XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Hátizé... ez a BG2 ez ilyen :-D

Párom tegnap kérdezte így 1 hónapnyi játék után, hogy mikor végzek vele kb.

Mondom neki Chapter KETTÕ(!) így 75 óra játékidõ körül és van vagy 14 fejezet + a kieg ami még vagy 150 óra.

Érdekes arcot vágott :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arty
de az még 5 hónap! 😄

Forza.

Renjike
Haloval kezd addig megverekedunk erte😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Tinman
Gyerekek... elõbb le kell õket tolnom. BG2 után simán lehet róla szó!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Renjike
Te vagy a halobuzi vagy en? 😄 halo 2 kene meg de fasz se fog fizetni 3 ezretegy xbox classic jatekert

DarkSector
Lost.Planet.3.XBOX360-iMARS

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Látod nem lenne idõd Halo-zni. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Hess innen. 😄

Elsõ voltam, kivéve ha 3000 felett adja el. 😄

Renjike
Kaptam World of Tanks Beta kódot majd ma meglesem 😄

Renjike
Halo érdekel , mennyibe adnád? 😊)

Ha ledobb akkor altalaban, a halozatott se latja valamiert. Se WiFi, se LAN. Amugy ez nallam inkabb heti 0-2 alkalom.

arty
de miért van ez??? régen a live volt az isten, de az utóbbi idõben irritálóan instabil

pont ugye a netem is szar volt, állandóan a frász kerülget, h megint elment és telefonálhatok .... de rányomok h reconnect, visszamegy és megint jó egy órát... (én csak szinglizek)

Forza.

Totti5
Ha dashon vagyok vagy single akkor néha volt ilyen, de multi közben sosem.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

davidka003
Nálam is feldobja, hogy disconnected from xbox live néha. Utóbbi pár hétben kezdte. De mivel nincs gold-om így nem érdekel. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Totti5
Mondja a videón valahol hogy nem végleges.

TDC Geronimo
A kláud nem volt bekapcsolva biztos <#hehe>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

szega96
Elég szarul fut (MÉG).

Totti5
Carmageddonnak is elmegy:

arty
van akit néha le-ledob a live utóbbi hetekben?

átálltam vezetékesre és igyis ledob.... 3 óra játék alatt kb 3x.... 😞

Forza.

DarkSector
Izé, a Halo-Silent-ért, akár 2-2 játékot is adok.
azt elfelejtettem, de Neverdead csak 1v1 ha netán el akarsz adni játékot, vagy visszamenõleg kolleksönbe tetszene valami.

DarkSector
Fenét

Silent Hill Collection 2000-max 3000 amit rászánnék. Fejenként, Neverdead még kicsit necces, arra lehet még 3000-et sem...
De nem akarlak kihasználni, csak akkor add le, ha neked is megéri, nekem nem vészesen sûrgõs, a Halo-Silent, az a HD kolleksönömbe keel.

Never-t 1x lejátszom azt megy hirdetésbe. 😊

Cserék ezek vannak 1v1-be, ha valami érdekel, és több hasznot látsz bennük.

Forza 2 (x360)
Dead Space (x360)
Assassins Creed 2 (x360)
The Darkness (x360)
Castlevania LoS (x360)
Uncharted 2 (PS3)
Uncharted 3 (PS3)
Metal Gear Solid 4 (PS3) !!!!Metal 4-et lestoppolták sajnos....!!!!!!! de még nem fizették ki...csak igéretet kaptam.

Tinman
"Silnet Hill Collection (x360)
Halo Anniversary (x360)
Neverdead (x360)"

Ezek vannak, de még nem toltam le õket, nagyon sürgõs?

DarkSector
Nemtudom mi a fuck...

amugy nekem mind3 magyar mert pöckön van az elsõ rész. 😄

Amugy xboxra tudtommal a 2-3 rész magyar csak.
Magyar felirat elvileg a magyar live-kor volt csak divat, de lehet baszottul tévedek, de nem emlékszem sok magyar feliratos játékra elõzõ idõkbõl kivéve warezt.

DarkSector
Ez furcsa...de Arty-tól át sem veszem ha nem magyar. 😄

davidka003
Mert az nem az UK verzió lol.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Ezt nem értem akkor nekem miért magyar pl a boritó hátulján is a felirat.

arty
nem, UK=angol

Forza.

DarkSector
2-3 magyar tudtommal, de most minnya megnézem , mert mondod neked nem magyar az UK...pill

davidka003
Az nagy mák, mert nekem nem volt az. Pedig UK változat volt. Azért is adtam el részben meg azért is, mert nem jött be annyira.

Elsõ részen van magyar felirat amúgy? Lusta vagyok megkeresni a polcon. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Nekem UK változat is magyar volt.

davidka003
Magyar feliratos?

Renjike
Egy jelet kihagytam véletlen az elsõ Defense pályán (kb 5 darab van sokan szidták nekem bejött), nehezebb fokozatot Coopra tartogatom 😊) várom a partnereket! 😄

DarkSector
Jó ár...

Ha kapsz érte valamit a listámról szólj, és átveszem tõled. neked ugyis a piz a lényeg. 😄

Renjike
Annyiért best buy 😊

Totti5
Singliben megcsináltál minden "falra festett jelet"??? normalon Gearst? úgy mi értelme? :I

arty
3

Forza.

Renjike
Gears Judgment véleményen:
Szingli teljesen életképes ezzel a pontozási rendszerrel , a hossza kb 6 óra normalon ha szeretsz öldökölni és nem rohansz + ebben 1-2 halál is benne van amikor jön 1-2 szivatós rész . A bónusz is teljesen rendben van bár itt nincs kiértékelés és külön elfogadható feladatok.

Multi : Szerintetek nem késõ még beruházni egy Gears 3 season passra?
CSALÓDÁS de hatalmas az egyetlen értelmes mód a "lerohanás" amikor 5v5 Locus - Cog védelmezõs támadós cucc. Az összes többi kompetitív mód egy rakat szar ! Rendben vannak a fegyverek meg még mindig jó a balansz de a pályák borzalmasak és csak Cog vs Cog ami eléggé kiábrándító hogy magadat nézed csak kékben/pirosban.
A pályák: Több szintes háztetõrõl lefele meg felfele meg felvonó meg faszomtudja mi nem illik ide és borzalmas élményt nyújt!!!!!! NERF IT!

Macccy
Pedig még a SWAT kommandósoknak is jut ideje egy lattéra meg egy fánkra amíg megérkezik a 747-es 😄

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Totti5
Silnter idõre menõ pályarész... 10 perc 2 terminál deaktiválása. Kommandózás az elsõhöz, már csak 6 perc. Hú nem lesz idõ kapokodás észrevettek = halál. Ezt 5ször eljátszottam, kikapcsoltam a gépet.

UTÁLOK IDÕRE JÁTSZANI

DarkSector
😄
sajna megvan már, és megtartom. 😄
De ha 1000ft-ért adod bevállalom amolyan plusz példánynak, ha tönkremegy az eredeti. 😄

davidka003
Mennyiért adod amúgy?

arty
gears3 tuti nemkell? 😉 eladnám! 😛

Forza.

DarkSector
Keresek:

Black (xbox classic)
Gears of War Judgement (x360)
Forza 4 (x360)
Silnet Hill Collection (x360)
Halo Anniversary (x360)
Shadow of Damned (x360)
Neverdead (x360)
The Last of Us (PS3)

arty
ezekután amit írsz, hogy milyen magasra jutottatok .. vagy igaz, vagy nem 😄D

Forza.

Macccy
Ez nagyon szép és jó meg minden, tényleg érdekel, meg hát Bungie ... de az ilyen jó kis "végtelen történetek" szoktak nekem csalódást okozni akkor ha elmerülök a puszta világában és már harmicadik alkalommal ölöm meg Rixis Archon Slayer -t és bosszúszomjas kék valamint piros ikertestvéreit Axis Recon Slicer -t és Sixis Arcane Reacher -t. <#vigyor>

Remélem ha már ennyire ambíciózus nagy világba vágtak, akkor szánnak idõt a kellõen változatos ellenségek legyártására.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Nekem az animációk tökéletessége tûnt fel, annyira megbaszósan élethû folyamatosan a szememnek, hogy sehol se ráncoltam a homlokom hogy 'mijeeez'?! <#eljen>

Totti5
Ez a tetvedék EA tényleg kitörölte a klubunkat, úgy hogy SEMMI NYOMA. Egyszerûen döbbenet. Megjelenés óta folyamatosan nyomtuk rengeteget! Elértük az elsõ osztályt, és már csak annak a kupája kellett volna mert minden más megvolt! Lényegében 90%ban már ki volt maxolva a klubozás. És ennek huss, mert 3 hónapig nem léptünk be mivel nem volt meg a team, egészen tegnapig... csináltunk újat, 6 gyõzelem 1 döntetlen a tegnapi átlag. Nagyon jó hogy legalulról kell kezdeni fél csillagos kulbbal a 10. divízióból. ( már 9. 😄DDD )

Ez meg már csak így maradt fenn :I

Totti5
Max: The Curse of Brotherhood is a 2.5D side-scrolling platform video game developed by Press Play for the Xbox 360 and Xbox One. The game was announced during Microsoft's E3 2013 press event.

Seth
One-ra nem hiszem hogy megjelenik, 360-ra exklúzív a cím, elírták.Nem tudom, de valamit nagyon kavarnak. A The Magic Marker is Nintendo DS-re jelent meg 😄
AZ eltolást meg nem értem, már ez a kicsusszant "demó" is rendben van, végigjátszható,nincs benne hiba és baromi jó volt

PSN ID.: Beegabor

grebber
Errõl tud valaki valamit hogy most ez mi?

Csak jövõre érkezik a Max: The Curse of Brotherhood

Mi az hogy one exklúziv meg hogy jövõre? Akkor amit xbox 360-on tolunk hetek óta az mi?

Next PC upgrade: 2022