XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kölök nyomja a lemezest, ami magyar. One-on beteszed a lemezt és LESZEDI a netről a TELJES (angol!) játékot és az angol lesz. Sajna ilyenkor NEM a lemezes verzád pörög, az csak a licenszet adja, hogy játszhass vele (az angollal....)
Forza.
Ha magyar nyelvű lemezt teszel a konzolba, akkor magyar lesz....
Még akkoriban ezt konkrétan mondták.
Nekem lemezen is megvan minden meg digitális kóddal is.... Digi kóddla valóban angol, de lemezzel magyarnak kell lennie...használtan be kell szerezni őket azt ennyi.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
namost ez egybevág a viva pinata lemezem esetével, ami magyar felira/szinkronos 360on, de a one-on csak angolul megy 😞
Forza.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
A többibe biztos van ezek után? 😊
Azt tudom, hogy 360on magyar nyelvüek..
Next PC upgrade: 2022
egyedül az első részre nincs....
Illetve a Remaster-re sincs tudtommal.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.08.27. 14:34:30
Adversus solem ne loquitor
ezekszerint a 400ft-os live is 2 havi lehet?
(amugy tudom miről szól a pass, félek is tőle, hogy terjedni fog 😄 én még fontolgatom, h támogassam-e (400al, LOL), a kihulló játékok eléggé birizgálják az OCD-m 😄 )
Forza.
Nekem erre nem lett volna szükségem, csak súgtak, hogy 1 helyett 2 hónapot enged, és teszteltem....mükszik! 😊

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.08.25. 12:09:39
Teljes értkékű játékok! Végigjátszhatóak, multizhatsz!
Mindent!
Használt lemezes meg új lemezes piac ez miatt ment tönkre szinte.....
Még lista áron 3000-ért is nevetséges....ps-re is kéne ilyen.
AUTOMATA előfizetés megujítást kapcsold ki majd!!! mert utána 3. honapra vonna le pizt a rendszer.... neked kell kikapcsolni: Konzol menüben vagy webes felületen.
Októberben ha lejár akkor nem férsz hozzá a játékokhoz, míg nem fizetsz megint.
Mint a Gold előfizetés a multinak, ott a játék, fullon nyomhatod, fejlődhestz, de ha elfogy a gold nem vesztesz semmit, el....csak befizetsz ha akarsz még és onnan megy tovább.
Vagyis bérlet lényegében. Szó szerint.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.08.25. 12:07:27
mi az hogy "október végéig írják jóvá"?
amugy ha most belövöm a pass-t, később csak a triál nem lesz elérhető, vagy ezek a szuperakciók is elvesznek számomra?
Forza.
a moby accát viszont ahogy néztem nyomja mindenhol, pécé, pées, xbox ....
Forza.
Vagyis most 2 hó gamepass 400ft! 😄
Válaszoljátok meg a következő kérdést magatokban:
Harlekin játszana PS4-en?
Ennyi.
<#banplz>#banplz>
Adversus solem ne loquitor
ráadásul egyszer (kétszer?) béfrontoztam is a másik accoddal és akkor ez a harlekin nem volt ott.... na én ott már biztos voltam benne, hogy!
"100 x jobb dolgot tettem mint a boxozás.... "
WAT?!
hol van ilyenkor egy moderátor, aki kitiltja a 'csába ezt a duplareget????? 😉)
Forza.
És mi van ha Moby!?<#nevetes1>#nevetes1>
Tudod ebben az egészben az a vicces, hogy tényleg hiszi ezt.
Igaz csak itt a fórumon van minimum 2 ember akik mind a kettőnkell találkoztak már személyesen....( orichalcos, Macccy) És még többen beszéltek velünk egyszerre partyban, miközben játszottunk( PL Kongy)
Tényszerű, hogy iszonyat ügyes és tökéletes vagyok, de azért csak csak 2 kezem van és nehezen oldanám meg a 2 profilon egyszerre tökéletesen a játékot, miközben akár egyszerre 2 hangszínen ordibálok! <#nevetes1>#nevetes1>
De tudod a gyerekeknek is nagyon nagy csalódás mikor rájönnek, hogy a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jajj, ugyan mar Harlekin! Az ilyen FANATIKUS embereknek mint TE vagy marha nehez 2 xbox-ot meg 2 account-ot hasznalni. Engem nem baszol at, Harlekin! <#mf2>#mf2><#eplus2>#eplus2>
3 kor ma-holnap ismét lent leszek a Dunán, ha kételkednél ugorj le a Csepel Érd Duna szakaszra keress egy fehér kék sárga üléses Sea Doo GSX jetet na az leszek én...<#kacsint>#kacsint> De ha jobb a lelkednek akkor Moby és Harlekin egy és ugyan az!<#taps>#taps>
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
De ja vu-m van, tavaly pont egy ilyen időszak volt.
<#nemtudom>#nemtudom>
PS5 II PSVR
mellé vagy vegyél egy hónapos EA access-t vagy lehet abból is van ingyenes próba, nem tudom - az nhl18-at így pl ki tudod próbálni
de a bfron2 is szerintem a mostani leárazás után bekerül a vaultba (azaz ea access-el játszható lesz "ingyen"😉
(ps4et csak azért említettem, mert az a gép sokkal jobban fogy itt EU-ban (is), mint a box, így a multizó játékosszám is jóval magasabb odaát, nyilván)
Forza.
a battlefront2 is fele (~3000), mint amennyiért ps4re vettem nemrég, van pár jó ár és most kivételesen nem is csak goldosoknak
mert ez az xbox igazi rákfenéje - akció csak fizetővendégeknek 😞 (ha nem kell a pénzem.... részemről őké 😄 )
Forza.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.08.16. 19:32:13
(dlc-k már mind voltak ingyenesek)
Utoljára szerkesztette: arty, 2018.08.16. 17:39:19
Forza.
One S en tolom,normal pinges szervereken,de közelharcnál baromira be tud lassulni az irányítás,fps leesik és lelőnek.
Ez normális?
Tisztára mintha pécén tolnám és nem bírna el a gép.
X-en jobb a helyzet?BF V-re beruháznék egyre,érdekelne hogy a játék hibája e vagy a gép ennyit bír.
Amúgy XIM Apex baromira jól működik,ahogy Harlekin írta<#eljen>#eljen>
XBOX Live Gamertag:Waczkor
pláne most h nincs vga-d, simán kihuznád a boxosok pótlásával.....
Forza.
+ ezer éve van már felhő gaming kb 0 sikerrel. Érzésre nem a M$ fogja feltalálni a spanyol viaszt ezzel kapcsolatban.
Szóval nem kell parázni
Forza.
+ senki nem mondta,hogy muszáj előfizetni ezekre.....
Nem véletlen lesz egy felhős cucc + sima. Aztán hogy a felhőssel bebuknak-e az majd kiderül.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.07.25. 23:55:17
EA accessben elérhető.
Egyik legjobb szerintem.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
ha előfizető kell maradj, hogy 3 évig nyomd a Rainbow Six Siege-t és kifizetsz a végén 90 ezret, az egy jó kezdet... (hogy közben lenyomtál pár szingli cuccot, az beleférhet)
ea access/origin access vs. ea utóbbi időben csak évekig tolható "game as service" moslékokat gyártása...? nem esik le középsulival se? 😉
Forza.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.07.24. 20:34:33