XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy jó,hogy ingyenes...<#nevetes1>#nevetes1>
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
amugy reális képet kapok a DR2-rõl, ha "demoként" ezt a case zero-t nézem meg?
feleslegesen nem szedném le a 6-7 gigás teljes dr2-t.... de ha az más, akkor mégis 😉
Forza.
nekem azt mondja, az én régiómban nem elérhetõ 😞 (magyar profil, magyar internet)
Forza.
Szóval csak óvatosan, nagy az isten állatkertje😊
S van a legnehezebb ami minden segítséget kivesz a kezedbõl, köztük a falon átlátás teknót, a kijelölõs látványos lövöldözést, checkpoiontok és a többit is.
Assassins Creed szériánál ezt miért nem lehet így belõni???
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Ohhh, még 1 hónap ...
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
A különleges kiadások a játékokból amikhez letölthetõ tartalmak is tartoznak, azokat a tartalmakat kód(ok) beírásával lehet hozzáférni mint a gold tagságok, pontok? Pl. a GTA V Special Edition-ról beszélek. Tegnap visszavontam az alapjáték elõrendelését és a GTA V SE-t vettem az (elõ)rendelt termékeim közé.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
;D
XBOX Live Gamertag:Waczkor
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Szóval láncsra kell gépet szerezni angolból😊
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Hogy mûködik ez? Bele kell rakni a kontrollert? Vagy hogy?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"reggel lekaptam, írtátok hogy hosszú a töltési idõ... pc-n
néztem korábban, így most elnyomogattam az elején a
cutscene-eket és inkább az a bajom, hogy:
"cutscene-loading-cutscene-loading-cutscene-loading-
JÁTÉK-cutscene-loading-cutscene-loading-cutscene-
loading-JÁTÉK-cutscene-loading-cutscene-loading-
cutscene-loading-JÁTÉK...."
a töltési idõ hossza annyira nem is durva, de az, hogy
cutscene-enként jön, az nem hiányzik már"
Én mondtam, hogy ilyen. Nem is baj, hogy nincs goldom.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Egyik komment gamerrõl:
Lehet egy idõre beszüntetem a gaminget és csak a családdal foglalkozom ... akkor talán megbocsátják, ha a megjelenés után 1-2 hétig lesz@rom õket és megszûnök létezni (s õk nekem)
😄
PC vagy nextgen talán.
Társfejlesztõ a Sega?
én szimplán csak nem hiszem el, hogy ez igy néz ki és igy is fut, ahogyan a videoban láttuk - szvsz ez nem rendes ingame, hanem valami feljavitott, frémlokkolt kamu 😊 (komolyan)
Forza.
Persze egy nagy sg-s krúzban benne leszek ha kijön úgy mint anno az RDR-nél.
Day One Edition benne Day One Car Pack DLC bónusszal.
2010 Audi TT RS Coupe
2013 Ford Focus ST
2011 Lamborghini Gallardo LP570-4 Superleggera.
60 dollár
Limited Edition
2011 Audi RS 3 Sportback
2012 Aston Martin Vanquish
2013 Ford M Shelby Mustang GT500
2013 McLaren P1
2013 SRT Viper GTS
+ VIP
1965 Shelby Cobra 427 S/C
1987 RUF CTR Yellowbird
1991 Mazda #55 787B
2011 Ford F150 SVT Raptor