XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ehhez még hozzá majd a csütörtöki multi videó.
Úgy érzem megjelenésre kell beraktározni a gép mellé kaját is meg piát is mert egyhamar nem fogok felkelni elõle😊
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Haver odaadta a Voyager összes évadját, hogy nézzem meg, mert jó.
Még csak az elsõ 4 részt láttam de már az olyan élményt nyújtott, mint más még soha. Hihetetlen jó. Angolul nézem. Tetszik az alapfelállás, hogy elsodródtak otthonról.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Vagyis:
MG1-2, MGS 2-3 , PW.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Vagyis összesen 5 játékot vettem.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
500-1000 ft-okért volt mind!
MGS2-3 és a Peace, meg asszem még valami.
2-3 5K fél áron nem tudom mennyi( remélem 600 pont lesz mert megvenném !!!!!)
peace walker meg 2k ami ami 400 pont lesz
Ezek is igen jó árak álltalában. Minden nem lehet 500-1000 forint.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
CSAK 33%. WTF!
MGS részek is sokkal olcsóbbak voltak ezelõtti akcióban mikor megvettem.
ha megunom el is tudom adni .
Lassan nem éri meg a God-on vásárolni
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
pénzes vásárlás drágább lenne mert rátolják az adót? :o
MGS kötelezõ vétel
BTW még mindig több helyen olvasni a neten hogy Titanfall + PS4 .... nemtudom honnan szedik az infókat 10 percig kerestem googlen nemhiszem hogy ha ilyen nagy változás történne akkor ne az 1. oldalon lenne. (valamelyik nap IGN , PH , ma gamer365)
Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87
pécén ott az elsõ rész, de bezzeg ott meg a harmadik maradt ki a gyûjteményekbõl ... 😞(
Forza.
Hitman hd packon agyaltam még így is, de elég sok negativumot olvastam, plusz a harmadik részben pécére van mentésem, eléggé elõrehaladva... ebben elvileg az 1-2-3 van benne, ugye?
Forza.
Hitman: Blood Money - 2 495 HUF
Just Cause 2 - 2 994 HUF
Deus Ex: Human Revolution - 3 594 HUF
Jövõ héten meg MGS és Silent Hill akció lesz.
Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87
Plusz BF érdekel meg hogy fog futni One on.
Amúgy meg nálam 0day lesz a One.
Splinter Black List
GTA 5
F1 2013 (ha nem b.sszák el a AA-OFF fizikát megint)
AC: Black Flag
Modern Warfare 4 (CoD Ghosts)
Watchdog
NFS Rivals
mivel a Tudatos-vásárlók meg fogják várni, h kiderüljön
fog-e túlmelegedni, kilépkedésmentes, fagyásmentes stabil mûködést tudja-e hozni, az induló árhoz képest mi lesz az az ár, ami meg fogja érni az egyetlen elõremutató fejlõdést az X360-hoz képest: a valós HD felbontást,
mennyire lesz szavatossága, értéke a már-már full-QTE játékoknak
stb. 😊
de megkockáztatom addig még kijön a Yaiba Ninja Gaiden is
de lehet, h a
Thief4
Doom 4
és Mirrors Edge 2 is 😉
Just do it :)
We already knew that you could turn off the Kinect, but now Microsoft says it doesn't have to be plugged in at all. Speaking to IGN, Microsoft's Marc Whitten shared the news that the Xbox One will indeed work without Kinect.
"That said, like online, the console will still function if Kinect isn’t plugged in, although you won’t be able to use any feature or experience that explicitly uses the sensor," he said.
Asked just how "off" the Kinect can be, Whitten answered totally off.
Katt
😊
Splinter,FIFA,GTA 5
Mai Splinter videó:
Coop:
Egy nagyon nagy segitséget szeretnék kérni akinek van egy kis ideje.
Sajnos tönkrement a tápom az xbox-nál, és most jelenleg nem tudom használni. Viszont minél gyorsabban szeretnék csinálni egy új profilt , hogy kapjak 1 hónap gold tagságot, és ezt csak xboxon keresztül lehet úgy csinálni. Ha valakinek van rá 2-3 perce, azt tudna nekem csinálni egy profilt ? Úgy hogy mielõtt elkészitené a profilt , átkell állitani a Locale-t indiára , utána meg kell szakitani az internet kapcsolatot , aztán vissza a netet , majd utána lehet késziteni a profilt. Ha valaki tudna segiteni ebben tessék itt van az e-mail cim amire kellene :[email protected] és a jelszó pedig xbox3200 . Elõre is nagyon szépen köszönöm ha valaki ezt megteszi.
S örvendetes hogy továbbra is elemes alapból. Így az itthon levõ 4 pár akksi kifogyhatatlan naftát fog szolgáltatni hozzá.
xbox 360S - N-es wifire, WPA2-PSK enkriptálás, AES/CCMP cipher mellett nem lehet kapcsolódni
bármit változtatok a képleten, megy faszán
bármi más eszköz képes a wifire csatlakozni: 3 telefon, 1 tablet, 3 notebook, ps3 - csak ez a redvaszar nem.
az ms supportnak persze FOGGALMA sincs a helyzetrõl, usual - kedvesek, de kicsit komolyabb a gond, végük.
köszönöm mikrofos, hogy egy bugos mocskot árultok 😞(( de legalább megvolt 1 $-ból, gondolom.
Forza.