XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Waczkor
Mai GTA V híradag...

Ehhez még hozzá majd a csütörtöki multi videó.

Úgy érzem megjelenésre kell beraktározni a gép mellé kaját is meg piát is mert egyhamar nem fogok felkelni elõle😊

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Myselor
okés köszi ezek jók lesznek😊
Igen 16-án a Dead rising 2 , illetve a dead rising 2 case zero lesz letölthetõ . De a németeknél például a lost planet 2 lesz
davidka003
Mivel tudom, hogy vannak itt Star Trek kedvelõk ezért írom ide.
Haver odaadta a Voyager összes évadját, hogy nézzem meg, mert jó.
Még csak az elsõ 4 részt láttam de már az olyan élményt nyújtott, mint más még soha. Hihetetlen jó. Angolul nézem. Tetszik az alapfelállás, hogy elsodródtak otthonról.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

DarkSector
MG 1-2 bocs.

Vagyis:

MG1-2, MGS 2-3 , PW.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Renjike
MGS 1 hogy? a HD collection csak a Metal Gear Solid 2 & 3 , Peace Walker , + Metal Gear ez még mindig csak 3 + ajándék

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
2 rész van MGS 1-2.
Vagyis összesen 5 játékot vettem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Renjike
lehet a legelsõ arcade gépes Metel Gearre gondolsz ami benne van a 3. részben Extras menüpont alatt 😊) jó kis játék néztem vidit róla nosztalgikus.

DarkSector
Lehet semmi...😄

Renjike
nézd meg kérlek mi az a + még valami 😄

DarkSector
wtf?
500-1000 ft-okért volt mind!
MGS2-3 és a Peace, meg asszem még valami.

Renjike
mennyibe voltak?

2-3 5K fél áron nem tudom mennyi( remélem 600 pont lesz mert megvenném !!!!!)
peace walker meg 2k ami ami 400 pont lesz

Botond
De mindig szokott 1-2 cucc 1k alatt lenni.
Botond
Ja, nem veszünk semmit. 😞
Totti5
Ez nem sale... ezek havi leárazások. Itt a 2-3 ezres kategória az álltalános.

Ezek is igen jó árak álltalában. Minden nem lehet 500-1000 forint.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Silent Hill HD Collection

CSAK 33%. WTF!
MGS részek is sokkal olcsóbbak voltak ezelõtti akcióban mikor megvettem.

Renjike
Ohh a zarojeles dolgot nem olvastam inkabb fogtam a fejem ! De ma akkor nyugi van

Mivel ott Dél-Dakotában is (és az egész Egyesült Államokban), nem szövetségi kormányzati szinten van meghatározva az adó hanem tagállamonként eltérõ, így a Marketplacen lévõ termékek is adómentesen vannak fent. Amit vásárláskor majd az adott állam Áfajával kiegészülve fizet ki.

Myselor
16án akkor most ugye a deadrising 2 lesz az ajándék játék?😊
teddymac
Deus Ex: Human Revolution lemezen 3000ft használtan
ha megunom el is tudom adni .
Lassan nem éri meg a God-on vásárolni

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Renjike
Majornelson blog komment: I'm in the dashboard beta so I no longer have points, and I wish it went back to points because now I have to pay tax on every purchase, instead of the initial points purchase. (may depend on states sales taxes of course, but sucks for me in south dakota.)

pénzes vásárlás drágább lenne mert rátolják az adót? :o

Renjike
oh , nem is tudtam hogy cimborák vagytok 😊
MGS kötelezõ vétel

BTW még mindig több helyen olvasni a neten hogy Titanfall + PS4 .... nemtudom honnan szedik az infókat 10 percig kerestem googlen nemhiszem hogy ha ilyen nagy változás történne akkor ne az 1. oldalon lenne. (valamelyik nap IGN , PH , ma gamer365)

Major Nelsontól. <#nevetes1>

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

arty
janem, az elsõ ebben a pakkban sincs benne

pécén ott az elsõ rész, de bezzeg ott meg a harmadik maradt ki a gyûjteményekbõl ... 😞(

Forza.

arty
Szépen kusznak fel az árak, hétrõl hétre ...

Hitman hd packon agyaltam még így is, de elég sok negativumot olvastam, plusz a harmadik részben pécére van mentésem, eléggé elõrehaladva... ebben elvileg az 1-2-3 van benne, ugye?

Forza.

Renjike
Honnan tudod hogy MGS lesz? 😮

Hitman HD Pack - 2 994 HUF
Hitman: Blood Money - 2 495 HUF
Just Cause 2 - 2 994 HUF
Deus Ex: Human Revolution - 3 594 HUF

Jövõ héten meg MGS és Silent Hill akció lesz.

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

Waczkor
Rivals engem is erdekel.De azt megvárom One-ra.Gtaval,Splinterrel meg szerintem bõven elleszek addig,meg az új FIFAval.Tobbi nem mozgat.
Plusz BF érdekel meg hogy fog futni One on.

Amúgy meg nálam 0day lesz a One.

Muttley
X-One vásárlásig?

