XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
... közben van a "polcon" végigjátszatlan játék?
(én most elolvastam Tinman házidolgozatát és túl azon, hogy jól elvagyok a Gears3-al, szerintem korrekt írás - bár az is igaz, hogy ismerve mikkel játszik, nyilván ingerszegény lesz számára egy csõlövölde. azt viszont a mai napig nem értem, miért nem hardon áll(t) neki ...)
Forza.
ITT le van írva Queen Myrrah sztorija.
Ember a csaj, az egykori New Hope kutatóállomáson dolgoztak a tudós szülei. A sztori szerint az emberszabású Locust példányok se véletlenül olyanok, azok emberkísérletekbõl lettek ...
Amúgy meg a picsa nagyon HOT szóval jobb is hogy nem egy százlábú papucsállatka szülõcsatornával meg tojásokkal! <#nevetes1>#nevetes1>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Következõre kérnék választ: Gears 2ben a BOSS miben volt jobb mint a Gears 3ba ami most szóltál le?
Segítek:
Gears 2 BOSS - semmi, nem kell csinálni semmit s vége. BOSS csak látványban volt a képernyõn, semmi más funkciója nem volt gameplay taktintetében.
Gears 3 BOSS - le kell ölni. Olyan BOSS ami képes megölni, ahol szaladgálni, bujkálni kell, több szinten keresztül kell "túlélni". Hardon pont jó volt a nehézség, nem sikerült 1-2.ra, de ez nehogy már játékélmény romboló legyen, hogy van benne kihívás.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Vagy ott már voltak?? <#ticking>#ticking> Az is lehet ...
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Meg am is miért néz ki emberként a királynõ.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Listáról kihúzva. :D
Még a Shadow of Damned kéne.
Leporolom és bekapcsolom a boxot. :D
Betehetnéd eredeti totyikba is, hátha valakit érdekel.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Silent Hill: Downpour berántva.
Xbox Live heti GOLD akciók:
Rumble Roses XX - 1333 Ft
MGS PW HD - 1333 Ft
NeverDead - 1495 Ft
Saw - 1495 Ft
Silent Hill: Downpour - 2495 Ft
MGS 2 AND 3 - 2495 Ft
ZOE HD - 2995 Ft
Silent Hill: HD Collection - 4013 Ft
Downpour oké annyiért. Nekem a Saw is tetszett csak nehéz. Silent Hill HD meg max 2k-t ér.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
végletekig polirozott játékmenet <#eljen>#eljen>
Forza.
NeverDead - GOLD ár: 1 495,00 Ft
Silent Hill: HD Collection - GOLD ár: 4 013,00 Ft
Silent Hill: Downpour GOLD ár: 2 495,00 Ft
MGS 2 AND 3 - GOLD ár: 2 495,00 Ft
MGS PW HD - GOLD ár: 1 333,00 Ft
Saw - GOLD ár: 1 495,00 Ft
ZOE HD - GOLD ár: 2 995,00 Ft
Nagy nulla. Szerintem a köcsög külföldiek miatt ilyen drága. Azzal volt tele a net, hogy valld magad magyarnak ha több kedvezményt akarsz Live-on.
Ma lesz Silent Hill HD leértékelés, ha nem lesz korrekt árban, a Dunának megyek!
Pár óra játék után amiben egyszerûen nem találtam a kardot a kormányért cserébe, feladtam, mert alig maradt idõm. És az a töltési idõ plussz a ratyi átvezetõ videók miatt hirtelen felindulásból újrakezdtem (a mentésekrõl nem is beszélve, hogy a budit folyamatosan elfelejtettem használni...)!
Aztán mivel a 3 alkatrészt már tudtam, hogy merre van -közben megleltem egy kardot is a random mászkálásban-, így amire meglett az összes alkatrész, 3-4óra maradt még a katonaság érkezéséig, megcsináltam a motort, éééés szpolyler...
Én meg a végén így álltam mint hülye gyerek a fagyisnál, hogy ennyi?
