XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
#139307: szerintem nekem is jó lesz az.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
a tengeralattjáróssal haverral, splitscreen vagy egy órát szenvedtünk és a közelébe se voltunk a végének ... most meg még bõven maradt idõnk is -
jó vagy, na 😉
Forza.
Forza.
vagy amikor a "lekapcsoljuk a Forza 6 árnyékszervereket"?
ez a felhõs maszlag továbbra is BULLSHIT, egy baromság, amibe a mikrofos a retek x1 hardvere miatt lovalta bele magát.
Forza.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
--
Mondjuk azon meglepõdtem, hogy pl a tengeralattjárós pálya egész könnyen meglett. 😄
3 csillagra csinálni mindent kb esélytelen pedig nagyon jó lenne az acsi miatt. 1000G minden álmom. 😄
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
http://www.gamekapocs.hu/hir/35869/itt_az_nvidia_cloudlight_techdemoja
És a sok kis internet véglény már okoskodik is, hogy juujujj demilyenjó ötlet ez és már a 4.!! hozzászóló bele is keverte a Sony-Gaikai érdmeit ... De amikor a Microsoft mondta két hónappal ezelõtt, hogy Cloud számoltatás??! "Áááá! Neee!! ÁÁaaáá! Nehogymáá! Méé? Nemmenne! Úccse! Hülyeség! Rablánc és kínszenvedés ..."
Úgy verném el bazmeg a kis vízfejüket ... Hihetetlen ... >😞
Sif lelkébõl ha egy sincs, akkor tényleg baromi távol kerültél az 1000/1000-tõl. :-(
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Meg ilyen hülye kötelezõ challenge-ek is voltak.
De pl Sif lelkébõl 3 fegyvert kell kovácsolni abból meg 1 sincs.
tudom, hogy kéne még venni "A Nagy Váltás" elõtt, de nem találok olcsón többet + ki tudja ennyit is el tudok-e majd költeni értelmesen, azaz lesz-e mire ... (ha nem lesz xbox one-m)
Forza.
Argh-e? ^^
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nagyon jó lett. 9/10-re értékelném.
Sokféle kombó van, sztori lekötött, elborult megvalósítás nagyon bejött. (Limbo)
Grafika se rossz. Érdemes beszerezni annak is aki nem annyira ilyen hack and slash fan.
Nem csap unalomba, mint a Dante's Inferno.
Hardon 9 óra alatt vittem végig.
Az a baj, hogy elsõ két végigjátszásnál még nem akartam maxolni a játékot így felhasználtam a lelkeket. :\
Minimum még kétszer végig kéne vinnem a játékot, hogy az is meglegyen. Annyit nem ér már. Persze lehet majd jövõre nekivágok.
igen, be tudod állítani, hogy a beszédhangom honnan jöjjön - valóban nem túl kényelmes a füles-fülesen - sajna én is van, hogy így használom :/
Forza.
Ezt nem értem... a cél elõtt legyintettél, hogy ááá faxom fut be a célba? :-D
Én nem nagyon szoktam foglalkozni az acsikkal kivéve ha nagyon bejön a játék és nem vészesek az acsik. pl Alan Wake vagy Dark Souls
Inkább megyek mindig új játékra.
#139288: Mit ajánlasz? Gyári headset vállalható? Mert talán havernak van, tõle eltudom kérni. Úgy belehet állítani, hogy a játék hang meg a te hangod a sima fülesbõl jöjjön és a headset meg mikrofonként lenne használva? Bár így mind a kettõ a fejemen lenne de egyelõre jobbat nem tuduk.
szerzel majd headsetet? köv hétvégén nyomhatnánk még specopst 😊
Forza.
1 év alatt lett ennyi.
a lenti állóképeken ebbõl semmi nincs jelen... kár, hogy mára az ingame képek kimentek a divatból 😞
Forza.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
btw: az utolsó kép iszonyat ronda
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Amikor melóból haza esek hulla fáradtan és nem berakok 1 nagy címet amin az eltompult agyam arra se képes,hogy felidézze a tegnapi game story folytatását,és azon agyaljak,hogy most itt mit is kellene tennem,hogy értsem is mi történik.
