XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
másodszor? ugyanugy szingliben?
... közben van a "polcon" végigjátszatlan játék?

(én most elolvastam Tinman házidolgozatát és túl azon, hogy jól elvagyok a Gears3-al, szerintem korrekt írás - bár az is igaz, hogy ismerve mikkel játszik, nyilván ingerszegény lesz számára egy csõlövölde. azt viszont a mai napig nem értem, miért nem hardon áll(t) neki ...)

Forza.

Macccy
Gondolkodtál valaha azon, hogy utánaolvass? Van ennek sztorija! <#vigyor>
ITT le van írva Queen Myrrah sztorija.
Ember a csaj, az egykori New Hope kutatóállomáson dolgoztak a tudós szülei. A sztori szerint az emberszabású Locust példányok se véletlenül olyanok, azok emberkísérletekbõl lettek ...

Amúgy meg a picsa nagyon HOT szóval jobb is hogy nem egy százlábú papucsállatka szülõcsatornával meg tojásokkal! <#nevetes1>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

DarkSector
Nekem ha belépek profilomba csak pörög a kis karika, nem jön be a menüje a gépnek, ez mi? :D szar a live? :D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Na ez érdekes téma.

Következõre kérnék választ: Gears 2ben a BOSS miben volt jobb mint a Gears 3ba ami most szóltál le?

Segítek:

Gears 2 BOSS - semmi, nem kell csinálni semmit s vége. BOSS csak látványban volt a képernyõn, semmi más funkciója nem volt gameplay taktintetében.

Gears 3 BOSS - le kell ölni. Olyan BOSS ami képes megölni, ahol szaladgálni, bujkálni kell, több szinten keresztül kell "túlélni". Hardon pont jó volt a nehézség, nem sikerült 1-2.ra, de ez nehogy már játékélmény romboló legyen, hogy van benne kihívás.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Macccy
Na majd mindjárt jönnek a Locust-ok, ne félj! (haverom úgy mondta "Loctus") <#nevetes2>
Vagy ott már voltak?? <#ticking> Az is lehet ...

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

davidka003
Hát de mekkora szar már a vége? Normalon alig bírtam végigvinni. Felesleges idõhúzás volt a boss harc.

Meg am is miért néz ki emberként a királynõ.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Macccy
Most megmutattad Bádogember házi dolgozatát arról a játékról, amit másodszor tolok végig így A) ismerem és B) tetszett is nagyon? ... Hát ... köszönöm szépen! <#vigyor>

DarkSector
Never Dead!!!
Listáról kihúzva. :D

Még a Shadow of Damned kéne.

Leporolom és bekapcsolom a boxot. :D

Betehetnéd eredeti totyikba is, hátha valakit érdekel.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Ezért is vicces hogy a Downpour feleannyiba kerül.

DarkSector
Downpour megvan már különben rácuppannék, kurvajó játék.

Totti5
Ahogy HDsították abban a minõségben egy fillért nem adok érte. Egyszerûen gyenge és rossz "port".

Totti5
Emberek, ez nem sale, csak aktuális akciók.

Silent Hill: Downpour berántva.

arty
:(

Akkor ennyi volt a jó világ.

Forza.

davidka003
Inkább így:
Xbox Live heti GOLD akciók:

Rumble Roses XX - 1333 Ft
MGS PW HD - 1333 Ft
NeverDead - 1495 Ft
Saw - 1495 Ft
Silent Hill: Downpour - 2495 Ft
MGS 2 AND 3 - 2495 Ft
ZOE HD - 2995 Ft
Silent Hill: HD Collection - 4013 Ft

Downpour oké annyiért. Nekem a Saw is tetszett csak nehéz. Silent Hill HD meg max 2k-t ér.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

arty
köszi! tehát 1. menet: felfedezni az alkatrészeket, majd ujrakezd és második menetben végigjátszik

végletekig polirozott játékmenet <#eljen>

Forza.

davidka003
Rumble Roses XX - GOLD ár: 1 333,00 Ft
NeverDead - GOLD ár: 1 495,00 Ft
Silent Hill: HD Collection - GOLD ár: 4 013,00 Ft
Silent Hill: Downpour GOLD ár: 2 495,00 Ft
MGS 2 AND 3 - GOLD ár: 2 495,00 Ft
MGS PW HD - GOLD ár: 1 333,00 Ft
Saw - GOLD ár: 1 495,00 Ft
ZOE HD - GOLD ár: 2 995,00 Ft

Nagy nulla. Szerintem a köcsög külföldiek miatt ilyen drága. Azzal volt tele a net, hogy valld magad magyarnak ha több kedvezményt akarsz Live-on.

