XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Renjike
utána néztem közben ennek a Heavy Rainnel hát ez borzasztó... ez az interaktív film nem a Ryse 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Renjike
nemhinném hogy a Naughty Dog Uncharted 4t csinálna és egyáltalán nem érdekel , elõzõk is teljesen hidegen hagynak ezért nincs is PS3m Killzone halál unalmas pedig csak az elsõ két résszel játszottam (és csak az elsõt végig a 2. csak kipróbálva volt) , Last of Us érdekel de nemhiszem hogy lesz 2. rész (bár ez csak megérzés semmit nem tudok a játékról de érdekel a téma) , Heavy Rain nem is ismerem csak a nevét hallottam , Beyond Two Souls ez nem PS3 cím? és ez is érdekel , GT6 a Forza mindig is jobban tetszett bár nem lesz benne napszak meg idõjárás ami nagy kár 😞 a sok japán szar meg számomra nem játék szóval nem érdekel 😄

Amit szóval a PS3 hívogató címek nekem : Last of Us , Metal Gear Solid 4 , Bleach: Soul Resurreccion (mondjuk ez japán de szeretem a Bleachet , Narutot , Dragon Ballt ezzel ki is fújt 😄 és az utóbbi kettõ meg Xboxra is van)

AnuluWork
Uncharted 4, The Last of Us 2, GT6, Heavy Rain 2, Beyond Two Souls? <#idiota>

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Renjike
nem 😞 semmi ex nem érdekel tõlük :/

arty
akkor most ps4-et veszel? 😉

Forza.

Macccy
Forintban se ér annyit, ahogy így elnézem ... :/

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Renjike
-Indie self publishing
-Game mod support on the console <-- EZ érdekes 😊 Steam Workshop módon? 😄
-Every Xbox One can be used as a devkit
-Streamlined certification process

All confirmed by Microsoft.

Renjike

Totti5
Left 4 Dead sem jelent meg Sony gépre pl.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Macccy
Követem, vagyis követném az x369a leírásokat, de annyira sok és én annyira utálok olvasni ... Ez a játék totálisan fekete-fehér: jó lenne a hangulat meg a grafika, jó a loot dolog, de a történet nyújtása a régi idõk "húdejóhosszú" hack&slash játékait idézi.

Amúgy meg kurvanagy nyúlás mindenhonnan, de ezt becsülöm a készítõkben. A látvány WoW, a loot és a zene (most a Földön vagyok épp apokalipszis után) teljesen Diablo, a szörnyek amik itt futkoznak azok GoW ... 😊

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Renjike
akkor viszont a 15 Ex címbõl még 2 hiányzik nem 1 😊

TDC Geronimo
Engem hidegen hagy ez a játék csak szerintem teljesen egyértelmû a kiadó mivolta és a nyilatkozatok alapján, hogy jönni fog másik gépre is.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Macccy
kezdõdik ...

Totti5
Nem, mivel ez csak feltételezés.

Moby
“We have a huge appreciation for the fans. We love all our fans, whatever console they support. So yeah. We want to make everybody happy, but this is where we’re at right now,” he said.

Adversus solem ne loquitor

Totti5
Egyezzünk meg abban hogy mindenki a pénzével veszi meg ezeket és kínálja a gép mellé. Sony konfon is volt exluzív AC4, Watch Dogs tartalom csakhogy egyet említsek. Nintendó lenyúlta a Bayonetta 2õt ( szerencsére a Rayman Legendset végül nem sikerült nekik! )

Mindenki ugyan azt csinálja. Azt nem értem hogy miért gondolják egyesek hogy alanyi jogon jár Xbox ex a másik tábornak a "konkurens" gépre, de ezt nem is akarom megérteni.

Ha ex akkor ex, minden oldal ugyan úgy mûködik. Ha idõleges akkor azzal mindenki csak jól jár, ha nem akkor gépet kell venni miatta.

