év... vagy csak a 3000ft-os havi.. Totál káosz ,mert mér lenne egységes ez is. Fos mint a store...
(Ennyien ne akarjatok gears of war coopozni... vicces hogy 4 helyen egy db ember sincs
)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.12.12. 15:45:54 -
Üdv!
Xbox.com -on és MS store-ban is nekem 19.850 a gold... Te hol nézed? -
Zoolee1976 #173768 Köszi a válaszokat! Közben talált szervert,csak kurva lassan az elején.Wifiről nyomom mert sajna nincs más lehetőség itt.Nagyon furcsa gamepaddal nyomni, mondhatnánk egy rémálom a Bill egér után de a visszajátszásokban látom sokan így is egész jól boldogulnak.Esetleg ha valaki duózna az vegyen fel boxon!(Hidegkuti76) Remélem ez még nem merítette ki a fórum szabályzatot!Üdv -
Gears of War Ultimate Edition-hoz coop partnert keresek insane nehézségi szintre..
(Ha már a singleben nem tudom kinyírni insane-en RAAM-ot :( YT videokon tök szépen beakadt mindenkinek akik insane-en legyűrték nekem nem + oldalról is lődöznek a genyok azokat meg a videokban nem :(
Akár egyből kezdhetünk vagy holnap is ráérek mert idén már nincs meló :C
Akit érdekel a dolog vegyen fel és írjon rám: Sea1man
+ 9000 Ft az éves Gold a microsoft store-ban.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.12.11. 19:02:23 -
Most is azt tolom du 3 óta és mindig full lobby indul. Soloba is meg squdba is...Azonnal ahogy keresünk. Valami gond nálad lesz....Esetleg nem a teszt szervert próbálod? -
Xbox live van? -
Zoolee1976 #173764 Sziasztok!A gamepass keretében ki akartam próbálni a PUBG-t Xboxon,de a matchmakingnél többszöri 10 perc után sem talál játékot.Pc-n ez kábé 10 másodpercig tart.Ennyire nem játszanak boxon már? -
jatekaim.hu (lemez), shopto (kód), ebay (lemez), amazon.co.uk (lemez) ?
Utoljára szerkesztette: arty, 2018.12.10. 11:07:17 -
csak példa volt, de nem az első és nem is az utolsó alkalom, hogy a magyar store tök jó áras (értsd: NEM a legolcsóbb, de nem is kell annak lennie, hogy az általad ragasztott LEGDRÁGÁBB címkét letéphessem :P )
márpedig a storeba beletartozik a 7 éves cím is és a preorder is -
Tényleg a legdrágább!!!
Az hogy idehozol egy száz éves ósdi agyon akciózott játékot ami kicsit olcsóbb nem mindennél mert (Indiai storeba 400 forint a THE Darkness!) Ettől ez még nálam, meg még jó pár embernél semmit nem jelenet!
Mint ahogyan annál se aki konkrétan kérdezett rá a külföldi vásárlásra, hiszen nyilván már körülnézett, hogy külföld olcsóbb!
Így azoknál biztosan nem pálya a Magyar akik preordered vásárolnak vagy legalább is megjelenés után kicsivel!
A teli áras játékoknál a Magyar Store szánalmasan drága!
Én minimum 150 e-t spóroltam, hogy nem a magyaron vásárolok!
De te nyugodtan vásárolj ott! Én meg olcsón máshol, mert nekem számít az ár ekkora mennyiségnél mint amit én veszek!
És nem a 6-7 éves játékoknál amiket már 7 éve 1 hét alatt ki maxoltam teszem azt, ha érdekelt! Ha meg akkor se érdekelt akkor most ingyen se fog!
-
Gondolom nem tűnt fel, hogy egy 2014 es videót nézel!? Azóta cirka 12 dash frissítés jött ami a pinelést is érintette!
Nézz egy friss videót!
Vagy szimplán menj fel a xbox.com ra és ott is megtalálod ha rákeresel.
De 3. opcióként VAN segítség magában az xboxban is mindenről sőt a frissítések után megnézhető mi módosult mi került be új dolog stb! -
Kell a gold, ahogy multizni szeretnél, ahogy ps-en a ps plus -
A Way Out game nincs meg valakinek aki megtisztelne azzal, hogy végigjátszhatom vele?
Ehhez kell aktív gold hogy mehessen a móka? -
Ja bocs látom már Wishlist van helyette, a buzik. :D -
Ahogy a video is mutatja game-re rányom feljön a menü és pin to home... csak látom hogy nekem nincs ilyen sor sehol....
Ezért kérdeztem van valami extra plussz amit kell hozzá tenni hogy előjöjjön? -
Pedig ott van a főoldalon, a játékokat meg amikor nézed a store-ban van egy kis kitüző ikon, arra nyomj rá egyszer. -
MS pályázik a DMC sorozatra. :D
-
Ezt a PIN rendszert hogy lehet előcsalni boxon?
Van szép és tök jó yt videó csak hogy amit ott mutat nekem érdekes módon nincs....
Xbox One: Pin Items to Home semmiféle pin to home nincs nekem.... -
Nincs valakinek meg xbox 360-ra lemezen a Silent Hill Downpur és a Midnight Club LA játékok?