DarkSector
mi van a link mögött?

davidka003

DarkSector
Izgulok.
Ma lesz Silent Hill HD leértékelés, ha nem lesz korrekt árban, a Dunának megyek!

ajem kisa
Az úgy volt...:D
Pár óra játék után amiben egyszerûen nem találtam a kardot a kormányért cserébe, feladtam, mert alig maradt idõm. És az a töltési idõ plussz a ratyi átvezetõ videók miatt hirtelen felindulásból újrakezdtem (a mentésekrõl nem is beszélve, hogy a budit folyamatosan elfelejtettem használni...)!
Aztán mivel a 3 alkatrészt már tudtam, hogy merre van -közben megleltem egy kardot is a random mászkálásban-, így amire meglett az összes alkatrész, 3-4óra maradt még a katonaság érkezéséig, megcsináltam a motort, éééés szpolyler...
Én meg a végén így álltam mint hülye gyerek a fagyisnál, hogy ennyi?
Aztán belegondolva, hogy 2010-es játék révén, meg ugye ingyen volt (bár a zavvi-ról régen akcióba volt a dr2 alap, és az megvan vagy 2éve és 40G-t ütöttem ki rajta, mert felbas.ott idegileg a sok töltés...most vettem elõ, hogy ingyenes.)<#nemtudom>
Kávémat még iszom, szóval ha nem volt magyarul, akkor elmesélem egyszer! <#zavart1>

arty
van uj info?? :(

Forza.

Totti5
Csak Fanatec support nem lesz a végén:(

arty
nade mesélj már, megcsináltad??? idõk hogy alakultak?

Forza.

arty
nagyon NEKED készül ez a gép :D

Forza.

Totti5
"Izgalmas pletyka a kereskedelmi híresztelések terén megbízhatónak számító MCVUK háza tájáról: az értesüléseik szerint Európában minden Xbox One mellé ajándék FIFA 14 jár majd."

ajem kisa
Engem sem hagyott nyugodni a DR2 case 0, ugyhogy ujrakezdtem...
5alkatrész kell csak, csinálsz 2-3 feladatot plusszba, ha nem lenne ez a fakin töltési idõ akkor biztos max. ~1óra játékmenet, így volt3 is! :D Acsik nem érdekeltek, de csak 3maradt ki! :D

Myselor
dead rising 2 case zero-ról csak annyit hogy öcsém abba hagyta a fenébe,de én se csinálnám meg,egy idegesítõ fos az :D
arty
nademondom, ez csak "kétórás", itt végülis nem megy a levesbe 6-8 óra játék, hogy aztán gameover legyen...

de 1 óra elvesztése is zavar!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Forza.

arty
Végeztem act3-al, ez már tetszett. Én mondjuk alapvetõen a locustot szeretem irtani, ez a felrobbanó lénysereg nagyon nem begyere - nem lehet kettéfûrészelni, mer' akkor a pofádba robban :(
Act4-5-öt holnapra tartalékolom.

---

Aki a dead rising 2 case zerot lenyomta, meséljen már pár sorban, hogy:
- Mennyi idõ volt még a hadsereg érkezéséig, amikor a mocialkatrészeket kezdted gyûjteni?
- Mennyi embert mentettél meg?
- Mennyire lett kicentizve az idõ a végén?

csak nem hagy nyugodni ez a mocsok :D

Forza.

