XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Next PC upgrade: 2022
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Zavvin mindenre 11% kedvezmény a ZMON kóddal.
Meg volt halva az oldal és így kárpótolnak ezért mindenkit. FB-n írták.
pl Persona 4 így már csak £11.55
Tomb Raider Survival Edition £19.56
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
úgyogy ha kérhetem szépen a feltöltöt töltese már fel hogy tudjanak játszani a gyermekeim!!nagyon szépen köszönöm!!!"
Mondjuk nem tudom mennyire lehet sikeres egy ilyen játék. Veszik majd az emberek a sok figurát meg mindent? Annyira kicsi lehet az aránya azoknak akik veszik majd a gyereknek sok pénzért ezeket.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
PSN ID.: Beegabor
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
PSN ID.: Beegabor
Azt tudom hogy nem olyan full single izé lesz, mint a TLoU, csak ne az legyen hogy mint egy Fifa 20xx hogy azt érezzem hogy elinditom megyek 3 kört azt ennyi, mert megunom a gyiloklást, aztán ilyen ha unatkozom apritok benne téma, ezeket rühellem.
DI pl hasonló csak fps nézetben, nah az oké. Ott kell is valamit csinálni, vannak feladatok célok.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Vagyis élsõ színpadi látványshow nem lesz, de konfot tartanak a médiának, amin minden bizonnyal minden részletre pont fog kerülni, amit minden média me fog írni nyilván live timing szisztémában is.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
De szép.
Érdekes én a DR 1-2-nél úgy tekinetettem a játékra mint egy offline arénaharc, s nem egy játék.
Itt végre, úgy tûnik ha lesz egy jó kis kerettörténet, a játékmete mellett végre valami izgalmasabb játék lesz.
Az elsõ 2 résszel játszottam, csak az maradt meg bennem, hogy egy zuzda, 2-3 utcán.
Nem éreztem igazán azt hogy csinálok valamit haladok valahová.
Ezt meg kicsit úgy látom vegyítették a The Last of Us-al. hogy azért kelljen menned valamerre, pörög a story, vezet valamennyire a játék.
Szép a nextgen grafika. 😄
Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87
Ezt még co-opra sem venném meg szerintem, de még nézem a videókat. Most a hétvégén cimborák tartottak egy LAN partyt természetesen warez only és ráébredtek milyen jó is a Left4Dead, bár szét volt hekkelve és így ment a 8-9 player co-op. Nagy fun az na, régóta mondtam nekik <#smile>#smile>
Ezért írtam mi marad...Annyi game lesz,hogy gyõzni se fogom majd.<#nevetes1>#nevetes1>
GTA Onlány október 1-tõl indul én meg vehetek megint LIVE elõfizetést október 4 -tõl, mert lejár <#idiota>#idiota>
Te Harli, ez a Payday ez csak co-op jóság mint a Left4Dead, vagy írjam föl a wishlist -emre?
De szerintem elõbb Saints Rowal játszok,mert splinter coopba igazi és most szinte mindenki nyaral akivel nyomnám.A pay dayt is nagyon nehezen hozzuk össze,hogy meg legyenek az acsik képtelenség 1edül párat megcsinálni.Jövõ héten meg Én megyek nyaralni na mi marad itt szeptemberre.<#nevetes1>#nevetes1>
Amúgy ezek mind pici csalással megoldhatók.Mert halál v. észrevételnél kilépsz dashra és marad minden a régi.Feltéve ha nem valami istenverte szar a mentés illetve checpoint rendszer.
Completed the single player campaign without killing anyone as Sam Fisher
Completed a single player mission undetected
A feladat adott Harlekin😄D
Ha ennyire szarul megy, akkor ne a warezzal foglalkozzon elsõsorban.
De igaz, szép kis szösszenetek gyültek össze a kommentekben.
Hiába van meg a lemez, nem megy, mert kell hozzá egy fizikai talapzat meg figurák.
"És az kinek jó?
Mert én nem fogok 10-en 20-on ezret kiadni egy játékért,az ára konkrétan nekem egy hét meló!
Szóval hajrá warez,kivéve az ilyen játékok,amivel a gyerkõcöket akartam volna feldobni így a suli elõtt"
Ó szegény. Gyakorlatilag a kiadónak a kurva anyját, hogy nem megy a warez.
De utálom mikor egyesek azt gondolják, hogy alanyi jogon jár minden ingyen.
Gandalf: "Drums ... Drums in the deep. ... They are coming ..."
Legolas: "They have PS3 trolls!"
Patch-el pedig biztos javul valamit.
FC3 meg AC3 is javult patch-el.
Ami viszont elfogadhatatlan az a frém és a képtörés. Annyira túl lett vállalva a grafribanckodás miatt hogy egy pillanatra sincs meg a 30 és sokször töri a képet. Mocskosul szép minden, textúrák nagyon szépek, AA is van 720p is, nem lehet belekötni a képminõségbe mert az csúcs, de miért nem lehetett kicsit visszavenni és 30 fpsre belõni? ennyire kell majmolni a PCt és a grafikát, hogy simán a frém kárára túllövik? egyszerûen érthetetlen 😞((
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
80MP = 0.90 euro kb.
pech. amugy elsõ blikkre bejött, de lehet nekem elég is lesz ez a 2 órás kis menet egyelõre.
dead islandnál sokkal jobb, anno a DR1 is tetszett, csak az idõ múlása iszonyat frusztráló ...
Forza.
Ukrán melót "ékszer rablást" kb 1 perc alatt csinálom a teljes ékszer bolt kipakolást...
Meg is van a hozzá tartozó acsi ami a 35 másodperc alatt legyen meg a nyakékes rablás...
tehát odaérsz,beszaladsz,robbantasz,felveszed,kiszaladsz a kocsihoz 35 másodperc alatt.Teszem hozzá szerencse is kell hozzá jó sok,hogy pont abba a széfbe legyen.
Amúgy acsikról csak annyit,hogy kibaszott bugos mind lutri,hogy megadja vagy se.
A hokicsapat fényképes acsit kb 8.ra adta meg.Úgy hogy mindig elõtte cachet töröltem.
Most az elõbb a pénz+meth és bizonyíték ellopásos acsit megadta a coop partnernek nekem meg nem...<#confused>#confused>
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Jókat lehet benne ökörködünk...1 nagyon nagy hiányossága van,hogy az AI-nek nem lehet utasításokat adni,ha ez benne lenne világbajnok game lenne.Az elõbb el kellet az FBI bázisról fegyvereket lopni.Jó lassan lehet a csomagokkal sétálni mire összepakolod és elõkészíted szállításra is idõ,de AI semmi mást nem tesz csak lövöldöz ahelyett hogy elkapna 1 táskát és vinné a kocsihoz így fordulhattunk 4 szer mire kihordtunk mindent.<#nevetes1>#nevetes1>