XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Amit szóval a PS3 hívogató címek nekem : Last of Us , Metal Gear Solid 4 , Bleach: Soul Resurreccion (mondjuk ez japán de szeretem a Bleachet , Narutot , Dragon Ballt ezzel ki is fújt 😄 és az utóbbi kettõ meg Xboxra is van)
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
-Game mod support on the console <-- EZ érdekes 😊 Steam Workshop módon? 😄
-Every Xbox One can be used as a devkit
-Streamlined certification process
All confirmed by Microsoft.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Amúgy meg kurvanagy nyúlás mindenhonnan, de ezt becsülöm a készítõkben. A látvány WoW, a loot és a zene (most a Földön vagyok épp apokalipszis után) teljesen Diablo, a szörnyek amik itt futkoznak azok GoW ... 😊
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Adversus solem ne loquitor
Mindenki ugyan azt csinálja. Azt nem értem hogy miért gondolják egyesek hogy alanyi jogon jár Xbox ex a másik tábornak a "konkurens" gépre, de ezt nem is akarom megérteni.
Ha ex akkor ex, minden oldal ugyan úgy mûködik. Ha idõleges akkor azzal mindenki csak jól jár, ha nem akkor gépet kell venni miatta.
Mass Effect annyira volt ex, hogy 5 évre rá jelent meg PS3ra.
Titanfall X360, XOne és PC platformokra jön egyidõben.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Forza.
ebbõl ha nagyon akarnám, levonhatnám az akciósjátékokon "nyert" pénzeket, de inkább nem - max nem vettem volna meg õket, ha nem vagyok goldos 😊 az ingyenjátékok meg... eddig 3/0 😞
Forza.
3.5 éve van X-em, Goldért soha nem fizettem.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
1 -> korrupt
2 -> lejött, 100%, dirty disc error (egy GOD-nál!!! beszarás 😞(( )
3- > tegnap este indítottam, ma este meglátjuk
határ szar a live, fizetõs szolgáltatásért ezt a nevetséges kategória.
Forza.
Tegnap 4 nap után mondom bekapcsolom a boxot és belenézek a DARK-ba.
Fél óra alatt nem tudom hova tenni ezt a gamát fogalmam sincs,hogy alapon szar vagy jó vagy csak annyira szar,hogy az már jó.<#nevetes1>#nevetes1>
Darksiders 2-be valóban idegesítõ a vége felé a közlekedõ edény effektusú mellék küldetésdi Én is bele untam és meg se csináltam mind,meg volt valami küldetés ami megbaszódott ahogy rémlik.
segédlet,mert van mit csinálni :-D
Ez a Darksiders II ez véget ér egyszer??! Kiborulok! Tudom, vannak akik a hosszú, kalandos játékokat kedvelik, magam sem vetem meg HA van történet ... igazi! De hogy ide-oda mászkálok dungeonból tornyokba és ahelyett hogy így 20+ óra játékidõ után fogynának az aktív questek, inkább minden paraszt rámbeszél újabbakat, öld meg A-t, találd meg B-t, vidd el C-be D-nek a papírt, aki ad egy E küldetést Z helyen ... Aaaarrgh
hú de kibaszott sok pénz lesz ez ...
Nem kötekedés,ha tetszik,feliratkozom.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Mi volt ez a bannolás?Meg corrupted gamák?Meg szar a live?stb,stb,stb
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Igen megéri nagyon.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
1200pontér kaptam 6000Ft-ot . E szerint a MS úgy gondolja, hogy a 4200as kártya 21 ezer forint. Tehát ha én 10ért vettem akkor megérné még egyet venni és megduplázni az összeget nem-de?
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Ha dashboard-on keresztül veszem meg akkor a bennlevõ pontjaimból vonja le az 1200at vagy pedig kártyáról az összeget?