Harlekin
Én szóltam,hogy erre számíts...<#kacsint>
davidka003
Sokat emlegettem ma a Rayman: Origins készítõinek az anyját. :D
Olyan szemét néhol a játék, hogy az hihetetlen.
4. ládát alig bírtam megcsinálni. FÚÚÚÚÚ
Olyan gyorsan megy minden, hogy sokszor csak a szerencsén múlik, mert néha nem is látom mi történik. :D

DarkSector
Azért elképzelem a GUGOLVA LÉPCSÕZÉST.
Az brutál kényelmetlen ám. :D

Mit szenvedhetnek ezek a karakterek. :D

Totti5
SC: Blacklist

Korrigálnom kell, az elsõ pálya volt frémgyilkos. Voltam 4 helyszínen az stabil 30 és képtörés sincs.

Ami zavaró az olykor suta platforming animációk és a FOV. Érdekes, hogy animációk egy része nagyon látványos, de vannak bõven gyengébb kivitlezeések. Pl gugolva lépcsõzésnél egyszerûen beleolvad a fokokba Sam lába.

Gameplay viszont nagyon baba. AI elmegy, bár képesek olyan irányokba rohangálni hogy az ember fogja a fejét, de nehézségre nincs panasz, meg kell gondolni minden lépést mert pálya restart ( csak egy terület elvégzése után van mentés ), így ha 10 emberbõl az utolsó öl le, vagy vesz észre akkor kezdheted elõrõl a 15 perces taktikát.

Van a fõstory, és vannak melléküldik, ezek ahogy láttam co opban is játszhatóak, de term. egyedül is lehet.

Seth
Jaj de kurva lusta a haverod :)

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
aha, de a keresés kell nem?
Nincs egy olyan megoldás hogy egyszerûen ellinkelem a listát?

Seth
Nem kell regisztrálni ahhoz hogy megnézze a tiéidet

DarkSector
oks akkor felejtõs, fõleg aki nincs beregelve...
Szuper eddig. :D
Mindegy majd megoldom.

Köszönöm a választ.

Seth
rákeres a nevedre

DarkSector
Nekem nagyon durván tetszett a 3. rész, a sorozat legjobbjának véltem...persze emberek különböznek, van akinek tetszik van a kinek nem.

DarkSector
Ezen a Jatekaim gecioldalon ami van gyüjteményem, hogy a BBánatos gecibe tudnám valakinek megmutatni egy linket küldve? Vagy ilyet nem lehet?

Mert ott van a játék kollekciom de más nem látja csak ha rákattint a nevemre, de ugye azt csak akkor tud ha irunk egymásnak vagy ha kikres az eladók közül....:S

davidka003
Én maximálisan egyetértek.
Sajnos.
Pedig az elsõ két rész elsõ kiadásban fent van a polcon. 3. sajnos nem olyan jó így azt eladtam. :\

Totti5
Amivel én pl egyátalán nem értek egyet.

davidka003

Macccy
Én se tudom, de fasza az a Gears 3, most kezdtem neki másodszorra.

Totti5
Remélem a 3ba mellõzik, vagy ha ez kell a japóknak akkor kapjanak külön verziót, nekem megfelel majd a butított nyugis játékmenet is.

Totti5
Nem számoltam, de biztos 10 óra felett volt hardon. Act 1-2 hosszú, utána már rövidebb.

arty
eh. gears3 és 3 órát nyomtam

Forza.

arty
gears kb hány órás? még az elsõ actnak sincs vége :/ :D

Forza.

arty
ééééés az idõgörcs kinyirta a játékom :(
volt még vagy 7 órám a motor alkatrészeinek megtalálására, ami
- nem tudom, hogy egyáltalán elég-e, lehet feleslegesen rohangálnék, hiszen 11 minimum kell a cuccokhoz
- elõbukkantak a megmentendõ NPC-k, akikkel ha szenvedek BIZTOSAN nem lesz elég az idõ
- azért persze megpróbáltam, mondom a bénacsajnak, hogy menj elõre ... (kijelölhetsz neki egy pontot, hova menjen) ... erre elindul HÁTRA(!), be a zombiseregbe, mert õ az autó bal oldalán állva csak annak jobb oldalán tud az elejéhez menni - WTF? feleslegesen ellõttem rá a zombiraxom is, ami a lányomnak volt félretéve... kezdhetném ujra. NEM!

ez egy frusztrálós fos*, pont amilyen az elsõ is volt.

*számomra, nekem, szerintem, ugyhogy csitu! :D

Forza.

Totti5
http://www.youtube.com/v/fhu0MMS7RjY&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB