176877
banner
  • toza #173911
    vagy megfogpiszkalozod :D

vagy a kapacitorokat kell csak cserelni. kb 150 -300 huf.. 6 db van aszem..10 perc munka.. hajra

Utoljára szerkesztette: toza, 2019.01.27. 15:34:39
  • toza #173910
    kb 1300 ert megcsinaljak a 3 led ..(5000 huf googlezot boltban igazabol,de olcsobban is nyilvan van)vagy veszel masik 360 at 5000 huf ert mai vilagban mar :D

irjatok peticiokat a vissza komp ugyeben a kivan jatekokert..!
    vki biztos foglalkozik vele.
  • grebber
    Valaki végigjátszotta itt a ReCore-t?

Még az elején amikor a csávónak a lábához kell valamit kiásni... Már min 1 órája ások robotok jönnek elő amiket kinyírok...Már rohadtul untam ezért megnéztem YT-on. Ott ugyanúgy jöttek a robotok ,de miután a srác legyőzte a felrobbanása után ott volt lootként ami a küldihez kell... Nos a kérdésem kell valami speciális dolog vagy nem értem?? Már min 50-et kinyírtam ,de nekem nem dob semmit :(
  • peti79
    3 ledes lett, és már nem akartam új 360-at venni. Inkább One X. Ezért az egy játékért meg túlzás egy új 360. Egyébként mind a négy FH megvan, játszom is velük. De ha kompatibilis lenne a TDU, újrakezdeném.
  • toza #173907
    Test Drive Unlimited 1300 huf.
    egyebkent kidobtatok az xbox 360 conzoljaitokat
    miutan xbox one-t vettetek?!

mi tart vissza h leporold es ujrajatszad?! nemertem.

szoval olcso sztrimer gep Disc drive nelkul.. kiraly... not..

mi van ha beszar az internet vagy vki "offline " szeretne jatszani? satorozas kozben ,erdokozepen...?
    Utoljára szerkesztette: toza, 2019.01.27. 11:32:21
  • peti79
    Sajnos igazad lehet, én is azt gondolom, hogy ez hiú ábránd a részemről. Ezt inkább toza hozzászólására írtam, mert nekem ezek a játékok azok, amiket bármikor újra tudnék kezdeni. Nem számítana a 10+ év.
  • grebber
    Lehet rosszul okfejtek ,de korábbi forzákra én nem számítanék..nem véletlen veszik le a storeból őket és "terelnek" az újak megvétele felé.

TDU-knak viszont én is örülnék
  • peti79
    Egy Test Drive Unlimitedet simán újrajátszanék. Vagy egy Forza Motorsport 2, 3, 4-et.:)
  • toza #173903
    nem maradt ki...

"10 eves jatekokkal tolni -megint ,mivel mindent kijatszottunk megjeleneskor.."

aki nem jatszotta az nem kerdes h miert.de mindenki jatszotta es kesz...

odakint tovabbra is szepebb ido van ,mint sem h csak jatszak valamivel UJRA mert most olcso...

vicceltem..5 napja vettem meg swi pod reszert steamen... csodalatos...
  • darkSectorxxx #173902
    És kihagytad azt, hogy sok régi még élvezetesebb ma újrajátszva mint ma egy friss fős cím...

Pl egy Crash Bandicoot-nál újra gyerek lettem pár napra.
  • arty
    mert anno kimaradt
    mert most lett hozzá kedv
    mert most kapta a goldhoz
    mert most jutott eszébe, köszönhetően a bejelentésnek
    mert most fut végre jól, one-on
    mert most olcsó
    mert nincs hasonló új játék
    mert.... lassan RETRO :D
  • grebber
    Mert abszolút nem is létezhet olyan ember igaz aki 1 éve vett vagy most vesz xbox one-t és akar velük játszani ???
    És jó esetbe ezeket lemezesen ha van ismerös kb ingyen odaadja vagy 2000ft körül be lehet szerezni.. (csak mondtam egy árat mert néztem bár xbox 360 game-et ami megy one-on is ennyiért mennek)

• toza #173899
    elirta nyilvan...

egyebkent nem ertem miert jo 10 eves jatekokkal tolni -megint ,mivel mindent kijatszottunk megjeleneskor,-amikor csodaszep az ido odakint inkabb...
    Utoljára szerkesztette: toza, 2019.01.25. 21:03:05
  • grebber
    " a visszafele kompatibilitás meg azt jelenti hogy valami visszafele kompatibilis (mégdurvább), azaz elindul 360on "

Ha kioktatok akkor ne zavarodj bele mert amit leírtál egy baromság

A visszafelé kompatibilitás xbox esetében azt jelenti hogy a bejelentett játékok (amik xbox 360-asok) mennek ezentúl Xbox One (és X természetesen)

Tehát ha neki lemezen megvan xbox 360-ra bármelyik ilyen játék ,berakja az Xbox One-ba és szedi is a gép az xbox one-os verziót és tolhatja ezerrel
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.01.25. 20:45:59
  • farferi
    Hogy miért savaz mindenki mindenkit a topicban azt sosem fogom megérteni de biztos jó..a szövegértést ne magyarázd nekem légyszi, elég jól megy..grebber szokott írni gamepass bejelentésekről, ezért kérdeztem..persze te csak max a járókában nyomtad ezeket, nem értheted.Peace, de nagyon arrogáns volt a bejegyzésed.
  • j0nNyKa
    a topic címe xbox 360 & one, ez azt jelenti digitális benszülött nyelven, hogy itt az xbox 360ról és az xbox one-ról van szó (durva mi?), a visszafele kompatibilitás meg azt jelenti hogy valami visszafele kompatibilis (mégdurvább), azaz elindul 360on
  • farferi
    Fok?:D..nem mindenki digitális bennszülött, bocsi..ami érdekelne, hogy a red alertel játszhatok one.on?
  • toza #173894
    wow...