Aztán belegondolva, hogy 2010-es játék révén, meg ugye ingyen volt (bár a zavvi-ról régen akcióba volt a dr2 alap, és az megvan vagy 2éve és 40G-t ütöttem ki rajta, mert felbas.ott idegileg a sok töltés...most vettem elõ, hogy ingyenes.)<#nemtudom>#nemtudom>
Kávémat még iszom, szóval ha nem volt magyarul, akkor elmesélem egyszer! <#zavart1>#zavart1>
5alkatrész kell csak, csinálsz 2-3 feladatot plusszba, ha nem lenne ez a fakin töltési idõ akkor biztos max. ~1óra játékmenet, így volt3 is! :D Acsik nem érdekeltek, de csak 3maradt ki! :D
de 1 óra elvesztése is zavar!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Forza.
Act4-5-öt holnapra tartalékolom.
---
Aki a dead rising 2 case zerot lenyomta, meséljen már pár sorban, hogy:
- Mennyi idõ volt még a hadsereg érkezéséig, amikor a mocialkatrészeket kezdted gyûjteni?
- Mennyi embert mentettél meg?
- Mennyire lett kicentizve az idõ a végén?
csak nem hagy nyugodni ez a mocsok :D
Forza.
Olyan szemét néhol a játék, hogy az hihetetlen.
4. ládát alig bírtam megcsinálni. FÚÚÚÚÚ
Olyan gyorsan megy minden, hogy sokszor csak a szerencsén múlik, mert néha nem is látom mi történik. :D
Az brutál kényelmetlen ám. :D
Mit szenvedhetnek ezek a karakterek. :D
Korrigálnom kell, az elsõ pálya volt frémgyilkos. Voltam 4 helyszínen az stabil 30 és képtörés sincs.
Ami zavaró az olykor suta platforming animációk és a FOV. Érdekes, hogy animációk egy része nagyon látványos, de vannak bõven gyengébb kivitlezeések. Pl gugolva lépcsõzésnél egyszerûen beleolvad a fokokba Sam lába.
Gameplay viszont nagyon baba. AI elmegy, bár képesek olyan irányokba rohangálni hogy az ember fogja a fejét, de nehézségre nincs panasz, meg kell gondolni minden lépést mert pálya restart ( csak egy terület elvégzése után van mentés ), így ha 10 emberbõl az utolsó öl le, vagy vesz észre akkor kezdheted elõrõl a 15 perces taktikát.
Van a fõstory, és vannak melléküldik, ezek ahogy láttam co opban is játszhatóak, de term. egyedül is lehet.
Nincs egy olyan megoldás hogy egyszerûen ellinkelem a listát?
Szuper eddig. :D
Mindegy majd megoldom.
Köszönöm a választ.
Mert ott van a játék kollekciom de más nem látja csak ha rákattint a nevemre, de ugye azt csak akkor tud ha irunk egymásnak vagy ha kikres az eladók közül....:S
Sajnos.
Pedig az elsõ két rész elsõ kiadásban fent van a polcon. 3. sajnos nem olyan jó így azt eladtam. :\
volt még vagy 7 órám a motor alkatrészeinek megtalálására, ami
- nem tudom, hogy egyáltalán elég-e, lehet feleslegesen rohangálnék, hiszen 11 minimum kell a cuccokhoz
- elõbukkantak a megmentendõ NPC-k, akikkel ha szenvedek BIZTOSAN nem lesz elég az idõ
- azért persze megpróbáltam, mondom a bénacsajnak, hogy menj elõre ... (kijelölhetsz neki egy pontot, hova menjen) ... erre elindul HÁTRA(!), be a zombiseregbe, mert õ az autó bal oldalán állva csak annak jobb oldalán tud az elejéhez menni - WTF? feleslegesen ellõttem rá a zombiraxom is, ami a lányomnak volt félretéve... kezdhetném ujra. NEM!
ez egy frusztrálós fos*, pont amilyen az elsõ is volt.
*számomra, nekem, szerintem, ugyhogy csitu! :D
Forza.