XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
vicc, de a lényegen hogy átsiklottam (voxelek)

<#worship>

Forza.

arty
Esetleg érdemben válaszolnál?
- milyen érzés lenne egy "thq" csõd után a félgrafikás játék
- miért érné meg a tuloldalra a konzolodnál jelentõsen drágább hwt rakni (lásd még gaikai és online "csõd" - ennyire érte meg)

Ok, anyuzás befejezve - ezekszerint b) variáns: szenilis vagy, elfelejtetted milyen 1 tabbal netezni (avantbrowser késõbb megvolt azé'), milyen amikor csak vársz és vársz és vársz - mert lassu és fos a böngészõ, de csak az van, amikor az activeX miatt a céges biztonsági beállítások miatt nem nézel meg egy oldalt, vagy az aláíratlanság miatt macerával nézel meg egy másikat.

Igen, pattogós scroll. Egy az ezerbõl. Csak mert neked nincs igényed valamire.... 😉

Forza.

Tinman
Nem, ez nem normális.

Mert kizárólag az MS ismer csak olyat, hogy kicsit szûz lány...

Van olyan, hogy silver tagság (csak szaxi van, az is gumiba), fél-gold tagság (ebbe vagy most te, sima misszionárius, persze gumival), meg a teljes gold tagság (orál, anál, pisi, kaki, dobermann itt már mindent lehet). Ez a vicc?

Szerintem meg a 3 féle tagság az.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arty
Nekem az se volna jó, azok is megvoltak 😄D

Forza.

davidka003
Ráadásul most azt se mondja, hogy 100+ hsz volt és nem látta, hogy már valaki megválaszolta. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Renjike
lassú vagy.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
48 órás gold...KIZÁRÓLAG MULTIZNI ENGED.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Minden akciós játékot megvettem ami érdekel Steamon, anélkül hogy egyetlen eamilt elolvastam volna, küldenek? hova? egyet sem láttam még. A lényeg hogy semmirõl nem maradtam le és ez nem egy emailon múlik.

Olyan lehetõség van hogy a my pins fülre, ami egy kedvencek menüpont, be tudod rakni azokat ami érdekel, így azokra rá tudsz nézi.

A lényeg hogy a GTA 4 is kikerült mindenhova a fõoldalra. Amiben kell majd abban fejlõdik még.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

inkább a gta érdekelt volna
jaaa értem, köszönöm
davidka003
Kis naiv azt hitted, hogy 200 Ft-os kóddal megkapod az ingyen játékot? 😄

Renjike
igen a 48 órás kód csak multira jó nem leszel Gold tag tõle

Renjike
Most nézegetem Major Nelson blogját a németek állítólag Lost Planet 2t és Shadowrunt kapnak (kommentelõ) és egy japán Lokalizációs srác meg azt kommentelte hogy náluk AC2 nem volt és valami mást adtak helyette. Dead Rising 1 kérlek 😄D

vettem ebay-en egy 48 órás live gold kódot, most aktiváltam, el is fogadta az oldal viszont továbbra is csak ingyenes tag vagyok, normális ez?
davidka003
Az egész magyar nép kivonulna a Kossuth térre. 😄

Renjike
Ingyen van , nem ezért fizettem a Goldért én csak a Dead Rising 2vel is meglennék elégedve 😊) egyébként meg szerintem felteszik majd addigra csak nem basznak ki másokkal nagy hangot adna neki a nép . (szerintem)

davidka003
Melyikkel járnánk jobban?

Viszont elmeletileg, mivel itthon nincs Case Zero lehet ,hogy a Case West, vagy az Off The Recordot kapjuk. Vagy mast, vagy semmit.

Renjike
DR2+Case Zerora nem számítottam együtt. Ez tetszik 😊

Viszont a Case Zero nincs magyar marketplacen!

Xbox Live Gold Members get Crackdown, Dead Rising 2 & Dead Rising 2: Case Zero #free in August http://t.co/vDJbnS0MxH

Nah 5 perc brainstoroming a microsoft telefonos ügyfélszolgálatával és végül nekik manuálisan sikerült hozzáadni a fiókomhoz a bankkáryám, így én is meg tudtam venni 😄

-tRs-Landor

Moby
KB ja. NV elég jól megvette a lábát a teslákkal a cloudcomputing terén, csak épp egész más területen. A játékokra évek óta próbálják beszuszakolni a kláudingot, de nem akarózik menni. Szerintem nem is fog, mert nem errefelel mutatnak a többségi érdekek. Ezt a voxeles marháskodás meg telefonon jópofa, de nagygépeken ezt inkább nem kéne erõltetni. Egyrészt nem alkalmazható mindenhol (bizonyos esetekben problémás), másrészt ez közelrõl úgy néz ki mint egy hányás. Nagygépen inkább a perpixel megvilágítás felé kell hajlani, ezeket meg feledni (oda meg mán nem jó a kláuding, sávszélproblémák miatt).

Adversus solem ne loquitor

davidka003
Szerencsétlenek magukat járatják le.
Legalább egy Gears of War 1-et vagy kettõt adnának. Mégis valami jó cím.

Macccy
Hagyjuk, mert nyilvánvalóan ezeknél a cégeknél senki sem ért hozzá és csak vaktában lõdöznek ezzel a kláud marhasággal.

Nem tudom mikor volt IE6 megkötés, de nyilván jó volt, mert nem sérült be a lelkem annyira, hogy ez megmaradjon így egy évtized távlatából. Ezt az anyuzós dolgot ezt meg most befejezed öreg!

Pattogós scroll? Mondom, hogy cirkusz a népnek.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

arty
És ezzel már 5 lesz a totálisan nemérdekel ingyenjátékok listáján. Elképesztõ, mennyire nem az én ízlésemet szolgálja az MS ezekkel a cuccokkal 😞(

Titkon azért reméltem, néha 1-1 játék lesz, amivel ingyé játszhatok.

Forza.

arty
Mi mûködik? Melyik játék használja?

Mit szóltál volna, ha a DS2 nemhogy nem 1000/1000, hanem a grafika nagyrésze hiányzik? Mert a thq csõdjével bezárt a felhõjük is, és nem számol neked senki ingyé fényt, árnyékot... gondolom akkor is toltad volna ezerrel a mégjobb élményért - "élvezni kell", ugye 😄

És még mindig várom a válaszod: ki fog a te fosi xbox1-ed möge betenni egy geforce titánt a foskonzolod duplájáért, a foskonzolod árának tizszeresénél is drágább szerverbe, csak hogy az árnyék odaát számolódjon? Értem én, hogy nyeled a bullshitet, hiszen "élvezdni kell" 😄

---

Az IE6 jó volt? Ki ne röhögtesd má magad, szenilis barátom 😊) És mégis azt KELLETT használnod, mert az oldalak nagyrésze csak azzal mûködött rendesen - rémlik vagy még akkor anyuék nem engedtek netezni? 😉)) És valóban csak ez számít.

Nem vagyok részvényes, de az általam használt telón kiszedték a pattogós scrollt - mer' azt csak az almának szabad. Tehát az alma megszopatott.

---

Gondolom nehezen megy a képzelgés, hogy emberek egy irodában össze vissza ülnek ... 😉

Forza.

Ha minden igaz, a Crackdown lesz a következõ ingyenes játék Live-on, utána pedig a Dead Rising 2.

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

Macccy
Dehogykell. Túlragozzátok. Semmi se történik, ha nem találjátok meg az elsõ nap a leárazást, de akkor se áll meg a világ ha lemaradsz egy játékról. Csak GTA5 legyen meg gázolaj! Najó meg Csiken Whopper! 😄

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Tinman
+1

Oltári nagy türelem kell ehhez a foshoz.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
K. sokat lenne mit tanulniuk pl. a Steamtõl.

1. Wishlist.
2. E-mail értesítõ akciókról.
3. Ha a wishlisteden van a kiszemelt játék mailt küldd.

2013-at írunk.

Macccy
😄 😄 Szúúszáááá

Macccy
Mûködik az és ez a jövõ. Kész. Felesleges tovább ragozni, élvezni, használni kéne már inkább ... 😊

OFF
Én mindig mondom mindenkinek, hogy ha nem vagy részvényes egyikben se, akkor szarjadmále' kit mikor perel, az egész csak cirkusz a népnek, hír a bulvár Jóskának! A termék itt van a kezemben, most is arról írok és egy éve bizonyít napi 15 órában, sose fagyott vagy lassult le. Csak az ilyesmi számít ... MS dettó, hacsak nem gyötröd magad Linuxon, a Microsoft cucca jó és kész! Ha valaki tényleg nyilvános lincselést érdemelne, akkor az az Adobe Flash geci >😞

Mögötted ült a hányatott sorsú kóder évekig? Taxisofõr vagy? 😉)

Macccy
Az milyenkemény! Anyudtól kértél kölcsön MS pontot? Király! 😛
(Just kiddin')

Macccy
Odabasztam neki, nemszaroztam! (és kiderült, hogy 3-4 waveenként mégis savel, szóval csak kicsit vetett vissza)
1000/1000 biztosan nem lesz, már csak azon okból kifolyólag sem, mert a THQ bezárásával a szervereiket is elárverezték melegétel utalványokért és a kibaszott ajándék tárgy küldés anélkül nem megy! 😊

Óóó ez a horsz játék ... Dejóóó lehet! 😛

Renjike
nekem bejött , a desmond viszont elég szar volt

szega96
Ac-ra kíváncsi leszek, de az inkább nextgenre lenne jó, ami számomra odébb lesz sztem. 😄 AC3-at most vittem végig kb 2 hete, elég WTF vége volt 😄 Kíváncis leszek, mi lesz a folytatásban..

Renjike
Assassin's Creed? :o (bár én is késöbb veszem) Jövõre 0Day Witcher 3 , Darksouls II nyáron pedig Xbox one 😄D ha minden jól megy

szega96
Én sztem szeptemberig nem is veszek már játékot 😄 Akkor is csak GTA5 azt annyi 😄 Meg vitára a killzone és idénre ennyi volt 😄

Renjike
tartogattam Forza Horizonra és így is anyumtól kértem kölcsön , eléggé csóró voltam 😄D

szega96
Pont akkor volt amikor vetted a border2-t kemény 400msp volt az ára 😄

zaki
kicsit zsúfolt a tálcád 😄

Renjike
én kimaradtam belõle pedig most megvenném 😊)

Totti5
Ez fontos, hogy mikor került fel? mától él ez az akció, most került ki, ki tudja mikor. Valaki lemaradt róla? nem lesz elég neki 1 hét rá?! 07.30 8:00-kor volt csak rá ingere hogy megvegye?

Botond
Mp3 az elmúlt fél évben 2x volt 990, és nem csak goldosoknak.
Renjike
ez így lófasz dobhattak volna egy max payne 3t és akkor boldog lettem volna 😊

Botond
Este 7kor se volt még ott, rá kellett keresnem.
Tinman
Reggel is fent volt?

Amúgy Live-ba pont azt szerettem mindig is, hogy netrõl PC-rõl vásárolok, letöltési listába adok. Ezért k. hiányolom a szélesebb körû tájékoztatást... pl. teljesen amatõr, hogy nem küldenek errõl hírlevelet!

Totti5
Term. fent van, mint ahogy az elmúlt hetek akciói is végig fent voltak bejelenzkezõ fõoldalon.