Tinman
Benned egy gyermek veszett el... durván :-D
Jól látod és remélem még sokáig fel se nõ...<#nevetes1>#nevetes1>
Sok dolog eszembe jutott, de a hc nem volt közte.
Na sebaj beszéljünk másról, mert már így is rémesen sok karaktert öltünk a semmibe.
Ez valamilyen olyan ferdülés lehet, mint azok a srácok, akik csak kövér és ronda nõkkel hajlandók dugni. Egyfajta /verzió.
Ezek a játékok a kihívás megtestesítõi és mivel elmondásod szerint szereted a kihívást a játékokba, érdemes lenne ezeket kimaxolnod.
"100 lego mint 1 castlevania,"mert abba is belenéztem""
Benned egy gyermek veszett el... durván :-D
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A bayonettát azt hiszem akkor basztam ki a boxból amikor a játék elején ott zuhantunk valami platformon és kiderült,hogy az már maga a játék 1 katyvasz faszság repkedés csimbumcirkusz...
De alpból leszarom ezeket a játékokat nem az acsik végett hanem maga a játék mint játék sem érdekel E pénisz ide vagy oda 100 lego mint 1 castlevania,"mert abba is belenéztem"<#nevetes1>#nevetes1>
Nekem nincs mit bizonyítanom, mert nem én linkelem be hetente, az e-penis méretem ;-)
Itt a lista, ezzel próbálkozz és a világ legjobb gamereként tekintünk rád onnantól erre mérget vehetsz.
- Castlevania LoS
- Dodonpachi
- Dark Souls
- Super Meat Boy
- Bayonetta
- DMC részek
Tehát akkor példa gyanánt ez az acsi ami a
Winter Starsba van
Challenge champion 620 (100) tehát 100 GS de TA értéke 620,mert annyira "könnyû".
Vagy esetleg a Brunswick Pro Bowling :Brunswick World Champ 1,051 TA érték (200) GS
Ezek a középszar gamák acsijairól beszélsz?? ja ja ezeket csak megnézed a neten gyûjtögeted nyomod az y-t.Nulla ügyesség kell hozzá és kitartás.Azok a cirka 5-6 óra hibázás nélküli játék az semmi...
Ismételten mondom nosza rajta meg lehet mutatni,hogy megy <#kacsint>#kacsint>
Ezek meg aztán csak tényleg szimplán megtörténnek
Dragon Rising - Hardcore363 (100)
Splinter cell Realistic Difficulty
Last Man Standing135 (50)
"Last Stand", survive all enemy waves of any map in one session without failing on any difficulty
Alan wake:Alan, Wake Up120 (50)
Complete the game on Nightmare difficulty.
Medal of Honor: Conspicuous Gallantry350 (100)
Singleplayer: Finish every level in the game on Tier 1 Mode under par time
stb stb stb
22 fok van a lakásba.
Igaz úgy,hogy a klíma 18-ra van állítva...<#nevetes1>#nevetes1>
Néha már fázok akkor kimegyek belebaszom magam a 29 fokos medence vízbe...<#nevetes1>#nevetes1>
úgy is 1 középszar pár órás kihívás nélküli game pofon 1szerû acsija.<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Ma már sok 'AAA' játék a széles tömegekre, ezek között is a segg hülyékre van optimalizálva a legnagyobb bevétel reményében ... már régen nem ezek a 'legjobb' játékok, nemhogy azok, amikért a legtöbbet érdemes fizetni.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Így nem is játszok velük.
Nem adok ki 1200 MS pontot egy XBLA játékra, mert annak az árából már AAA játék is kijön Zavviról.
Ráadásul XBLA-t eladni se lehet úgyhogy nekem a letöltõs verzió egy AAA játéknál is max 2k-t ér.
Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87