176622
banner
  • darkSectorxxx #173656
    DA2 angol tudtommal konzolon.

Hidd el az én fejemnek se kellenek ezek a játékok, mert jók, csak nem kötnek le...
    Amúgy ezek a játékok ingyen vannak még filléreket se kell fizetni értük azt azért vegyük figyelembe. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.27. 19:57:52
  • grebber
    Mercenaries - beszerzem majd digitbe olcsón
    Dragon Age 2 pc-n magyarul tolható (nem tudom one-on van-e benne magyar nyelv)
    Never alone megvan pc-n
    Qube 2 meg annyira nem jó game meg pc-n majd fillérekért szórják...

PC-s fejjel ez a hónap egy hulladék
  • darkSectorxxx #173654
    Huh én most itt nem tudnék mit választani, nem nagyon az én stilusom. :D
  • arty
    +1

mercenaries nagyon kéne, de ...
    - megvettem már digitálisan (990ft)
    - megvettem lemezen, mielőtt digitálisan létezett volna

jöhetett volna a második rész, bw kompatba............

dragonage2 meg totttttál nemérdekel :(
  • darkSectorxxx #173652
    Gold December....

Vállat se von....

• arty
    jogos :)

sajnos az van, hogy a 1070eseden kell 4k videot nézned, MPC BE + MADVR -> így lesz hdr is a hdr képes megjelenítődön (vagy ha nem hdr képes a megjelenítőd, akkor korrekten "leszínezi" (tone mapping))
  • darkSectorxxx #173650
    PC-n van magyar nyelv.

Xbox-ra meg amit neked letölt a gép az nem az eredeti játék, mert az nem futna, ez-ért nem egyeznek a kontentek....
    Ha berakod a dvd-t, akkor nem a DVD tartalmával játszol, hanem egy ÚJRAPORTOLT változattal...a kontent eltérő, ezért van hogy néhány játék X ereje miatt még szebben is fut, magasabb felbontással Enchanced-es játékok.

RDR első része meg pár másik.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.27. 08:34:03
  • darkSectorxxx #173649
    lesz az 3 munkanap is.
  • darkSectorxxx #173648
    Kifizette, szóval. :)
  • grebber
    Köszönöm.Nagyon nagy kár. Sajnos az ilyentől pc-n is sugárba hányok....
  • arty
    megnéztem, MIND angolok :(
    hiába van magyarra állítva, amit csak lehet a dashboard nyelvi beállításainál....
  • grebber
    Megvan rendelve már. Azt hittem már ma itt lesz de semmi még egy email sem. Gondlom holnap amikor nem leszek itthon nem tudja senki átvenni fasza lesz..ha a futár nem megy bele hogy munkahelyemre hozza akkor lehet buktam is az egészet (bár ilyenkor nem tudom mi van soha nem kellett ezzel foglalkoznom)

A kérdés azokhoz szólt akik néztek már vagy próbáltak nézni 4K-s 30-40+ GB-os filmeket. Mivel egy kérdés sokkal egyszerűbb mintsem leszedni 40GB-ot meg még tárolni a gépen ahol nincs ily helyem napról napra "élek" rajta meg még seedeljem is 2 napot...
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.11.26. 21:25:13
  • arty
    azt írta "jön" ... normál esetben egyetértenék veled, de ő már 5 éve "ígéri" magának a boxot, így jelenthet ez bármit ("majd veszek egyszer") :D

nomeg, akkor már magának is letesztelheti a médiaképességeket, akkor minek más tapasztalata?
    Utoljára szerkesztette: arty, 2018.11.26. 21:14:24
  • darkSectorxxx #173643
    Bameg most vett egy X-et. :)
  • arty
    naszóval, xbox one x video dekóder - elméleti képességek (hardware video decoder check app által):
    H264 - 1080p max
    H264 10bit - n/a
    MPEG2 - 1080p max
    VC1 - 1080p max
    H265 - 4k max
    H265 10-bit (HDR) - 4k max
    VP9 - 4k max
    VP9 10-bit profile2 (HDR) - 4k max

