XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Megjelenés elvileg 2014 és gondolom nem is a vége cod miatt, ezért nem értem. Szívesen néztem volna belõle új demot.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Titan - közelharc, legnagyobb sebzés ( magyarul harcos )
Hunter - ügyes helyezkedés és trükkök ( magyarul tolvaj )
Warlock - energiákat képesek manipulálni ( magyarul mágus )
Public Event - nyomod egyedül, vagy haverokal, majd jön egy ilyen random nagy valami ami jócskán meghaladja a képességeidet, akkor más partyk is jönnek és közösen kell legyõzni egymást erõsítve, s értékesebb lútokat ad
Tehát lesz single, co op, party, a nyitott világban a sotryban és lesz sima multigyakás ( mint a COD, vagy BF ).
Jó munkát végeztek, "kicsit" komolyodott az egész, de tömény poén, viszont nem akar sznob lenni ( mint a Superman ), de több a lassú járat, viszont ahol kell ott oda van rakva az akció is és a story is okés.
Remélem nem az utolsó rész volt, ebbõl még el tudok viselni párat, ami ilyen s külön tetszett hogy az Avengers események "utózöngéi" benne voltak.
Nomeg egy játék is jó lenne... leglább olyan mint a Csodálatos Pókemberé. Szívesen játszanám.
ezt meg most találtam a banner frissülés miatt
nehogy lemossa az Ace Combat-ot... 😊
Just do it :)
Flash az nem lopakodás, az Shadow Complexre hajaz leginkább.
Média eltiporta.
és ez a Flashback nagyon hasonló ehhez:

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Összes fog meglett meg a szopatós pálya a boss-al. (Livid Dead)
Na ez teljesítmény. 😄
Talán Harlekin-nek se menne.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Mad Maxrõl lövésem sincs , Witcher 3 : 2014 GOTY + Titanfall fps + multi fronton
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
HEAT
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Kiszámíthatatlan, hogy mikor lép eléd a falon keresztül egy szellem õr olyan peckesen egyenes testtartással, mintha maga Sztálin rúgta volna picsán. <#nevetes1>#nevetes1>
Amúgy nekem a Payday zenéje, hangulata így a videó alapján bejönne nagyon, csak minden más szinte béna amennyire láttam. Ha ezt a projektet mondjuk a Hitman Absolution -t elkövetõ banda csinálta volna meg azzal a jó engine-nel, akkor még az is lehet, hogy 0Day megvettem volna.
Annyira Heat a hangulata ...
Már lehet jelentkezni a bétára:https://wt360e.com/join_obt/new/
Az irányítás nem új dolog, gondolom az õskori PoP-nak volt ilyen.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Kár hogy nem valós autók, aszfaltra és offroadra való válogatott járgányok. Azokat is lehet tunningolni, de hogy én egy Lambóból offroad gépet csináljak és azzaé zúzzak... kizárt.
Nem tetszik, ez nem az én játékom lesz.
Jó masszívnak tûnik a térkép,ha az irányítás kb Driver Sf szintjén lesz,vagy valami hasonló élvezetesre csinálják akkor megvettek.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Van 1 acsi amit kb 70x próbáltam megcsinálni.A lényeg hogy 1 FBI központból kell 1 szervert ellopni a teljes komplexum"ami nem kicsi 2 szint" tele kamerákkal és õrökkel.Na most az acsi az,hogy riasztás nélkül és a szerver szoba riasztójának hackelése nélkül ellopni.Tehát van a falon 4-5 totál ugyan olyan mindig totál más helyen lévõ riasztós doboz és azt kinyitni és elvágni majd vissza csukni lutri totál lutri semmi,de semmi logika vagy jel,hogy melyik az a 2 doboz amit el kell vágni.Ha meg hackeled a gépet akkor megmutatja,de e nélkül kell.Természetesen ha rosszat vágsz riasztás van...Na hát 2x inkább az a fajta lopakodós JÁTÉK megoldás mint ez...<#kacsint>#kacsint>
Nekem baromira tetszik a Splinti és tervezem is kimaxolni,de ez a ne vegyenek észre egyszer se elég neccs lesz.
Next PC upgrade: 2022
Nincs gooond??? 3 társad hullája ott hever. Miért nincs alert? miért nem keresnek folyamtosan futkosva, kommandózva, elbújva? mindez realisticon, vagyis hard fokozaton.
Ennek ellenére, ezen túllépve a kommandózás, várakozás, felderítés, hogy számtalan helyrõl meg lehet oldani, ez eszméletlen feelinges. Tetszik hogy ha elég ügyes vagyok nem kell senkit megölni és át lehet menni a pályákon kikerülve az õröket, max csendben elkapni párat, mert amúgy nem egyszerû.
Persze erre azt mondják az okosok, hogy ez ezzel jár ilyen a mûfaj. Akkor erre csak azt tudom mondani, hogy alapjaiban hibás az egész koncepció. Ez nem lopakodás ez paródia.
Aztán még ott vannak az animációk. Átvezetõbe hibátlan a mocap, de van gond gameplay közben. Egy Shadow Complex mellett ez fapados. Mászkálásnál megvan minden fázis, ahogy tolod az analógot úgy megy át sétából futásba, de valahogy még sem áll össze. Amikor rendesen nyomod neki, túl érzékény vagy túl buta. Leesés animok viccesek, amikor háttal ugorva érek földet és csak a lába rogyik meg egy kicsit, de mint a cövek úgy ér talajt. Leglább lenne benne valami gurulás, vagy elesik.
Ezekkel vannak gondok. De végigjátszottam élveztem minden pillanatát a demónak, ez ebben az esetben nem fog visszatartani a játéktól, mert ilyen stílusból ritkán jelenik meg ilyen "igényes" játék, még ha sikerült is belerondítani...
Bevezetõ videónál tátva maradt a szám, minõségi mocap, nagyon szép grafika, nem akad, nem szaggat, igényes rendezés és audio.
Jött a gameplay, még ott is WOW effektus, aztán átadta az irányítást. Borzalom. Szar.
Ennek ellenére nagyon jó, nagyon nagyon szép, és élvezetes, de túl szép lett volna ha minden a helyén van...
Ez mind szép és jó, de a klubunk sehol! Nincs meg, elmnyelte a föld, alaból bejelentkezésnél új kulb létrehozását dobja ki és keresõbe sem találni.
Tényleg van olyan mocskos szemét legalja az ea canada, hogy pár hónap inaktivitás után egyszerûen törölték azt a klubot ami elérte az elsõ osztályt 100 óra játékidõbel, raklap meccsel???? egyszerûen nem hiszem el hogy ilyen van........
Nincsenek nagy igényeim, tudom! <#nevetes1>#nevetes1>
jó nagy százalékát a gamer society-nak elfelejthetik
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA