XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rockstar Games will release a gameplay video and new information about Grand Theft Auto V's upcoming online mode on August 15, the company has announced.
Mindenképp meg akarják nehezíteni a várakozást,pedig már csak egy hónap...
😊
XBOX Live Gamertag:Waczkor
A HALF-LIFE 2 és PORTAL 2 mellett melyik játéknak volt még ilyen szintû tárgy-fizikája, fejbõl tudtok párat? Alan Wake -nek volt még, de korántsem ilyen és a Halo fizikáján lepõdtem meg sokszor, de persze az sem ennyire durva. GTA IV, RDR és MAX PAYNE 3 is jó volt, de szintén nem ez a szint ... Tudtok még ennyire faszát?
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
(persze nem szar a g2, csak mint egyetlen logikus magyarázatot találtam erre a mérhetetlen baromságra, amit az ms elkövetett)
Forza.
Szerintem fasza volt.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
router topikjában kiderült, hogy ez sajnos ilyen - ezzel nem mûködik az x360 😞((
Forza.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Egyvalami nem stimmel, a Mass Effect 2-höz szinte semmi DLC-t nem látok a market place-n. Megy a játék, futtaja az összes DLC-met (minden fenn van a gépen és megy is), de újra letölteni nem tudja (bent van a history-ban) meg nem is látja a LIVE Store-ben. Hát ez elég idegesítõ. Ez most ilyen? ME1 és E3 nál minden DLC oké ME2-nél meg nincs semmi? Ebbe mi a logika? Most Magyaroknál komolyan nem elérhetõk azok a DLCk?
Na mindegy. Max 3 hónap múlva visszamigrálok UK-ba, ha nem jön be. :/
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Inkább aktuálisan kifizetek 3-400ft-al többet érte, minsem gen végén rátegyek 10-15 ezret, azt sem tudva elköltöm-e vagy nem.
Forza Horizon Rally pack , Falbe II is simán vétel jó áron , The Darkness , Army of Two , Prince of Persia 2008 meg még sok más! Persze megfelelõ áron!
Eladtam ma az MGRRt 4k egy Mátyást így simán megért. Valamelyik hétköznap el is ballagok a takarékhoz küldhetnél valami adatot. 😊
Hogy addig 10000ft-om álljon ott? Vajon lesz valami új játék még erre a generációra amiért megéri?
52.5 euro-t kapsz elvileg, majdnem.
Vagyis a nyereség attól függ mennyiért vetter meg azt a 4200 pötyit.
52.5 euro. -> ~15250ft
Nekem ez akkor jó, ha tudnáék vásáolni valamit live-ról, és ha tudnám HOGY a játékárak is megmaradnak!
Még a GoW legújabb része fog kelleni, de azt jobban megéri majd dobozosan nekem.
Írtam, hogy dejólenne , de kibaszott drága, és írtam példának hogy 1 heti fizum a 11 ezer ft-os steelbook. 😄
11 ezret nem költöttem évek óta szórakozásra, most amikor megvettem egybe a sok ps3 játékot, de azt is félig maszekmelóból finanszíroztam, de abból szinte az egész összeg visszajött már.
Nem költök szórakozásra meg semmire havi 11k-t, ezt max külsõs pénzbõl tudnám vagy ha nem iszok-eszek. 😄
1 játékot vettem mostanában ami 4k-nál (PC-n max 1000ft-ért.) is drágább volt, mert az alatt szoktam keresni ha lehet, az a MGRR volt.
Tehát ne akarj olyanokat belelátni,hogy neked nem jár szórakozás és stb<#kacsint>#kacsint>
Sehogy, nem lehet, még úgymond otthon lakom, a saját dolgaimat kifizetem, telefon-internet-tv-életbiztosítás, kis áram meg víz meg ilyenekbe beleadok, aztán ennyi, egy 10-15-bõl veszek magamnak kaját-piát.
A szórakozást nem vágom, az nekem nem jár.
Csak amikor játékot veszek, azt ezen kivûl maszekból szerzett pénzen, vagy tegyükfel mint most a steam-en amit buheráltam kis lóvét, abból próbálom fedezni ahogy sikerül, eladással esetleg.
Ruhát az ellmúlt években talán 3-at ha vettem.
Többit úgy használtan szerzem, ha sógornak nem kell vagy ilyen használtpiacról.
Biztos másnak ez vicces lehet így názve de nem megy sajnos minden.
Ha egyedül élnék egy lakásban kizárt hogy tudjak enni ebbõl a pénzbõl, max a rezsit ki tudnám fizetni.
Szóval tõlem hiába kérdezik hogy élek meg ebbõl.
Úgy hogy anyám hogy kaját a munkahelyérõl a konyháról néha vagy öregaynámékhoz szoktam járni segíteni sokszor, mindjárt ott eszek 1 fõt ételt, aztán virslit veszek boltba, vagy májkrémet kenyérrel...ennyi.
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
mindenem csatlakozik gond nélkül, csak ez a fos box nem 😞
Forza.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
ami jobb "itthon": magyar lájvon szinte minden olcsóbb, mint UK lájvon
Forza.
Most hogy régiómat áttettem kishazánkba, kb milyen változásra kell számítanom? A DLC azért remélem egyidõben jelennek meg az UK megjelenésekkel.
(Az XBoxon csak játszom, sem videót nem néztem, sem zenét nem hallgattam rajta soha).
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Végig fogom vinni. Catherine-rõl is nagyon sok review-t néztem meg Resi6-ról is. Sehol nem írták, hogy vállalhatatlan szar, csak te mondod folyton.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Forza.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha az Xbox 360 következõ rendszerfrissítése után vásárlást kezdeményez, vagy bevált egy pontak kártyát vagy kódot Microsoft-fiókjában, a birtokában lévõ Microsoft pontok piactéri értékével megegyezõ vagy nagyobb összegû pénzt helyezünk el a fiókjában. A Microsoft pontok érvényüket veszítik, Ön pedig azonnal felhasználhatja az újonnan kapott pénzösszeget (és a régiójában elérhetõ egyéb fizetési módokat) arra, hogy tartalmat vásároljon kedvenc Xbox áruházaiból, vagy Windows Phone 8 készülékén a Windows Phone Áruházból. Microsoft pontak pontjainak jelenlegi egyenlegét a következõ címen nézheti meg: http://www.xbox.com/account. "
meg hogy nemsokára lesz pénz-feltöltõ-kártya is ... 😊
Forza.