XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ja vu-m van, tavaly pont egy ilyen időszak volt.
<#nemtudom>#nemtudom>
PS5 II PSVR
mellé vagy vegyél egy hónapos EA access-t vagy lehet abból is van ingyenes próba, nem tudom - az nhl18-at így pl ki tudod próbálni
de a bfron2 is szerintem a mostani leárazás után bekerül a vaultba (azaz ea access-el játszható lesz "ingyen"😉
(ps4et csak azért említettem, mert az a gép sokkal jobban fogy itt EU-ban (is), mint a box, így a multizó játékosszám is jóval magasabb odaát, nyilván)
Forza.
a battlefront2 is fele (~3000), mint amennyiért ps4re vettem nemrég, van pár jó ár és most kivételesen nem is csak goldosoknak
mert ez az xbox igazi rákfenéje - akció csak fizetővendégeknek 😞 (ha nem kell a pénzem.... részemről őké 😄 )
Forza.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.08.16. 19:32:13
Next PC upgrade: 2022
(dlc-k már mind voltak ingyenesek)
Utoljára szerkesztette: arty, 2018.08.16. 17:39:19
Forza.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
One S en tolom,normal pinges szervereken,de közelharcnál baromira be tud lassulni az irányítás,fps leesik és lelőnek.
Ez normális?
Tisztára mintha pécén tolnám és nem bírna el a gép.
X-en jobb a helyzet?BF V-re beruháznék egyre,érdekelne hogy a játék hibája e vagy a gép ennyit bír.
Amúgy XIM Apex baromira jól működik,ahogy Harlekin írta<#eljen>#eljen>
XBOX Live Gamertag:Waczkor
pláne most h nincs vga-d, simán kihuznád a boxosok pótlásával.....
Forza.
+ ezer éve van már felhő gaming kb 0 sikerrel. Érzésre nem a M$ fogja feltalálni a spanyol viaszt ezzel kapcsolatban.
Szóval nem kell parázni
Forza.
+ senki nem mondta,hogy muszáj előfizetni ezekre.....
Nem véletlen lesz egy felhős cucc + sima. Aztán hogy a felhőssel bebuknak-e az majd kiderül.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.07.25. 23:55:17
EA accessben elérhető.
Egyik legjobb szerintem.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
ha előfizető kell maradj, hogy 3 évig nyomd a Rainbow Six Siege-t és kifizetsz a végén 90 ezret, az egy jó kezdet... (hogy közben lenyomtál pár szingli cuccot, az beleférhet)
ea access/origin access vs. ea utóbbi időben csak évekig tolható "game as service" moslékokat gyártása...? nem esik le középsulival se? 😉
Forza.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.07.24. 20:34:33
Forza.
86000 volt 2 kontrollerrel!
jo nagyot esett az ara...
tegnap játszottam forza3-at, forza4-et is, ill. nemrég játszottam végig a forza horizon2 x360as verzióját (a one-os korábban megvolt)
mondjuk nekem az acsi nem igazán szempont, inkább a mára kivesző stílusok pótlására jobb a korábbi gép
Forza.
most épp a lego batmanből szedem ki az utolsó acsikat.
Utoljára szerkesztette: rastaman, 2018.07.23. 13:46:39
legdurvább akcio 😄
sajna one-on nem megy, csak a folytatás (Cars2), ami viszont drágább
Forza.
Forza.
nem kaptál hozzá, hanem ráderőszakolták. te nem azért vetted a kinectet, mert kellett, hanem mert nem volt választásod.
a vr tökéletesen működik alap ps4en, nincs ráderőszakolva és a sony nem hátrál ki mögüle 2 sikertelen hónap múlva (no nem mintha nem lenne ott is baj a tartalmatlanság, de a kinectes nyomor mellé azé' nem tenném)
mire használtad a kinectet az elmúlt 2 évben? 😄DD
Forza.
Ebben az összes dlc is benne van.Best buy lehet valakinek...
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2018.07.20. 16:33:15
https://xboxdvr.com/gamer/harlekin543/video/56211596
És amikor csak egy jó lövés kell a nyeréshez!
https://xboxdvr.com/gamer/harlekin543/video/56211722
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2018.07.20. 16:16:24
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2018.07.20. 16:15:40
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
A PC számomra excel táblázat kezelésre van meg, hogy vágjam a jet skis, motoros stb videókat! Konzol játékra pc meg amire való! így ezzel se jutottunk előrébb!<#vigyor0>#vigyor0>
Legalább nekem nem kell magyarázkodnom, hogy miért köptem szemen magam! Amikor lógó orral kreált okkal eladom az éppen nem aktuális platformomat!<#nevetes1>#nevetes1>
Arányosságról beszélni!!! Akkor anno kaptál hozzá egy kinectet tehát!!!
Most lecserélheted a sima ps-t pro ra, hogy használd a VR-t, jó drágán!És veszítek mintha ingyen lenne! Arányosság mi!? Na ne röhögtess....<#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2018.07.20. 15:09:40
<...>
Itt egy ember baszik rá, az aki eladja az X et! 2 szer is, mert kevesebb pénze lesz, meg szarabb konzolja!"
A lényeg, hogy baziokos lettél. Mamár nem vennél kvarcjátékot.
Anno bezzeg úgy is megvetted, hogy drágább volt - tehát a túlárazott fos kvarcjátékot is jó döntésnek érezted 😄
Most a pro legalább olcsóbb... ARÁNYOS, na. (ha csak az árat nézzük. ha a játékokat, exklukat, akkor persze ég és föld a két konzolgyáros produkciója és nem a pubg-s platform javára 😄 )
Forza.
Tehát részemről semmi tanácsadás nem volt!<#kacsint>#kacsint><#nevetes1>#nevetes1>