TDC Geronimo
MS fizetett eleget, hogy ne mondják ki nyíltan a másik verzió létezését. Nem teljesen egyértelmû? 😄

Renjike
Te hallottál már errõl a Titanfall PSre dologról? Akárhogy kerestem rá nem találtam sehol , egyedül egy olyan fejlesztõi kérdezz-felelek van ahol megkérdezték hogy lesz-e PS verzió és annyit mondtak nem tartják teljesen kizártnak.

Moby
Nem is lett exnek beharangozva. Jön pécére is, ugyanakkor.

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
Alan waket remedy csinálta, amit MS pénzelt. Titanfallt meg EA adja ki. Szerintem van különbség a kettõ között.

TDC Geronimo
Alan wake nincs, de PCre van. ME1-et meg megválaszoltad. Respawn kis csapat és egyelõre 1(2) platformra koncentrálnak. Na meg ugye az MS money hat. EA meg a kiadó. Szerinted 1 év múlva nem fogják kiadni PS4re, egy olyan platformra, ami jelenleg nagyon úgy néz ki, hogy sikeresebb lesz, mint az xbox?

Renjike
Azért Exnek beharangozni egy olyan játékot ami késöbb jön a rivális konzolra elég nagy hülyeség , fõleg hogy rivális konzolra valami extrával adják ki ha már késtek vele (DLC vagy valami) legalább is általában így meg 😄

Totti5
Alan Wake van PS3ra?<#fejvakaras>
Mass Effect annyira volt ex, hogy 5 évre rá jelent meg PS3ra.

Titanfall X360, XOne és PC platformokra jön egyidõben.

Renjike
ja de ME1 van most a triológia dobozzal

Renjike
Mass Effect 1 és az Alan Wake még mindig nincs PS3ra

TDC Geronimo
Annyira ex, mint a mass effect vagy az alan wake volt...

Renjike
hmm ezt hol láttad? :o akkor nincs is 15 Ex címe az XOnak?

TDC Geronimo
Timed exkluzív azért.

Renjike
BTW Xbox one : a PS4 tábor miért hitegeti magát hogy PS3-4 re is megfog jelenni a Titanfall?

davidka003
Xbox One only.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

LoSA
XBOX 360-ra ez a játék nem fog kijönni, ugye? 😞

arty
(eredetileg a forzamulti miatt ruháztam be goldba és kb félórákat mentem is már vagy kétszer :/ )

Forza.

arty
én vettem hatér' egy évest, asszem márciusban 😊 nekem már fizetõs.

ebbõl ha nagyon akarnám, levonhatnám az akciósjátékokon "nyert" pénzeket, de inkább nem - max nem vettem volna meg õket, ha nem vagyok goldos 😊 az ingyenjátékok meg... eddig 3/0 😞

Forza.

Tinman
Fizetõs?

3.5 éve van X-em, Goldért soha nem fizettem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arty
tegnap éjjel szedtem le HARMADSZORRA azt a rohadt R6Vegas2-t

1 -> korrupt
2 -> lejött, 100%, dirty disc error (egy GOD-nál!!! beszarás 😞(( )
3- > tegnap este indítottam, ma este meglátjuk

határ szar a live, fizetõs szolgáltatásért ezt a nevetséges kategória.

Forza.

Harlekin
Akkor megnyugodtam,tehát semmi érdemlegesrõl nem maradtam le.<#nevetes1>
Tegnap 4 nap után mondom bekapcsolom a boxot és belenézek a DARK-ba.
Fél óra alatt nem tudom hova tenni ezt a gamát fogalmam sincs,hogy alapon szar vagy jó vagy csak annyira szar,hogy az már jó.<#nevetes1>

Darksiders 2-be valóban idegesítõ a vége felé a közlekedõ edény effektusú mellék küldetésdi Én is bele untam és meg se csináltam mind,meg volt valami küldetés ami megbaszódott ahogy rémlik.