Splinter Black List
GTA 5
F1 2013 (ha nem b.sszák el a AA-OFF fizikát megint)
AC: Black Flag
Modern Warfare 4 (CoD Ghosts)
Watchdog
NFS Rivals

mivel a Tudatos-vásárlók meg fogják várni, h kiderüljön
fog-e túlmelegedni, kilépkedésmentes, fagyásmentes stabil mûködést tudja-e hozni, az induló árhoz képest mi lesz az az ár, ami meg fogja érni az egyetlen elõremutató fejlõdést az X360-hoz képest: a valós HD felbontást,
mennyire lesz szavatossága, értéke a már-már full-QTE játékoknak
stb. 😊

de megkockáztatom addig még kijön a Yaiba Ninja Gaiden is
de lehet, h a
Thief4
Doom 4
és Mirrors Edge 2 is 😉

Just do it :)

Azzal a profillal én késõbb át emigráltam volna , csak a gold miatt lett volna jó , de köszönöm az információt az amcsi golddal kapcsolatban
Renjike
Deal of the week?

arty
no, akkor kérném a 399es kinekt-telen xbonet 😊

Forza.

arty
+1

szingli kampányt még végig se vittem, csak a coopot haverral 😊

Forza.

Nem tudom, hogy jo 5let kiirni egy nyilvanos a keresok altal indexelt forumra ezeket az adatokat, de te tudod. Amugy ha meg is van az indiai profil, az ott elerheto tartalmakat regiozar miatt nem tudod elerni. Es csak megjegyzem, hogy amcsi profilal van webes 1 honap gold.

Waczkor
Kinect No Longer Mandatory For Xbox One (But Will Still Come With It)

We already knew that you could turn off the Kinect, but now Microsoft says it doesn't have to be plugged in at all. Speaking to IGN, Microsoft's Marc Whitten shared the news that the Xbox One will indeed work without Kinect.

"That said, like online, the console will still function if Kinect isn’t plugged in, although you won’t be able to use any feature or experience that explicitly uses the sensor," he said.

Asked just how "off" the Kinect can be, Whitten answered totally off.
Katt

😊

Waczkor
Conviction is állat volt coopban,ez meg még jobbnak tûnik.

DarkSector
Ahogy a játék 80%-a.

Totti5
Túl sokat ezen a videón sem látni, mert tök sötét😊

Waczkor
Lesz mivel kihúzni az idõt One-ig.
Splinter,FIFA,GTA 5

Mai Splinter videó:

Coop:

Rage47
nyugdíjba küldhették volna Fishert, õ lett volna mondjuk a felettese a mostani ügynöknek...
arty
És micsoda hajrá lesz, tejóég. 1 honap betegszabi kéne ... 😄

Forza.

Sziasztok,
Egy nagyon nagy segitséget szeretnék kérni akinek van egy kis ideje.
Sajnos tönkrement a tápom az xbox-nál, és most jelenleg nem tudom használni. Viszont minél gyorsabban szeretnék csinálni egy új profilt , hogy kapjak 1 hónap gold tagságot, és ezt csak xboxon keresztül lehet úgy csinálni. Ha valakinek van rá 2-3 perce, azt tudna nekem csinálni egy profilt ? Úgy hogy mielõtt elkészitené a profilt , átkell állitani a Locale-t indiára , utána meg kell szakitani az internet kapcsolatot , aztán vissza a netet , majd utána lehet késziteni a profilt. Ha valaki tudna segiteni ebben tessék itt van az e-mail cim amire kellene :[email protected] és a jelszó pedig xbox3200 . Elõre is nagyon szépen köszönöm ha valaki ezt megteszi.
Waczkor
Remélem kézbe vehetõ lesz Eurogamer Expon,mert én is nagyon megtapiznám már.

Totti5
Splinter Cell: Blacklist már csak 1 hét! Kezdõdik a generáció végsõ hajrája.

Totti5
<#levele>

Totti5
Alig várom hogy kézbe vehessem.

S örvendetes hogy továbbra is elemes alapból. Így az itthon levõ 4 pár akksi kifogyhatatlan naftát fog szolgáltatni hozzá.

arty
no, megvan a pontos hiba:

xbox 360S - N-es wifire, WPA2-PSK enkriptálás, AES/CCMP cipher mellett nem lehet kapcsolódni
bármit változtatok a képleten, megy faszán
bármi más eszköz képes a wifire csatlakozni: 3 telefon, 1 tablet, 3 notebook, ps3 - csak ez a redvaszar nem.

az ms supportnak persze FOGGALMA sincs a helyzetrõl, usual - kedvesek, de kicsit komolyabb a gond, végük.

köszönöm mikrofos, hogy egy bugos mocskot árultok 😞(( de legalább megvolt 1 $-ból, gondolom.

Forza.

Myselor
hali,valakit érdekel Lego Batman 2 DC heroes?3-4k de lehet alkudni belõle,nagyon új,2x volt végigjátszva.
Renjike
Akármilyen micro USB kábel vezetékessé varázsolja a kontrollerem = kevesebb a reakcióidõ , PCn is használható . Csini 😊)

Waczkor
Xbox One controller has 40 different improvements, new video discusses them