mindez csak elmélet, lássuk a gyakorlatot - a leggyakoribb mkv fájltípusokkal teszteltem, amik a torrentékákban meg-megfordulnak ;)

kodi v18 beta5 (rc1 nincs még xboxra!) - tesztem:
    - NFS megosztást látja frankón, dlna (upnp) szervert nem
    - h264/avc - 1080p akár 60fps-el is megy, 10bit támogatott (ez h264 esetén nem hdr-t jelent), 4k nem megy (nem gond, ritkán használják), 8k-tól összefossa magát az app, visszadob dashboardra :D
    - h265/hevc - 4k akár 60fps-el is megy, de 10bit/HDR esetén szaggat, azaz nézhetetlen, márpedig a 4k rilizek általában ebben a formában vannak :(

vlc
    - összességében kicsit instabil (belefagy tekerésbe, nem látja a feliratot, nem jó az Ő betű (kalapos), stb)
    - feliratot az xbox belső hdd-jén keresne, illetve valahonnan letölteni is tud(na) automatikusan(?)
    - tud dlna szerverről és smb megosztásból is lejátszani
    - 1080p h264 ok, 4k hevc nem ok, még akkor se, ha nincs hdr
    - 8k-tól ez az app is összefossa magát :D

MS saját lejátszója
    - dlna szerverről tud lejátszani médiafájlokat
    - felirat nem megy, xbox belső hddről tudna megnyitni feliratfájlt
    - DTS hang néma
    - 1080p és 4k/hdr is megy, néha csak megyeget, beletekerésre bele-belefagy. lehet h nem is játszaná végig, de nincs 2 órám végignézni egy filmet

káosz, igen.
    én erre a teljesítményre nem építenék médialejátszót :)
  • arty
    "amugy amiken BIZTOSAN van magyar felirat (magyar lemezeseken, 360on):
    - gears judgement
    - gears3
    - gears2

de mivel one-od lesz, ezzel sokat nem érsz...."

szóval bár válaszoltam, ezzel sokat nem segítettem rajta :D
    úgyhogy most lekapom ezt a hármat és megnézem neked, az a biztos.
    ha sikerül az nfs share ismét, akkor megnézem a kodi képességeit is!

csak vegyél már egy k*rva gépet :D :D :D
  • darkSectorxxx #173640
    Nvidia Shield tv az megy boxon?
  • toza #173639
    kerdezd meg a xbox com onnoive chat..hatha tudjak.indian betanitott AI.kolbaszos kenyer kola legyen keznel..van hogy eltart felorat mire felfogjak mi akarsz...

itt azt irja kodekke-app al lehet,meg azt is h megsem lehet...sok sikert.

Nvidia Shield tv, Plex app, SBMC ,Kodi

Utoljára szerkesztette: toza, 2018.11.26. 13:46:35
  • j0nNyKa
    stilus
  • grebber
    Válaszok az a baj hogy mindig jönnek de most abból hogy igen van és hogy nincs bennük döntsem el kinek higgyek.. Azt hittem ezek egyszerű kérdések mert szeme gondolom mindenkinek van és látja milyen nyelven jelenik meg a játék.. Ezek szerint nem és sokan csak kényszeres válaszolok valamit a köcsögnek emberek .....
  • arty
    szerintem a gears kérdéskört egyszer már lefutottad itt, akkor válaszok is jöttek - bevallom én már nem emlékszem az eredményre, pedig akkor tuti válaszoltam is :(

"A One mennyire képes filmek lejátszására? Olvasgatom sokan Kodiznak,VLC-znek rajta..
    Az érdekelne ha leszedek egy 2160p-s mkvt akkor azzal megbírkozik vagy kell hozzá más is?"

milyen tömörítéssel? 4k felejtős, de a 1080p avc/h264 mkv megy - nyilván csak 1-2 darabbal próbálkoztam, elég szívás összehozni az NFS megosztást (sima SMB hálózati megosztást nem támogat a boxos kodi)
    aztán lehet h mostanra megy a hevc/h265 is, régen próbáltam
  • darkSectorxxx #173635
    Nem tudom én sem, hogy mi haszna volt ebből a tagnak.
    Kíváncsi leszek. majd kérdezek ttőled Steam-en aha vagy, vagy ha ott nem látlak akkor pm-be