segédlet,mert van mit csinálni :-D
Macccy
Nem volt semmi, a "banhulládról" én csak itt hallottam, amúgy nem. 😊 A Witcher 2 rendetlenkedik nekem kb 60 órája és 1x a legelején amikor letöltõdött akkor corrupted lett, de ez mint mondtam nem jelent semmi biztosat, mert az AssCreed3 is elsõre úgy jött le mikor ingyen volt. A magyar LIVE szerintem ilyenkor szarakodik, a szerverek talán, a marketplace. Most is megy a letöltés, mert egy napra kivettem a letöltési sorból, de ma is már újrakezdte egyszer.

Ez a Darksiders II ez véget ér egyszer??! Kiborulok! Tudom, vannak akik a hosszú, kalandos játékokat kedvelik, magam sem vetem meg HA van történet ... igazi! De hogy ide-oda mászkálok dungeonból tornyokba és ahelyett hogy így 20+ óra játékidõ után fogynának az aktív questek, inkább minden paraszt rámbeszél újabbakat, öld meg A-t, találd meg B-t, vidd el C-be D-nek a papírt, aki ad egy E küldetést Z helyen ... Aaaarrgh

Totti5

Renjike
Ne el is kezdtem gyûjteni Xbox onera még megveszem a GeowJ , Metal Gear Solid HDcoll , MGS5 , talán még valami multi címet . A többi meg One alapba Titanfall , BF4 , Forza , Ryse , Dead Rising 3 (ha már ez is megjelenik miért is ne ) Meg PC Call of Duty Ghost (kivéve ha meghal a kutya akkor kihagyom 😄 a multira való tekintet nélkül) , Witcher 3 ..
hú de kibaszott sok pénz lesz ez ...

The Protector
És mitõl egyedibb mint a sok 100ezer gameplayminátor videója?
Nem kötekedés,ha tetszik,feliratkozom.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Harlekin
Mi van itt,eltûnök pár napra azt ekkora felfordulás köszön vissza az sg-n.
Mi volt ez a bannolás?Meg corrupted gamák?Meg szar a live?stb,stb,stb
kill3r21
OFF:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha valakinek van kedve, youtubeon iratkozzon fel, késõbbiekben jönnek majd konzolos videók is....semmi duma, semmi okosság, csak gameplay vidik...Csatornám linkje! 😊
Macccy
Várok. (fél éve megvan a Wicser, nem játszottam vele fél óránál többet, most hogy nem tudom letölteni naná hogy most kellene jobban 😊

Hiba volt a rendszerben ezert nem engedte hasznalni, hiaba szedte le az ember. De azota mar reg javitottak a hibat. Ha mas jateknal is csinalja akkor erdemes varni.

xxdani
eddig nem foglalkoztam vele meg nem számolgattam mert nem érintett...de most nagyon megérintett 😄

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

davidka003
Pár hete már errõl beszélünk. 😄
Igen megéri nagyon.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

xxdani
Megvan az értetlenségem oka. Idáig nem váltotta át a ms-pontom forinttá. Most, hogy bele mentem odam hogy talán megvásárolom kidobta egybõl, hogy átváltva, mi történt miért blabla.
1200pontér kaptam 6000Ft-ot . E szerint a MS úgy gondolja, hogy a 4200as kártya 21 ezer forint. Tehát ha én 10ért vettem akkor megérné még egyet venni és megduplázni az összeget nem-de?

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

davidka003
Hát dashboardon írja alul, hogy melyik gombbal lehet átváltani pont meg készpénz között. Te döntöd el hogy akarod megvenni.

xxdani
Trine 2 re pályázok. Ugye dashboard-on azt látom háromezer akárhányszáz forint. Weboldalon keresztül meg , hogy mennyi MS pont .
Ha dashboard-on keresztül veszem meg akkor a bennlevõ pontjaimból vonja le az 1200at vagy pedig kártyáról az összeget?

DarkSector
Ez van. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"