360?
  • farferi
    Mi az a visszafelé komp.?
  • grebber
    Ma bekerülnek a visszafelé kompatibilitásba:
    Command and Conquer 3 Tiberium Wars
    Command and Conquer 3 Kane’s Wrath
    Command and Conquer Red Alert 3
    Command and Conquer Red Alert 3 Commander’s Challenge
  • grebber
    Chris O' Neill, senior staff level designer in God of War joined the Initiative
    'Exciting Halo: The Master Chief Collection news' teased for SXSW 2019
    NPD: Xbox One was the 2nd Best selling console (after Switch) in Dec.

Hm vajon mi lesz ez a Haloval....Már lerágott csont. PC-s megjelenés? Halo 3 remastered?
  • darkSectorxxx #173890
    Hát lehet, én eddig full beletörődtem, azt hittem a tv-m csinálja valamiért mert ugye HDCP van ezeknek a jelén és azt hittem ez a védelelem mellékhatása. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.23. 16:29:55
  • mrmilan
    https://support.xbox.com/en-US/xbox-one/errors/error-code-0x803F8001

Most nézem Darky, hogy itt lehet valami válasz a problémámra. De mondom random, valamikor tök sima minden, valamikor meg szórakozik. De hát ilyen ez a popszakma :)
  • darkSectorxxx #173888
    Nálam még nem volt gond, csak asszem ps-en ritkán villan egyet a tv-m akkor megy el full, mintha gyors ki-be kapcsolna a tv de ez csak 1x
  • mrmilan
    Uraim! Mostanában néha ledobál a LIVE. Tök mindegy milyen game megy. A wifi jel az otthoni mobiljainkon mindig szuper, ahogy a TV-n is. Laptopon szintén oké a buli. Az X most utp-vel van a netre csatlakoztatva. Ha a hibajelenség után státuszt nézek, akkor NAT type open, minden fasza, 300MB/S feletti átlagokat mér az X. Forza Horizon 4 közben éppúgy előjön néha, mint pl. tegnap estefelé Cities Skylines közben. Megy a cucc, erre TV elsötétül: "You own this game or app?" Na mondom kinyalhatod... Ötlet?
  • arty
    360as cuccokat nem lehet giftelni (még!), one-osokat igen!
  • darkSectorxxx #173885
    Ha lehetett volna akkor meg ettem volna... De látom így off
  • grebber
    LOL nem is lehet giftként venni ez de szar
  • grebber
    Akinek van GOLD-ja meg tudná nekem venni giftbe a Dead Space-t? 747 ft megint. Egyből küldöm a pénzt paypalon.
  • darkSectorxxx #173882
  • Boldizsár82
    Azt ígérték a boltba,hogy kicserélik! Csak sajna nincs náluk készleten,és v.mi központi raktárból kell rendelniük...
    Hívnak,ha megérkezett.
  • arty
    félek tőle, h ezt MS-el kell futároztatnod, nem helyben a boltban lesz megoldva
  • Kandurex
    Annak annyi! Azonnal vidd vissza!
  • Boldizsár82
    Valószínűleg hibásat fogtam ki,mert a szaga is jön. Kicsit olyan égett bakelit "illatot" áraszt! Holnap visszaviszem,remélek kicserélik....
  • darkSectorxxx #173877
    Miazzhogy szarabb S meg jobb X, basszameg ha egy séma alapján készül ugyanazokkal az alkatrészekkel, ugyanugy akkor a hangja is legyen közel ugyanolyan, vagy ez 2019-ben egy nagy isteni áldással menne csak? nem vágom, mi a probléma, vagy akadaály, mert ha gyártási sáma váltás van, egy másik verzió, az oké de ezekből szerintem csak 1 féle van, PSpro-ból vannak eltérőek azt tudom.
  • arty
    nem lehet hangosabb a magasabb órajelen járó cpujával, a többet fogyasztó ddr5-el, a közel négyszer akkora gpu-val, mindez kisebb házban? igen, a gyártástech jobb lett(28@16nm), de a hőátadó felület kb ~ugyanakkora (azaz arányosan kisebb felületen kell többet átadni a bordának).

játék alatt az összfogyasztás 70%-al nőtt (S-hez képest még durvábban, több mint duplára!), ezt azért mérnöki bravur halkra csinálni
    tény: ms megoldotta, nálam is halkabb az X, mint az S volt - de lehet én szarabb S-t és jobb X-et fogtam ki, nem tudom lehet-e ekkora szórás vagy tényleg hibásat fogott ki Boldizsár...

• darkSectorxxx #173875
    Hát nekem mindent ki kellett kapcsolnom most hogy halkan halljam, de ha te mondjuk zavaróan hallod ráadásul úgy hogy odébb ólsz a géptől egy fotelben mondjuk akkor azt nézesd meg, a S-től meg pláne nem lehet hangosabb.
  • Boldizsár82
    Igen boltban! Ennek sajna van hangja.... Én úgy gondolom,hogy hangos. Konkrétan engem zavar.
  • darkSectorxxx #173873
    De boltban veted nem?
    Igen, ha a gép ad ki zugó hangot az azonnal szervíz, nem szabadna hallanod a gép hangját.
  • Boldizsár82
    Köszönöm a gyors válaszokat....! Gondolom akkor szerviz lesz a vége :(