XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- milyen érzés lenne egy "thq" csõd után a félgrafikás játék
- miért érné meg a tuloldalra a konzolodnál jelentõsen drágább hwt rakni (lásd még gaikai és online "csõd" - ennyire érte meg)
Ok, anyuzás befejezve - ezekszerint b) variáns: szenilis vagy, elfelejtetted milyen 1 tabbal netezni (avantbrowser késõbb megvolt azé'), milyen amikor csak vársz és vársz és vársz - mert lassu és fos a böngészõ, de csak az van, amikor az activeX miatt a céges biztonsági beállítások miatt nem nézel meg egy oldalt, vagy az aláíratlanság miatt macerával nézel meg egy másikat.
Igen, pattogós scroll. Egy az ezerbõl. Csak mert neked nincs igényed valamire.... 😉
Forza.
Mert kizárólag az MS ismer csak olyat, hogy kicsit szûz lány...
Van olyan, hogy silver tagság (csak szaxi van, az is gumiba), fél-gold tagság (ebbe vagy most te, sima misszionárius, persze gumival), meg a teljes gold tagság (orál, anál, pisi, kaki, dobermann itt már mindent lehet). Ez a vicc?
Szerintem meg a 3 féle tagság az.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Olyan lehetõség van hogy a my pins fülre, ami egy kedvencek menüpont, be tudod rakni azokat ami érdekel, így azokra rá tudsz nézi.
A lényeg hogy a GTA 4 is kikerült mindenhova a fõoldalra. Amiben kell majd abban fejlõdik még.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
-tRs-Landor
Adversus solem ne loquitor
Legalább egy Gears of War 1-et vagy kettõt adnának. Mégis valami jó cím.
Nem tudom mikor volt IE6 megkötés, de nyilván jó volt, mert nem sérült be a lelkem annyira, hogy ez megmaradjon így egy évtized távlatából. Ezt az anyuzós dolgot ezt meg most befejezed öreg!
Pattogós scroll? Mondom, hogy cirkusz a népnek.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Titkon azért reméltem, néha 1-1 játék lesz, amivel ingyé játszhatok.
Forza.
Mit szóltál volna, ha a DS2 nemhogy nem 1000/1000, hanem a grafika nagyrésze hiányzik? Mert a thq csõdjével bezárt a felhõjük is, és nem számol neked senki ingyé fényt, árnyékot... gondolom akkor is toltad volna ezerrel a mégjobb élményért - "élvezni kell", ugye 😄
És még mindig várom a válaszod: ki fog a te fosi xbox1-ed möge betenni egy geforce titánt a foskonzolod duplájáért, a foskonzolod árának tizszeresénél is drágább szerverbe, csak hogy az árnyék odaát számolódjon? Értem én, hogy nyeled a bullshitet, hiszen "élvezdni kell" 😄
---
Az IE6 jó volt? Ki ne röhögtesd má magad, szenilis barátom 😊) És mégis azt KELLETT használnod, mert az oldalak nagyrésze csak azzal mûködött rendesen - rémlik vagy még akkor anyuék nem engedtek netezni? 😉)) És valóban csak ez számít.
Nem vagyok részvényes, de az általam használt telón kiszedték a pattogós scrollt - mer' azt csak az almának szabad. Tehát az alma megszopatott.
---
Gondolom nehezen megy a képzelgés, hogy emberek egy irodában össze vissza ülnek ... 😉
Forza.
Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Oltári nagy türelem kell ehhez a foshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
1. Wishlist.
2. E-mail értesítõ akciókról.
3. Ha a wishlisteden van a kiszemelt játék mailt küldd.
2013-at írunk.
OFF
Én mindig mondom mindenkinek, hogy ha nem vagy részvényes egyikben se, akkor szarjadmále' kit mikor perel, az egész csak cirkusz a népnek, hír a bulvár Jóskának! A termék itt van a kezemben, most is arról írok és egy éve bizonyít napi 15 órában, sose fagyott vagy lassult le. Csak az ilyesmi számít ... MS dettó, hacsak nem gyötröd magad Linuxon, a Microsoft cucca jó és kész! Ha valaki tényleg nyilvános lincselést érdemelne, akkor az az Adobe Flash geci >😞
Mögötted ült a hányatott sorsú kóder évekig? Taxisofõr vagy? 😉)
(Just kiddin')
1000/1000 biztosan nem lesz, már csak azon okból kifolyólag sem, mert a THQ bezárásával a szervereiket is elárverezték melegétel utalványokért és a kibaszott ajándék tárgy küldés anélkül nem megy! 😊
Óóó ez a horsz játék ... Dejóóó lehet! 😛
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Amúgy Live-ba pont azt szerettem mindig is, hogy netrõl PC-rõl vásárolok, letöltési listába adok. Ezért k. hiányolom a szélesebb körû tájékoztatást... pl. teljesen amatõr, hogy nem küldenek errõl hírlevelet!