Tudnék érte adni cserébe Gravel ps4-es game-et + zsetont megegyezés szerint...
Sajnos ezeket levették már a storeból :( -
In 2018, Team Xbox added over 100 new titles to Backward Compatibility, bringing the full catalog to over 550 games – 57 of which are Xbox One X Enhanced. We’re taking a break for the holidays, but stay tuned for more BC news in January. Until then, we’ll see you on Xbox Live! -
600 ft... tényleg a "legdrágább" bót a magyar ;-) (4 $ usában, azaz közel duplája!! hallod Harli! ;) )
nekem amúgy már megvolt a darkness, most picit(!) nőtt az esély, hogy valaha letoljam...
---
ma megjött a just dance 2019 és a street fighter 30 éves jubileumi kiadás is (shopto.net, ingyenposta, 1 hét alatt jöttek pufizacsiban), asszem lesz egy kis táncika :D (nyilván lesz kb 0 vagy 1 szám, ami nekem is tetszik majd...)
Utoljára szerkesztette: arty, 2018.12.05. 18:54:31 -
The Darkness, The Bureau: XCOM Declassified, and Duke Nukem Forever are coming to Xbox One Backward Compatibility today
The Darkness-t meg is vettem 600ft-ért ajándék...Gondolom a másik kettő is atom akciós most (csak azok nem érdekelnek mert megvannak pc-re) -
teljesen feleslegesen fújod fel, meg mártírkodsz.
köszi egyébként a tippet, mert hasznos.
a 360-at szétszedtem youtube videó alapján, de a one-ra nem vállalkoztam mert nagyobb az esélye, hogy végleges kárt csinálok a gépben. így ez esetben valóban érdekelt hogyan / hol fuvatod ki. -
drága. -
Nem tudom, hogy ez jo ar vagy sem, mert nem vagyok tisztaban veluk, de hatha valakit erdekel:
https://www.emag.hu/microsoft-xbox-one-slim-1tb-konzol-234-00012/pd/D1CM37BBM/?ref=prod_CMP-5248_4100_41251 -
Oldalt, mert ott szívnak. -
Nekem a 3 kéne nagyon. -
Egyébként Harlekin 173725-ös kommentjére ment az észrevétel, bocs Arty...
Utoljára szerkesztette: mrmilan, 2018.12.03. 16:08:24 -
"Tehát aki hasonlót tapasztal ne legyen rest és szétszedés nélkül is megéri kifújatni..."
Ezer köszönet! Nekem a Wolfenstein II: The New Colossus esetén néhány pályánal csinálja, dashboardon nem. Tényleg, mint a sugárhajtómű, konkrétan pulzáló sugárhajtómű! Asszem beszerzek egy flakon sűrített levegőt!
Ui:
Lehet hülye kérdés, de hol érdemes kezdeni a kifújatást, mármint az X melyik részénél érdemes (hátul oldalt?)...előre is köszi! -
ninja gaiden black, a 2 még nem került bc-be. -
Melyik? Első része? -
köszi. igazából most, hogy van gamepassom elég volt a régiót átállítani usára. ott a ninja gaiden alapból benne van a gamepass kínálatban, így egyből tölthető is volt. de akkor a feltöltő kártyás megoldás működik, jó tudni. -
az info MINDENKINEK hasznos, valszeg kevesen gondolnak egyáltalán bele, miért is "hangos" a gépük
a kivitelezés nehézkes, ennyi -
Nekem hasznos volt a post es szerintem sokan masoknak is. Eddig nem is gondoltam tisztitasra, de most ki fogom tisztiani. A gari nekem mar nem szamit, Xbox One-om van. Szetszedem, mert biztos rettenet ami benne van. Szoval en koszonom az infot! -
Nem. Az alját kell fújni, ahol téli műanyag. :)
-
máris csinálom amit kérsz! -
Hay #173734 Szevasztok! PC-nek leveszem az oldalát, matrac-felfújóval portalanítom. Kérdezném, hogy az xbox one s-t esetében (szétszerelés nélkül) hogy fújassam ki? Simán a tetején lévő sok kicsi lukra irányítsam a "kifújót"? Vagy hátulról felfelé, a teteje felé?
Utoljára szerkesztette: Hay, 2018.12.03. 07:33:16 -
Nyilván akkor nem az a shell kút, de még az is jobb a semminél. De számtalan gumis is van így oda kell menni vagy maszek autó szerelő vagy... vagy.... 500 forintér már csak a poén kedvéért is ki fogják fújni, ha megkéred őket.
Kezd kicsit megmosolyogtatni ez az egész, hogy csak azt keresitek, hogy miként és miért nem lehet ezt kivitelezni, ha esetleg akarnátok!
Így, ha erre jár egy Moderátor (admin) igazán törölhetné Harlekin
#173725 posztomat!
Totál felesleges ide!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2018.12.03. 06:08:08 -
milyen benzinkút?
csak mert, a shell-nél ahol szoktam tankolni ott speciel csak szelepre ráilleszkedő hordozható van... -
Xbox support oldalán írták, bocs. :D
Valszeg régi akkor, nem frissitették.