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.25. 22:43:07
  • grebber
    ÁÁÁ kiderült, hogy életébe nem játszott le 4K-s filmek a boxon.... Sosem értettem ilyenkor miért jó akkor olyat írogatni amiről nem is tudunk...
    Csatlakoztam facebookon az xbox one csoportba hátha valaki tudja
  • darkSectorxxx #173633
    Hát érdekes, hogy ezek mint követelmények befolyásolják a lejátszást, pláne a minimum 256gb, azmi? :)
  • grebber
    Máshol nem ezt írták....hanem ezt:

"Le tudja játszani a kis 1 Gb -os mkv és a nagyobb 30-40Gb -os mkv fájlokat is,csak megfelelő külső HDD szükséges..tehát minimum 256 Gb és 3.0-ás USB HDD."

Valaki hazudik akkor vagy mi van?
  • darkSectorxxx #173631
    Hát nem igazán erre, ja

mondjuk laikusként nem értem, ha megy mkv és a 4k akkor egybe miért nem, de tuti van logikus magyarázat rá. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.25. 20:26:30
  • orichalcos
    BD filmeket játszik le, 4K-s MKV-kat nem. (Max 1080p játszik le, lévén nem erre találták ki a gépet)
  • darkSectorxxx #173629
    Hát 4k HDR lejátszást tud BR-ről az oké, de ilyen pendrive-os dolgokat nem vágom én se.
  • grebber
    Továbbra is érdekel:

A One mennyire képes filmek lejátszására? Olvasgatom sokan Kodiznak,VLC-znek rajta..
    Az érdekelne ha leszedek egy 2160p-s mkvt akkor azzal megbírkozik vagy kell hozzá más is?
  • darkSectorxxx #173627
    Bocs, 2000

Vagy itt 4fonért...
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.25. 15:40:15
  • grebber
    Ha szerzel nekem pl Midnight Club LA-t ezresért megtapsollak...
  • darkSectorxxx #173625
    Ja, ha ráérnek akkor igen.
    Bár nem feltétlen, mert lemezen 1000ft, amin sok játék digiben meg nagyon sokára lesz
  • grebber
    Mert nekem digit kell lemezes nem érdekel.
    Akcióban olcsóbbak mint a használt lemezesek
  • darkSectorxxx #173623
    3000ft felett vannak ja.
    Nem olyan olcsók a régiek se.
    Drágaság az a pc-s árakhoz képest, de miért akarsz digitálisan venni ha neked BACK kell? Akkor vedd lemezen.

Ugyan az.

Ami szerepel a kompatibillitás listán vedd használtan meg dvd-n és ennyi, berakod a lemezt, letölti digitálisan a fájlokat és annyi, hogy a lemez fog kelleni csak, de mivel kibaszott halk a gép, nem is lesz még csak hangos sem.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.25. 11:02:54
  • grebber
    Azta nyomorult életbe..még mindig milyen drágaság van 90%-uk ami érdekel nincs ebben a kategoriában nem semmi. pedig 876 éves címek... :( Akkor maradt az ilyen olyan akciók figyelése..
  • darkSectorxxx #173621
    Bocs na, meg is van, itt belőttem neked a 3000 alatti BC játékokat!
    Magyar fT-ban:

Xbox 360 games Under 3000 HUF - Back C.

RDR1 - Enchanced X-re, vagyis a szuperior változat. :D

Innen látszik, hogy a legtöbb X360-as cím fing-hugyé van még akció nélkül is.

Van pár ami X-re magasabb flbontással meg, ami az Enchanced minősítést megkapta.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.25. 09:14:48
  • darkSectorxxx #173620
    Jogos. :D
  • rastaman
    köszi
    kb 110ezer ? naponta változik :D
  • grebber
    MS Store gameknél van valami lehetőség arra, hogy akciós ár esetén értesítést kapjak? (steamen ez tök faszán müködik)
    Mert most hogy jön az X sok 360as gamet megvennék rá csak ez a store elég tré....
  • Seth
    FAT32-re van formázva?